Reklama

interupce

A že každým kro (Pá, 29. 4. 2011 - 20:04)

No jestli srovnáváte...i činem zabíjíme i ty "hodné" bakterie, to vám taky nevadí? Co chvíli se mluví o ropné havárii, která ničí mořský ekosystém.
No jo, ale pán je PÁNEM TVORSTVA, on si může rozhodovat a klidně zabít miliardy organismů, vždyť co máme s přírody. A věděl jste vůbec, že lidský zárodek v 7. týdnu vývoje je téměř totožný se zárodky jiných živočichů, ať už je to ryba, kuře či prase? Každý si tím v děloze projdeme, tak se moc nevyvyšujte. Každej organismus je důležitý na této planetě. Buďte sebekritický!

Vojmír (Pá, 29. 4. 2011 - 16:04)

Vojmír: Váš názor Vám...No jestli srovnáváte nějaké mravence nebo kuřata s lidmi, tak už se nedivím ničemu.

Kačka (Pá, 29. 4. 2011 - 16:04)

Vojmír: Váš názor Vám nijak vyvrcet nehodlám, každý svoji pravdu vidí jinde. Ale pravdou je, že když osoba dítě mít nechce, měla by dělat vše proto, aby se tak nestalo. Ale když se nějaká ta nehoda/náhoda stane, nevidím důvod, proč se svobodně nerozhodnout?

...

zabiju x milionů živočichů.. Plně souhlasím!

Nelly (Pá, 29. 4. 2011 - 16:04)

To Vojmír. Moc by mne zajímalo, zda je autor toho moralistního příspěvku tak přísný také sám na sebe. Zda je také sám ochoten nést následky všech svých činů, když to tak nekompromisně vyžaduje po druhých. Ještě, že na jeho názoru houby záleží :-). Rozhodovat se má každý sám za sebe. V případě nechtěného těhotenství je to především dotyčná, což všechny Vojmíry náramně štve, naštěstí s tím nic nenadělají.

A že každým kro (Pá, 29. 4. 2011 - 14:04)

Svobodnou volbu měla...zabiju x milionů živočichů, to jsme ale nehumánní. Devastujeme přírodu a ještě si hrajeme na velký moralisty a vyčítáme nějaké chudince, že chce jít na potrat.

Vojmír (Pá, 29. 4. 2011 - 14:04)

Pro ty, kteří jsou názoru,...Svobodnou volbu měla nenechat se oplodnit. Teď ať si nese následky. Samozřejmě to platí i pro toho vola co ji oplodnil.
Já bych povolil potraty jen v případě znásilnění, incestu, dále v případě kdy hrozí, že se narodí postižené dítě, nebo kdy těhotenství ohrožuje život či zdraví matky.

Nechápu jak může někdo žít s tím, že nechal zaživa rozsekat dítě, které v něm vyrůstalo.

Kačka (Pá, 29. 4. 2011 - 14:04)

Pro ty, kteří jsou názoru, potrat = vražda..
Víte, v dnešní době je téžké uživit se sám, natož k tomu vychovávat a starat se o dítě. Bez podpory rodiny je to takřka nemožné. Každý má právo na svobodnou volbu. Nevidím pro takové rozhodnutí nic špatného. KOrt když rodič není schopen dát dítěti základní potřeby.

Hanka (Pá, 29. 4. 2011 - 14:04)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co už prodělali interupci, jak to vše probíhá: Vyšetření u lékaře, samotný zákrok, zda to bolí, nějaké komlikace, či snad nějaké omezení po zákroku? Předem Vám děkuji za odpověď.

V (Ne, 24. 4. 2011 - 13:04)

Potrat je...To snad ne!!!!

Miminko (Pá, 1. 4. 2011 - 22:04)

ahoj mam problem jsem...Jani, hledáme miminko do přímé adopce, pokud by toto mohlo být pro vás řešení, rádi bychom vaše miminko přijali a postarali se o ně. Pokud budete chtít, napište mi prosím na email, podám vám bližší informace: [email protected]

Zdeněk2 (Út, 29. 3. 2011 - 15:03)

Potraty jsou u nás povoleny do 12 týdnů od počátku poslední menstruace. Je třeba to udělat co nejdříve. Do 8 týdnů se dělá miniinterrupce, je to šetrnější pro ženu a taky levnější, takže neváhej, ať to máš za sebou. Stojí to asi 3 až 4000 Kč, ktomu je nutné připočíst až 1000 Kč za předoperační vyšetření u Tvého ganekologa.

jana (Út, 29. 3. 2011 - 10:03)

ahoj mam problem jsem těhotnta a fakt si to nemužu nechat potřebovala bych vědět do kolikateho tydne se da udělat interupce a kolik to stoji díky

Markétě (Po, 7. 3. 2011 - 21:03)

Mám problém. Nemůžu říct s jistotou, že jsem těhotná. Stále doufám, že ne. Ale před měsícem jsem musela vysadit antikoncepci. Samozřejmě jsem další mohla začít brát až mi začne další menstruace...Ale během toho měsíce jsem měla pohlavní styk i nechráněný a teďko se bojím. Test jsem si dneska dělala a byl negativní, ale bojím se stejně. Menstruaci jsem měla dostat v sobotu. Tak nevím, jestli se to nemohlo i posunout tím, že jsem těďko ten měsíc ty prášky nebrala.

Zdeněk2 (Čt, 10. 2. 2011 - 17:02)

Kouření i alkohol bys měla omezovat v každém případě, ale s tím, že máš po potratu, to nemá nic společného. Pamatuj ale na to, že plodnost se velmi rychle obnovuje, a že další potrat je u nás povolený až po půl roce! Toho půl roku tedy musíš používat v každém případě kondomy a mít připravený Postinor, kdyby se punčoška roztrhla.

Alinka (Čt, 10. 2. 2011 - 15:02)

Hledáme miminko do přímé adopce

Sama nemohu donosit děťátko ze zdravotních důvodů, proto hledáme maminku, která děťátko čeká, ale ví, že si je nemůže z vážných důvodů ponechat a starat se o ně. Rádi bychom toto děťátko adoptovali v přímé adopci a dali mu spoustu lásky, krásné dětství a domov. Prosím, pokud se najde žena, která si nemůže děťátko nechat, ale chce mu pomoci tak, že je nedá do ústavu ale přímo do rodiny, prosím napište mi na tento email: [email protected]. Rádi si vezneme vaše miminko za své a postaráme se o ně. O přímých adopcích mám veškeré informace, které jsou potřebné.

blanka (Čt, 10. 2. 2011 - 15:02)

jsem 3 dny po své první interupci. Všechno proběhlo bez komplikací a cítim se dobře. Jen jsem se zapoměla zeptat lékaře jestli můžu v šestinedělí kouřit a pít alkohol(alespon minimálně) je mi 18 a nechci o víkendech sedět doma, ale když bude potřeba.... prosím poradte

maria (St, 19. 1. 2011 - 03:01)

Mám před interrupcí, se...Nechci potrat:
Jako bych slyšela sebe skoro před dvěma lety. Prosím tě neukvapuj se, napiš mi na mail, ráda se podělím o to, čím jsem prošla. Třeba to může pomoct aspoň Tobě... [email protected]

jarmila (So, 15. 1. 2011 - 22:01)

Jsem po interubci

Ivka (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

Misulle, asi ti nezbyde než zajet do jiného města a lhát...

Helena (Pá, 14. 1. 2011 - 14:01)

Ahoj misulle, pokud jsi těhotná takhle brzy po interrupci, tak by ti další zákrok ze zákona neměli provést, ale samozřejmě je kravina podřizovat se nějakým šovinistickým zákonům.
Dobré je, že většina nemocnic vůbec nekontroluje, jestli do kolonky "datum posledního potratu" vyplňuješ něco pravdivého, tak tam stačí prsknout třeba srpen 2008 a no problemo. Když to náhodou ocheckují, tak zajít do jiné nemocnice, no a moc bych se divila kdyby bylo k úspěšnému potratu třeba víc než dva pokusy.

Reklama

Přidat komentář