Reklama

Depersonalizace,derealizace -život jako

zuzka (St, 7. 3. 2007 - 18:03)

Zefir ahoj, co mas nove ?

Zefir (St, 7. 3. 2007 - 18:03)

Pravopise, jdi do hajzlu!!!

zuzka (St, 7. 3. 2007 - 17:03)

Pravopis, naco sem pises ???

Pravopis (St, 7. 3. 2007 - 17:03)

Hanko, nic moc -za teckou se zacina nova veta velkym pismenem a za carkou a teckou se nechava jedna mezera. Pak jeste "jizni Morava" se pise s malym "j" a velkym "M". Tak to priste vylepsi.
Jinak to s tema mezerama po tecce a carce se tyka taky Davida. Priklad: "Neuzivam, ale..." atd.

david (St, 7. 3. 2007 - 15:03)

Neužívám,ale mě je taky 33let a jsem z Brna...náhodička.
Co se týče medikamentů,podívej se na http://www.help24.cz/.Tam je rozsáhlá diskuse o užívání léků.

HANKA (St, 7. 3. 2007 - 15:03)

Omlouvám se za pravopis.Jsem na počítači začátečník.jinak jsem z Jižní moravy je mě 33 let.Užíváš nějaké medikamenty?

david (St, 7. 3. 2007 - 15:03)

To:HANKA
Jo,musíme bojovat,nakonec co jinýho zbejvá!

Zuza (St, 7. 3. 2007 - 15:03)

Fajn, dík za pravopis,Pravopise:) ale od toho tu asi nejsme, že? ...přišlo to po velký hádce a bitce s bratrem, jsem nejmladší z rodiny, ale místo toho aby mě rozmazlovali, tak jsem byla hlavní podnět všech problémům....Přišlo to ve vlně, celé tělo se mi nadlehčilo a lidi, auta, všechno na ulici se jakoby zamlžilo a od té doby mě to už nepustilo. Jezdila jsem po všech vyšetřeních, nic mi nezjistili a tak jsem byla doma akorát za hypochondra.Jako dítě jsem myslela, že každým dnem zemřu, ale nějak jsem se s tím tenkrát smířila. V 15-ti přišla další velká vlna, to už jsem to přestávala zvládat, vlny přicházli stále až pro mě letos v létě přijela záchranka-řekla jsem si dost, musím to vlnobytí nějak zarazit.Našla jsem tuhle stránku a hned mi bylo líp, jen pomyšlení, že nemám nádor na mozku a že opravdu neumírám, mě velice povzbudilo:)
Jinak den s DP? No, někdy se opravdu divím, co všechno zvládám.Studuju dvě vysoký školy a ještě pracuju. Lidi mě maj celkem rádi a navíc je občas i bavím- nechápu, že to jsem já- necítím to, neuvědomuji si to!DP mám neustále, ale jak už jsem psala přicházejí vlny, které přicházejí i několikrát za den a které DP prohlubují, moje duše letí někam hodně vysoko a já nejsem schopna zcela ovládat svoje tělo, když jdu po ulici, nejsem to já kdo jde, přestávám rozumět věcem kolem mě-významu baráku, lavičky, kolejí...Musím se někdy strašně namáhat abych si uvědomila, že na kolejích občas jede i tramvaj...Někdy mám pocit, že když mluvim s lidma, dívaj se na mě jak na blázna, ale moje profese je taková, že naštěstí bláznů nás je tu víc...Občas se zeptám přítele, zda se chovám nějak divně, ten mě ujistí, že je to jen můj pocit, že se chovám normálně, no, škoda, že to nemůžu pocítit.Jsem(v podstatě) veselý člověk, miluju společnost, tak se zkouším přes to všechno prodrat a být mezi lidma co nejvíc, ale někdy je to hodně, hodně, hodně moc těžké.Důležité pro mě je, že jsem vždycky došla tam, kam jsem potřebovala, všechny zkoušky ve škole zvládám ani ta tramvaj mě nezajela, takže mám stále důvod žít dál a prát se s tím a třeba jednou přijde vlna reálna a všechno bude jako dřív, i když vlastně co je to dřív?-Je to už tak dávno, že vlastně nevím o čem píšu...

HANKA (St, 7. 3. 2007 - 15:03)

Ahoj všem kdo trpí úzkostí a panickými atakami.ja sama se stemito stavy potykam tři roky.lečim se ambulantně na psychyatrii a pravidelne dochazím na terapie.nejprve jsem užívala Cipralex10mg a xanax.nasledně po roku me lekař Cipralex vysadil a xanax nahradil Rivotrol 0.5mg rano a večer stav byl docela stbylizovaný.Rivotril jsem si vysadila naraz sama a to byla nezodpovednost protože se me vše vrátilo d vakra v takové míře.Znovu mě lékař nasadil antidepresiva a to REMOD A XANAX.Stav se po určité době upravil samozřejme že Xanax zabírá ihned.nic mémě nepříjemné stavy zažívám dodnes jsem stále na lécích a nevim zda se doberu do zdárného konce.tohle člověka značně omezuje v jeho plnohodnotném životě.nic ale nepřichází jen tak vše má svou příčinu.U me je to životní nepohoda,rodinné problémi.ne jednou jsem byla ttak na dně že jsem si říkala jestli to má cenu takto dal a ted si určitě myslím že urcitě ano.MUSÍME BOJOVAT!!!!!!!

Zefir (St, 7. 3. 2007 - 12:03)

Lidičky, jak zvládáte den s depersonalizací? Pracujete? Mluvíte normálně s lidmi? Jaké zažíváte pocity? Jaké příznaky? Máte DP ve vlnách, nebo občas, nebo pořád?

Zefir (St, 7. 3. 2007 - 07:03)

16 let od osmi? Jak jsi na to tehdy přišla?

Pravopis (Út, 6. 3. 2007 - 22:03)

"fajn" a ne "fain"

Zuza (Út, 6. 3. 2007 - 13:03)

Ahoj všichni, už jsem tady kdysi byla, ale dala jsem si pauzičku, zkoumala jsem, zda nebude lepší, když nebudu každý den vysedávat na diskusi a nebudu se šťoutar ve svých problémech a radši skočím místo toho do "reality". No,zas takový velký efekt to nemělo. Je mi přece jenom líp, když vím, že nás je na to víc. Někde vepředu jsem četla, že by se mohl uskutečnit nějaký sraz v Praze - to přeci není vůbec špatný nápad, je tu někdo kdo by do toho stále šel??? DP/DR mám 16 let )a to mi je teprve 24).Jediné na co jsem přišla, co nám může pomoct, je síla se kterou se vrhnem do života a budeme se pokoušet každý den alespoň o jakýsi kousísísíček reality, i kdyby to měla být setinka momentu, prostě nenechat se tím sežrat!!!!A nebudeme takhle náhodou silnější, když nás na to bude víc!Diskuse je fain, ale lidský kontakt, je přeci jenom něco víc.Hezký den

Návštěvník (Út, 6. 3. 2007 - 11:03)

Activio -neotravuj tady!!!!!! Jednou sme se dohodli, že odtud zmizíte, tak tady opravdu NEOTRAVUJTE a jděte pryč na svoje forum!!!

Lily (Út, 6. 3. 2007 - 09:03)

ahoj, děkuju Vám

Zefir (Út, 6. 3. 2007 - 07:03)

Jinak - Ivana najdete v některých z dalších diskusí pod přezdívkou Navi.

Zefir (Út, 6. 3. 2007 - 07:03)

Ivana a Activii tu nečekejte. Mají svou vlastní konferenci o depersonalizaci a derealizaci, protože Ivan si tu kdysi z toho udělal monolog-chat o náboženství a Vesmírných lidech.

activia (Po, 5. 3. 2007 - 20:03)

Ivan príde o týždeň. ;)

Lily (Po, 5. 3. 2007 - 12:03)

text

Zefir (Po, 5. 3. 2007 - 07:03)

Mívám při DP někdy pocit, že si některé věci hůře vybavuju, nebo zapomínám. Dříve jsem byl taky "zapomětlík", alespoň podle ženy, ale to mi nějak nevadilo. Teď jakobych si to víc uvědomoval.

Je to normální?

Reklama

Přidat komentář