Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Jana (Čt, 16. 2. 2023 - 07:02)

Tak to je dobře že jsi to už zkusila a i když ti to protékalo,tak si dej prostě příště pod sebe fakt nějaký starý ručník,nebo něco,ale jinak si zajdi do DM , mají tam babylove pyjama pants vel.L,ty by ti i mohly být,jsou opravdu skvělé,neprotikaji,tedy v určitém množství,jsou pro starší děti které mají problém s nočním počůráváním a nebo jsou i dobré DRYNITES.pak je ještě jedna dobrá a to bych ti i doporučila a to je látková plena od bobánka,tu nosím i já, objednáš si to i přes internet nebo přes lékárnu.kdykoliv si ji můžeš přeprat a znovu použít, aspoň by si nemusela kupovat další ty jednorázové.jinak musíš si dávat pozor jak před ségrou,nebo před mamkou,ale i kdyby se to nějakým způsobem provalilo,tak bych prostě řekla, že ses prostě několikrát v noci počůrala a že nechceš aby to někdo věděl,tak máš prostě plinky.jinak kdyby si chtěla,tak si můžeme i napsat na e-mail, který jsem napsala Hance

Návštěvník (Čt, 16. 2. 2023 - 07:02)

holky vy ste čuňátka

Lucka (St, 15. 2. 2023 - 06:02)

To zni jako plan, snad se ti tentokrat povede v pocurany plince chvili zustat!

Eliška (St, 15. 2. 2023 - 13:02)

Dnes jsem to pouštěla pomaleji, sice to taky proteklo, ale jen trošičku. Zůstala jsem v tom ale jen pár minut, musela jsem pak vstávat do školy.

Lucka (St, 15. 2. 2023 - 16:02)

Tak to je skvely, priste uz to snad bude uplne bez proteceni a ty si to uzijes naplno. Libi se ti byt takhle v mokru?
Jinak nechtela by sis fakt psat i nekde jinde? Tady se muze kazdy vydavat za nekoho jinyho, plus se ne vsechno dobre resi verejne...

Eliška (Čt, 16. 2. 2023 - 14:02)

Objevily se tu i další holky, které to zajímá. Tak asi bude lepší pokračovat s psaním tady.

Jája (St, 15. 2. 2023 - 18:02)

Že Eliška má odvahu řešit veřejně je skvělé, dekuji jí za to! Kéž by měli takovou sílu všichni, bylo by to tu zajímavé čtení. Musím souhlasit, že ti co se snaží rozbít diskusi vyloženě volají po tom jít si povidat jinam bez rušení, ale kam?
Když se do plínky čůrá rychle proteče každá, i dost velká. Chce to pomalu a vícekrát, najít si klid a čas to otestovat je náročné, ale jde to.

Eliška (Čt, 16. 2. 2023 - 14:02)

Jo, teď už to vím taky. V reklamě se vždycky tváří, že do jejich plenky se vsákne úplně všechno, ale není to pravda. Ještě budu muset nějak nenápadně vyprat to flekaté pyžamo a prostěradlo, které jsem v úterý počůrala docela dost.

Hanka (St, 15. 2. 2023 - 16:02)

Ahoj budu rada kdyz mi taky poradis a popovidame

Jája (St, 15. 2. 2023 - 13:02)

To je skvělé, že už se ti to skoro povedlo bez protečeni. Líbí se ti mít na sobě mokrou plínku?
Jak budeš pokračovat? Vezmeš si jí zase na noc? Nebo si ji vezmeš i někam ven?

Eliška (Čt, 16. 2. 2023 - 14:02)

Cítím se zvláštně, když mám na sobě mokrou plínku. Ale nemůžu říct, že bych si to užívala. Spíš mám potřebu pořád kontrolovat, jestli mi to někde neteče. A taky se trochu stydím za to, že se chovám jako malá holka. Teď chci plínky nosit na noc, později možná zkusím jít s plenkou i ven.

Jana (Pá, 17. 2. 2023 - 07:02)

To že ses cítila zvláštně,tak to k tomu patří zvlášť když teprve teď s tím začínáš,je to úplně normální věc, ještě bych ti poradila jednu věc aby si nemusela kontrolovat jestli to někde neproteklo,tak bych si pořídila nějaké nepropustné kalhotky,nebo dej si do kalhotek kousek igelitu a budeš mít jistotu že postel, pyžamo zůstane suché.jinak jak si psala že by si nemohla nic kupovat přes net aby to vaší nebo ségra nevěděli,tak dneska si to můžeš nechat poslat kam chceš,dneska jsou různé zasilkovny, balikovny,nebo na poštu,tak v tom nevidím problém.pak si psala že chceš raději psát tady ,Hanka si píše už se mnou i přes email,ale když chceš tady tak klidně. chtěla jsem se tě zeptat,jak si poznala že se ti to líbí,myslím jako ty plinky a kdy si to poznala?taky se chci zeptat,měla jsi když si byla menší problém s počůráváním? ptám se , protože většina kdo s tím měl problém,tak bývá takovým spouštěčem že se mu potom začnou ty plinky líbit.

Eliška (Pá, 17. 2. 2023 - 09:02)

Máš pravdu, přes zásilkovnu by to asi poslat šlo. Ale nemám účet v bance a na dobírku to zase stojí o dost víc. S Hankou už jsem si přes meil psala, ale po pár zprávách se odmlčela. Jako malá jsem problém s počůráváním neměla. Ale když jsem dostala menstruaci, zjistila jsem, že se mi líbí nosit vložky. A že místo tenkých intimek mám raději silné.

Jana (So, 18. 2. 2023 - 07:02)

Pokud se ti líbí mít místo vložek něco silnějšího,tak bych na spaní zkusila ty látkové,jsou opravdu pohodlné a příjemné,ale akorát si budeš muset pořídit na to nějaké ty ochranné kalhotky,nebo aspoň podložku pod sebe.jinak nepoznala mamka nic jak si prala ty počůrané věci?

Eliška (Ne, 19. 2. 2023 - 18:02)

Mamce jsem řekla, že jsem prostěradlo musela vyprat, protože bylo umazané od čokolády. Ale látkové plenky bych takhle prát nemohla. To už bych neukecala.

Jája (Ne, 19. 2. 2023 - 23:02)

Jo, v tom je problém, látkové plenky jsou pohodlné, příjemné, ekologické, ale nápadné a musí se prát. Pro tebe dokud doma neřekneš, že nosíš plenky budou jen jednorázové.
Jsem rád, že už víš jak na to aby ti plenka neprotekla. Bojuj za každé mokré ráno! A piš své pokroky, díky.

Návštěvník (Ne, 19. 2. 2023 - 20:02)

zalez ty uchýlný prase

Hanka (Pá, 17. 2. 2023 - 10:02)

Ahoj, Elisko nebyla jsem pak nekolik dni na mejlu a az ted jsem si tam zacala psat s Janou. V podstate se snazim ted taky zacit.

Lucka (Čt, 16. 2. 2023 - 15:02)

Ten stud a nejistota, jestli plinka spravne drzi, to k tomu ze zacatku patri, casem to urcite prestanes vnimat a uzijes si to vic :) Ale jestli ti neprestanou protekat, mozna fakt zvaz i koupi jinych plinek, takhle tu svoji roli moc neplni...
Na ven to uz chce trochu odvahy, snad ji najdes a zkusis to taky!

Eliška (Čt, 16. 2. 2023 - 20:02)

Příště zkusím koupit ty Babylove z DM, jestli je budou mít.

Reklama

Přidat komentář