Reklama

Panická porucha 4

Roman (Po, 9. 1. 2006 - 01:01)

Johanzi, pokud máš počítač s palírnou DVD... mě kamarádi celkem přesvědčili, že stolní DVD-rekordér je zbytečný luxus. :-) Ak sa dá nahrát na počítač, pak na pouštění do televize postačí destkrát levnější a přesto dobrý player. Na co mít 160GB HDD na využití jen pro televizi... ;-)

Roman (Po, 9. 1. 2006 - 01:01)

Kamíčko, ty jo, ty si s těma zubama teda taky užíváš :-( Ta drolící plombička to je taková ta dočasná, jak nám jí dávali, když jsme byli malí. Dobrá příležitost říct, jak jsem dopad u zubaře. Totiž na tý pohotovosti, když mi tam paní doktorka narvala ten amalgám, to byla bolest jako kráva, že mi tu plombu zase hned odvrtala a nandala tam místo toho právě tuhle provizorní "droličku", která voní jako becherovka :-) (je to tak?). Tak jsem byl u svého zubáka teď ve čtvrtek a řek sem, že do toho bolavýho ten amalgám nechci a esli existuje něco jinýho, jasně že existuje - bílá plomba, kerou ovšem pojišťovna neplatí. Bílá plomba je dobrá nejen na estetiku. Nevím, jestli tady víte, co to je vlastně amalgám? Já to do čtvrtka nevděděl. Je to slitina stříbra a rtuti, tedy kov, který je vodivý. Nechal jsem si za 300 vočí zaplnit zoubek namísto kovu tou bílou umělou hmotou, která se tam necpe, ale velice jemně stříká - a zatím mám s tím zoubkem pokoj. Takže doporučuju! :-)

Roman (Po, 9. 1. 2006 - 01:01)

Coalo, Šárko, krásné pozitivní zprávy! Díky za ně! :-)

Roman (Po, 9. 1. 2006 - 00:01)

Johanzi Coalo, divx a xvid :-))) Jinak těch formátů už je takový hafo, že když sme s bráchou šli našim kupovat DVD player, prostě sem sebral pár CD s nahranýma videama v nejrůznějších MPEG i AVI a vzali sme ten, kerej z těch CD dokázal vytřískat nejvíc :-)) Jo, základ je samozřejmě DVD+-RW dl :-)))

Roman (Po, 9. 1. 2006 - 00:01)

Sakra, čovek je celej den naměkko a navečír mu televize pustěj snat ty nejsmutnější střepiny na světě a pak to dorazej hypersmutným kýčem o ňákejch hranicích lásky...

lucík (Ne, 8. 1. 2006 - 23:01)

mmm dobrý!!!!!!!!!!!

Coala (Ne, 8. 1. 2006 - 22:01)

Nuž dáme si tedy Breberky na večer opět krapítek poezie:--------------------------------------ČEST?ÁKOsudem všech čestnáku je vždycky býti lichýPřiznejme si mojí milý, že je to však k zblitíBýti čestným to je úděl není o co státV noci bloumám ulicemi nemám si s kým hrátA tak stále uvažuji jak parchantem býtKopnout všechny do prdele a začít už žít--------------------------------------

lucík (Ne, 8. 1. 2006 - 22:01)

ted jsem koukala jednou mi napsala Lexaurin ale to mi nepomohlo pak sem ho přestala brát.

lucík (Ne, 8. 1. 2006 - 22:01)

změním!!! zítra mám lítání dávám v práci výpověd, pak se musím objednat na štítku na kontrolu a jdu obvolávat doktory. mám papír na moc vyš. rentgeny dutin, zubů atd. to kvůli tomu nervu, aby se vyloučilo jestli to nedělá něco jiného. a už tu můru zítra vidím to založí a nic mi nenapíše papír na vyš.

eva.rokytova (Ne, 8. 1. 2006 - 22:01)

Moji nejnejnejmilejší :-))))Praha byla odpoledne zalita Sluníčkem, tak sem sebrala svoji 4nožku (ahoj, Coalo!) a vyrazily do Chuchelskýho lesíka :-))) Promrzly sme na kost, ale bylo to nádherný:-))) Pochopila sem taky, že kdybych se tu zbortila pod strom, zahřívala by mne tělem... Máme k sobě prostě silné citové pouto, takže teď se střídavě objímám s ní.... a střídavě s PC :-)))Lucíku, změň tu dochtorku, to je hrůza!Kamčo, ty královno zubařských křesel, už budeš dneska děkovat za nový ráno? Co bude s tou sms, kerou ti chystám napsat pro brouka????? :-)))Miss naša milúčka... čauky, neboj davidofku furt vyměňuju, bys hulila jen čerstvoučkou! :-) Mně ten Lexaurin na ataku nezabral, proto ten Xanax :-(( Vidím, že se zase shodnem v tom, co nám vadí: ty mihotající se auta, to je pro mne stejně děsivý jako nablejskaná podlaha či neóny a zrcadla! Juditko, dneska sis odpol. musíla škytnout - ty vole, jak sme s Renuškou šlapaly tím sněhem, tak najednou sem se z toho bíla zamotala a objal mne strach, že podklesnu... ale jak už sem psala: Renuška stála vedle a určitě by mě zahřívala vlastním tělem - říkala mi to vočima :-)))Editko, jak si dopadla? Určitě dobře!Mirko: to ENG je ta nakloněná rovina?Kašli na práci, hlavně, že už máš po zkušebce :-)) zdraví musí bejt na prvním místě!Romane, tak Čtyřlístek? Mně vod tý doby, co přestala vycházet Mateřídouška, jako by násilně vodešlo kus dětství... :-(( Jitulinko, nebojky, Pendolino nás na srazík bezpečně doveze:-)))Pajko, tak co - jak vypadaj promenády a noční bary a veselice v lázeňském komplexu?Joooooooo...... a málem bych zapomněla na udělení PP Oscara!Pro Miss - za oslovení "AHOJTE RODINA" :-)))Hezký večůrek fšem, moji drazí! :-))))

Romana (Ne, 8. 1. 2006 - 21:01)

Kamčo bez zubů by to bylo blbý, nové jsou pěkně drahé.S tím tancováním, tak to nejvíc baví mě, já jsem se úplně nadchla.Románek tam byl podruhý a je kamarád s tou holčičkou, pak spolu blbnou venku, to ho baví. Za to, že tam chodí, má slíbeno po tancování brambůrky a kinder vajíčko. Na to se nechá nalákat a tak tam teda chodí. Ale musím říct, že když už tam je, tak ho to baví.Tomášek teď nebyl a zase nejde, protože měl angínu.

Jitka (Ne, 8. 1. 2006 - 20:01)

Ahoj vsichni,chtela jsem vas po dlouhe dobe vsechny pozdravit a privitat nove cleny. Je mi moc lito, ze uz mezi vas nemuzu tak casto. Chybite mi.Editko, kdyztak se ozvi na mail, jak se dari v tehotenstvi.Bude nekdy v lednu ten sraz v Olomouci? Moc rada bych se s vama sesla a popovidala si !Vsem preju hodne sily do dalsiho boje.Mejte se krasne a doufam, ze brzy nashledanou !

lucík (Ne, 8. 1. 2006 - 20:01)

zatím beru na noc 1x. a jen dva dny takže by se to vysadit dalo myslím že i po týdnu braní by se to dalo vysadit.

Coala (Ne, 8. 1. 2006 - 20:01)

Johanzy,pokud máš nainstalené ICQ tak moje je 198355197.Proberem ty přehrávače raději mimo. Neb ti to pošlu mailem

Mirka (Ne, 8. 1. 2006 - 20:01)

Miss / píšeš, že si bola na ENG a že ti našli malú odchylku... Je ti teraz už dobre...čo sa týka závratov? Tie lieky berieš stále alebo to bolo iba preliečenie?Vieš ja mám pocit, že možno som niekedy mala aj dáky problém s rovnováhou a že sa mi to zafixovalo do podvedomia a psychiky a stoho vznikla panika. Troch som si pozrelka tvoje príspevky a zdá sa že sa máš lepšie. Drží Ti palce ale aj všetkým ostatným aby ste sa mali lepšie a lepšie.Ja som zatia? stále na dne...Uvidím čo bude zajtra a budúci týždeň, len mám mindrák čo s prácou, viete ako to chodí a ja som teraz tesne po skúšobnej dobe a tak mám výčitky, ale fakt nijak nemôžem...Robím v učtárni , chystá sa DPH a aj závierka a viem že bude problém ak by som vypadla, možno by som prišla aj o prácu. Už sa mi to žia? pre tie moje stavy raz aj stalo. Toto je dobrá práca, mám ju rada, ale keď mi je zle tak sa to nedá. Veď to poznáte.

Romana (Ne, 8. 1. 2006 - 19:01)

Editko, budu Ti držet palce, ať to všechno dobře dopadne.

Kamča (Ne, 8. 1. 2006 - 19:01)

Romčo, to by tak ještě chybělo, aby mi chyběly oba zuby, naštěstí z těchdle mi nechybí žádnej, ale včera jsem si myslela, že mi ho vytrhne. Co klucí, jak je baví to tančení? :-) to musí bejt fakt super. Jo, dneska tam po mně šla maminka s klučinou, kterýmu mohlo být tak 5. Chudinka malej, vyváděl hrozně.. ještě, že šel až po mně, jinak bych snad utekla :-)

Romana (Ne, 8. 1. 2006 - 19:01)

Kamčo,četla jsem Tvůj příspěvek a rozuměla jsem, že Ti chyběj 2 zuby, strašně jsem se lekla a litovala Tě, ale pak jsem si to přečetla ještě jednou...Je to blbý a nepříjemný, ale hlavně, že Ti nechybí:-)Lucíku, poslední dobou se to dost rozmohlo, že se antiepileptika dávají na různé věci, hlavně když bolí hlava. Nemyslím si, že by Ti to mělo nějak ublížit, určitě Ti napsali nízkou dávku. Jestli je brát nechceš, tak je ale nevysazuj sama a poraď se s doktorkou. Náhlé vysazení je dost nebezpečné, neboť by jsi mohla dostat epileptický záchvat i když epilepsii vůbec nemáš.Při postupném vysazování ti nic nehrozí.

Eduša (Ne, 8. 1. 2006 - 18:01)

Na skřípnutý nerv mi zaručeně pomáhá bezinkový likér, 3x denně dcl. Jen jsem vás prolítla, zítra napíšu víc. Jdu na test na vrozené vývojové vady, tak mi držte palce!! Řekla jsem i manželovi, aby šel se mnou, protože se bojím.

lucík (Ne, 8. 1. 2006 - 18:01)

. to mi dali na trojklanej nerv mě bolí tak to zkoušej. mě to taky přijde divný no uvidím. jinak na ně kašlu. právě tady na doktorce zjištuji co jiného pomáhá. mě se to taky do sebe nechce cpát. ale epilepsii fakt nemám.

Reklama

Přidat komentář