Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

Vypasene prase (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Budu pravidelne spat,vice cvicit, mene zrat,akupunkturu dam si napichat,a pak hubenost prijde snad...Nechci vic ten pocit,ze vyzrane prase kouka na me ze zrcadla,a past chce se zase.Naposled se nacpu spekem,pres noc pak salam sezeru cely, pak bude rok dieta,zadny knedlik, zeli...Po 5 letech stradani, poslu pote fotku svou,pred zrcadlem pysnice se ladnou postavou,kdybyste me vsak dnes videli,byli by jste z toho v pr.... Patricius I., z bozi vule debil.Hodne stesti pri hubnuti !!!

Hanka (Čt, 5. 1. 2006 - 10:01)

Hejmty, prosim te, nemohl bys mi odpovedet na mou predeslou otazku? Diky.

Martina (Čt, 5. 1. 2006 - 09:01)

Ahoj ,jsem rada, že tady vidim jak Kačku tak Janu :o) holky jsem moc šťastna, ze tady jste :o))Hejtmy: děkuji v pondělí jdu na masaz, k té mojí masérce, ví co dělá, dříve dělala s lidmy po úrazech, na vozíku atd. moc si vážím její práce, chodím k ní i na tu lymfatickou masaz, ale ja jsem si nejdřív spis rikala, ze masaz bych neprezila jak to boli, ale asi je to nejlepší reseni. Moc dekuji za radu :o).Kačko děkuji, leky jsem dostala, dostala jsem i nejakou injekci, ale vzhledem k memu kasli to furt drazdim a stále to dost bolí. Včera jsem si akorat na noc vzala i Ibalgin, protože jsem nemohla usnout v zadne pozici a pak to trochu povolilo :o). No snad to bude lepsi. Me se to stalo při sankovani na Silvestra v pul čtvrté ráno, ale bylo to jen lehke krupnuti v zadek, rano to trosku bolelo a pak to bylo hodinu od hodiny horší

Stelejšn (Čt, 5. 1. 2006 - 08:01)

Ahoj holky...jídelníčky psát zatím nebudu, nejsou moc inspirativní a zbytečně by vás sváděly k hřešení:-)))) Máme doma spoustu cukroví a nikdo ho nechce jíst. Váhu neřeším, protože cvičím.Kačko, já mám ten rotoped doma zatím taky jen chvíli. Jezdím jako Jana na nejnižší zátěž, ale vydržím maximálně půl hodiny (jezdím každý den večer), ale u toho si buď čtu nebo většinou koukám na televizi, jinak bych to tak dlouho na jednom místě nevydržela:-) Souhlasím s Petrou - spinner to prostě není, takže trochu nuda, beru to jako doplněk a řešení pro kritické situace.

Jana (Čt, 5. 1. 2006 - 07:01)

Ahojky,Kačko, já jezdím na rotopedu tak 3x - 4x týdně, nejméně hodinu a nejvíce jsem jela dvě hoďky, rychlost úplně přesně nesleduju, vím, že se musí dosáhnout nějaké té tepové frekvence, ale tu mám, protože jsem tak v pohodě zhubla a teď udržuju. Jo a jezdím na nejnižší zátěž.

Hejtmy (St, 4. 1. 2006 - 21:01)

Givoss- já nevím, se přiznám... ostravu neznám vůbec. Zkus třeba zadat posilovny v Ostravě a uvidíš co se ti ukáže. Každý máme trochu jiné požadavky...Martino, pokud máš možnost zajít k fyzioterapeutovi doporučuju. Ten ti nějak zkroutí ruku v zádech rupne a bude to. Žádný léky, nic. Oni takhle léčej i chřipku... já o tom přemejšlím, protože jsem při roznášce novin uklouznul a spadl na rameno a ono mě te´d dost bolí. Činky zvedat můžu, ale musíms e před tím dost zahřát... hlavně mě dost bolí při tom když zvedám ruce vzhůru... shyby můžu, zdvihy na biceps taky... no uvidím

Petra (St, 4. 1. 2006 - 19:01)

Kacko, my taky mame novy rotoped. Sedla jsem na nej jednou a naposled. Proste se mi nesedi pohodlne a zda se mi, ze jsou slapky neprirozene od sebe. Takze zustanu u spinningoveho kola a rotoped prenecham ostatnim. A hlavne se na nem jezdi jen v sede a to ja nemam rada.

Kačka (St, 4. 1. 2006 - 18:01)

Ahoj všem,Stelejšn, teď tam s přítelem nejezdím, trávím denně dvanáct hodin v práci a nestíhám. Mrzí mě, že nejsem schopna odpovědět Ti, už jsem z toho vyčerpaná a potřebovala bych odreagovat se.Marti, vím jak bolí skřípnutý nerv, stalo se mi to loni na horách. V lékarně mi dali nějakou mastičku, nepamatuju si název, ale hodně to polevilo. Zkus se tam zeptat.A mám na vás dotaz, dostala jsem od Ježucha rotoped, zatím není síla jezdit denně, ale zajímá mě, jakou rychlostí, jak často a kolik jste schopné ujet? Já jsem to zatím nevydržela víc než deset minut, ale poslední dva měsíce jsem necvičila a nemám žádnou kondici.K.

givi (St, 4. 1. 2006 - 14:01)

to Hejtmy:můžes mi poradit tu posilku, co jsem psala o ni na minulé straně, dik moc

Petra (St, 4. 1. 2006 - 13:01)

Ahoj holky, tak ja dnes takto:1,celozr. veka, rama, niva, kava s mlekem2,parek v rohliku3,deluxe salat se smakounem4,asi kava a zobnu cukrovi5,jogurtA dnes spinning. Zkusim ted chodit 3krat tydne, zjistila jsem, ze 2krat je na me malo. Tak se mejte hezky.

Martina (St, 4. 1. 2006 - 09:01)

Ahoj preji dobré ráno,Danielo: děkuji ti za prani uzdraveni, v noci jsem mela zachvaty kašle, takze jsem si to zase pekne namohla a boli to jako čert. Jinak z 1 kg si nic nedelej, to pujde uplne samo :o) moje kolegyne se dneska priznala, že pribrala 4 kg!!!Hejmty: vzhledem k tvym sportovnim aktivitam, nedokazes mi poradit co s tim skřipnutym nervem? Pomohlo mi trosku kdyz mi to opíchali, ale dneska mě to pekelne boli a nevim co s tim...navic jak uz jsem psala, tak mam kasel, ktery to jen zhorsuje. Díky...jestli mi dokážete nekdo poradit budu vděčná!!! Vím, ze to chce klid a teplo, ale musím chodit do práce, takže to až tak vecer :o((.Ja dneska jeste nevim co budu jist, ale behem dne vam napisu.Krasny den

Daniela (St, 4. 1. 2006 - 07:01)

Dobre ranko vsetkym! Taktiez Vam chcem popriat vsetko dobre do noveho roku!Marti, tebe prajem skore uzdravenie.Ze ako som sa drzala cez sviatky ja? Asi tak 4 dni boli doslova "prežírací", ale už som nabehla na svoje pvodne stravovanie. Prisrastok je 1 kg, co je pre mna uspech, pretoze každe Vianoce som pribrala min. 3-4 kg. Medzi sviatkami som sa moc nehybala, ak neratam jedinu 3-hodinovu prechadzku zasnezenou krajinou. Ale od noveho roku pokracujem v treningu. 2.1. 1,5 hodinovy kombinovany trening3.1 to iste, dnes mam pauzu.Dnes planujem:Rano: kava 2v1, ovsene vločky s nizkot. mliekomsv: jablkoObed: mam so sebou v praci len sojovo-ryzove pufovane chlebikyPo praci: zapekana zelenina so syromVecer: neviem, ale asi zelenina

Hejtmy (Út, 3. 1. 2006 - 20:01)

Hanko co a kdy jíš? zžkus mi to popsat...

Martina (Út, 3. 1. 2006 - 15:01)

Ty zampiony byly plněné brokolicí a sýrem...takovým jakoby pyré nebo pasta. Bylo to moc dobre, podobne delam doma. zapeces to v troube...pozor ne moc dloho potom cernají a vypadají nevzhledne :o)) Super jsou velky hlavy líp se plní, když jsou malé je to piplacka.

givi:) (Út, 3. 1. 2006 - 15:01)

a ty žampióny plněné čím? bych si je i udělala

Martina (Út, 3. 1. 2006 - 13:01)

Ahoj zdravim vas,ja pribrala 0,5 kg, ale jedla jsem docela dost, nevim jestli uplne co hrdlo ráčí, ale určite jsem se nijak extremne neomezovala. Dneska uz zase jedu ve svem, tak jak to ma byt za chvili to bude dole. Dokonce mi kolegyne rekla, že vypadam jako bych pres svatky zhubla.......Vcera jsem cely den ležela, mam skripnuty nerv mezi žebry tak to je docela bolest, kazde nadechnutí, zakaslani, zasmrkani hruza, včera mi to obstříkli a dneska uz je to trosku lepsí.Mam plno prace, ale po 10 dnech volna, toho uz ted mam plny kecky.jidelniceksn: horka cokolada light (od kolegyne)sv: bila actviaob: plnené zampionysv: pomerancve: kureci maso na kari a porku asi tak 120 g krasny den

Hanka (Út, 3. 1. 2006 - 12:01)

Ahoj Hejmty, nevim, jestli si mne jeste pamatujes, radil si mi zacit jist vic, protoze nehubnu a jim hrozne malo. Tak jsem to zkusila, pravidelne jim, prec Silvestra toho bylo trochu vice, ale skoro vsechno bylo zdrave bez tuku. Pribrala jsem asi 1-2 kila, proto se te chci zeptat, jestli je to normalni, kdyz zase zacnu jist normalne a po case to pujde zase dolu, nebo jsem uz odsouzena pribirat z normalnich porci zdraveho jidla a budu zase muset znizit prijem na minimum. Predtim jsem mela metabolizmus hodne rychly, byla jsem az moc hubena a jedla jsem hodne. Proto me ted vydesil ten prirustek. Doufam, ze to pujde dolu.

Stelejšn (Út, 3. 1. 2006 - 10:01)

Blueblueblue, ahoj, neboj, to je jen proto, že jsi třeba ten den víc snědla, případně popila a alkohol ti zadržuje vodu, za pár dní to máš dole:-)

blueblueblue (Út, 3. 1. 2006 - 08:01)

Ahoj všem, nový rok a nové předsevzetí: než se budou nosit jen trička zhubnout 5 kg, přibrala jsem 1 kg, ale ani ne přes Vánoce ale přes Silvestra :(

Jana (Út, 3. 1. 2006 - 07:01)

Ahoj Danielo, zkus se podívat na http://www.fitness-station.cz/Je to posilka v Radlicích.

Reklama

Přidat komentář