Reklama

Doplňky stravy pro pohodové svátky

Vánoční svátky a svátky konce roku jsou často zátěží pro náš trávící systém a naše játra. Zvládnout shánění dárků, vánoční večírky, přípravu sváteční tabule, všechny návštěvy může vyvolávat stres. Doplňky stravy mohou podpořit trávení, posílit játra i naši psychickou odolnost.

Podpora trávení:

Trávící enzymy pomáhají s trávením bílkovin, sacharidů a tuků. Jsou pomocníkem při nadýmání, nechutenství, průjmu.

Laktáza zlepšuje trávení mléčných výrobků. Vhodná pro lidi s nesnášenlivostí mléčného cukru laktózy.

Šťáva z celých listů aloe vera - Výzkum ukázal, že mukopolysacharidy aloe vera mají podpůrný účinek na funkci imunitního systému díky zlepšenému trávení. Mukopolysacharidy Aloe působí jako účinný protizánětlivý prostředek, který zastavuje poškozování a prosakování střevní stěny, čímž uvolňuje imunitní systém od stresu. Mukopolysacharidy Aloe mají přímé protibakteriální, protivirové, protiplísňové/kvasinkové a protiparazitární účinky. Může být kontrolován nárůst kvasinek a tak lépe prospívá normální, zdravá střevní mikroflóra.

Reklama

Bio aloe vera gel- 10200 mg polysacharidů na 1 litr. Aloe Vera výhradně z ekologického pěstování, zpracována do 24 hodin po ručním česání.

 

Podpora jater:

Ostropestřec marijánský - má na játra hned několik účinků. Váže se na receptory na membránách jaterních buněk, které propouštějí jedovaté látky, a tím zabraňuje jejich vniknutí do jaterní tkáně. Je to silný antioxidant, který chrání jaterní buňky před chemickými procesy zodpovědnými za většinu poškození. Dále povzbuzuje obnovu poškozených buněk jater a posiluje imunitní systém.

Lipotropní faktory –Lipotropní faktory jsou látky (cholin, inostiol a methionin), které zabraňují hromadění cholesterolu a tuku v játrech a chrání je před ztučněním (steatózou)

 

Psychická odolnost:

Sibiřský ženšen - eleuterokok – adaptogen, který pomáhá organismu vypořádat se s psychickým i fyzickým stresem. Zvyšuje fyzickou i mentální výkonnost. Podporuje imunitní systém.

Indický ženšen – ashwagandha - adaptogen, který pomáhá organismu vypořádat se s psychickým i fyzickým stresem. Ashwagandha zvyšuje toleranci k rozličným stresorům (např. mentálním, fyzickým či vlivům životního prostředí). Mnoho studií prokázalo, že ashwagandha je účinnější adaptogen na stres než ženšen. Navíc posiluje imunitní systém a působí proti únavě.

B+C-komplex – vitamíny skupiny B jsou nepostradatelné pro správné fungování nervového systému. Vitamín C je významný protistresový vitamín. Napomáhá k produkci protistresových hormonů.

DLPA - Aminokyselina dextro-levo-fenylalanin (DLPA) má schopnost zlepšovat náladu zvýšením hladiny endorfínů, mentální bdělost a snižovat nadměrnou chuť k jídlu.

Autor: MK

Reklama

Komentáře

Věrka (Po, 16. 12. 2019 - 21:12)
Ani ve svátky nám nedáte s tou chemií pokoj! Jasně, velikonoce, vánoce... to jsou pro farmaceuty a "zdravotnictví" vůbec obzvláštní finanční žně! Jak to ti lidé dřív dělali, že žádné takové hnoje nepotřebovali? Byli zdraví, výkonní, plodní, neměli deprese, deset druhů "rakovin",ADHD ani další jiné nenormálnosti, měli pevné, lesklé, vyživené vlasy, pěknou pleť i bez krémů, většinou do pozdního věku bez vrásek a užívali si spousty dalších výhod normálního, přirozeného, neznásilňovaného života. Nejsmutnější a nejhorší je, že lidská populace jsme na tom se vším tak špatně jenom kvůli nenasytným farmaceutickým firmám, kterým jdou páni doktoři za výhodné a štědré úplatky na ruku předepisováním a propagováním těch chemických svinstev všude, kde to jen trochu jde. A aby měli pro tu spoustu chemie zajistěný odbyt, záměrně právě jí dělají z lidí svoje další pacienty. Že vám, doktoři a doktorky není hanba ani na tomto vašem webu. No není, protože jste schovaní s anonymitě a etika vašeho povolání vám dávno neříká vůbec nic.
Hanka (St, 18. 12. 2019 - 08:12)
Aloe, ženšen, trávící enzymy - vše se používá po staletí. Nejde o chemii. Chemie je bohužel v našich potravinách, vodě, takže potřeba doplňování vitamínů, minerálů, bylinek bude stoupat. Pokud máte možnost pěstovat si v čisté přírodě bylinky, ovoce, zeleninu, tak to dělejte, protože je to opravdu to nejlepší, co můžete pro zdraví udělat. Mnoho lidí tuto možnost bohužel nemá.
Asika (Út, 24. 12. 2019 - 18:12)
jediné co beru jsou miltivitamin ymultikomplex a probiotika, protože jsem nemocná a beru antibiotika
Reklama