Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

Stelejšn (Pá, 28. 10. 2005 - 10:10)

Ahoj holky,tak já dnes ráno kalanetika a sada zpevňujících cviků.Jídelníček napíšu později. Mlsná huba - pokud je to v nějakém přiměřeném množství (ten hermelín), tak to asi pro jednou zase tak nevadí. Horší je, když se to pak zvrtne:-) Navíc jsi zase rotopedila, takže si z toho hlavu nedělej.Nino, taky jsem mívala ze začátku takové stavy. Teď už se mi to mluví, protože i kdyby se mi nějaká kila vrátila zpátky, tak už něco přeci jen za sebou vidím a neberu to jako takovou tragédii. Mně nejvíc pomáhá nekupovat nic, co by mně po večerech svádělo vybílit lednici nebo špajzku. Teď už to pochopil i manžel:-)

Nina (Čt, 27. 10. 2005 - 22:10)

Chytla mě "depka" a říkám si, že stejně to nemá smysl, nezhubnu a mám chuť přecpat se čokoládou... Zkusím jít co nejdřív spát, než to doopravdy udělám :o) Mlsná huba: že ten smažený hermelín mezi těmi zakázanými jídly (?). ;o) Mějte alespoň vy holky pěkný večer, Nina

Mlsná huba (Čt, 27. 10. 2005 - 10:10)

Ahojky holky... tak mě tady opět máte :-)Díky za Vaše příspěvky, nad kterýma jsem se fakt zamyslela a souhlasím s Vámi, že to prostě nejde dělit potraviny za zakázané a povolené! Jo, jo... všechno to je jen o tom, kolik se čeho sní. Však včera jsem to podělala, protože jsem měla smaženýho hermelína!!! No jako děs :-( Ale za to jsem pak rotopedovala hodinu a čtvrt. Dnešní jídelníček:snídaně: slunečnicová (tmavá) bulka s 2 plátky sýra (30% tvs)dopoledne vanilkový puding se šlehačkou.po práci: ještě nevím. Asi nějakou zeleninu (salátové okurka, rajče, možná trochu těstovin).večer: zřejmě zeleninka se sýrem.Pohyb: Hodinka na rotopeduHolky držte se!!!

Stelejšn (Čt, 27. 10. 2005 - 10:10)

Leníku, ať se ti brzy uzdraví, někdy je to na nervy s těmi domácími mazlíčky, co? :-))) Cvičení doženeš, až bude líp, už to, že jdeš aspoň jednou týdně, je úspěch:-)

Petra (Čt, 27. 10. 2005 - 08:10)

Leníku, takhle cíle nedosáhneš. Samé výmluvy.

Stelejšn (Čt, 27. 10. 2005 - 08:10)

Ahoj holky,já dneska zpevňující cviky, cvičení na protažení páteře, cvičení na balónu a procházka do práce:-)Jídelníček:sn.: prosná kaše nomina, carobella, hroznové vínosv.: banánob.: zeleninové rizoto se šmakounem a kořením vegivegisv.: špaldový knackebrot, sojová pomazánka, bílá ředkevvec.: včera jsem měla celozrnný chleba s tuňákem a řapíkatým celerem, tak jsem zvědavá, co najdu doma dneskaMarti, ten šmakoun, co jsi ho obalovala v oříškách, to byl ten "bílý"? Já jsem ho měla možnost koupit teprve teď.

Lenik (St, 26. 10. 2005 - 20:10)

Ahoj všem,jsem tu, jen se teď moc nedržím. Zacvičím si v posilovně tak jednou týdně. Mám totiž nemocné zvířátko. Kocourek má něco s kyčlí a musí být pár dní zavřený v bedýnce, aby se moc nehýbal. No síla!

Nina (St, 26. 10. 2005 - 13:10)

Ahojky, Martino, ale mám motivaci = neposunující se každé ráno rafičku váhy dorava a volnější ruku při výběru oblečení, protože si nebudu dělat starosti, zda narazím právě na svoji velikost :o) A HLAVNĚ cítít se sama se sebou a ve svém těle spokojená a v pohodě. Ne kvůli někomu, ale kvůli sobě! Stelejšn, nějak jsem začít musela, taky se divím, že jsem to vydržela :o) Ale i tak se snažím každý den vypít nejméně 3l vody, čaje,... A z mnoha nezdarů jsem se poučila, že si !nesmím! dělit potraviny na "zakázané a povolené", protože v krizích se vrhám právě na to odříkané. A když si něco dopřeju, tak si to nevyčítat, nebo si řeknu, tak ať a dám si ještě a ještě a... :o) Ano, dospěla jsem k tomu také ;o) Dnes jsem si zajezdila na rotopedu a dala si Pohár života Dr. Popova (= nativní strava) s müsli, jogurtem a jablky... a k obědu bude celozrnné pečivo a sýr... Nina

Stelejšn (St, 26. 10. 2005 - 13:10)

Ahoj holky, tak jsem zase zpět. Včera jsem měla dovolenou.Cvičení: půlhodinka s činkami, sada zpevňujících cviků a cviky na posílení břišních svalů.Jídelníčekpondělní si už nepamatuju:-)včera to byla taková všehochuť, ale snažila jsem se aspoň o pravidelnost po dvou hodinách:sn.: miso polévka s tofusv.: banánsv.: Bebe dobré ráno ovoce s vlákninouob.: chleba s máslem, šunkou a sýremsv.: jogurt, dalamáneksv.: sojový nápoj, oříšková tyčinkavec.: halušky s bryndzou2. vec.: dva racio chlebíky s čokoládovou polevou (Biolinie), hrnek horké čokolády:-)DNES:cvičení: sada zpevňujících cviků, posilování s činkamijídelníček:sn.: inst. kaše Nomina, Carobellasv.: ovocný jogurtob.: halušky s bryndzou (zbytek od včera)sv.: jablkovec.: asi vícezrnný chleba a něco k tomuNina - máš můj obdiv, za ten pitný den, já už bych to dnes nevydržela a divím se, že jsem to dřív pravidelně vydržela:-)Mlsná huba - já jsem taky mívala problémy s tím, že jak jsem začala hřešit, tak už to jelo. A dokonce můžu přiznat, že by se mi to zřejmě stalo i teď - na to znám nejlepší obranu - prostě vůbec nezačínat a hlavně nic domu nekupovat. Když si nedám nic sladkého (myslím vyloženě zákusek nebo čokoládu, ne třeba Bebe sušenky, ty u mně spouštěcím faktorem nejsou), tak za pár dní si na to ani nevzpomenu a je to v pohodě. Dokážu si dát i kousek čokolády, ale jen když si ji užívám v klidu, bez výčitek svědomí a ne ve vypjaté situaci, kdy ani nevím, že něco takového jím a pak jí sním celou tabulku. Protože pak když si zpětně uvědomím, co jsem udělala, tak bych se taky odsoudila a vesele bych pokračovala v hřešení.Taky je důležité nedělit potraviny na zakázané a povolené. To tě pak jen svádí k tomu, myslet na ty zakázané. Já jídelníčky píšu ráno, takže občas se stane nějaká změna, nebo se vloudí nějaká malá sladkost, ale nedělám si z toho hlavu a nevyčítám si to, protože v malém množství se to většinou na váze neprojeví (aspoň u mně). Ale jinak máš pravdu, je to o vůli a o pohybu:-)A když se dívám na tvůj "čistící" jídelníček, tak nevím. Já čistící den zvládnu tak jeden. Víc bych neustála. Hlavně v tom okamžiku, kdybych zase začala jíst, tak by se mi to zvrtlo v to, že bych se neudržela a přejedla se. Dřív, když se mi to stávalo, tak jsem se následující den snažila udržet to v nějaké normální mezi, abych zbytečně tělo nětýrala hladem, ale většinou mi stejně bylo zle z přechozího dne a tak mně to ani nestálo tolik sil.Martino - jen si nemysli. Víš, co mně to stálo přemlouvání, začít po minulém týdnu zase cvičit:-))) To si ani nepřej vidět. A to i teď mám ráno, když vstanu takové stavy, že bych si radši zase lehla, protože stávám v pět, ale pak si uvědomím, že za dva víkendy jsou dvě kila nahoře. Není to sice tak strašné, ale bez nich jsem se cítila o dost líp:-) Takže na tom musím zase zapracovat. Snad v dohledné době zase začnu se spinningem. Gratuluji k úbytku váhy!

Martina (St, 26. 10. 2005 - 12:10)

Petro - Libka sliboval, když "odcházela" , že udělá svojí diskuzi, kde bude ¨nutná registrace, říkala, že se pak všem ozve na e-mail. nevím jestli ji nezaložila, nebo mě tam "nechtěla", ale já nevím o tom, že by nějaká nová byla....kdyby byla moc ráda bych tam chodila, protože Libka je proste 1 !!!! když se podíváš do staré diskuze, třeba tam najdes její e.mail a můžes se jí zeptat. Registrace by byla to nejlepsí aby se tady nikdo za nikoho nevydával.

Petra (St, 26. 10. 2005 - 11:10)

Libko,jestli občas čteš, nechce založit nějakou svou diskuzi? Tady, jinde, to je fuk. Kačka, Romy, Blue atd. by se určitě přidaly.

Mlsná huba (St, 26. 10. 2005 - 11:10)

Bohužel mě zas do smíchu není, protože ta mlsná huba mě fakt vystihuje. Ty jo.. tak to je fakt super,tento týden budeš mít určitě to kilčo opět dole, uvidíš!!! To já si dám dneska opět rotoped, i když se mi moc nechce,ale holt musím - nedá se nic dělat. Já ani tak sladký nejím, když doma třeba nic není - tak to fakt nevyhledávám. Horší je to moje uždibování. Člověk si řekne, že toho skoro vůbec nic nesní,ale bohužel v každém soustu jsou nějaké ty kalorie :-(, takže když se to všechno pak spočítá, tak to výjde jako jedno hlavní jídlo. Tak je to se mnou. Jinak to kafčo taky piji převážně na takové to uspokojení chuťových buněk. Mám ráda Nescafé 3v1 nebo i to bez cukru. Jinak nesladím vůbec. Pokud někde vyloženě není přidaný cukr, tak se bez cukru obejdu, spíš si to dosladím sladidlem. I když jsem slyšela, že sladidla nejsou dobrá!!! Ale tak v malé míře snad neuškodí, ne? Třeba čaj si nesladím vůbec, ten vychutnávám fakt přírodní, tak jak je. Jen to kafčo musím mít sladké a taky s mlíčkem, jinak to nemusím. Holky používáte nějaké ty spalovače, když cvičíte nebo ne? Já třeba vůbec, ale docela bych i ráda, jenže na trhu je tolik těch preparátů, že je těžký vybrat nějaký účinný. Co vím, tak jsou spíš lepší a účinnější v tekutém stavu než v tuhém. No, ale jinak nevím...když tak někdo poraďte. Byla bych moc ráda :-)

Martina (St, 26. 10. 2005 - 10:10)

Mlsná hubo- ja se musim smat kdyz pisu ten nick. Jo ovoce obsahuje hodne cukru, takze chut na sladke asi trochu zazene...ja tedy moc sladke nejim, staci mi prave to ovoce a ran to sladké kafe, jinak kavu piju bez cukru.Včera jsem byla cvicit, hodinu kola, 45 min. posilovani a pak jeste bazen, perlicková koupel a sauna......krása!!!!

Baculka (St, 26. 10. 2005 - 10:10)

Všetkých zdravím!Dnes:R: graham rohlík, jogurtSv: banánObed: Neviem, nemám nič so sebou, tak si niečo kupim v supermarketeSv: banánVečer: cestovinový šalát so zeleninou

Mlsná huba (St, 26. 10. 2005 - 08:10)

Ahojky holky... opravdu jste fakt super!!! A blahopřeji Martině k váhovému úspěchu. Já proti ovoci taky nic nemám... ale je fakt, že trošku jsem se nechala oblbnout tím,že odpoledne by se jíst nemělo,ale je fakt, že co jiného si vzít,když je chuť na sladké. To ovoce to trošku zmírní. Však včera odpolko jsem měla takovou chuť (už zase) vlastně jako vždy, že jsem si nakonec dala trochu hroznového vína a hned mi bylo lépe. Jinak po včerejším mírnějším jídle jsem ráno měla takový hlad, že jsem posnídala větší mussli tyčinku. Na sváču si dám jablko, na oběd zbytek brokolice se sýrem s trochou těstovin a večer??? To ještě uvidím. Jo a jinak včera hodina rotoped a dneska pošlapu taky.

Martina (St, 26. 10. 2005 - 08:10)

Krasne ranoNino-chtelo by to zjistit co te motivuje a to by pro tebe bylo odmenou.....at uz obleceni nebo nejaka mala mňamka nebo kosmetika, nebo pritel (i kdyz hubnout pro nekoho neni uplne nejlepsi...lepsi je hubnout pro sebe)ja dneska planujisn: kava 3v1sv: jogurtové mléko s vlákninouob: zeleninove rizoto 150gsv: jeste netusimve: asi rybí salat s jogurtem

Nina (Út, 25. 10. 2005 - 19:10)

Martino, máš naprostou pravdu, děláme to pro sebe a pro své zdraví a když si v obchodě bereme menší velikost, je to jakási odměna za to naše snažení. Ale mně to jako motivace neslouží, momentálně mám docela krizové období, takže na uklidnění si ráda zahřeším a ne málo. Rozhodla jsem se, že když už mi váhá stoupla, zabráním tomu, aby stoupala vesele dál a já si mohla i nadále v obchodě brát tu samou velikost a třeba i o něco menší ;o) Dnes jste mi posloužily jako malá motivace, při malém stresovém zachvění jsem se nevrhla na sušenky, ale řekla si, že to zvládnu... ani nevím, jak se mi to povedlo a já odolala. (Vím, jsem teprve na začátku, ale i tak...) Jak psala Mlsná huba (opravdu skvělý nick :o), když už si dopřeju to "zakázané ovoce", tak si také řeknu, že to už nemá cenu a ještě si přidám. A ani se Ti nedivím, když se několik dní držíš a nezasytíš se tak, abys nepociťovala hlad a potom vrhneš na cokoliv se slovy: a klidně si dej ještě, stejně to nemá cenu. Ono se musí se vším pomalu a nikam nespěchat. Sama mám podobné hladovky vyzkoušené a vždy jsem ještě přibrala. Psalo se tu něco o ovoci. Já ho určitě nevynechávám. Dnes jsem měla ovocný salát. Potom celozrnné pečivo, nízkotučný sýr... Zatím, Nina

Hejtmy (Út, 25. 10. 2005 - 19:10)

Zuzík, dyť jsem ti psal ne? Tak co se čertíš? To není tak jednoduchý takle na dálku.

Martina (Út, 25. 10. 2005 - 13:10)

Zuziku, ja bych ti rada poradila, ale nevim jak...sama s vyrosovanim se nemam zkusenosti, bojuji s vahou a kily a vyrosovani se me zas "tolik zatim netýká", proto jsem nijak nereagovala tak se omlouvam, jestli si mela pocit, ze jsi odstrčená, dovedl by ti poradit Hejtmy, nebo Libka....ta to umela uplne nejlip!!! Ale ta se neozývá...takze bohuzel, ja ti nijak neporadim.

Zuzik (Út, 25. 10. 2005 - 13:10)

No jo, nikdo mi tady s tim vyrysovanim moc nepomohl. Co uz. Tak alespon vam drzim palce, at se vam dari. Pa.

Reklama

Přidat komentář