Reklama

interupce

Markéta H (Po, 3. 10. 2011 - 06:10)

Je krásné vědět okolnosti početí dětí. na co člověk ten den myslel, co prožil bezprostředně potom...jsou to tajemství života. Mezi nebem a zemí. Málokdo může říci, že třetí den po početí věděl o svém těhotenství.
S tím sexem mimo nejsem. ČLOVĚK nemá jen tělo, ale i ducha a tak jako jídlo ničí tělo, nepřiměřený sex (kdykoli v jakékoli míře) ničí ducha. Chce to o tom přemýšlet a něco zkusit zažít. Mentálně postižení lidé většinou neznají míru v jídle - přecpou se, až zvrací, konzumní společnost vychovává lidi s jistým druhem postižení - sobectví. Vylučuje to bezpodmínečnou lásku a to zabíjí ducha...Je to na delší povídání - nechme to do mailu.

Petra (Ne, 2. 10. 2011 - 22:10)

Kláro, dovolte podobenství...Markéto, to podobenství je trochu mimo. Když vyjím ledničku, bude mi zle, budu tlustá, nespokojená.
Sex mi naopak prospívá, tak proč se v něm omezovat. Naopak, čím více, tím lépe.

Dominika (Ne, 2. 10. 2011 - 21:10)

to je teda výhoda, vědět...To se mi líbí! Slavit početiny a narozeniny! Teď to Markéto vůbec neber jako výsměch. Vždyť ten den vzniku je možná ještě významnější než narození :-)

no (Ne, 2. 10. 2011 - 19:10)

Kláro, dovolte podobenství...to je teda výhoda, vědět přesně kdy byly počaty. slaví teď snad dvoje narozeniny? mně je úplně fuk kdy jsem byla počata

Markéta H (Ne, 2. 10. 2011 - 19:10)

Stáňo, právě proto, že už tak je všedu plno jedů nebudu do sebe přece cpát zbytečně ještě jiné...a mnoha jedů v potravinách se dá vyhnout.

Markéta H. O H (Ne, 2. 10. 2011 - 19:10)

Hormonální antikoncepce zatěžuje nejen organismus ženy, kde může způsobit zdravotní komplikace, ale také životní prostředí. Nedávno jsem sdílela na FB odkaz ze stránek
http://www.facebook.com/#!/pages/Nezobu-nejsem-tvoje-pipka/157255474363275
Tam můžete najít nějaké podklady, mě se líbilo to hormonální akvárium, je to krátký dokument, který stojí za to vidět celý.

Markéta H (Ne, 2. 10. 2011 - 19:10)

Kláro, dovolte podobenství - je správné a zdravé vyjíst ledničku vždy, když mám chuť? Stejné je to se sexem. Nejde o to 1x za měsíc, je to téměř půl napůl - týden, kdy jsou tzv dny plodnosti a pak týden, kdy mám menses. A je to mnohem hezčí, není to celé jen o sexu ale o vztahu. Dny, kdy nesouložíme prožíváme krásně romanticky a pak tuto romantiku přeneseme i do milostného aktu, na který máme možnost se tak více těšit, než když bychom ho mohli mít každý den. A nikde není řečeno že nemůžeme - můžem, ale s "rizikem" že přijmeme další dítě. Píšu uvozovky, protože pro mě to není žádné riziko, ale dar. Pro mě je těhotenství nejkrásnější čas v životě, co jsem zatím prožila. Cítila jsem se úplná a těším se na chvíli, kdy i manžel bude chtít další miminko. Vdaná jsem 2a půl roku a máme 2děti - u obou vím přesně den, kdy byli počaty - jedna z výhod metody STM

Stáňa (Ne, 2. 10. 2011 - 18:10)

Judito, tělo toxiny zatíží jakýkoliv lék, strava plná éček i životní prostředí. Tomu se prostě nevyhneš.

Judita (Ne, 2. 10. 2011 - 17:10)

A co je na te antikoncepci...Na hormonální antikoncepci je fyzicky zlé, že ti zatíží tělo toxiny. Především játra (intoxikovaná játra způsobují předčasné stárnutí-jen zajímavost), ledviny a četla jsem i o změnách na pochvě.
H.antikoncepce je chemické zlo, nicméně hojně prodávané a evidentně dobrý kšeft pro farmacii.

Hanka (Ne, 2. 10. 2011 - 12:10)

A co je na te antikoncepci tak spatneho? Ja ji beru nekolik let, mam nastaveny budik na mobilu, abych ji brala presne, vzdy s sebou nahradni platicko, a nikdy mi neselhala, tuk tuk.

Klara (Ne, 2. 10. 2011 - 11:10)

Ale Markéta nepsala o...jedinym vedlejsim ucinkem je tehotenstvi, ze? marketo, jsi dlouho vdana? mne ani memu manzelovi by nestacil sex "kazdou prvni stredu v mesici." chceme to delat, kdyz mame chut, ne se omezovat plodnymi dny a na sex mit par dnu v mesici.

Dominika (Ne, 2. 10. 2011 - 11:10)

Markéto, moje kamarádka je...Ale Markéta nepsala o metodě plodných a neplodných dnů podle kalendáře, která je opravdu k ničemu. Ale sebepozorování - hlen, děložní čípek, bazální teplota. A tahle metoda má spolehlivost hormonální antikoncepce, protože tělo dává jasné signály, že začíná plodné období a že už skončilo. Oproti HA je ale naprosto přírodní a bez vedlejších účinků :-)

Lutzka (Ne, 2. 10. 2011 - 11:10)

Markéto, moje kamarádka je gynekoložka a říká, že metoda plodných a neplodných dnů je sázka do loterie. Ono není zas tak lehké otěhotnět (pouze zlomku lidí se to povedé napoprvé), takže je to víceméně náhoda, že metoda neplodných dnů někdy vychází. Kamarádka říká, že ženám, které na tuto metodu skočily, často píše žádanky na potrat. Takže za mě: zlatá hormonální antikoncepce. Pokud se bere správně, je xy krát spolehlivější než metoda neplodných dnů. Takže tady prosím nemystifikujte.

Markéta H (Ne, 2. 10. 2011 - 10:10)

Milý Davide, věnuj své přítelkyni kontakt na mě, kdyby někdy něco potřebovala - třeba se jen svěřit - může mi napsat. Taktéž také ty - jsem žena a tak mužům rozumím méně než ženám, s tím je třeba počítat. Můžu tvé přítelkyni vysvětlit metodu, která je co do spolehlivosti srovnatelná s hormonální antikoncepcí a je zcela zdarma, přírodní a přirozená. Jedná se o metodu kterou najdete na stránkách www.cenap.cz i jinde na netu. Kontakt na mě [email protected]

David (Pá, 30. 9. 2011 - 09:09)

no takze tehotna neni..mi sme to delali treba 20minut a pak ze me zlezla a jen tak sme lezeli a povidali si :D a pak sme to zase delali ale sem si na 100% jisty ze sem to do ni nepustil...

Zdeněk2 (Čt, 29. 9. 2011 - 16:09)

Chápeš to dobře. Už před ejakulací z Tebe může samovolně odejít malé množství sekretu, které obsahuje spermie, proto se nedá vyloučit otěhotnění. Ovšem toto nebezpečí je podstatně menší, než kdybys ho nestihl včas vytáhnout, takže přerušovaná soulož je běžně používaná antikoncepce.

David (Čt, 29. 9. 2011 - 12:09)

takze i kdyz sem to do ni nepustil muze být tehotna??? chapu to dobre??

Zdeněk2 (Čt, 29. 9. 2011 - 10:09)

Plodnost po potratu se obnovuje velmi rychle. Proto se nedá vyloučit, že je znovu těhotná, i když jsi dával pozor, abys to do ní nepustil. To by ale byl velký problém, protože u nás je další potrat povolený až po půl roce! Teď musíte být opatrní jako nikdy předtím!

David (Čt, 29. 9. 2011 - 09:09)

ahoj moje pritelkyne byla pred mesicem na interupci .za necely mesic sme se spolu vyspaly a ona mi furt rika ze je tehotna..a ja sem si jisty ze neni nebudu tady rozebirat jak sem si jisty ale mnoho zvas pochopi..dekuji za kazdou odpoved

Markéta H (Út, 27. 9. 2011 - 12:09)

Milá Alex, chtěla jsem upozornit, ne napadnout. Psala jsem to s laskavostí. Děkuji za váš názor, budu se příště snažit volit jiná slova, aby to příště vypadalo více tak, jak je to myšleno... :)

Reklama

Přidat komentář