Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

vinea (Čt, 15. 12. 2005 - 09:12)

Ahoj holky. Tak mám zase půl kg dole, takže celkem 14,5 kg. Dneska mám skoro půst, teda jestli to vydržím. 1,5 l mléka na celý den. podotýkám, že to není můj výmysl, ale že to mám v tom jídelníčku od dietní sestry a endokrinologa. Jen už si to nedávám jednou týdně, ale když potřebuji. A dneska potřebuji. Zítra máme firemní večírek, spousta obchodních partnerů z ČR i SR a Polska a musím se vlézt do šatů. Takže ještě večer min. hoďku spining a mělo by to vyjít. Horší to bude zítra. Večeři sním bez přílohy, ale s alkoholem se neudržím, teda ne že bych byla notor, normálně skoro nepiju, ale když už, tak musím tvrdé, víno absolutně nesnáším. Pálí mě z něj žáha a druhý den je mi většinou blbě a to nemluvím o žádných patocích, ale kvalitních vínech. No tak zítra uvidím.

Stelejšn (Čt, 15. 12. 2005 - 08:12)

Ahojky,dlužím ještě za včerejšek, takže pohyb posilování s činkami, sada zpevňujících cviků, 45 minut rotoped.Jídelníček:sn.: banánsv.: mléčná rýžeob.: polovina špaldové placky, Gervais, paprikysv.: racio chlebíky (byla jsem líná oškrábat si mrkev)vec.: kefír s banánem2. vec.: hrst oříšků, jablka (no chtěla jsem sníst něco jiného, ale přemohla jsem se)Dnes - pohyb sada zpevňujících cviků, cvičení na míči, protahovací cviky na páteř, večer rotoped.Jídelníček:sn.: mléčná rýžesv.: jablkaob.: bulgur se zeleninou a šmakounemsv.: mrkevvec.: ještě nevím

Martina (Čt, 15. 12. 2005 - 08:12)

Ahoj vsichniSonyk: mam stejny problem jako ty----v praci super vecer vedu boje sama se sebou nekdy je zvladnu a nekdy ne...trochu mi pomaha vic si doprat v praci protoze pak doma nemam takove chute a je to treba behem dopoledne a ne vecer.....jinak ti nedovedu poradit.Ja vcera nic moc, ale nic strasneho. Jsem posledni dobou strasne unavena....poradte jak bojovat s unavou......muze to byt treba tema pro dnesni den: JAK BOJOVAT S ÚNAVOU BĚHEM ZMĚNY ŽIVOTNÍHO STYLU (DIETY)...mozna to sem nepatri, ale pro me je to hrozne.Moc prosim prosim kdo mate WINSOR PILATES uz jednou jsem prosila o kontakt....nekoukam moc na TV a na internetu nemaji zadna zastoupeni.....alespon ne v ceskem jazyce.(myslim DVD v ceskem jazyce)Mejte krasny denMartina

Sonyk (Čt, 15. 12. 2005 - 07:12)

Tak jsem slíbila, že napíšu co jsem včera snědla a ouha.... musím se stydět:snídaně: cornflakesy, hrušková přesnídávkasvačina: banánoběd: čočková polévka nezahuštěná, 2brambory, kousek rybího filé zapečeného se žampiony a ýremsvačina: pomeranč, káva s nízkotučným mlékem PO CESTĚ Z PRÁCE VE VLAKU: horká čokoláda z automatu a bílé kaštany (fakt se stydím)večeře: ledový salát bílým jogurtempo večeři jsem se neudržela a ssnědla jsem mističku Telek !!!!sport žádný!!!Hrůza, že?Mám problém s tím, že celý den to jakžtakž jde, práce je náročná, ale večer to je děs....Napíšu zase zítra jak jsem dopadla, třeba mi to nedá mlsat večer když budu vědět, že to sem napíšu. Dnes mám v plánu šlapat 30minut na mém stroji (na způsob ORBITRECU).Tak se holky držte a ať máte hezky pracovní den. S.

Petra (Čt, 15. 12. 2005 - 07:12)

Dobre rano vsem, hlasim ubytek :-) Takze uz dohromady 2,2kg :-)At zije spinning :-)Mejte se hezky a ja sem vecer dam jidelnicek.

Baculka (Čt, 15. 12. 2005 - 07:12)

Dobré ránko!Dnes ráno som si zabudla vziať jedlo do práce, tak mám na celý deň hrsť orieškov, avšak dúfam, že mi dá šéf volno, lebo stále nie som fit a cez víkend by som to rada doliečila.V prípade, že budem mať pol dňa volno, tak :1. hrsť orieškov, kava 2v12. jablko3. dusená zelenina, uvarené vajíčko, zemiaky4. nízkotučný tvaroh5. asi filé z tesky dusené bez tuku, salát

blueblueblue (Čt, 15. 12. 2005 - 07:12)

Ahoj,snad se konečně odhoupnu od dna a budu se moci psát jídelníčky podobné jako píšete vySn.:chleba+rybí pom.Oběd: instatní polévka (já vím)Sv.: bilý nízk.jogurtVečeře: těstoviny se zel.- kalanetika (pokud bude po ní hlad tak si musím dát pozor a dát si něco lehkýho)

Petra (St, 14. 12. 2005 - 19:12)

Ahoj Stelejsn, delala jsem 8 let volejbal:-)Jinak dnesek takto:1,kava s mlekem2,pulka rohlika,flora,niva3,deluxe salat,dressing,brambory,hovezi4,mandarinka,2ks z bonbosky:-)pak spinning5,mandarinka6,5 platku kureci sunkyMam dobry pocit a tusim, ze me zitra vaha potesi:-) A kdyz ne, tak je to vodou ve svalech, po te zatezi...ze jo Hejtmy? :-)

Stelejšn (St, 14. 12. 2005 - 14:12)

Ahoj holky...Petro, ale ty bílé miňonky jsou opravdu mňam, viď? Souhlasím s tebou, že pokud nemáš nadváhu a nemáš pocit, že bys musela držet striktní dietu, tak si občas můžeš dopřát. Já to tak taky dělám a naprosto bez výčitek. Naopak mně to chrání od toho, abych si třeba dva týdny odříkala všechno sladké, měla předpisový jídelníček a pak se na to při první příležitosti vrhla a snědla všechno, co doma potkám, případně vyplenila nejbližší supermarket. To se mi totiž dřív často stávalo. Zajímalo by mně, který sport jsi dělala vrcholově:-)

Sonyk (St, 14. 12. 2005 - 12:12)

Ahoj všichni,moc vás zdravím a chci vám napsat, že jsem sice nečetla vše, ale něco vám tu přidám. Jsem teď úplně zdrcená z toho jak vypadám. Je mi 27let a celý život jsem nebyla na nějaké sportování, cpala jsem se pořád, i v noci - sladké-slané.... no a byla jsem jak proutek. Teď už mám několik let sedavé zaměstnání, jsem účetní a tak vesele nabírám. No a teď jsem se obratem 3měsíců úplně neuvěřitelně roztáhla. Mám "pneumatiku" na břichu, zesílily mi stehna a hodně zadek. Každý si mě dobíral... No a před 5 týdny jsem začala cvičit a omezuji se v jídle, ale ne a ne se to aspoň trochu zlepšit. Asi sem za vámi obča zavítám, třeba zítra napíšu co jsem za celý den snědla a třeba mi poradíte co dělám špatně.... Moc vám všem v tom hubnutí fandím. Mám skoro 4roky přítele, ale nechápu ženský kterým na sobě přestane záležet protože doma mají chlapa. Vždyť já se mu chci líbit i když on zrovna má rád i baculky. Ale jde i o to, že já se NECÍTÍM. Tak se mějte krásně a držte se holky. .

Hanka (St, 14. 12. 2005 - 11:12)

Ahoj Peto, mozna mas pravdu, muze to byt o tim, ze jsi prestala sportovat a svaly se zmenili na tuky. Ja kdysi byla taky aktivni sportovec, mela jsem svalnate telo, a kdyz jsem prestala, ty svaly se promenili na mekke polstarky na stehnem a brichu. :-( Ale nevim, jak se jich je mozne zbavit.Jinak Hejtmy, opravdu me zajima to, cos rikal, myslim, ze mas docela spravny nazory. Jestli mi treba muzes napsat, jak bych se asi mela stravovat (koukala jsem tu stranku ronnie, ale moc o strave jsem tam nenasla, spis jen cviceni - na to nemam moc casu, proto cvicim spis doma), verim, ze se holky nenastvou, protoze me tyhle jidelnicky s temer hladovenim asi opravdu nevyhovuji. Taky pak trpim zacpou a i kdyz se chci naobedvat, vubec nemivam hlad.Takze budu vdecna, kdyz mi trosicku poradis. :-)

Marta (St, 14. 12. 2005 - 10:12)

No, Hejtmyho jídelníček je vlastně způsob života, nevím, proč by se mělo vracet k "normálnímu" jídlu. Mně jde o to, že sladkosti ti vůbec nic nedají, možná ti leda tak zkazí zuby. Kdo má dost bílkovin, ovoce, zeleniny a sacharidů, tak na tyhle blafy vůbec nemá chuť. Já neměla čokoládu v puse asi tak deset let, ani žádnou jinou sladkost a to jsem dřív na nich byla "závislá". Po správné úpravě jídelníčku a sportu mi to vůbec nechybí.

Petra (St, 14. 12. 2005 - 10:12)

Marto, rano mam taky rohlik,flora,syr. A minonky no a co? Nemam nadvahu,abyh mela striktni dietu a take nejhorsi je se hodne omezovat, protoze pak nastane jojo efekt. Jinak Hejtmyho postupy chapu, ale spis pro sportovce a kulturisty. Znam hodne lidi co takhle jedli, myslim ten styl v kazdem jidle sacharidy,bilkoviny plus zelenina,ovoce jen po fyzicke zatezi, zadne sladkosti a jidlo po 2-3 hodinach. Jakmile se zacali "normalne" stravovat, nastal jojo jako hrom. Takze at si kazdy hubne jak chce a jak mu to vyhovuje. Ja treba nejim zeleninu a nezblaznim se kvuli tomu. Pro me je prioritou, ze zase sportuju:-) Preji hezky den.

Marta (St, 14. 12. 2005 - 10:12)

Petro, bílé miňonky?? A ráno jen káva a s mlékem? :-O Při dietě? No nechci tady kázat, souhlasím s Hejtmym.

Petra (St, 14. 12. 2005 - 08:12)

Dobre rano, tak ja vcera takto:1,kava s mlekem2,rohlik,flora,uzeny syr3,rohlik,jarni salat4,bile minonky...mnam5,rohlik,flora,kureci sunka,kefirA dneska poprve, co mam brisko propadle a na vypoukle:-)

Martina (St, 14. 12. 2005 - 08:12)

Krasne rano,zdravim Vas vsechny.Ja dneska planuji:sn: banan, kava 3v1sv: jablkoob: kureci rizotosv: kousek sýrave: asi zeleninaVanoce se nam blíží tak se držte :o))

Baculka (St, 14. 12. 2005 - 08:12)

Zdravím všetkých.Včera som 40 minut rotopedila. Nic moc, viem, ale dnes sa idem zamerat na svaly.Dnes:1. cottage syr, gragam. rohlík2.pomaranč, kava 2v13.tofu na zelenine, salat4. omeleta z vaječných bielkov s hríbikami, salát5.ak bude veče hlad, tak šálku mlieka

Hejtmy (Út, 13. 12. 2005 - 21:12)

Jasnš Hanko je to tím.... já se nechci rozepisovat o jídelníčcích co a jak, protože jsem za to byl onehdá peskován.... měla by jsi v jídle víc přidat a hlavně jíst kvalitní bílkoviny a sacharidy. Takové toSn: jablkoSv: jogurtOběd: zelenina atd je nanic....zkus se podívat na nějaké stránky třeba www.ronnie.cz tam najdeš spoustu rad i pro ženy. Já tady nechci dělat rozumbradu...

Stelejšn (Út, 13. 12. 2005 - 18:12)

Tak já 45 minut na rotopedu, tak doufám, že se to nějak vyváží s tím dnešním jídelníčkem:sn.: mléčná rýžesv.: jablkaob.: rýžové chlebíky s čokoládovou polevousv.:zavináče v remuládě, polovina špaldové plackyvec.: čokoládové pralinky, vanilkový pudink Danette

Petra (Út, 13. 12. 2005 - 17:12)

Ahoj Hani, beru HA, ale tu s nejnizsi moznou davkou hormonu. U me to zacalo, kdyz jsem prestala vrcholove sportovat. Takze to bude pohybem a asi i vekem:-)

Reklama

Přidat komentář