Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

blueblueblue (Po, 22. 8. 2005 - 12:08)

Hejtmy - možná tuším, v čem je ten problém. Ty jsi psal, že tě zajímá jak hubneme. Ty se na nás díváš jak na pokusné králíky, studuješ nás a vyhodnocuješ. O to my nestojíme, víš kritizovat umí každý, ale slyšeli jsme od tebe někdy kousínek chvály? Tohle byl 100% poslední příspěvek na tvé jméno, pokud mi něco chceš tak mi napiš na mejl díky.

blueblueblue (Po, 22. 8. 2005 - 12:08)

Marti to je v pohodě, mě tohle nerozhází, nevidím důvod nepokračovat v hubnutí.Upřímně řečeno jsem doufala, že tu zůstaneme třeba i až zhubneme a budeme si váhu společně nějakou dobu udržovat. Teď jsem se hodně najedla - i oplatek, nějak lajdačím - doufám, že ty vydření 4kg nenaberu zpět.

Martina (Po, 22. 8. 2005 - 11:08)

Holky ja uz budu sprosta omlouvam se.Takže Jani, Libko, Blue a ostatni VYSERTE SE NA TO KDE KDO CO PISE, budeme se venovat nam tady na teto diskuzi, pojedeme dal v kolejich ktere nam preci vyhovovali, preci to tady kvuli tomu nezabalite.......Me to taky hrozne stve, ale co to treba ignorovat, ono je to pak prejde.Hejtmy moc te prosim a opet slusne, nechc nas byt a bude klid na nasem i na tvem foru.....prosím, my si budeme hubnout podle sebe a vy taky co rikas....

Libka (Po, 22. 8. 2005 - 11:08)

Nedalo mi to a koukla jsem do tvé diskuse. Tak ten příspěvek psala nějaká Líba a ne Libka, o tvé víře v satanismus nic nevím a nic mi do toho není.Je to tvá věc, v co věříš. Já tolerantní jsem, na rozdíl od jíných.A jestli to bude nebo nebude holkám líto, to nemohu posoudit.

Jana (Po, 22. 8. 2005 - 11:08)

Že já dneska nedržela.. Hejtmy, bez komentáře..Dnešní váha 52 kilo, zbývají mi dvě kila, taky to balím. Mějte se tu krásně :o)

Bibi (Po, 22. 8. 2005 - 11:08)

A Leník ti něco udělal, žes jí musel zesměšňovat v diskuzi, že konečně přišla na to, že musí i cvičit? Začínáš vždy a jen ty.

Hejtmy (Po, 22. 8. 2005 - 11:08)

nebyl to můj záměr... taky mě to přímo sere... já prostě reaguju na to co mi kdo píše a pokud mě někdo napadá musím se přirozeně bránit. myslíš že i já chci aby se tady lidi hádali? Mám na některý věci odlišnej názor to jo... ale abych někoho napadal bezdůvodně to ne.... původně jsem nechtěl nic zakládat a odejít(zakládání diskuzí není mlj koníček), ale nedalo mi to... nic víc... myslím že hokám to bude líto... mě se také tvé názory líbí(až na něco...no) takže... nemá cenu se napadat....

Libka (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

Ale už mě fakt začíná unavovat to věčné osočování a "ubližování" alespoň slovem.Mě ale opravdu nezajímá, jak si kdo hubne nebo nehubne a co pro to dělá.Jedu si po svém a do jiných fór mi nic není. A jestli se někdo vydává za mě a píše něco a já fakt nevím co a ani mě to nezajímá, tak je to hňup.Já tu končím a Hejtmy, jestli to byl tvůj záměr, tak si klidně obsaď obě fóra. Já si své 1kg dohubnu pěkně v klidu a nepotřebuji ničí rady.Však ono se ti to vrátí, protože negativní činy se vždycky vrací ke svému tvůrci.Děvčátka mějte se hezky a hubněte si v pohodě.Myslete pozitivně a nedejte si do toho kecat.Ahoj.

blueblueblue (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

Holky, škoda, že se tady nemůžem zamknout, řekla bych vám, co si o tomhle slovním pošťuchování myslím.

Libka (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

Omyl, žádné vzkazy nepíšu a ani nečtu žádné jiné fórum. Jestli někdo vzkazy píše, tak pod mým nickem a nemám s tím nic společného.

Martina (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

Hejtmy, hejtmy........zato ty nas nejak moc peclive studujes.....vypada to jako bys nemel nic na práci....

blueblueblue (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

Jani přesně tak, od jisté doby už se tam taky nedívám. Jenom mě fascinuje, jak nás lidi odjinud pozorují, to by mě osobně nebavilo. Nejdůležitější je najít pocit vnitřní harmonie. To musí každý individuálně a není to všechno přeci jenom o hubnutí, ale o změně životního stylu apod.

Hejtmy (Po, 22. 8. 2005 - 10:08)

hmmmLibko ty se nedíváš na názory jiných a píšeš mi tam vzkazy... zvláštní:-)

Martina (Po, 22. 8. 2005 - 09:08)

Ahoj holkytak uz jsem se trosku aklimatizovala a uz jen plno prace.....zadna dovolena jeste ze je toho 28 svatek :o)) no uvidim co me ceka, al enejak moc se mi to nelibi 2 kolegyne daly v patekl vypoved ze uz toho tay maji dost.....ja docela taky, ale nechci to ted vzdavat.....Kacko vítám te z dovolene, je fajn ze i pres blbe pocasi jste si to uzili, ale fotecky mi zadne neprisly, mam ale schranku prazdnou...Jinak vcerejsek jsem zvladla, protoze jsem mela uplne sevreny zaludek, ze sem dneska musim jit, uz je to lepsi.....Co dneska budu jist, jeste netusim, ted si jdu dat bilou aktivii..Hezky denJani ja uz se do toho vedlejsiho fora nedivam, protoze bych se musela furt rozcilovat!!!!

Libka (Po, 22. 8. 2005 - 08:08)

Jani, já se ti divím. Nikam jinam se nedívám a názory druhých mě nezajímají. Mám své přesvědčení a to mi nikdo nevezme. A navíc se znám a vím, co na mě platí.A jestli někdo nemůže unést, že s ním jiní lidé nesouhlasí, nebo že se neřídí jeho doporučením, je to jeho problém a on má těžký život.Drž se svého, hubni si podle sebe a hlavne NEDEJ SE VYTOČIT!!!Každý člověk je jiný a nelze udělat šablonu pro stravování. Navíc se divím, že se spoustu lidí řídí doporučením laiků a tak si poškozují zdraví. Já přece musím vědět, co je pro mě dobré a nikdo mi nemůže, hlavně anonymně, diktovat, co, kdy a kolik mám jíst. Ve 30 letech má člověk diametrálně odlišné nároky na výživu a pohyb, než člověk ve 40 nebo 50 letech. Málokdo ví, jestli v něm neprobíhá zkrytá nemoc nebo degenerativní onemocnění a špatnou výživou si to ještě zhorší.Jenže to se špatně chápe a po několika měsících nebo létech na to ti lidé stejně příjdou.Navíc, jak vzrůstá počet různých doporučení, výživových směrů a hlavně laických rad a diskusí, tak vzrůstá počet obézních lidí, kteří se už zamotali do toho bludného kruhu diet a omezování.Je to složité.Jak říkám, nejlepším ukazatelem, že jednám správně, je můj pocit zdraví a dobré pohody.

Jana (Po, 22. 8. 2005 - 07:08)

A jinak se omlouvám, zase jsem se neudržela a ve vedlejší diskuzi něco napsala tomu blbečkovi. Ode dneška už nebudu nic číst ani tam, ani jeho příspěvky tady, evidentně má nějaký problém, když se do lidí musí pořád navážet. Možná má vztek, když hubneme, nebo já nevím. Chudák..Kačko, schránku bych měla mít prázdnout, takže se těším na fotky :o)

Jana (Po, 22. 8. 2005 - 07:08)

Taky mi žádné fotky nedošly..

Libka (Po, 22. 8. 2005 - 07:08)

Hezké pondělní ráno. Tak u nás vyšel krásně víkend, co se týká počasí. V sobotu jsme měli na horách až moc horko, podle mého "tachoměru" jsme ušlápli celých 33km. Doslova jsme vyběhli Lysou Horu a zjistili, v jak výborné kondici jsme. A koukali, že tam dokonce někteří jedou autobusem. Tak nechápu, jaký to má smysl, na hory jdu šlapat a ne se vozit.A včera jsme měli makačku na zahrádce, byl to už takový typický podzimní den.Ještě jsem zvládla vyprat 3 pračky prádla, dnes mě čeká žehlení a k tomu zpracování 2 tašek padaných jablek. No, alespoň se nenudím.Vítám všechny z dovolené, vidím ,že jsem zase v plném obsazení.A taky vidím ,že se všem daří hubnutí, do konce roku to všechny dorazíme do konce, že jo?Jídelníček dnes:7,00- krajíček žitného chleba, 1/2 balení cottage, 2 rajčata9,00- hroznové víno, cca 150g11,00- plátek krůtího masa, 1/2 balíčku rýže, zeleninový salát15,00-150g activie s vločkama,ryngle19,00- 3dl podmáslí, kedlubnaPohyb - 2hodiny žehlení= 1000kJ + hodina jógy = 500kJ.Dostala jsem knihu pilatess, tak jsem zkoušela nějaké cviky, je to dost náročné na dýchání a některé cviky, i když jsou přejaté z jógy, tak mi daly pěkně zabrat. Zkusím se do toho dostat, moc se mi to líbí.Tak se mějte krásně, u nás zatím svítí sluníčko, ale přes mlhu a měl by příjít déšť. Ale to nám náladu snad nepokazí.

Jana (Po, 22. 8. 2005 - 07:08)

Ahoj všem, jen vás jdu pozdravit. Bolí mě zub,a tak bych asi dneska nebyla moc příjemná..Za včerejšek hodina rotoped, tři a půl hodiny hrabání a odvážení trávy.Příjemný den

blueblueblue (Po, 22. 8. 2005 - 06:08)

Dobré ráno,tak je zase deštivé. Páteční pitňák jsem porušila, celý den jsem se držela, potom jsme hrabali trávu a já našla zapomenuté brambůrky - no půlku jsem jich do sebe nacpala, potom mi bylo divně od žaludku tak jsem si doma dala ještě chleba. Asi to není tak strašné, ale doufala jsem, že to vydržím - příště. O víkendu jsem jedla skoro všechno, ale jen o malých porcích. Je pondělí, začátek nového týdne takže zase začínám. Hubnutí má i svoje stinné stránky, jsem pozvaná na svatbu a zjistila jsem,že všechny v úvahu připadající šaty jsou mi velké. Otázkou teď pro mě je, zda si koupit něco nového a raději nehubnout, aby to pak ze mě nepadalo...?

Reklama

Přidat komentář