Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

eliska (Ne, 26. 11. 2006 - 12:11)

tak to jsem rada, uz se moc tesim az budu bez modrin a az budu moct sundat to pradlo..:) ja jsem prave cetla v ruznych diskuzich ze nektere kratce po liposukci ani poradne nevidi vysledek a vsechno jim nateka a u me je to videt docela hodne, vsak mam taky pryc 2 litry tuku, to je uz dost:)a muzu se jeste Mirko zeptat, jak dlouho jsi nosila pradlo? sestricka na konzultaci rikala ze se ma nosit 3 mesice, z cohoz nejsem nadsena ale pro dobry vysledek to samozrejme vydrzim:) akorat ze jsem cetla ze nektere to treba mely jen 14 dnu..

Mirka (Ne, 26. 11. 2006 - 10:11)

Eliško, myslím, že budeš výsledkem primáře Vřeského spokojená. I já jsem byla (a jsem). Jak už jsem psala - jediná vada na kráse byla ta narkóza. Taky jsem v noci zvracela. A modřiny zmizí, neboj! A vnitřní ani vnější stehna mi nehrbolkovatěly, otékaly mi jen vnitřní.

eliska (So, 25. 11. 2006 - 15:11)

ahojky, tak jsem treti den po liposukci vnitrnich a vnejsich stehen u doktora Vreskeho v Ostrave..jedina vada na krase je asi narkoza, bylo mi po ni docela spatne, nekolikrat jsem zvracela, ale jinak ho muzu jen doporucit..jak jsem se na sebe zatim divala, jsem sice sama modrina, ale jinak to vypada moc pekne, soumerne az se divim..ale predpokladam ze to asi zacne otekat nebo hrbolkovatet jak jste na tom byly vy po liposukci?..kazdopadne jsem zatim moc spokojena a doufam ze mi ty modriny zmizi co nejdriv..:)

Návštěvník (So, 25. 11. 2006 - 14:11)

Marto, ja mam vnitrni stehna brany od shora az dolu nad kolena. 800 ml - myslim, ze to byla hodne rozsahla oblast. Ale i tak hodne nebo malo, vnitrky jsou hodne pracny. Taky to doktori neradi delaji, asi jim neni prijemny pracovat mezi nohama:-)

PIPI (So, 25. 11. 2006 - 10:11)

Ja jem byla na vnitřních a vnějších stehnech v Legerově ulici v Praze a nestačilo mi 40tis./Dr Černá/,výsledek nic moc,s opravou je problém,protože se rozdělili,přestěhovali atd.původně jsem měla jít k Linzerovi.Jsem zklamaná z ceny,výsledku a hlavně přístupu.Tak se Krystýno s těma 18tis.zklidni a řekni si,že jsi ušetřila 25tis.

Marťa (Pá, 24. 11. 2006 - 20:11)

vnitrni stehna je brana taky jako rozsahla oblast? Ja je mam odsavane a ta oblast je velice malicka- asi 3 x 3 cm, v oblasti trisel. Asi to byla jen korekce...Doporucil mi to doktor a ja jsem myslela, ze bude brat ty vnitrky z boku, ale je fakt, ze tam toho tuku moc nemam, takze to doktor jen trochu upravil. Bohuzel tam meli jednotne ceny ( ne podle toho kolik tuku odsajou)a za ty vnitrky jsem platila stejne jako za vnejsi stehna, coz byla mnohem vetsi oblast.

Návštěvník (Pá, 24. 11. 2006 - 16:11)

Co se tyka ceny za zakrok, vsude vam reknou do telefonu orientacni cenu, ale teprve pri konzultaci se dohodne, jak narocna ta prace bude a domluvi se cena - s kterou muzete nebo nemusite souhlasit. Nevim jestli nekdo urcuje taky cenu " na ksicht", ale spis bych to videla podle narocnosti. Treba tu zadnici neodsavala uplne celou, jen korigovala kolem a pribrala kus vnejsich stehen, aby to ladilo dohromady, pak to muze brat jako jednu oblast. Vnejsi a vnitrni stehna jsou dve a pomerne rozsahle oblasti, kam je potreba napustit hodne tekutiny a taky je to hodne pracne, vnitrky urcite pracnejsi nez vnejsky, cena 18 t. za oboje je super, zvlast v Praze. Za tuhle castku by nebyla u tech renomovanych treba ani jedna oblast.

Kristýna (Pá, 24. 11. 2006 - 14:11)

pro Magdu dělala mi to na zádech a kolik mam direk ani nevim,jaou vidět jen tři..ostatni nejsou vidět.Na opravu se mampry domluvit po 5měsicich.
A 12000tisíc platíš za hýždě jako zadek?tady kterasi psala ze platila 12000tisic za zadek aji za vnějši stehna..su z toho vytočena protože jjá jsem platila za dvě místa vnitřní a vnější stehna 18000tisíc,a zadek a vnějsi steha by měly byt taky dvě mista.

Katka (Pá, 24. 11. 2006 - 10:11)

Ja jsem byla u dr. Prochazkove 2x - vnitrni a vnejsi stehna a jsem maximalne spokojena, jak s prubehem, tak s vysledkem a pristupem pani doktorky.

Magda (Pá, 24. 11. 2006 - 09:11)

Dohodly jsme se na ceně 12tis.a prádlo 85OKC

Niki (Čt, 23. 11. 2006 - 22:11)

Ahoj Magdo, kolik tebe stoji liposukce zadku u Mudr Tocikove a jak je dlouha objednaci lhuta?

xaranka (Čt, 23. 11. 2006 - 19:11)

Reaguji na příspěvek Jany z 6.11., prosím o další zkušenosti s Dr. Procházkovou.Také jsem objednaná....

Magda (Čt, 23. 11. 2006 - 18:11)

Krystýno a dělali ti to na zádech,nebo na břiše,kolik máš direk?Mě říkali,že opravy dělají po třech měsících.Jdu na liposukci hyždí v prosinci-k Točíkové.

Kristýna (Čt, 23. 11. 2006 - 09:11)

pro Romanu,vnější sthna jsou dobrý vnitří mi doktorka odsála malo..čekala jsem vic a mam tamdvě ryhy..budu muset na opravu ale prej až po peti měsících tak někdy v únoru nebo v březnu.
pořád mi nedava spat že mě doktorka odsala vnejší a vnitřni za 18000tisis a to jsem je neměla tlustý ..celkem jen 750ml ze všeho a Kája psala že platila za celej zadek a celý vnejší stehna 12000..a to vim že zadky doktoři nechtěji delat že sou vysledky nejisté..vnějsi stehna jsou dobry ty se mi povedly

Štěpa (Čt, 23. 11. 2006 - 00:11)

Kristino,chtěla jsem se zeptat nebo někoho z Vás-měla jsem jít k p.Točíkové asi před týdnem,ale jsem momentálně mimo čr,tak jsem jí napsala až včera a ted mi je to docela trapný..Ale máme tady s otcem nějaké zařizování a fakt jsem na tu lipo starostma úplně zapoměla-je to hodně bolestivé ten zákrok??Mám jít na bříško ale uvažuji i o pasu..Jen jsem chtěla ještě něco shodit..Mám za sebou už jednu lipo břícha,ale zůstaly mi tam pěkně ošklivé hrbolky,takže mám jít k p.Točíkové víceméně na opravu-jestli s tím teda něco udělat půjde..Mě se zdála příjemná..Hlavně je to ženská a já v tomhle ženským nějak víc důvěřuju..Jen mám obavy z toho zákroku,jsem vždycky hrdinka a jak tam jsem,tak mám chüt vyletět rychle pryč-Při té první lipo které mi dělaly někde jinde,ne u p.Točíkové,jsem tam sebou sekla ještě než na mě sahly..Jak dlouho ti ten zákrok trval???To není vůbec bolestivé??Mohla si potom řídit nebo jsi měla odvoz???díky ahoj

Kája (St, 22. 11. 2006 - 21:11)

Krystýno,asi jsem ji byla sympatická-mimo jiné o počítali jako jednu oblast.Dost se divím,že ti udělala najednou vnější a vnitřní stehna,ale prý o záleží na rosahu.Podrobně a to hodně podrobně-líp to neumím to tu popisovala Klára.Stručně:nepřed ti to asi 2Omin chladí,potom tě vyfotí ze všech stran,natřou žlutou dezinfekcí a nakreslí.Potom jsem v mém případě ležela na břiše, jednu stranu napouštěla doktorka,druhou pumpa.Hrálo při tom radioa já si listovala časopis.To trvalo asi 30min,potom zapli odsávačku,udělali dirky a začeli odsávat.Pořád se ptali jestli dobrý,když mne to na okrajích semtam zabolelo,tak mě ještě umrtvili.Mohla jsem mít ještě nejakou injekci-sedaci,ale já to chtěla všechno vidět. Ve flašce byl pytlík a do toho tekl žlutý tuk přes prusvitnou hadici.potom odsáli druhou stranu,sem tam jsem se převalila na bok,nebo zapla svaly,aby to bylo stejné.Potom mi dirky-byly čtyři zašili. Potom jsem se postavila a začali mi vylepovat tu odsátou kůži,na ranách jsem měla takové vatové polštářky.Potom střihli tanga a natáhli mi prádlo.Za dva dny jsem přišla na převaz,abych byla v čistu a suchu a to jsem měla těch 10 dní.Bolesti jsem neměla,asi po 1Ohodinách jsem měla pocit,že to přichází k sobě tak jsem si vzala ten Voltaren a na noc Stilnox,spala jsem dobře.Dělali mne ve čtvrtek a do práce jsem šla v pondělí.Už mě víc nenapadá.

Návštěvník (St, 22. 11. 2006 - 20:11)

Rozepiste se prosim podrobneji o tech liposukcich u Dr.Tocikove, chce to podrobny popis vseho, pak prestane byt mytus a stane se realnou konkurenci ostatnim. Zatim to zni dobre.

Romana (St, 22. 11. 2006 - 17:11)

Kristýno, a jak jsi spokojená teď?
Jak to vypadá, je to podle Tvých představ?

Nikola (St, 22. 11. 2006 - 16:11)

Ahoj, konecne poradne info o Mudr Tocikove! Skvely, nechcete jeste jednou popsat, jak jsem spokojene a jak to probihalo a tak? At mam cerstve info. Jinak diky za hodnotny prispevky, tahle diskuse zacina byt super informacni... Tedy az na dva trapne prispevky ohledne nejake Zuzu od Klary, ketrou se zrejme snazi ozivit stare dobre diskuse o liposukci, kde nakonec nebylo nic nez nadavky a drby....

Kristýna (St, 22. 11. 2006 - 14:11)

Kájo já jsem byla u MUDr.Točíkový na začátku řína na vnějčích a vnitřních stehnech a platila jeem 18000+stahovací prádlo a ty píšeš žes tam byla taky na dvou oblastech a platilas 12000?To je ňáky divný nepoměr.

Reklama

Přidat komentář