7 škodlivin v komerčních nealko nápojích
Kyselina fosforečná - oslabuje kosti a kořeny zubů
Nadměrně množství umělých sladidel - podporuje chuť
Karamelové barvivo - ze syntetického karamelu, nedodává chuť, pouze zbarvuje, bývá znečištěno karcinogeny
Formaldehyd - nepřidává se přímo, ale vzniká při trávení umělého sladidla aspartanu, jde o karcinogen
Fruktózový kukuřičný sirup - jedná se o koncentrovanou formu cukru, zvyšuje tělesný tuk, triglyceridy, cholesterol a pocit hladu
Benzoát draselný - konzervační látka, která se může přeměňovat ve vašem těle na karcinogenní benzen
Potravinářská barviva - ovlivňují mozkové funkce, způsobují hyperaktivitu, poruchy soustředění a nedostatečnou kontrolu impulzů
Zdroj: davesommers
Komentáře
Zajímavé,tak,když je toto...Problém je v tom, že vládní orgány tyto přísady schválily, a vládní orgány mají vždycky pravdu.
Vládní orgány nemají pravdu, ale provize za schválení.
Vládní orgány nemají...Ano, to je přesnější.
já nevím, ale mám ráda nealkoholické pivka a nápoje... nejsem moc alkoholová, sem tam si dám nějaký ten alkohol, ale více teda bez alkoholu...
miluju a kor v létě nealkoholické pivka s ovocnou příchutí to je to nejlepší co může být na ochlazení a na pochutnání!!!
- Odpovědět
Pošli odkaz