Reklama

interupce

Návštěvník (Út, 19. 8. 2008 - 16:08)

Já nejsem proti antikoncepci právě,že bych nakopala ty co jí vůbec nepoužívají a pak si odskočí na potrat!

Ria (Út, 19. 8. 2008 - 16:08)

P.S. Anonyme, srovnávat Zdeňka2 s Ms. CF je poněkud nefér. Nemyslím, že Zdeněk2 nabádá k potratům. Pouze podává informace, se kterými si adresátky mohou naložit, jak chtějí. Totéž se bohužel nedá říci o mnohých stoupencích hnutí PROLIVE, které zároveň s informacemi nepodávají návod, jak se "protlouct" životem s dítětem, které si z různých důvodu žena nepřeje mít. Nerespektují fakt, že volit i v případě tak citlivém jako je rozhodování o tom dítě mít nebo ne, přísluší jen těm, kterých se to týká - tedy budoucím rodičům, a zejména ženě.

Ria (Út, 19. 8. 2008 - 16:08)

Zdeňku2, církev se skřípěním zubů uznává jen metodu plodných a neplodných dnů - značně ovšem nespolehlivou. No a pak tu nejdokonalejší antikoncepci - totální pohlavní zdrženlivost, lidově řečeno nesouložit :-((

Zdeněk2 (Út, 19. 8. 2008 - 15:08)

Anonyme, mám dojem, že se mýlíš, stejně jako ostatní klerikálové. Vždyť jejich "generální tajemník" kdysi na své cestě v Africe dštil oheň a síru na ty, kteří používají kondomy, i když je to také ochrana proti AIDS a ostatním pohlavním nemocem, které jsou tam velmi rozšířené a mnoha lidem to může zachránit život. Takže církev žádnou doporučenou antikoncepci nezná.

Návštěvník (Út, 19. 8. 2008 - 11:08)

Spontánně potracený plod vypadá trochu jinak, než ten, který je usmrcen při interupci snad ne? Prolife je možná hodně zásadová, ale nakonec, nemá v lecčems pravdu? Proti antikoncepci při níž je možnost, že dojde k zániku oplodněného vajíčka je zcela přirozeně, neboť církev pokládá toto za počátek života. Existují taky antikoncepce, které jsou doporučené a nedoporučené a jejich používání je jen na věřících. Nejsou všechny zakázané.

Návštěvník (Út, 19. 8. 2008 - 06:08)

Zdeňku jdi už někam.Na všech diskusich je pravda,že slušně ale dá se říct,že navádíš k potratům takže mi začínáš silně připomínat vyšinutou Ms. CF která se v tomhle vyžívá.

Zdeněk2 (Po, 18. 8. 2008 - 23:08)

Prolife je pobočka církve, jejíž ideologie je nejen proti potratům, ale taky proti antikoncepci. Tato skupina ženy, které se rozhodly pro potrat jen citově vydírá tím, že obrázky pozdějších spontánních potratů vydává za následek interrupce. Těmto podvrhům není potřeba vůbec věnovat pozornost, stejně jako tomu klerikálovi vřeštícímu pod okny brněnské porodnice.

Nina (Po, 18. 8. 2008 - 23:08)

Interupce jsem nikdy neřešila, osobně nebyl důvod. Viděla jsem ale nedávno obrázky těch rozřezaných dětí, kterým brutálně uřízly ručičky a prořízly tělo, vypadaly jako úplně normální minimimi jen celé v krvi. Po tomto vím, že NIKDY na interupci nepůjdu a všem, kdo to zvažujete - podívejte se sem, co to vlastně je interupce - co se děje.
http://prolife.cz/download/sklad/fotografie_na_nastenky.pdf
http://prolife.cz/?a=53&t=1

Ms. CF (St, 30. 7. 2008 - 16:07)

Lili:
Měla by ses vejít do rozmezí 2000-4000 (čím pokročilejší těhotenství, tím dražší, plus se to liší co nemocnice). Slyšela jsem o tom, že některé ženské platily za interrupci i 7000, ale to nedělej - v takovém případě platíš max. 4000 za zákrok, a 3000 cpeš doktorovi rovnou do kapsy.

Lili (St, 30. 7. 2008 - 13:07)

Mohl byste mi někdo prosím poradit? Kolik v dnešní době stojí interupce a miniinterupce??četla jsem si vaše příspěvky a myslím, že jsou velmi stupidní.Děkuji všem za odpověd

Návštěvník (Pá, 25. 7. 2008 - 22:07)

buh vi jestli je to tvoje.aby to na tebe nechtela hodit.vzdyt jste mely kondom.

Ondra (Út, 15. 7. 2008 - 19:07)

s jednou dívkou jsem měl sex před 3 měsícema dneska mi napsala že je thotná vubec neiwm co mam dělat i když jsem měl kondom tak stejně se to stalo prosím o odpovědě poradtě wtfkiss"seznam.cz děkuju

Ms. CF (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

Tak tady jsem Janina, vedle jsem Adéla, na jiném serveru jsem nějaké chlap - a co kdybyste si uvědomili, že počet lidí, které serou vaše hnusné kydy narůstá?

Tohle je velmi populární způsob, jak někoho vyštípat z diskuse, ale já na takovéhle jednoduché triky nejsem:-))

A považovat lidi za bezpohlavní jen proto, že nemají rádi děti, to jen svědčí o tvojí těžké duševní poruše. Ty jsi na tom tak zle, že patříš zastřelit, aby jsi se netrápil.

Předsevzetí: minimálně jednou denně na Doktorku. Jestli si myslíte, že mě dovedete vyštípat, a pak budete snadno terorizovat chudáky holky, které chodí na potraty, tak to jste na omylu.
Doba, kdy se plivání protipotratové nenávisti tolerovalo již pominula.

Návštěvník (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

Prosím nereagujte na příspěvky Ms. CF. Začínal s nickem Janina. Je to duševně nemocné individuum s těžkou chromozomální poruchou, tzv. testikulární virilizací. Je na ni(jeho) odporný pohled, protože nevíte jestli je to chlap nebo baba. Může používat jakékoliv přezdívky, avšak obsah a forma je jako rukopis. Teď bude na této diskuzi od něho chvíli pokoj.

Ms. CF (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

A taky by bylo dobré zajít si za praktickou, že tě poslední dobou bolí záda v kříži - pošle tě na rentgen příslušné oblasti, což případnému embryu vůbec neprospěje:-)

Ms. CF (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

Ještě více typů jak potratit nebo poškodit plod najdeš např. na www.sisterzeus.cz

Ms. CF (Pá, 6. 6. 2008 - 14:06)

Pokud máš krátce po rizikovém sexu, tak by mohlo pomoci předávkování nějakým jednoduchým vitaminem C (např. Celaskon) - podívej se na obal kolik má jedna tableta a bašti celý gram každou hodinu.

Taky je dobré, aby jsi začala chlastat, nějaký hodně tvrdý alkohol - u Čonga pořídíš vodku za 40 korun - to embryo těžce poškodí, takže i kdyby rodiče odmítli dát svolení k potratu, tak se najde dostatek lékařů, kteří ho provedou načerno.

Zdeněk2 (Út, 3. 6. 2008 - 00:06)

Do 16 roků musíš mít k potratu souhlas rodičů. Do 12 týdnů těhotenství (počítá se od prvního dne poslední menstruace) se zákrok provádí jako miniinterupce, potom stojí kolem 3000 Kč. Napřed si ale proveď těhotenský test, abys věděla, že jsi skutečně těhotná. Ten je volně prodejný v lékárnách a stojí asi od 50 Kč výše podle značky. Výsledek je však prokazatelný až po tom, co Ti vynechala menstruace, nebo za dva týdny po rizikové souloži. To, jestli jsi otěhotněla také závisí na tom, jak dlouho jsi měla po menstruaci, nebo kdy bys měla dostat následující menstruaci.

Kacka (Po, 2. 6. 2008 - 20:06)

Prosim vas nemohl by mi nekdo rict jestli musim mit na interupci souhlas rodicu a kolik takova interupce stoji??? prosím jsem uplne vynervovana a zoufala je mi 15 let apri 1 sexu bych nechtela otehotnet

Ms. CF (Pá, 16. 5. 2008 - 12:05)

Jestli máš na mysli ten výstup z Chci miminko!!!, tak to bylo docela nutné, kvůli parazitující anonymce, která tvrdila, že rozčilování se kvůli řečem takového typu je doménou zamindrákovaných childfree:-)

Reklama

Přidat komentář