Reklama

snížená funkce štítné žlázy

Romca (Pá, 21. 4. 2006 - 10:04)

Ahojda Rozi a Honzi.....presne tyden jsem se neozvala....si zaslouzim dostat na zadnici!!Mam toho nejak moc!!!Honzi ty jsi takovej pestitel kyticek??To bych se mohla neco priucit...ja jsem totalni blbec!Mam tady teda dva takovy krasny bananovniky a ty mi fakt rostou,ale trvalo mi pul roku nez jsem prisla jak na ne!Ze zacatku jen opadavaly listy a ja myslela,ze mi chcipnou a ono ne!Ted jsou obrovsky a nadherny!A taky mam dracenu a juku a taky jsem s nima bojovala,ale uz je to dobry!Ja je totiz vubec nepresazovala a ony mely malej kvetinac,tudiz se jim spatne zilo!Ted jsem fakt pysna,protoze to jsou jediny 4 kytky,ktery mam!A taky jsem dostala malou kyticku od zakaznice,jakoze jsem prijemna a tak!No a oni mi tam lezli takovy malinkaty hnusny broucci,no a ja nevedela jak na ne tak jsem tam cvrkla trochu octa/mi bylo jasny,ze ta kytka zahyne ,ale i presto jsem to udelala/no a taky,ze chcipla,zustal tam jen jeden malej lupinek,ale ted uz zase roste!!
Rozarko,ja jsem asi cvok v rychlosti procitam vase prispevky a pak nevim jak co vlastne je?Vim,ze mas praci u deticek ,ale nevim u jakejch,vis?Jestli nekde v domove nebo kde?Moc me to zajima!Miluju deti a musi to byt krasnej pocit!Strasne by me bavilo delat u deti a nebo u starejch lidi,coz malokdo pochopi!Jenze k tomu nemam maturu,na kterou jsem se vybodla!No o tom nebudu psat ,stve me to jeste ted!Jsem takovej lidumil?nekdy si rikam,ze by se melo prihlizet na to,jak to ti lidi umej s ostatnima a ne co k tomu kdo potrebuje za spravnej papir!Takze Ti to mocinka preju i kdyz jsem dobre pochopila,ze se s temi detmi budes brzy loucit!
Jinak dneska nejsem v praci,protoze deti ve skole maji nejaky den zeme a jdou do prirody a Nik sice do skoly chodi,ale jeste nema dobrany antibiotika a nesmi s nima na slunicko,takze mam volno a jsme spolu doma!Odpoledne vyzvednu kamosce ditko z druziny a jedu k ni na navstevu,protoze mela narozky,tak ji vezu darecek a moc se tesim!Taky se tesim,ze zas pomuchlam jeji dvojcatka!
Rozarko,ty se mas,ze mas mensi dziny,ja bojuju 3 tydny a zatim jen 2 kg dole!Bastim vse i porad ty svoje cokoladky,ale cvicim,jezdim zas na rotopedu a od 6 vecer nic nejim!!Tak jsem si myslela,ze po tom co jsem zrala jak tank se ta vaha hne rychleji,ted mam pocit,ze diky te stitce se tomu moc nechce!
Sviti krasne slunicko a pred nasi bytovkou nam to tady krasli,delaj tady upravy a bude tady i obrovsky hriste pro deti!Je tady nadherne!!!
Tak ja budu asi koncit!Mejte se moooc krasne a mam vas moooc rada!!!Papa posilam obema pusinky!!
PS:Doma to mame jeko v chlupatym doupeti!Barnebi strasne lina a ja jen cekam,kdy to zkonci!Mame chlupy v posteli,jidle na stole v piti no vsudeeee........Tak ahooooj

Rozárka (Čt, 20. 4. 2006 - 06:04)

Ahojky Honzí a Romí,
nestíhám zapínat počítač, tak dneska aspoň telegraficky. Měli jsme veselý Velikonoční pondělí, protože Pepínovi se v tom velkým autě vybila baterka a on zjistil, že ho nemůže zamknout, protože je tam spousta věcí na elektriku :o), takže jsme čtyři hodiny seděli v autě a čekali na kamaráda, kterej přiveze baterku, aby s ním Pepíno mohl alespoň dojet do toho jeho servisu ve vleku a mohl zapnout aspoň výstražný světla :o). Seděli jsme v autě, povídali si a koukali z našeho parkoviště na ten náš panelák - fakt jsme museli působit komicky, ale co, aspoň byla prča :o). Kámoš tu baterku přes noc nabil a už zase fachá, ale bude se kupovat radši nová. To auto mělo patrně od pátku otevřený zadní pravý dveře a kufr :o).

Jinak Honzí, v práci je to fajn, děti jsou fakt úžasný, včera jsem měla odpolední, i když ona je od třičtvrtě na jedenáct do sedmi a dneska taky, bylo fakt hezký vidět ty dětičky vykoupaný v pyžámkách :o). Byli jsme i na takový dlouhatánský vycházce ve městě, tak zas měly nějakej zážitek :o) a já mám namožený ruce, jak jsem vezla Ondráška na vozejku - hi, ale bylo to prima :o). Bude se mi po nich moc stejskat a určitě to obulím víc než ta paní, co odcházela po 25ti letech - chjo :o(. Pořád vymejšlím, co bych jim přivezla a mám tu pro holky takový barevný náušnice a náramky a řetízky na krk - stálo to pár korun, tenkrát jsem to koupila u Vietnamců v několika barvách a tak jim to přivezu :o). Ještě bych potřebovala Ondrovi nahrát z CD na kazetu tu jeho oblíbenou Enyju, ale máme jednu věž v obejváku a Kuba má jednu v pokojíku a nějak to nefachá. Ta v obýváku bude asi notně zaprášená - bude se muset dát vyčistit. No, snad někoho seženu, komu to funguje a nahraje mi to, protože jí nemůžu sehnat v krámě a to by se mu moc líbilo. Já jí mám na CD v autě. Asi si vezmu foťák a vyfotím si je a pak Ti to Honzí pošlu mejlem, jo? :o). To je tak hezký - těšit se do práce, věříš? hi - ježíš - to jsou fakt takový miláčci - jupí :o).

Jůůůůůůů - tak Ty máš Honzí takovou kytičku? No - vidíš, my doma nemáme žádnou, ale stačí mi večerní starost o zvířátka, to mi zabere dost času :o). Momonka by se nejradši pořád mazlila, asi nechápe, jakto, že jí nemazlím celej den, že nejsem doma :o).

Včera jsem Honzí zakoupila další troje rifle - já už mám fakt asi dvacatery, ale tyhle jsou konečně menší a tak mi nebudou padat :o). Sehnala jsem je u Vietnamců a nejdražší stály tři stovky - hi - jsou moc pěkný - jo a taky jsem si koupila dva pásky na kalhoty - takový duhový a takovou teplákovou soupravu do práce - je jako maskáčová :o).

Tak - kočičky - pádím do spršky a připravím si věci pro dětičky - hi - mějte se prima, jo - je fajn Honzí, že jsi se prospal o něco dýl - já se, když mám odpolední, tak se budím v šest hodin sama.

papapapapapa - ahoooooooooooooooooooojk - krásnej jarní den - Rozárka :o)

Honza.w (Út, 18. 4. 2006 - 23:04)

Ahojky Rozí a Romí,
tak teď jsem to nějak zvoral a tak to píšu znovu. Tak jsem Vám ráno zaspal asi o hodinu a čtrvt. Já používám k televizi věž kvůli stereo zvuku a zapomněl jsem ji večer vypnout a tak mě ráno nevzbudila, právě protože byla zapnutá, tak se neuměla znovu zapnout:o))).
To jsem ale hlava děravá, tak že jsem místo v 5 50 hod vstával po sedmé, ale bylo to zase dobré, že jsem se trošku víc vyspal a dneska jsem se necítil tak ospalej přes den. No a v práci jsem pak zůstal o hoďku a čvrt déle a je to v suchu. Já naštěstí mám pohyblivou dobu, tak že o nic nejde, jen jsem si sebral svůj volnej čas, ale nelituju.
Holky rozketl mi tchýnin jazyk, ale ta vůně, to je paráda, mám to hned vedle u počítače a to tak krásně voní, škoda že nemůžu trošku poslat i Vám. Připomíná mi to nějaké mýdlo, myslím, že něco jako karafiátové, nebo něco takového a je to příjemné a nedalo se to přehlédnout, už jak jsem vešel k počítači, tak jsem věděl která bije.
Tak se budu těšit, až se zase ozvete holky moje, ahojky a papa Honzík :o))))).

Honza.w (Po, 17. 4. 2006 - 21:04)

Ahojky Rozí,
tak jsi aspoň provětrala své riflové zásoby, buď ráda, že jich máš víc, to se vždycky hodí, nikdy nevíš co se stane.
Je to dobrý, když si může člověk pokecat se svejma známejma, to je jiný, než s domácíma.
Hele to zvládneš s těma dětma, ono to nebude tak zlé, nesmíš si tu situaci předem připravovat jaká bude, nech to koňovi. Určitě to bude dobrý a když tak se na ně třeba přijedeš někdy podívat. Hlavně aby se Ti potom líbilo i v tom novém místě, ale nemám o Tebe strach, ty to zvládneš jako vždy.
No jo to ty naše zvířátka nám dovedou připravit práci, to je fakt. Už aby ta Ejmina přestala tak línat, ona má tu podsadu tak hustou a jemnou, tak je to spíš jako vatička. No alespoň ten vysavač využiju :o)))).
Ještě, že se to prádlo usušilo v tomhle podivném počasí. Odpoledne jsme tu měli bouřku a večer po deváté tu byla průtrž mračen, tak že bude pěkně zalito. Taky ta tráva pěkně roste, měl jsem strach, že po zimě bude špatná, ale je to v pohodě, budu sekat jako divej až víc povyroste.
Dneska jsem se spíše flákal a jen jsem byl s Ejminkou na malé vycházce a pak nás zahnal deštík a ta bouřka, ale to už jsem byl doma na zahradě.
Tak zítra jdeme do rachoty, tak Ti budu zase držet palce, ať je to pořád dobré, budou to jen čtyři dny a to uteče.
Tak se měj mocky krásně a ahojky a papa Honzík :o))).

Rozárka (Po, 17. 4. 2006 - 08:04)

Ahojky Honzí,
teda akce prádlo - jenže byla to tak trochu moje blbost, už jenom proto, že jsem vytáhla ze skříně moje osmery rifle a šla je prát, protože sice třeba nebyly špinavý, ale jak tam dlouho ležely, tak měly třeba pár pomuchlanejch faldíků a tak jsem je hodila do prajdy :o). Některý z nich jsem neměla léta na sobě, protože mi prostě nebyly. Ježíš - Honzí, já mám riflí - to by se jeden posral, ale když já nic jinýho než rifle nenosím :o)

Honzí, holky v pizzerce už to ví, že mám práci, takže už jsme plkaly o jinejch věcech a povídali si s Pepínem a s kámoškama a kámošema, co už známe z toho Martiny gymplu, scházej se docela často a jsou to celkem milý lidi - bylo to fajn :o). Honzí, nemůžu slíbit, že nebudu bulet, až budu odcházet, to fakt nejde - já za to nemůžu - neumím se prostě loučit tak, aby mi to nebylo líto. Nechápu, jak to dokázala ta paní, že nebulela - mě to hrozně dojímá a když někdo pláče, chce se mi okamžitě taky :o). No - Honzí, proč musím jít jinam. Původně jsem v lednu byla na pohovoru v Háji a tam nabíraj holčičky - doteď tam byli jenom kluci, víš? Takže já budu s těma holčičkama. To, že jsem v Teplicích je proto, že ta paní odcházela ze zdravotních důvodů a už to asi nemohla protahovat a tak já jsem tam na 14 dní taková jako "záplata", než přijde paní na stálo, víš? To je sice blbý pro ty děti, ale oni si strašně rychle zvykaj, víš?

Honzí, tady je taky neskutečnej bugr po zvířátkách. Mates taky pouští chlupy, ale díky tý zimě, co pořád je, ho nemůžeme ostříhat. Mě už ta zima fakt nebaví. Pamatuju se, že na Velikonoce jsme vždycky chodili už v tričku a já mám furt v pohotovosti zimní bundu - to je fakt otřes!

To prádlo uschlo - kupodivu, ale žehlila jsem a skládala spodní prádlo několik hodin - to bylo jak nekonečnej příběh. To mě tak odrovnalo, že jsem večer padla totálně grogy. Ještě jsem do toho prala to povlečení a povlíkala postýlky a dneska na všechno prdím! Se nezblázním, že to tu není ažur, ne? To ani nejde, když má člověk zvířátka. To bych mohla uklízet pořád dokola, bez přestání.

Takže Ty jsi taky docela pracoval, co? No - člověk místo aby vyhodil kopýtka a užíval si volna, tak maká jak divej, viď? hi - jsme to ale prdlý lidi :o). I když ta práce člověka celkem těší, viď? Já nevydržím dlouho jen tak lelkovat, pak jsem celá nevrlá, takže jsem ráda, že je všechno vypraný a uklizený. Takže jsi taky pokecal - to je fajn - to chce - aspoň jednou za čas určitě :o).

Tak Honzí - jdu s Matýskem, sprcha atd. - vždyť už to znáš :o). Povlečení nežehlím - kašlu na něj - juchůůůůůůůůůů - pa pa Rozárka :o)))

Honza.w (Ne, 16. 4. 2006 - 22:04)

Ahojky Rozí,
Ty jsi jak pradlenka, tolik prádla a ještě to není všehno, to je teda věc. Já tu mám nějaké to prádlo z minula a ještě jsem ho nevyžehlil, to snad chápeš, že se mi vůbec nechce.
To s tou prací je moc důležité, že k tomu máš už předem hezký vztah a to se mi na Tobě moc líbí, to není opravdu pro každého. To musí být někde v hloubi člověka a Ty to tam máš. Prostě potřebuješ to dát druhým lidem a proč ne právě těm, kteří to nejvíc potřebují. Je to moc dobře, že jsi si našla to, co Tě bude naplňovat smyslem života, prostě pomoci druhým. To se ani nikdo nemůže divit tomu, že když ta paní odcházela, tak tam byly slzičky, přeci jen vznikne nějaký vztah a myslím si, že ty děti teda i dospělí si čas od času na ní vzpomenou. Hlavně Ty to potom až půjdeš jinam moc neobul, zase tam budou jiní potřební. Pokus se na ně teď moc nevázat, bude to dobré pro obě strany.
Hele proč budeš muset jít jinam?

Tak jsi zase aspoň přišla na jiné myšlenky v té pizerii, to jsi se mohla aspoň pochlubit s novým místem a věcí kolem toho, to je moc fajn.
Já si tak krásně odpočívám, dopoledne si pěkně pochrupkám a odpoledne něco udělám. Zase jsem musel vysát celej byt, ta Ejmina pořád líná, tak je to za chvíli zasviněné. Mám už vysavač bez sáčku, chytá se to do cyklonového filtru a je tam ještě druhej kontejner a filtry. Kdybych měl mít klasický papírový sáček, tak bych se nedoplatil, takhle to jen vysypu.
Taky jsem konečně přesázel muškáty, dal jsem jim novou zeminu, ale potřeboval bych jinou barvu než červenou. Asi si něco koupím a rozmnožím je.
Odpoledne jsem byl u známých na pokecu a bylo to fajn, už jsem u nich dlouho nebyl, tak jsme probrali kde co.
Teda to počasí je podivný viď, jako by nemohlo být delší dobu pěkně, teda kdy se to zlepší, to je ve hvězdách.
No a Ty s tím prádlem to taky nemáš jednoduché, ale nějak to dopadne.
Tak to pořádně vyper a vyžehli, měj se moc krásně a hezké pondělí přeje Honzík :o)))).

Rozárka (Ne, 16. 4. 2006 - 10:04)

Ahojky Honzí,
hele - já mám úplně plnej balkon a dva sušáky na balkoně - hi a včera večer začalo pršet a dneska taky poprchává a je to pěkně zakaboněný. Je fakt škoda, že jeden den je hezky a pak zase tejden hnusně, viď? Je ráno a venku je skoro taková tma. No nedá se nic dělat, musíme si udělat radost sami - nezávisle na počasí.

No - Honzí - ten první den jsem z toho byla pěkně vyhouklá ze začátku - něco jako Alenka v říši divů :o) a když se ta paní, co odcházela po nějakejch víc jak dvaceti letech loučila s těma "dětičkama", tak mě to normálně rozbrečelo. Měla je tam od malička a mně by se teda od nich fakt těžko odcházelo a oni tak plakali někteří, ale víš, oni na to hned zapomenou, což je fajn, no a strašně milujou hudbu a strašně rádi zpívaj - prostě už se těším, až nakoupím sladkosti a lízátka v úterý jim je dám - na uvítanou po Velikonocích :o). Musím se naučit připravovat ten denní plán, kdyby bylo hezky, mohli bysme jít na vycházku. Jo - máš asi pravdu Honzí, mně Ti najednou přijde, že je to asi TO, co jsem měla dělat, akorát jsem nevěděla, že je to zrovna TOHLE a k tomu mě dovedla ta škola. Čeká mě asi taková trošku krkolomná cesta k tomu, abych měla pocit, že všechno dělám dobře, ale ten základ - tu lásku v sobě mám myslím hodně hluboko, takže to "učení" se snad nebude tak těžký. Až budu po čtrnácti dnech odcházet, tak to tutově obulím, protože už teď jsem si je hrozně zamilovala - to snad není možný jak snadno to u mě probíhá. Já si strašně rychle dělám citový vazby a na tyhle prdelky obzvlášť, protože jsou tak spontánní.

Včera jsme byli za holkama v pizzerii, měly tam zase oslavu lidí z gymplu a prima bylo, že jsme tam šli pěšky - je to asi tři kilometry přes město a i když to bylo večer - bylo to fakt příjemný po tom dni, co jsem pořád prala. Honzí, usnula jsem někdy ve dvě ráno a stejně jsem se vzbudila v půl osmý :o). Včera někdy kolem půl pátý odpoledne, když jsem doprala, tak jsem si říkala, teda - teď se natáhnu a usnu jako špalek a usnula jsem zase na těch svejch dvacet minut a pak jsem vyskočila jak srnka a jupííííííííí :o))), mám asi nějakou rychlou regeneraci :o). Ale myslím si, že po dalším pracovním týdnu budu taky totálně grogy :o).

Pak se půjdu podívat na balkon, jak to vypadá s tím prádlem, potřebuju vyprat ještě povlečení na postýlky a dát čistý. To si může schnout jak dlouho chce :o).

Tak Honzí - taky si užívej Velikonoce, zahrádky, Ejminky - prostě měj se prima - pa pa Rozárka :o)

Honza.w (So, 15. 4. 2006 - 22:04)

Ahojky Rozí,
tak že už máš první den za sebou, to je fajn. Vypadá to, že se Ti to bude líbit a že tam budeš spokojená. Na to musí být člověk se správným smyslem pro lidskou dušičku a to Ty právě jsi a to je moc dobře. Já myslím, že to budeš dělat dobře a až si ještě něco najdeš na netu, tak to bude prima. Docela obdivuju ty lidičky co to umějí s těma postiženejma, já bych to asi nezvládal, nějak na to nemám tu správnou dušičku.
No jo ty cesty jsou někdy pěkně blbé a tak si to člověk musí natrénovat, já s tím mám taky problémy, ale když si to několikrát projedu, tak se to dá. Budu Ti držet palečky, aby jsi to dobře zvládla.
Dneska bylo venku celkem krásně, ale prý se to má zase zhoršit, tak nevím co si o tom myslet, no prostě apríl.
Teda jak to můžeš takhle dlouho vydržet s tím nespaním, tak to já bych byl úplně mrtvej. Já potřebuju alespoň potom to dohánět o víkendu, ale štve mě to, že pak spoustu času prospím.
Tak doufám, že se Ti podařilo i usušit to prádlo, pak zbyde už jen to žehlení a skládání.
Tak si užívej ty Velikonoční dny, měj se fajn a ahojky Honzík :o))).

Rozárka (So, 15. 4. 2006 - 08:04)

Ahojky Honzí a Romí,
ty bláho - jsem vyspalá, ale připadám si jak vysušená treska :o)

Honzí,
já jsem za ten minulej tejden spala tak maximálně čtyři hodiny přes noc, víš? Nějak jsem to víc nestíhala a každý ráno jsem brzy vstávala, takže se to pěkně nasčítalo a včerejšek byl fakt krutej. Honzí, já do tý práce trefím, jde o to, že je tam taková debilní cesta, víš? Ale pro mě je debilní cesta každá, kterou nemám léty natrénovanou, to díky tomu mýmu očíčku, víš? Přes víkend to ještě natrénuju a pak to asi zkusím už sama. Co se týče toho zaměstnání - já taky měla šest zaměstnání v průběhu života, ale poslední změnu jsem měla v roce 1988, když jsem se vracela na chemický, kde jsem byla do roku 2004, takže ta poslední změna byla ještě za totáče a to byly právě ty karty, víš? Netušila jsem, že mezitím se to všechno změnilo a je to jinak. Stačilo jen ukázat mi ten papír a bylo po problému - nemusela jsem se tejden nervovat, ale to je fuk, hlavně, že vím, jak to je a hotovo. Dřív se ty karty dělaly proto, že se Ti nějak podle toho počítal nárok na dovolenou - teď už je to prostě jinak.
Můj první den v práci byl přirozeně trochu zmatenej - milion nových informací, nových tváří, ale "dětí" (jsou to i dospělí, ale jsou to vlastně duší děti) bylo málo, protože jsou ty Velikonoce. Budu muset něco natrénovat na piáno - něco jsme hráli a zpívali, pak třeba taky karty a člobrďo - budu muset ještě zjistit spoustu informací z netu, protože mi prostě chybí ta praxe a tak to prostě bude úplně novej začátek. Děti byly fajn, nemohly jsme jít ale na vycházku, protože celej den byl tak hnusnej, studenej a zamračenej, až odpoledne vysvitlo sluníčko a to už si pro ně jezdí rodiče, protože byl pátek a na víkend tam prostě nikdo nezůstává. Tam, kde budu od května, tam jsou celej rok.
Z tý zimy už jsem celá hotová a nejsem sama, ale je to fakt nekonečný. Takový "jaro" jsem ještě nezažila. Dneska tu svítí sluníčko a tak musím rychle vyprat, protože tu mám prádlo za 14 dní, fakt síla.

Ahojky Romí,
já tenhle svátek taky neuznávám. Nikdo mě doma nikdy nešupe, přijde mi to úchylný, ostatně je to křesťanskej svátek a já si jako křesťan nepřipadám, takže... :o))). Uklizeno nemám, nebyl čas - se prostě nezbláznim, ne? :o). Tak ať je Nik už dobrá, ať s ní můžete ven a nejen k rodičům.

Kočičky, pádím na to prádlo - moje příspěvky budou asi trochu sporadický, než se zaběhnu a nebudu tak unavená.

Mějte hezký Velikonoce, i když jsou to dny jako každý jiný - oslavte to příjemnou relaxací - pa pa Rozárka :o)

Honza.w (Pá, 14. 4. 2006 - 22:04)

Ahojky Romí,
to víš, kdo umí ten umí. Tak jsem si říkal že když je volné pondělí, tak si to prodloužím o ten pátek a je to moc fajn, alespoň si trošku pospím, to strašně potřebuju a celej tejden se vždy těším až bude víkend a budu moci ráno spát i déle.
To víš, ta zima je nekonečná a hnusná, když neprší, tak je pořád pod mrakem a většinou k večeru tady sprchne, už je to tam zase mokré.
Ale snad se konečně dočkáme lepšího počasí.
Zatím jsem ještě neuložil bundy do skříně a používám tu semišovou koženou s kožíškem uvnitř, to je Ti krásné teplíčko. No ale doufám, že už brzy to zase budeme moci sundat a vzít něco tenčího.
Tak chudák Nik takhle dlouho marodí, jestli mi pomůže ten Thymunex vylepšit mojí blbou imunitu, tak potom by to mohlo pomoci i Nik. Po první dávce se mi to podle výsledků z krve zlepšilo, tak jsem si na úplné uzdravení vzal ještě jednu dávku a věřím že to bude OK.
Tak to hezky vydrž v té práci a pak si užívej krásných Velikonočních svátků.
Měj se moc krásně a ahojky a papa Honzík :o))))).

Honza.w (Pá, 14. 4. 2006 - 21:04)

Ahojky Rozí,
tak jaké to bylo v té práci? To jsi teda vstávala pěkně brzy. Já bych taky vstal, ale byl bych z toho dost ospinkanej, víš. Hele dneska jsem pěkně prochrupnul skoro celej den, bylo to nádherný. Kdybych nepotřeboval dojít něco koupit, tak bych tam ještě zůstal do večera.
Tak koukám, že Ty jsi těch prací moc nevystřídala, protože na tom papíru velikosti A4 to potvrzení dávají už dlouho a já jak jsem dost často měnil zaměstnání, tak to vím jak je to veliké a jak to vypadá. Já jsem si myslel, že víš jaké to má být, nenapadlo by mě, že jsi hledala nějakou kartu. Já jsem tenhle papír dostal už v 91 roce, když jsem poprvé šel po letech do jiného zaměstnání. Měl jsem asi tu výhodu, že jsem totiž chodil z jednoho zaměstnání do druhého a tak jsem to hned odevzdal v tom novém a neměl jsem to doma založené. To víš jak jsi dlouho doma tak, se to takhle může přihodit, kdo si to má pamatovat jak to vypadá. Ale hlavně, že jsi to našla. Jsem moc zvědav jak jsi to zvládla dneska. Hele tu cestu lehce nacvičíš, to bude dobrý. Když tak si udělej poznámky, až tam zase pojedeš, ať se do nich můžeš když tak podívat.
Ta zima by už konečně mohla ustoupit, taky se mi to nelíbí.
Koupil jsem si sadbu salátu, tak jsem ho dal rovnou do pařníku, bude potom dobrej, mňam.
Je to holt takové aprílové počasí, tak nemůžeme čekat nic lepšího.
Tak si užívej svátků a ahojky Honzík :o))).

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 19:04)

Bez komentare........zase se to nechtelo odeslat a pak to tam suplo tolikrat!

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 19:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 19:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 15:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 15:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 15:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 15:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Romca (Pá, 14. 4. 2006 - 15:04)

Ahoj Roziii,Honziiii....moc vas zdravim!!!Rozarko Tobe preju krasnej a prijemnej nastup do prace!!!!!!Doufam,ze budes spokojena?!!!Moc Ti to preju!!Koukam,ze litame a nestihame snad uplne vsichni!!Ja jsem ve stredu jela s nik k Dr!Myslela jsem,ze za hodku vypadnu,ale bohuzel!Z domu jsem jela v 7 a vratila se ve 12!Nik byla pekne utahana,protoze mela jeste malou teplotu!Byli jsme na krcnim a pak RTG a 3krat u obvodacky se vsema tema vysledkama a papirama a mame jit na nosni mandli!Jenze ja nechci!!Takze Nik dostala jeste nejaky kapky do nosu,kterejch musi vybrat 5 balenia pak teprve uvidime!Kdyz to zabere tak nepujdem s tou mandli!Jinak ted bere Biseptol,protoze je nemocna porad uz pul roku!Jsem zvedava kdy tohle zkurveny obdobi zkoncI!At uz je to vsechno dobry!!!
V praci je pohoda,lidi kupuji jen stuhy a takovy ty prndy na velikonoce!Tohle je nejodpornejsi svatek a ja se tesim ,ze v nedelu odjedu a nebudu muset nikomu otevrit!Prijde mi to strasne hloupy stat a cekat co bude!Nikca po tom taky netouzi,ale to jen proto,ze to vlastne ani nezna,protoze jsme vzdy jeli nekam do Zoo a nebo na vylet!Takze ted uz automaticky ceka,ze nekam pojedem a tesi!Letos to bude k nasim,protoze kvuli nemoci nikam stejne nemuzem!Zitra jdu taky do prace!!Honziku ty sis ten vikend pekne prodlouzil a ja jdu klido makat!!No neni to bordel?!Hihihihi
A taky tady zase celej posranej den prsi!Od rana to jeste neprestalo!!Je tam studenej vitr!!Rozi mas pravdu,ze je to na zimni bundu!Ja uz jsem je vsehcny vyprala a pekne zaklidila!Vcera tady byly moje dobry kamosky ,plkaly jsme az do pulnoci!!Jeee to bylo super!No zdrbly jsme co jsme mohli!!Ted cekam,ze dojede mamca na kafco,tak se tesim!Tomas ma odpoledni a tak se nudime pac nemuzem ven!Tak se mejte moooc krasne!!!Kdybych se neozvala tak vam preju krasny velikonoce!!!!Ja budu zas celej rok prasiva!Na zadek mi totiz neda ten nejdulezitejsi clovicek a to je Tomasek!Tak papa a posilam hubanky!!!R

Rozárka (Pá, 14. 4. 2006 - 05:04)

Ahojky Honzí,
jen v rychlosti. Ano, dneska jedu do práce - zatím ještě s Pepínem - ta cesta je tam fakt dost šílená - o víkend musím natrénovat.

Honzí, já za ten zápočťák nemůžu, vždycky to byly takový karty, kde byly veškerý místa na kterejch jsi dělal vypsaný od kdy do kdy, to už ale neplatí a je to jen jeden papír, kterej se ještě ke všemu jmenuje "Potvrzení o zaměstnání" a je tam jen to poslední zaměstnání. Žádala jsem tu holku na pracáku, aby mi ten papír ukázala, jako ať vím, co mám hledat, ale ona se vymlouvala, že moje složka je v archivu, než mi zpětně došlo, že to není možný, když jsem ještě vedená na pracáku. Prostě se jí nechtělo to vyndat a ukázat mi to. Kdybych ten papír viděla, měla bych po problémech. No - hlavně, že to mám - všechno připravený, tak mi drž palce na dnešek. Pádím se oblíknout - vstávala jsem v půl čtvrtý, to by tě asi zabilo :o)

pa pa Rozárka :o). Jo - ta zima je svině! :o)

Reklama

Přidat komentář