Reklama

VADÍ MUŽŮM STRIE NA DÍVKÁCH?

sol (Pá, 7. 11. 2003 - 18:11)

Tak zrovna samotne bile strie mi nevadi(cervene vam vybili urcite nejakej laser nebo cas). Staci trochu casu a cloveku se zacnou dokonce libit...Spis je horsi, jestli je jejich pricinou vase tloustka(, to by pak stálo za to a s tim neco delat, protoze narozdil od strii se s tim da docela dobre neco delat.

Verča (Pá, 7. 11. 2003 - 16:11)

Ahoj, mam stejný problém jako vy. Je mi teprve 15, ale myslim, že v tomhle věk nehraje moc velkou roli....Chtěla sem se zeptat: ZA JAK DLOUHO SE TY ČERVENÉ STRIE ZMĚNÍ V BÍLÉ?Prosím odpovězte mi někdo, budu vám moc vděčná.

Jana (Čt, 18. 9. 2003 - 15:09)

Jitko, nikdo nemůže mít horší lýtka než já, fakt :-)) Tolik strií pohromadě jsi určtitě ještě neviděla. :-) Taky mám komplex a už šest let jsem neměla na sobě krátkou sukni bez punčoch a o plavkách ani nemluvím.. Strie mám i na stehnech, zadku, prsou Achjo. Ale příteli to nevadí :-)

Jitka (Čt, 18. 9. 2003 - 15:09)

Ahoj, strie mám na stehnech, ale tam se mi celkem vyrovnaly, jsou jen bílé, místy růžové. Hodně jsem se jích zbavila tím, že jsem si je mazala. Ale ty na lýtkách....ach jo. Kvůli nim nechodím v létě bez punčoch nebo krátkých sukní. Ale mému příteli rozhodně nevadily. Resp. nikdy se nezmínil o tom, že by mu to vadilo. A jen tak mezi námi, holky, kterej chlap je bez chyby? pa :-)

Jana F. (Pá, 12. 9. 2003 - 13:09)

Radku, to jsou červené, růžové podkožní jizvičky (popraskaná kůže), kterých už se nezbavíš. Bývají i bílé až stříbřité (ty červené časem totiž vyblednou), různě dlouhé a široké. Vyskytují se tam, kde je kůže jemná, např. poprsí, vnitřní strana stehen atd. Vznikají při rychlé změně váhy, tj. v pubertě při dospívání, v těhotenství...Je to trvalá kosmetická vada. Prý pomáhá laser, ale pouze k jejich stáhnutí, trvale se jich už nezbaví

Ála (Pá, 12. 9. 2003 - 13:09)

Radku, nic! To nic není:-).

radek (Pá, 12. 9. 2003 - 09:09)

a co to vůbec je ???

Sunny (Ne, 24. 8. 2003 - 16:08)

Heh.Mojmu priatelovi to tiez nevadi...ved to je nieco, co sa neda nijako ovplyvnit, tak naco sa tym trapit..Ako keby niekomu vadilo materske znamienko...

Jitka (So, 2. 8. 2003 - 15:08)

A proč, pane dokonalý?

M. (So, 2. 8. 2003 - 13:08)

Vadí!...

Akret (Čt, 31. 7. 2003 - 22:07)

Cítím to podobně. Vadí mi na mě moje fyzické i psychiské nedostatky asi spíš kvůli mému pocitu ze sebe - když vidím někoho, kdo něco dobře umí, je aktivní, sportuje pro radost a je v pohodě se svou duší i tělem, prostě mě to motivuje, abych nebyla líná. V tomhle smyslu pro mě vzhled představuje výraz zdraví a kondice (jistě i do míry, kterou nám nadělili předci...), a proto mě často zaujmou spíš lidé, kteří sice nevypadají jako modelové, ale vyzařuje z nich něco...viz výše. To co mi vadilo v pubertě, mi teď připadá směšné a spíš než to, jak u toho vypadám, mě zajímá, jestli ten kopec vyběhnu a dělám to s radostí. M2jte se, T

Kristi (Čt, 31. 7. 2003 - 12:07)

Můj přítel říká, že podle reklam se problémy lidstva točí kolem menstruace, pocení a lupů :-). Že mám strije si, myslím, nevšimnul, ale vadí to mě. Docela úspěšně jsem je zmírnila gelem proti celulitidě od Avonu a samoopalovacím mlékem. Normální opálení mi je ještě zvýrazní, ale to mléko je zabarví tak, že nejsou vidět.

Alena (St, 25. 6. 2003 - 09:06)

Když se někomu něco na vašem těle nelíbí, tak je to jen jeho problém (pokud to tedy není něco, co neničí vaše zdraví apod....) a ne váš. A nakonec je také pravda, že například krásná žena má více pozornosti lidí, to jistě, ale proto má mnohdy také více pozornosti různých úchylů a otravů, no a když na vás někdo číhá a neustále vás pronásleduje, tak to pak třeba už přestanete vnímat jako velkou výhodu.

Jana Z. (St, 25. 6. 2003 - 07:06)

Máte pravdu, ale já si zároveň myslím, že na kráse velmi záleží, a bohužel to není jen krása duše, která je v životě důležitá. Hezcí lidé to mají v životě v mnoha ohledech lepší - lépe navazují kontakt s jinými lidmi, nabuzují v lidech okamžité sympatie, protože pohled na hezkou tvář a pěknou postavu vždycky potěší oko. Mají tedy na startovní čáře náskok v tom, že mají lepší příležitosti se prosadit. Nehezký člověk je hned v začátku handicapován, protože je dokázáno, že si utváříme dojem o novém člověku během prvních několika vteřin. Potom trvá velice dlouho, než se někomu od pohledu ne tolik sympatickému podaří nás přesvědčit, abychom na něj nahlíželi lépe. To není bohužel žádná vědomá diskriminace, ale podvědomá reakce - pávice si taky nevybere páva s vypelichanými, vybledlými pery, ale toho s nejrozložitějším, nejlesklejším a nejbarevnějším chvostem.Ale ve vztahu dvou lidí je nakonec důležitá krása duše.

iva (Út, 24. 6. 2003 - 14:06)

kdyz lide, kteri tyto veci neberou jako "pupek sveta" jsou v pohode a nemuseji se ptat o radu, nejsou v depresich a ruznych tlacich...teprve ten, kdo ma nejaky problem, hleda jeho pricinu a vetsinou se dobere k malichernosti a podstata mu unikne...ale ono je to tak bohuzel snadnejsi...a psychologie obzvlast

Dita (Út, 24. 6. 2003 - 13:06)

Romane,souhlasím s tebou. Někdy jsem z těch problémů, co tu holky řeší docela vedle. Kdyby se radši zamyslely nad skutečnými problémy, které jsou daleko důležitější než strie, žilky, ošklivá barva vlasů apod.

roman (Út, 24. 6. 2003 - 11:06)

Holky, neblázněte. Copak jste se z těch reklam v masmédiích dočista zbláznili? Samozřejmě že ne.Jen tak na okraj, mně je 29 let a něco takového by mně nikdy nevadilo. Člověk hledá nejenom fyzickou krásu, ale i krásu vnitřní.Co bych si počal s ženou bez sebemenšího odchýlení se od ideálu když to bude to slepice, nebude mi s ní dobře a nebudeme si vzájemně rozumět??Takže v klídku!!Když se na sebe dokážeme podívat celkově, zjistímte a teď to myslím u každého člověka bez ohledu na pohlaví,věk, národnost..., že je na něm něco krásného, co se přírodě vydařilo a naopak i něco, co není tím předkládaným ideálem...tak to je. Pokud si budeme schopni uvědomit obojí stranu mince, bude se žít určitě lépe a nebudeme tak ovlivňováni vnějškem...Mějte se, toť můj názor...RomanA uvědomujte si i to hezké, nejemon to, co je dle vašeho názoru méně hezké.

Irena (Út, 24. 6. 2003 - 10:06)

Taky by mě to zajímalo..

Alena (Po, 23. 6. 2003 - 08:06)

Omlouvám se za překlepy.

Alena (Po, 23. 6. 2003 - 08:06)

Ahoj, nejsem sice muž, ale za mého přítele můžu klidně odpovědět, že nevadí. Já mám strie na bocích a trochu na prsou, sle obojí jen s období dospívání, kdy se mi na těchto místech zvětšil objem. Jo a dvě strije mám u kolena na pravé noze a můj přítel je má dokonce na stejném místě také, tak si je někdy porovnáváme:-).

Reklama

Přidat komentář