Reklama

Panická porucha 4

Nika (So, 20. 8. 2005 - 20:08)

lidičky právě se zotavuju z přášerbný ataky co mě potkala v IGY v ceských budejovichci, typicka a porádná ataka. Mamka s přítelem vyděšení, cože se mi děje, když jsem jim řekla že si musim sednout a chci okanmžitě pití, hodila jsem do sebe zrejmě v pravou chvili Neurol a už zase funguju. Jenže mě ta mrcha zase vystrašila, už jsem si malovala infarkt v nákupním centrum fuj. al už je mi lépe. Miláček si nakoupil krásný oblečení, no potřeboal to jak sůl, já konečne 3kg činku a bylo tam jinak pěkně.Psala mi Editka jsou ubytovaní, ale prej se jí moc nelíébí v penzionutak kdybyste znali nějakej v okoli třeboně, tak jí dejte vědět. Zatím jdu se vykoupat papapa

Eva S. (So, 20. 8. 2005 - 20:08)

Aničko, užij si kino a pozdravuj Willise!!!Kamčo, Tobě je dneska mizerně?? A je to už aspoň trochu lepší? Vydíš, zábava včera se Ti vymstila, měla sis vzít radši AD, že?? Ale člověk se chce trochu pobavit,že? Já beru AD ráno a tak pokud si přes den nebo večer dám trošku alkoholu, je to v pohodě.Pajko a Missko, fotky svých zvířat vám ráda pošlu (snad nezapomenu).Jindro, nezapomeň na mě s tvýma fotkama!

Eva S. (So, 20. 8. 2005 - 20:08)

Ahojte všichni,dnes zase klasická sobota,ráno práce a odpoledne zábava. Ráno jsem se necítila nic moc,ale přes den se to zase klasicky rozchodilo.Judito,někdy se to tak nakupí,že je člověku nanic

Judita (So, 20. 8. 2005 - 19:08)

Ahojky, tak vás jdu pozdravit. Nejprve jsem ovšem myslela, že sem přijdu až mi bude líp a jen tak letmo prohodím, že mi nebylo dobře, jenže ono to nějak neustává. Tak jsem nevydržela. No nechtěla jsem si hned stěžovat, ale celý týden mě zlobí kde co, jak mě chytl houser, nechce mě pustit, k tomu zuby a bolesti všech možných kloubů. Psychika je taky mizerná, nejraději bych někam zalezla a tak to "léčím" prací, jak jinak, když je mi tak bídně tak aspoň ať ty restíky ubejvají.Přesto jsem si našla včera chvilku a podívala jsem se za Evou Krakonošovou do nemocnice. (zdá se, že se nám tu ještě tento veekend objeví) Tak jí zdravím už předem: ahój zpět!!!

Anie (So, 20. 8. 2005 - 19:08)

:-))

Lenik (So, 20. 8. 2005 - 19:08)

No vono je to asi vyřešený - nic tu nemám.

Anie (So, 20. 8. 2005 - 19:08)

Leníku,to je dilema co:-))

Lenik (So, 20. 8. 2005 - 19:08)

Halo halo... prase kozu potrkalo :-) Je tu někdo? Válí se tu po mně kočka, mám hlad a na něco chuť a přemýšlím, jestli držet líííínii nebo něco sezobnout

Anie (So, 20. 8. 2005 - 18:08)

Ty Kamčo, s těma AD se mi to zdá divný. No nevim..

Anie (So, 20. 8. 2005 - 18:08)

Kamco,my mame taky T-mobile, psala jsem neco rano, ale uz nemuzu:-)) Jsem zvyklá, posílat přes internet a na tom mobilu mi to trvá dlouho. Ale taková akce by mohla pořád. My jdem dnes do kina,na něco s Wilisem. Naposledy jsem byla v prosinci na Snowboarďácích a to jsem měla psychický potíže se žaludkem a úplně si vybavuju, jak se mi tam chtělo zvracet. Pak jsem se naštěstí vžila do filmu, tak to bylo ok. Dneska už jsem v pohodě, tak snad to bude dobrý.:-)

Kamča (So, 20. 8. 2005 - 17:08)

Tak se přišel podívat. Byl tu sotva 5 minut a i když viděl, jak mi je, tak šel na fotbal. Nějakej blbej fotbal je pro něj důležitější než já. A pak se mě ještě zeptal, jestli se nepůjdem po večeři projít, přitom ví, že když mi je takhle, tak nemůžu ani vylíst z domu.

Kamča (So, 20. 8. 2005 - 17:08)

Teda mně je dneska tak mizerně, kamarádi. A ten můj brouk broukovatej se na mě ještě ani nepřišel podívat, co odešel na ten blbej fotbal. Většinou přijde v poločase, dnes nepřišel ani v poločase, ani po fotbale. Chjo a já bych zrovna potřebovala obejmout. Zas ataky, jedna za druhou, to už tu dlouho nebylo. Ale aspoň vím z čeho jsou. Včera jsme byli na zábavě a jak mi moje paní doktorka poradila, abych si nebrala AD, když chci pít, tak druhej den mi je vždycky takhle. Aspoň už vím, že to nemám dělat.

Kamča (So, 20. 8. 2005 - 15:08)

Miss, my tu máme dneska a zítra takovou akci, že máme SMSky zdarma.

Miss (So, 20. 8. 2005 - 14:08)

Kamča čo za akciu tam mate ja platim:))a mam T-mobileDecka moje, nasla som bylinku na paniku nasla som jednu stranku liecitela s komplet bylinkami, na paniku je Jalovec obecný, kliknite na www.moravskekvety.cz

Kamča (So, 20. 8. 2005 - 14:08)

Ahojík kamarádi...to je dneska super den, když můžu posílat smsky zadarmo :-) už jsem jich poslala tolik a kredit je pořád stejnej :-) taky toho využíváte všici, co máte t-mobile? Co jinak děláte? Já se teď probrala a asi budu ležet a čumět do stropu, protože v televizi nic nedávaj, přítel šel na dva fotbaly, takže tu budu celé odpoledne a možná i večír sama. No, asi si pustím nějaký DVD. Hm, tak nevím, má toho tu tolik. Večír chcem kouknout na Příběh žraloka, viděls jste to někdo? Dneska nemám nějakou kecavou náladu, tak se mějte, já se tu třeba ještě ukážu.

Miss (So, 20. 8. 2005 - 12:08)

Pekný sobotný den vsetkým!Teda, poviem vam tu to ale kláti radost:)Jes upre, že je vam dobre, najviac radosti ma asi Lenik:)je neskutocne ako može zmena fungovat na psychiku, co z toho vyplyva? len nesediet doma a žiť! Anie aj mne je luto, že tento rok nepojdem na dovolenku, je to prvý rok s miláčikom,kedy nikam nejdeme, koli financiam, ale bude aj lepsie, ved ako vravi moj drahý, mame pred sebou este celý život. Hlavne je že sa mame radi.Evi S. AJ JA CHCEM FOTKU MODREJ BRITKY!!!AJ PSÍKA!, zvieratka zbožnujem, Lenik mi už svoje poslala na mail, som sa nevedela vynadivat su krasnucke, po takom havkovi som vždy tužila a mačičky su krasne rozkosne, nikdy by som nepovedala že su potulne, maju krasnu srsť, takže vyzva aj pre ostatných co mate zvieratka prosim na mail:)

Lenik (So, 20. 8. 2005 - 10:08)

Díky, bude nás víc, nebudeme se bát starších nic :-)

Nika (So, 20. 8. 2005 - 10:08)

Leníku jsem taky dvacítka apřipojuji se k tobě:-)

Lenik (So, 20. 8. 2005 - 10:08)

Jéje, mohla by se ke mně přidat nějaká další dvacítka? :-)

Eduša (So, 20. 8. 2005 - 09:08)

Leníku, když jsem si přečetla tvoje příběhy, tak jsem se okamžitě začala smát tomu

Reklama

Přidat komentář