Reklama

Panická porucha 4

Eduša (Út, 24. 1. 2006 - 14:01)

Miss, mně naopak řekl genetik, že zcela vysazovat AD nemám. Dokonce jsem o tom četla nějaké studie a moderní AD jsou bezpečná, ale je fakt, že každý na to má jiný názor. Jaká AD a jaké množství bereš?

Miss (Út, 24. 1. 2006 - 13:01)

Babenky,nemám odvahu si ho urobit, urobim ho zajtra rano nech je 100%,ono ako pises Ditka po dvoch týždnoch nemusi tam byt tolko koncentracie hormonu a ja mam znizenu filtraciu obliciek,tak sa mi to moze ukazat aj neskor, celu noc nespala a ked som zdriemla snivalo sa mi ako som nestastna sedela na gynde, kde mi doktor vravel, ze si to musim nechat vziat, ked beriem AD, zobudila som sa s takym busenim srdca,ze uz som nezažmurila oci,teraz som volala Dr.co mam robit,mi vravela, ze ak sa mi potvrdi tehotenstvo, musim tabletky hned vysadit, ze mam to cim skor zistit,ak test bude negativny, zajtra sa objednam na gyndu,nech mi vezmu krv, teraz ide o život.

Kamča (Út, 24. 1. 2006 - 12:01)

Ahojík Evinko, no to by bylo možná fajn, jenže já tu teď bohužel nebudu, když půjde na kuželky, páč musím do pekárny :-(

eva rokytova (Út, 24. 1. 2006 - 12:01)

... ale ani já nezahálím: teď mi přišlo 17 mejlů s nabídkou Xanaxu a Viagry :-)))

eva rokytova (Út, 24. 1. 2006 - 12:01)

Miss, tak jak??????? Že bychom uspořádali popravištní mejdlo?! :-)))A utepali ti básně! :-)))A Ditunka ti zahraje Chopina, Jirka Ravela, já ti pustím Mejdny, Roman tekno.... Krakonoška tě zasype sněhovým lučním kvítím... Coala travičkou :-))Ibri, nech to doma bejt, mysli JEN na děťátko :-))Editko, pořád pořád pořád na tebe myslím! :-)))Kamčo, nemám zas napsat broukovi, jak mi chybíš... a jak po tobě toužím???? :-)) Bylo by dobrý to načasovat před odchodem na kuželky, co říkáš?V Praze nejezdí metro B, do Ostravy zkolabovalo i poslední Pendolino... jen policajti fungujou: běhaj jak zběsilí a kontrolujou zas psy, jestli maj čip, nebo tetování v uších... pokutujou tisícofkou kuřáky na zastávkách... A Bublák sedí v teplíčku a dělá si čárky: 24.1.: 18 psů, 19 kuřáků... to máme....

eva rokytova (Út, 24. 1. 2006 - 12:01)

Katarínko, jak je? Myslíme na tebe!!!!!Katusko, vítej!!! :-))) Všemu, co píšeš, rozumím. Já jsem na Xanaxu už 11 let :-(((Je to taky jediná droga, kerá mi na PP zabírá. Procházím s ní peklem, ale než se vrátit do toho, v čem jsem byla, tak nemám jinou volbu. Bohužel!!! :-((( Mám přeject na AD, ale to sou taky zpočátku outrapy, takže teď budu s psychiatrem volit ze dvou zel, a to je vždycky těžký rozseknout... Naposledy mi ale zase říkal, že není důvod pro AD, když mi Xanax zabírá, ale já se tý opětovný závislosti tak šíleně bojím, že prakticky jediná možnost - abych neměla zas ty halucinogenní absťáky -je, ho žrát až do smrti. Koneckonců, jednou to tady už kdos vyslovil. Vskutku hezké vyhlídky :-((( Tady minus 16. Už chci jaro... a pampelišky... a blatouchy... a jarní vánek... a....... :-)))))))

Kamča (Út, 24. 1. 2006 - 10:01)

Ahojík kamarádi..Leníku, ta kalkulačka na lásku je ale fakt dobrá, když to pošleš své drahé polovičce. Já mu to poslala a právě jsem se tam dočetla, že miluje jen mě :-) Horší by bylo, kdyby on to poslal mně a já nevěděla o co jde, páč když jsem to dostala od Dandy, napsala jsem tam jeho a ještě někoho... :-( Největší štěstí je, že jsem to fakt nedostala od něho :-)No nic, musím se jít zas ponořit do psychologie, páč pozítří snad konečně budu mít po zkouškách, ale určitě se tu ukážu...

DITUŠA (Út, 24. 1. 2006 - 09:01)

Dobré ráno, tady -19,3.Šmarjá, já zas nevím, co vařit...musím něco lehkýho.-)miss,??Ale pokud jsi teprv druhy tyden, nemusí se test stát ted ještě pravdou,tj. že pokud je negat., za další tyden by mohl být pozitivní.Jde o to , že ten těh.hormon je ted ještě v nižší koncentraci.

Eduša (Út, 24. 1. 2006 - 08:01)

Miss, tak jak to dopadlo? :-)tady je dneska -16 - brrr

DITUŠA (Po, 23. 1. 2006 - 23:01)

Katuš nová, ahoj.ibri,ne! - za to chlapi nestojí.

Lenik (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

Jooo, Kamčo, kdo to poslal, ten to schytá... i když ses asi stejně nedozvěděla žádnou novinku :-))))Šárko, kde tedy pracuješ?Miss, dej mi hned ráno vědět na mail, jak jsi dopadla. Na doktorku v práci nechodím, ale na mailik áno :-)

Katuska (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

Dandy-dik za privitanie,fakt sa mi ulavilo,normal sa mi tlacia slzicky do oci.Uz viem,kam mozem zverit svoje pocity bez obav a pocitu trapnosti,ze mi sviha.Drzte sa vsetci.

Ibri (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

Dituš.. manžílek? Mno válčíme. Teď si zvykám,že s tou dívčinou pracuje a vídá se s ní den co den. :(((( Ale v podstatě myslím že je ještě brzo na nějaké bilancování. Už to ale neřešíme.Ne tak často jako cca před 14ti dny.Asi to musí zahojit čas jako spoustu jiných věcí. Mám ho ráda on mě doufám taky,takže teď se jen musím naučit znovu mu věřit. Jen doufám že v tom nepokračuje s větší obezřetností. Znáš to, chybama se člověk učí :))) bolí to bolí, je mi to líto,ale nic s tím nenadělám. Mám ho zabít? :)))

DITUŠA (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

...mj.Ibri , co manžílek??? Kytice a zas kytice?

DITUŠA (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

Ibri, jasně .Plánuju. Ale jak je mi mizerně, vidím černě i jiné věci , natož takovou důležitou.Plán:-)mám takovej, že pokud to nepřijde náhodou do léta-chcem si užít dovolenou,snad,-začnem pořádně:-)))třeba zrovna na dovolené.Zatím vše odpovídá fakt přepovědi karet...tak bych to nerada lámala přes koleno.Dandy, já bych tichošlápka a koutkařku nechtěla , i když ci bych nadělala...ale když to tu naši chytne-což je několikrát za den-je to o nejeden nerv.Dnes se z ní rozklepal i děda:-).

DITUŠA (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

mISS-TO SI ZAS AŽ TAK NEVYBEREŠ-ovulace neovulace...znám případy otěhotnění i při menses,prostě pokud se to má stát, mělo stát, jsi v tom ,nebo nejsi. Ona někdy stačí i nepatrná kapka.-)))) a je to.Jíro, ty Fryderyku! Tak brzo to umíš, to tě chválím:-))).Jak dlouho denně týráš prstíky?Já když měla na kahánku stran eventuální konzervy:.-), strašila mě učitelka minimálně 5ti hodinovým každodenním tréninkem.To bych nezvládla.Už jen s mými zády.Mám skoliosu a sedět dlouho u klavíru je pro mě bolestivé...já musím mít pořád změnu poloh.Teda těla-páteře!.-))))

gabika (Po, 23. 1. 2006 - 22:01)

Dandy moja dakujem.Ved nemam cas na nic ani ti konecne odpisat.Uvidim ako zajtra dopadnem a potom ti napisem.Dnes som naozaj utahana od rana som mala zhon a este ta prekliata zima.Len som nacapena na radiatore co sa neviem zohriat.

Dandy (Po, 23. 1. 2006 - 21:01)

Kamčo, já to taky nevymyslela:-) Já byla taky oběť:-)))Gabika, zítra držím palečky. Ať Ti to vyjde.Misska, že by to přibírání mělo konkrétní důvod?:-))) Dej vědět jak dopadneš.Jirko, kdy bude ten koncert?Katarínka, celý den na tebe myslím, snad už bude pomaličku zase trochu líp.Katuška (nová), vítej mezi námi. Měla jsem úplně stejné pocity jako ty, myslela jsem si, že jsem jediná nějaká divná, a když jsem pak nhodou našla tento chat, nevěřila jsem vlastním očím. Myslím, že se mi i tak trochu ulevilo...vědět, že to je něco, co "je běžné":-)))Ditušo, možná je dobře, že máš hyperaktivní dítě:-))) Vem si, kdyby jen seděla v koutku a byla potichučky, a ty bys měla spoustu volného času...na depky. Ibri a Eduško, těhulky naše, dnes jsem viděla mimčo mojí kolegyně, už má 10,5 cm:-)))Celá maminka:-)))

gabika (Po, 23. 1. 2006 - 21:01)

Miss-dakujem ti dnes som pobehala kopu obchodov hladala som nieco pekne na seba ved tam nemozem ist ako taka s dediny.Premrzla som na kost u nas tiez okolo -18.Mam trochu tremu ale chcem to zvladnut dam potom vediet.A ak aj budes mat babetko tak viem ze budes dobra maminka.Sarinka-nedosiel mi mailik tak neviem.

Katuska (Po, 23. 1. 2006 - 21:01)

som v soku,PP mam 5 rokov,NET 3 DNI,tak sa v tom hrabem,NIKDY som netusila,ze nas je tolko.Myslela som,ze som jedna z mala-exot.valim oci na sklo a neviem,ci sa mam tesit,ze niesom jedina,alebo omdlet.XANAX je navykovy,beru ho zavisli pri odvikacke namiesto drog.PRI liecbe PP som z neho mala strasne haluze.

Reklama

Přidat komentář