Reklama

Panická porucha 4

DITUŠA (St, 18. 1. 2006 - 16:01)

Jo a Evi R--díky vlastně za milého Oscárka, ten mi zvlášt sedí na poličce, neb taký kousek dlouho se mi nepoštěst(í)il-hi hi. no ale řekni...není ten život často napí-u???

DITUŠA (St, 18. 1. 2006 - 16:01)

Hezke odpoledne všem...Tady krásně chumelí taktéž, ale to pošmourno se drží pořád. A nejen venku, na nebíčku...:-(()mám ji jak z praku.DEPRESE jak dle návodu.Myslím, ž e mám i něco jiného než PP. Smutek, zoufalství,pláč,tíha v hlavě ze všeho, nač pomyslím, z toho pár ES,...myslela jsem a i četla, že PMS -holky-s nástupem MS přejde, ale u mě je snad vše jinak.Jsem s nástupem snad ještě na tom hůř! Drží mě tyto stavy už ze dva týdny...úsměvu bylo -na mě-až prachmizerně málo.Dneska jsme s kolegyní-kamoškou vyrazily do školy předat šéfovi lejstra, že prodlužujem MD , tam to zjevně padlo i na kamošku-chudera celou zpáteční cestu taky skoro ani nepromluvila, do toho naše děcka zlobila a mlátila se mezi sebou...kus od domu jsme si sedli na kafe do cukrárny,prý že i aperitiv bianco...hm.Tak při odchodu jsem pocítila po letech, že nemám ruce, nohy, vadilo mi to bílé světlo kolem a pocity smutku a prostě všehochuť dohromady mě dostaly. Doma po obědě nastala smršt úzkostí a myšlenek, či pořadí opačné, to já ani už nerozeznám,najednou se mi chtělo brečet a vším praštit.Jenže se musím držet, neb nechci, aby mě brečící viděla malá.Takže udušení slz a z toho tlak až v ...víte kde.Ani jsem s ní nemohla usnout, a ted tu sedím a votravuju svět svým stěžováním si.Jak mi nedávno vytkla matinka.V bytě 21 st. a mně je zima, až modraj ruce, nohy.Lupla jsem Magnosolv a uvařila Protistresový bylinný čaj.Plánuju, co říct a co ne příští tyden psychiatričce, zda se vrátit k AD a neplánovat druhé dítě.Zda si koupit třezalkové tablety místo AD, jak na nich stojí"deprese z těla ven"či něco v tom smyslu.MÁTE NĚKDO S TÍM ZKUŠENOSTI?-ROKYTĚNKO...?Prostě jsem snůška otázek v sobě samotné, jsem snůška myšlenek a babrám se v nich jak dement! Bez východiska.Tak mizerně mi nebylo ani nepamatuju...radš mě ani nečtěte, kdo mě zná tu déle, snad už zjistil, že spíš raději pomáhám se vyhrabávat z bahna a ne ještě ostatní depkovatět víc než jsou.FUJ FUJ.JENŽE DOMA MĚ NIKDO NEPOSLOUCHÁ A ANI NECHÁPE.Jak muž, tak i rodiče.Vlastně toto bych jim ani nedokázala říct, co píšu sem.Mamka by mě s přísným výrazem zprdla, že každej má něco a nestěžuje si a blá blá...taťka by řekl smutně hm, manžel-ber prášky- a hotovo.Ta škola dnes mi nepřidala-na jedné straně jsme ráda, že do toho hnusu nemusím...hned jeden "žák" s gatěma pod prdelí, houpavou chůzí vyhrkl na kolegyni, co s námi mluvila

Jirka (St, 18. 1. 2006 - 15:01)

Na tý lanovce jsem taky kdysi jel, ale to jsem ještě neměl PP, ale přesto vím jak je úděsná zastavili sme asi 4x z toho jednou na 6 minut a já si myslel že tam zkejsnem celý den...Podle mě je dobré když je psychiatr zároveň psychoterapeutem, nebo tak nějak. Jak tu píšete, že vám psychiatr předepsal jenom prášky a pak nic, tak to naštěstí u mě neplatí.Mám tu doktorku a ta je úplně skvělá, prášky bere jen jako takovou oporu, ale k úplnému vyléčení povede spíš ta psychická cesta, která je trvalejší a stabilnější, jak říkala.

lucík (St, 18. 1. 2006 - 14:01)

no to je ono se tam cítím skvěle a on mě chápe. naši taky pořád říkali že se musím sama změnit ale když to už nejde.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 14:01)

mně se líbilo, když jsem chodila k té psycholožce, že mi rozumněla, protože v blízkém okolí nemám nikoho, kdo by mi rozumněl a mamka mi pořád říká, že se musím snažit a takový keci. Copak já se nesnažím? To je jak kdybych si všechno vymýšlela a není to zrovna nejlepší pocit, když ti někdo tohle řekne. Zato psycholožka mi všechno odkývala a tvářila se, jakoby to sama znala. Říkala mi, že chápe, jak je to těžký, což nikdo jinej neřekne.

lucík (St, 18. 1. 2006 - 14:01)

to unás taky až je jakoby tma.no jak kní taky jen pro prášky ale radši bych to zvládla sama ale snažím se.pomáhá mi ta hodina s psychologem až tam zjistím jak sem praštěná že je to všechno tak zbytečný. a pak jsem v klidu zatím.musím zatukat.ale to mě dlouho nevydrží.to bych tam potřebovala chodit 3x v týdnu.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 14:01)

taky asi vyhledám psychologa (psycholožku), protože je fakt, že se svou psychiatričkou si nikdy o ničem nepovídám a psycholožka mi pomohla docela dost. Psychiatrička mi napsala akorát AD. Tý jo, tady zas chumelí a jak. Teda ono chumelí pořád, ale snad čím dál víc..

lucík (St, 18. 1. 2006 - 13:01)

já mám chlapa psychologa a je v pohodě se i zasmějem kolikrát sama sobě. no uvidím asi zajdu k paní doktorce.ta je prej i lepší.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 13:01)

Musíš si ale věřit, aby ses z toho dostala! Já preferuju ženský, chodila jsem k chlapovi - psychologovi a ten mi moc neseděl, tak proto, ale každý to vidí asi jinak.

lucík (St, 18. 1. 2006 - 13:01)

já jdu k psychiatričce na konci ledna bud k ženské nebo k chlapovi nevím co je lepší.? no jinak chodím 1x týdně k psychologovi ten mě tam posílá aby mi něco jen napsali včera mi říkal že to ale zvládnu sama snad bez léků no já nevím tomu moc nevěřím.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 13:01)

jo aha. Teď nevím, jestli už jsi psala, že chodíš k psychiatrovi, ale myslím, že ještě ne, viď? Já chodím k psychiatričce do Vysokého Mýta, ale ona je ze Žamberka a myslím, že tam má ordinaci, kdybys náhodou nevěděla kam jít.

lucík (St, 18. 1. 2006 - 13:01)

ne na neurologii.se zádama.tady u nás jsou blbý doktoři tak mě poslal obvodní tam. to bude cesta.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 12:01)

Lucíku a to jedeš k psychiatrovi? Nebo k někomu jinýmu?

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 12:01)

Na Doudleby to neznám, tak nevím, jaká tam je cesta. Každopádně dobře dojeďte.

lucík (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

no dá se jet na Doudleby a pak na Skořenice ale tamto asi nebude průjezdný.jinak nevím musím to ještě zjistit.zrovna muselo v noci tolik sněhu napadnout.

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

Evi, no nedokážu, sama vidíš, že jsem tu furt :-)

eva rokytova (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

Kamčo, běda, jestli dokážeš bez nás bejt celej den! :-)

Kamča (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

Ani se ti, Lucíku, nedivím, že se ti nechce. Od vás do Chocně se musí jet kudy? Přes Ústí? No, docela hnus. Přes Ústí jsou to samé vesničky, co vím. V jedný totiž mezi Ústím a Chocní bydlí segra. No fůj, cesta tam je hnusná, navíc když pořád chumelí, teda aspoň tady u nás a to celkem dost.

eva rokytova (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

Moji nejnejnejmilejší! :-)))Moniko, Roman ti to napsal správně, jak postupovat: nevyhýbat se těm krizovým místům!!! Já sem, bohužel, drobet sketa a učím se to. Místům, kde mě PP uklátila ke dnu, se záměrně - ze strachu, že se to zopákne - vyhýbám :-((Alberte, seš ten technickej typ, tak odpověz Strojníkovi krs letadlo - stroj! :-)) Sic nechápu, proč se tento dotaz objevil právě u nás, PP pohrobků, ale třeba má Strojník ve stroji klaustrofobku, nebo akrofobku :-)) Jinak - Albertusi, máš pravdu, že PP bývá ovlivněna i tím, na co myslíme. Dyť tady byly vedený láskovo-zamylovaný témata o tom, že dyš nás to "postihne", takže PP se může sápat... jak chce - a nemá šanci!!! :-))) LL (léčba láskou) na PP jeví se býti značně účinnou, leč...Jooo, Alberte, to víš, žes mi neunik´: za tvoji pekelnou jízdu na lanofce ti právem náleží PP Oscar!!! :-))))))))))Hezkou středěnku, moji drazí! Jejda -ale je dnes vůbec středa? :-))

lucík (St, 18. 1. 2006 - 11:01)

do CHocně k lékaři a tak jsem psala přít. kudy jet protože jet přes vesnice vtomhle počasí tam to bude vypadat.jedem až v 16h on tam je až od 17h.no ani se mi nechce lepší vtomhle ani nevylézat.

Reklama

Přidat komentář