Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

Petra (Út, 10. 1. 2006 - 13:01)

Dneska bude muj jidelnicek asi zverejnitelny:-)sn: celozr.rohlik,rama,syrsv: bily jogurt s jabl. vlakninouob: deluxe salat, pecene bramborysv: cerealni tycinka, mandarinkave: deluxe salat se smakounema hodina spinningu:-)Mejte se krasne.

Martina (Út, 10. 1. 2006 - 12:01)

Ahoj vsichni,tak si predstavte, ja dostala na to, abych v noci nemela zachvaty kasle a vyspala se Prothazin (je i na spani) a ja se pred chvili probudila.....konecne jsem se poradne vyspala :o), ale dneska si ho uz nevezmu je prý navykový.Stelejšn, Danielo, Petro, dekuji urcite budu brzy v pohode. Nebyla jsem na nemocenske ani napamatuji, prijde mi to zvlastni. Take jsem ten typ co by porad jedl, ale snazim se tak nejak jen tu kus syra, tu rozmixovane ovoce, tak nejak, abych za ten tyden nemala nahore 3 kg.dneskasn: dalamanek se sunkousv: banan¨ob: plněná paprika, trocha omáčky,1 knedliksv: pomerancve: zeleninový salatMějte krasny den

Daniela (Út, 10. 1. 2006 - 12:01)

Petra, 50 minút na začiatok je dosť. Až príliš. Prajem ti, nech ti to nadšenie vydrží.

Petra (Út, 10. 1. 2006 - 11:01)

Dani, ja to chapu, ale ja slapala 50 min a prumerna rychlost prevysovala 25km/h. Mozna nejsem trenovana, ale ze me lilo jako z konve:-)

Daniela (Út, 10. 1. 2006 - 10:01)

Petra, viem, mas pravdu. Rovnaky princip je u spiningu. Mne sa neosvedčilo bicyklovať hodinu bez toho aby som sa spotila. Vôbec som nechudla a nebavilo ma to.Ale nechem posobit, ako ze ten moj sposob je ten spravny. Na kazdeho plati nieco ine.Marti, prajem ti skore uzdravenie. Ja tiez papkam, ked som doma a musim ležať. Manžel mi pekne do postele nosi pravidelný prísun kalórii.Dnes:1. sojove vločky, biely jogurt, trochu slivk. lekváru/neviem, či je to správna kombinácia, ale mne chutí2.jogurt,kava 2v13.50 g balenie knuspi chlebíkov4. doma po práci varené zemiaky, zelenina, dressing5.večer asi už len pomaranč, jablko...?

Petra (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Danielo, nezalezi jakou rychlosti ci pri jake zatezi slapes, dulezite je se drzet ve spravnem rozmezi tepove frekvence na spalovani tuku! A tu ma kazdy jinou:-)

Stelejšn (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Ahoj všichni,tak já jsem včera tu odpolední sváču nestihla byla jsem shánět letenky do Kodaně:-) Takže jsem si po cestě koupila akorát sojový nápoj (vybrala jsem si pěkně hnusnou příchuť, ale moje chyba, neměla jsem experimentovat). Večeři jsem změnila na chleba s máslem a sýrem a pak pár kostiček čokolády na vaření (protože jinak bych snědla co by bylo po ruce a nakonec bych stejně skončila u té čokolády:-)) Večer byl 30 minut rotoped. Kačko, já šlapu zatím při nejnižší zátěži a koukám při tom pravidelně na video a na rameni mám jako zátěž papouška:-) Jinak bych to asi nevydržela, ale příklad si ze mně neber:-)Dnes ráno: posilovací cviky s činkami, sada zpevňujících cviků, večer rotoped 30 minut.Jídelníček:sn.: jogurt, ananas a jablko (zapoměla jsem doma vločky)sv.: banán, müsli tyčka (budu venku)ob.: bulgur se zeleninou a šmakounemsv.: snad ta sváča ze včera (Kačko, mně ty celerové stonky taky už straší:-) ale musím, protože mají hořčík)vec.: nevím, radši to napíšu až zítraDanielo, gratuluji k předvánoční váze, to mně se vánoce ani silvestr na váze neodrazily, zato ten týden po vánocích stál za to:-)Marti, souhlasím s Hejtmym, ale je fakt, že existují asi dva typy lidí. Jeden když je nemocný, tak nejí, protože nemá na nic chuť a druhý, který je nemocný a zbodne všechno, co najde - já jsem taky ten druhý typ:-)))Hejtmy, mně spolehlivě zabírá proti chřipce i angíně reflexní terapie:-))) Taky už jsem dlouho nebyla nemocná. Očkovat bych se nenechala.

Daniela (Út, 10. 1. 2006 - 07:01)

Dobré ranko!Kačko, na začiatku asi 10 minut bez zaťaže na najnižšom stupni a na zahriatie asi 20km/hodinu. Po 10 minutách nasleduje 5 minút na druhom stupni, samozrejme, to nejde tak rýchlo, makám, ako vládzem. Nasleduje 5 minút bez záťaže väčšou rýchlosťou. Takto to striedam 30-40 minút, pak si dám posilovanie a na záver zase kombinovane rotoped.Ale keďže začínaš, tak 30 minút bude asi príliš, tak skús napr. len 15-20 minút so striedaním záťaže. Je to účinnejšie, ako bez námahy šliapať pri sledovaní seriálu, keď po 20 minutách ani necítiš, že by si cvičila.

Petra (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

Ahoj holky, tak jsem se prinutila a vlezla poprve na rotoped. Koukala jsem pritom na Bylo nas pet. Vydrzela jsem 50 minut, cca 25km. Sice to nebylo zabavne jako spinning, ale taky jsem snad neco spalila:-) Jidelnicky nepisu, zkousim ted vsechno stavet na sportu, kdyz to omezeni v jidle mi moc nejde:-)Marti brzo se uzdrav!A z tech vanocnich kil si nic nedelejte, stejne se to jen drzi ve strevech:-)Mejte se hezky.

Hejtmy (Po, 9. 1. 2006 - 18:01)

Víte co dokonale zabírá jako prevence proti chřipce? Posilování tricepsů. Prý se tam aktivuje nějaká látka která se pak dostane do těla. No můžu to potvrdit. Od té doby co posiluju jsem chřipku ani angínu neměl. Nechodím na očkování ani neberu vitamíny. :-)

Kačka (Po, 9. 1. 2006 - 15:01)

Ahoj,Marti, brzy se uzdrav !Na ty stoly chodila sestra, bylo to znát, ale je to prý i dost bolestivý. Ale ona má problémy s klouby, takže možná to bylo tím.Daniela, jakou jezdíš rychlostí?Stelejšn, mám v ledničce ty celerový stonky a už se mi z nich zvedá žaludek. Škoda, když jsou tak zdravý. Hezké odpoledneK.

Martin (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

Hejtmy, to ze jsem doma me svadi k tomu, zbodnout vse co tady je....nudim se koukam na TV a brouzdam na netu-je to nuda.Dneska jdu na tu masaz s tema zadama-skřípnutý nerv, tak pak napisu jak jsem dopadla. To ze jsem nemocn apry nevadi.....tak uvidim.Dneska pri ceste k doktorce jsem si vsimla ze zde v kocarkarne otevreli nejake cvici stoly....znate to????papa

Hejtmy (Po, 9. 1. 2006 - 12:01)

teda Martino, kdybych byl nemocnej tak na nějakou dietu s....HANKO, PŘEČETLA JSI TO CO JSEM PSAL?

Martina (Po, 9. 1. 2006 - 09:01)

Ahoj holky, klucihlasim se z domova z postele, mam zanet prudusek a jsem na neschopence, bratr mi pujcil notebook s internetem takze vas mam primo v posteli :o))dneska planujisn: dalamanek se sunkousv: jablkoob: zrejme si opecu jen brambory ze vcera s cibulkou 120gsv: jogurt s lupínkyve: zeleninový salat s tunákemmejte se krasne :o)

Daniela (Po, 9. 1. 2006 - 08:01)

Ahoj všetci! Zdravím Pavla, Žabku ako nových prispievatelov. Kačka, pýtala si sa, ako dlho dokážeme trénovať na rotopede? Na začiatku som zvládla max. 25 minút bez záťaže. Asi sa mi zlepšila kondička, pretože teraz trénujem 4 x týždenne vždy 2x30 minút so striedaním záťaže. medzi bicyklovaním robím posilovacie cvičenia. Je to namáhavé, ale vidím na sebe výsledky, tak to stojí za to.Už som dosiahla predvianočnú váhu, takže ododnes idem zase do mínusu. Plán:R: 1.5 plátku graham chleba, lyžička ramy, uvarené vajceSv: jogurt bio s cerealiamiObed: varené zemiaky, zeleninaPO praci si dam tréning a po ňomvečer o 18.00 plnené kuracie prsia, zeleninaak bude večer hlad, tak pohár mlieka.

Stelejšn (Po, 9. 1. 2006 - 08:01)

Ahoj holky,tak já po víkendu v pohodě, ačkoli jsem si dopřávala. Největší paseku mi stejně nadělal ten předchozí týden po Silvestru. Zvolila jsem se dobrovolníkem, kdo zlikviduje u nás doma všechny ty vánoční zbytky a měla jsem nějakou povánoční depresi, či co, takže mám 1,5 kg zpátky. Abych pravdu přiznala, tak je mi to tak nějak jedno, možná jsem spíš ráda, protože aspoň mám nějakou motivaci pokračovat dál - ta pořád stejná váha, se kterou jsem byla spokojená už mně trochu nudila:-) Navíc nemám pocit, že bych se kromě jídla nějak "provinila", protože i tak jsem stále cvičila.Dnes ráno: kalanetika, sada zpevňujících cviků, večer si dám rotoped.Jídelníček: sn.: jogurt, ananas, vločkysv.: müsli tyčka, banánob.: čína se zeleninou a rýžísv.: celerové stonky a asi plátek toastového chleba a sojová pomazánka (podle toho, jestli bude čas a nebudu líná:-))vec.: ještě nevím, asi šmakoun ze zeleninouKačko já ti napíšu, ale asi až večer, musím to tu prolistovat zpátky, už nevím, co jsem ti psala:-)

Martina (Ne, 8. 1. 2006 - 18:01)

Kačko strasne rada te vidim,,vis mas pravdu neni to tak hrozny, ale treba si vzdy rikam, ze ty knedliky jsem si davat nemusela, na druhou stranu jak casto je jim, ze bych si nemohla 2 dat? Vaha je stale 67-68 kg jak kdy....oproti zacatku tak kolem 8 kg jsem zhubla, az budu zdrava tak se tesim ze zacnu cvicit Pilates, slysela jsem jak ti super zpevnuje postavu...mam 4 DVD a tu gumu na cviceni tak pak dam vedet, ale minimalne tyden se k tomu jeste nedostanu, i kdyz nohy bych uz pomalu mohla zacit...Tak se zase brzy ozvy :o) jsem rada kdyz te tady vidim, ale chapu, ze nemas ani chut ani cas na to, čist zpet nekolik desitek stranek :o)).Krasny vecer

Kačka (Ne, 8. 1. 2006 - 17:01)

Ahoj, já se hlásila o Vánocích :-)Nejsem schopna číst vaše příspěvky zpětně a tak mi Marti a Stelejšn napiště, jak na tom s váhou jste. Jinak k Tobě Marti, Tebou nazvaný špatný den mi přijde docela v pohodě, ale to jsme několikrát probíraly...A musím napsat, že ten roroped je pro mě super. Jezdím denně 10 minut, 28km v hod. a na svalech je to už cítit. A hlavně se na to vrhnu vždy, když mám nejvetší chutě a po výkonu ta chuť přejde. Tak se držteK.

Martina (Ne, 8. 1. 2006 - 16:01)

Ahoj všcihni,Žabko- Stelejšn ma uplnou pravdu musis verit, ze se z toho dostanes, musis sama chtit a s pomoci psychologů jiste zvitezis, ale pokud nebudes chtit, bude to asi hodne tezke, anorexii neuteces tim, ze se dal budes trapit hlady a touzit po vaze 30 kg.....drzim ti place!!!!Pavel: vitam te mezi nami, jsem rada, ze je mezi nami dalsi muz. Bohuzel jsem z druhe strany Prahy, coz by nebylo tak hrozne, ale jsem líný tvor "vsichni to tady ví" :p)) uz mam doma Winsor Pilates a jakmile budou ok moje zada tak se do toho pustim. Bohuzel nabidnout ti ke sportovani meho pritele, stejne jako Stelejšn by melo uplne stejny vysledek, sice hraje tenis a fotbal.....ale k necemu jinemu ho nedonutim :o).Včerejsi jidelnicek vam sem napisu, ale nebyl nic moc, nejak se mi posledni dobou nedari, ale vaha zatim ok...jen na to nesmim spolehat krasne pokracovat dal....včerejší den:sn: kavasv: musli tycinkaob: kousek husího prsa, zelí jen ohřáté bez jížky, a 1 bramborovy knedlik a 1/2 špekového.sv: rohlík se sunkouve: zeleninový salát se sýremdneskasn: dalamanek s nivousv: jablkoob: vepřový závitek se sýremsv: rozmixované ovoce jako nápoj 250 mlve: jeste netuším :o)krásný den

Stelejšn (Ne, 8. 1. 2006 - 11:01)

No tak ten Motol by až tak od věci nebyl. Bohužel polovička, přesně dle mého předpokladu, se "nechytila" :-(

Reklama

Přidat komentář