Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

Hejtmy (Út, 1. 11. 2005 - 21:11)

Nzdárek děvočky, nemám moc časíku, připravuju se na Mr. Wellness, tak mi držte palce abych se dostal aspoň do padesátky... no nejsem já to blázen? V e třiceti jedna letech?:-)))

Mlsná huba (Út, 1. 11. 2005 - 19:11)

S jídlem jsem na tom tak, že jelikož bydlím ještě u rodičů, tak přesto si převážně nakupuji "zdravé" potraviny sama, protože u nás věčně vyvařuje, a to většinou jen samá nezdravá jídla :-( samé zahuštěné smetanové omáčky, zahuštěné hutné polévky, knedlíky, atd, atd. Fuj, fuj... i když někdy mňam! Většinou si vařím sama - a to převážně těstoviny nebo zeleninu, a tak různě. A pak se přemáhám, abych náhodou neokoštovala něco z toho, co mamča uvařila. To je pak boj!!!

Mlsná huba (Út, 1. 11. 2005 - 19:11)

Čauky holky... tak dneska to docela,ale jistě zvládám :-)Snídaně: banánOběd: těstoviny s brokolicí a sýremVečeře: 2 krajíce tmavého (mnohozrnného) chleba s vajíčkovou pomazánkou.Sport: hodina šlapání na rotopedu.

Stelejšn (Út, 1. 11. 2005 - 15:11)

Nino, s těmi nákupy: My taky nakupujeme s manželem jednou týdně. Mně to vyhovuje pouze když potřebuju koupit vodu, olej a takové ty základní věci, které by se mi samotné špatně tahaly, ale jinak si sem tam spíš něco koupím po cestě dom z práce, nebo když mám nějakou pochůzku do města z práce, takže si vyhovím:-) Je tedy pravda, že každý den to nestíhám.A asi jsem měla chápavé rodiče, nebo spíš mamku, protože ta mi v jídle vychází vstříc i teď, když k ní zajedu na návštěvu a ještě když jsem studovala a bydlela s rodiči, tak jsem držela dělenou stravu. Kromě otce, který občas pronesl pár poznámek, ale v podstatě jim sám nevěnoval pozornost mi nikdo problémy nedělal.

Stelejšn (Út, 1. 11. 2005 - 13:11)

No holky, ono asi taky není o co stát. Jednoho, který je pánem svého času mám doma a je na tom pomalu hůř než já, protože je otrokem své firmy. U mně osobně by spíš hrozilo, že po čase bych se zabývala jen svými koníčky a do práce bych se asi nedokopala:-)

Nina (Út, 1. 11. 2005 - 13:11)

Zdravím, byla jsem přes víkend mimo domov a neměla jsem přístup na net a včera jsem nestíhala. Stelejšn a Martino: Pracně jsem dostala dolů skoro 20 kg a nynější přibívající kila mě začínají trošku "děsit". Je lepší snažit se zhubnout 7 kg než 20 kg. Proto mám v hlavě sepsaný seznam "povolených a zakázaných" potravin, i když si to vymlouvám a vím, že je to o to horší. Sama bych si jídlo do zásoby nekupovala, ale bydlím s rodiči a oni to mají ve zvyku a mé námitky, že bych si nakupovala každý den sama, se jim zdají zbytečné. Proč taky, když se to nakoupí všechno najednou a týden se nikam nemusí, že(?). To já bych si raději každý den vybrala to, na co mám chuť a co bych měla druhý den. Ale... :o( Marti, i já bych se ráda vymanila z každodenního stereotypu. Dělám stále dokola věci, které mě možná kdysi bavily, ale nyní je z nich jen suchá povinnost. A když si představím, že to tak půjde ještě několik let. Uff. Snažím se si vzpomenout na dobu, kdy mě to přeci jen bavilo a občas něco pozitivního najdu. ;o) Mlsná hubo: taky jsem o víkendu pořádně - opravdu pořádně zhřešila. ;o) Ale i přesto jedno kilo je dole! K obědu jsem měla pizzu :o) No, a tím končím... Ještě na mě ale čeká rotoped a pár zpěvňovacích cviků. Tak zatím, Nina

Mlsná huba (Út, 1. 11. 2005 - 13:11)

Tak jsem tady opět po delší době. Takže Vás všechny zdravím!!! Vůbec jsem neměla možnost jít na net, tak proto jsem neměla možnost se s Vámi podělit spíš jak o své úspěchy, tak o neúspěchy, protože "jak jinak" přes víkend jsem to opět všechno podělala a ťápala jsem pátý přes devátý!!! Fakt, že jo... :-( Ach jo... to jsem celá já. Takže začínám od znova, ale tentokrát žádné kruté čistící dny, protože by to dopadlo tak jak minulý týden. Hezky všechno, hlavně s mírou a po 18. hoďce ani ň. No, tak jsem zvědavá jak to zvládnu tentokrát.Marti... taky mám velice často takové pocity, že jsem jak nějaký robot - prosotě stereotyp. Taky už mě to nebaví a hodně mě to štve. Jéjej.. jak by mi bylo, kdybych vážně byla pánem svého času. To by bylo naprosto boží... závidím všem, kteří to tak fakt mají. Bohužel někdo má a někdo zas ne :-( zatím ahojky...

Jana (Út, 1. 11. 2005 - 11:11)

Ahojky, zdravím vás po delší době :o) Jak se máte? Já docela fajn, v práci pořád fofry, takže jsem v jednom kole :o) Váhu si pořád držím, pořád cvičím, takže v tomhle směru je všechno OK :o)Mějte se krásně a ať vám jdou kila a cm hezky dolů :o)

Stelejšn (Út, 1. 11. 2005 - 09:11)

Ahoj holky,tak já dnes ráno sada zpevňujících cviků, cviky na posílení břicha, cvičení s činkami.Jídelníček:sn: instatní miso polévka s tofu (firma Mitoku)sv.: ovocný jogurt Hollandia, ovesné vločkyob.: šmakoun se zeleninou a kuskusemsv.: špaldový knackebrot, pomazánka tataráček, řapíkatý celervec.: podle situaceBlueblueblue, vítám tě opět mezi námi a přeji mnoho úspěchů při kalanetice. Mně včera manžel donesl rozvrh z místního fitka, kam jsem dřív chodila a dnes má hodinu spinningu můj oblíbený instruktor, takže tam pravděpodobně zavítám:-)Martino, neboj, sama tu nebudeš:-)

Martina (Út, 1. 11. 2005 - 08:11)

Krasne rano,tak dnesek bude klidnejsí a tak doufam, ze si tady nebudu povidat sama se sebou :o)). me bylo v nci nejak zle (mozna ty humrove chlebicky) a tak dneska budu jen na caji a zitnem chlebu.....mozna si dam jablicko.Tak vam preji krasny den.Dneska rano jsem mela takový špatný pocity, říkala jsem si když jsem opet s nechutí vstávala, že jsem jak robot na penize, ze jen chodim do prace, makam a obcas za to dostanu nejake penize....ted uz jeto lepsi, ale nemam naladu nic moc. Me by se libilo byt treba na volne noze, byt panem sveho casu......ale to bohuzel je nesplnitelne, nemam v cem bych podnikala, lidi, kteri umi treba jazyky a prekládají to by se mi líbilo :o))...to jen takova moje ranní úvaha.papa

Martina (Po, 31. 10. 2005 - 16:10)

Blue ahoj strasne rada te vidim, vitam te mezi nami zpet :o zase o jednu dusicku vic :o))A kde jste ostani nováčci? Nina, Mlsna huba......ja dneska nestiham a podepsala se to i na mem dnesnim jidelnicku, tak me prosim nekritizujte :o))sn: banan a kava 2v1sv: dalamanekob: 2 humrové chlebícky (já vím!!!!)sv: 150 g hroznového vínave: udelam si zeleninový salat s kozím sýrem (ten miluji)ja se pro dnesek loučím zítra to snad bude o neco lepší :o))papa krasny den

blueblueblue (Po, 31. 10. 2005 - 14:10)

Ahoj, tak jsem sem zase nakoukla. Chtěla jsem s vámi pokračovat, ale neměla jsem čas. Teď se snad do toho pustím znovu, dnes už asi ne, už jsem to pokazila, ale snad od zítra. Moje novinka je,že chodím do kalenetiky a cítím se kvůli tomu dobře, snad jen, že mám strach cvičit v jiný den, abych to potom v lekci zvládla. To mi trošku vadí, ale budu to muset nějak řešit. Mějte se hezky

Martina (Po, 31. 10. 2005 - 08:10)

Stelejšn, ja už jsem tady :o) mam ted po ranu honičku, ale určitě napíšu behem odpoledne.papa

Stelejšn (Po, 31. 10. 2005 - 08:10)

Ahoj holky, tak si tu zase píšu sama sobě:-)Jídelníček včera:sn.: strouhaný koláč, čokoládový nápojsv.: banánob.: kousek pizzysv.: zase koláč (ach jo:-))vec.: ciabatta se šunkou2. vec.: hrst oříšků a semínekDnes plánuju:sn.: jogurt, ovesné vločkysv.: 2/2 snídaněob.: kousek pizzy ze včerasv.: 2/2 oběda :-)vec.: ciabatta se šunkouNo, já vím, moc pestré to není, ale od zítra se polepším.Včera jsem necvičila - dnes zpevňující cviky a kalanetika.

Stelejšn (Ne, 30. 10. 2005 - 07:10)

Ahoj holky, koukám, že jsem tu dnes první... ještě se stavím:-)

Mravní hlídka (Ne, 30. 10. 2005 - 02:10)

Ach můj Bože! Válím se smíchy po zemi, co tady zobete... :-) Myslím,že ani Sv.František z Assisi se netrápil takovou stravou jako vy.No nic, pokračujte: tady si vždycky zlepším náladu.

Stelejšn (So, 29. 10. 2005 - 18:10)

Jídelníček za včerejšek:-)sn.: toast. chleba zapečený s nivou, řapíkatý celersv.: bebe dobré ránoob.: kaše nomina s kakaem, hroznové vínosv.: domácí hamburgervec.: mléčná rýže, čtyři ovesné sušenky, horká čokoláda:-)2. vec.: oříšky a semínkaDnes:sn.: toast. chleba s máslem a šunkousv.: jablko, bebeob.: špenátové tortelini s nivousv.: horká čokoláda, domácí strouhaný koláč:-)2. sv.: banán, bílé miňonky:-))vec.: mléčná rýže2. vec.: hroznové vínoNo příklad si ze mně rozhodně nikdo neberte, ale stravování při nákupní horečce ani jiné být nemůže.Pohyb: taj-či, sada zpevňujících cviků.Leníku, myslím, že nemá cenu se tím tady dál zabývat:-) Jsou lidi, kteří si prostě budou myslet, co chtějí, i když jim to budeš vysvětlovat nahoru dolu, tak na tom nic nezměníš a stejně si budou myslet své... Akorát na ně zbytečně vyplýtváš energii a to ti za to nestojí. My ostatní to chápeme:-)Marti, tak já jsem doteď měla všechny šmakouny, ale tenhle ještě ne. Myslím, že je nejlepší. Taky mám teď dva letáky s recepty na šmakouna, tak třeba se to podaří nějak naskenovat, kdybys chtěla.

Lenik (Pá, 28. 10. 2005 - 21:10)

Martinko, děkuju. Jsi bezva holka a doufám, že tohle žádnou vlnu nerozpoutá. Taky mě to trochu zarazilo, ale nechci, aby si někdo myslel, že nesnesu kritiku. Vím, že bych měla cvičit, třeba doma, ale já se opravdu snažím tomu tvorečkovi věnovat co nejvíce času. On pořád v bedýnce pláče.

Martina (Pá, 28. 10. 2005 - 21:10)

Ahoj krasny večervčera jsem měla dovolenou a byla u mě kamaradka s dětma, takže jsem se cely den nezastavila a dneska jsem jezdila po známých a byla jsem na několika hřbitovech a dostala jsem se sem až teď.Leniku: mrzi mě, že mas nemocného koucourka, v žádném pripade se nedivim, ze jsi doma a staras se o nej, to co napsala Petra....nevsimej si toho to je podle me jen skryta zavist (a ty Petro si to muzes vysvetlit jak chces....jen utocis a mas blbe kecy!!) Leniku hlavu vzhuru, až bude v poradku tak to dozenes....ale to lidi, kteri nemaji radi zvířátka nepochopí a víš co se řídá, kdo nemá rád zvířata nemá rád lidi a v tomto případě to asi platí. No závist je hrozna vlastnost (vim, ze me ted nekdo napadne za to co pisu, me je to ale jedno, tebe tady nekdo napda za naprosto normalni vec a situaci, do ktere se muze dostat kdokoliv at uz jde o zvire nebo clovek a takový řeči..to važne nesnesu at si kdo chce co chce rika).Jinak ti Leniku preji at se vše dá do pořádku a pak zase vše pujde lip :o)) nelam si s tim hlavu.Stelejšn- ten Šmakoun to je ten bílý, musim si ho zase nekdy udelat je to moc dobre. Ja se musim priznat že dnesek jsem vubec nezvladla, to jsou ty navstevy...ale nevadi zadne vycitky, zitra si dam posilovaci cvičení a dietnější den a bude to ok :o)).Preji krasny vikend a urcite se objevim.Nino, Mlsná hubo- naprosto chapu stavy přejídání, nasledneho držení čistících dnů, dietních dnů završených bojem s tabulkou čokolády.....ja myslim, že nás to nemíjí nikdy nikoho. Jo rozdelovani na povolene a zakazane potraviny...neni urcite spravne, i když to tak ve skutečnosti je okurka: povolena hranolky: zakazane.....tomu se asi uplne nevyhneme, ale takovych par hranolek udelanych nasucho v troube se zapecenym lilkem se syrem...super!!! vzdy to jde nejak udelat. A hermelin....ten ja si klidne dam, k obedu 1/2 hermelinu a zelenina....v pohode!!!Tak snad tento muj prispevek zase nerozbouří moře, pokud ano omlouvám se!!Dobrou nocpapaMartina

Lenik (Pá, 28. 10. 2005 - 21:10)

Petro, vím, že cvičením jednou týdně toho moc nedosáhnu, ale neříkej mi prosím, že se vymlouvám. Když mám doma nemocné zvíře, které musím nutit vydržet zavřené v bedýnce, opravdu se nemůžu na dvě hodiny sebrat a jít si užít do posilovny. I když bych ráda, když už to mám zaplacené, že... Nemám tu nikoho, kdo by tu s kocourem zůstal, víš?

Reklama

Přidat komentář