Reklama

Začněte hubnout dnes 25.9.05 aneb my pokračujeme

lenka (Pá, 5. 5. 2006 - 11:05)

Ahoj já jsem léna chtela bych moc zhubnout ale nemám na to vůli nechcešmi poradit nebo mě do toho cvičení dokopat?

lenka (Pá, 5. 5. 2006 - 11:05)

Ahoj já jsem léna chtela bych moc zhubnout ale nemám na to vůli nechcešmi poradit nebo mě do toho cvičení dokopat?

lenka (Pá, 5. 5. 2006 - 11:05)

Ahoj já jsem léna chtela bych moc zhubnout ale nemám na to vůli nechcešmi poradit nebo mě do toho cvičení dokopat?

Jitka (Pá, 5. 5. 2006 - 10:05)

Taky vas vsechny zdravim :)
Tak ja nevim, jestli mam juchat nebo byt nastvana - kilecka mi jdou krasne dolu, od startu minule pondeli mam dole 2,5 kg, ale... tuto stredu jsem byla na zubnim chirurgickem zakroku a nesmim jist, takze me telo hladovi. Piju jogurtove napoje, vcera vecer jsem zkusila i krupicovou kasi, dneska planuju bramborovou, ale minimalne do pristi stredy, kdy jdu na stehy, tak nesmim klasickou stravu. Mam strach, ze ta kila, ktera ted slezou diky zubu, zase rychle naskacou, takhle hubnout fakt nechci :-/

Kate (Pá, 5. 5. 2006 - 10:05)

Ahojky lidičky :-)
Pepo1 - upřímně gratuluji k váhovému úbytku tobě i tvé manželce. Tím, že chceš poradit, tak to je chválihodné, ale docela jsem skeptická a tuším - stejně jak Hejtmy, že se to všechno bude týkat jen kolem nějakého toho "zázračného" přípravku za několik set Kč. Do toho bych opravdu nešla. Ale jinak... proč ne. Budu ráda, když se k tomu blíže vyjádříš.
Hejtmy - tak to je super!!! Musíš mít supr postavu!!! Gratuluji. To jsi všechno zvládl jak??? Těmi sacharidovými vlnami?

Petra (Pá, 5. 5. 2006 - 07:05)

Hejtmy a to se z toho máme posadit na zadek?

Hejtmy (Čt, 4. 5. 2006 - 22:05)

pepa1 nejsi náhodou nějakej dieler něčeho? zadarmo ani kuře nehrabe:-)... děvčata 79kg... uzkžý pas široká ramena...:-)

Peta (Čt, 4. 5. 2006 - 13:05)

Martino dej si vepřový a zapij to pivem a oni tě ty stresy a zdravotní potíže přejdou

pro Kate (Čt, 4. 5. 2006 - 12:05)

Ahoj,

Zhodil jsem 10 Kg a už se mi to drží přes půl roku. (manželka 4Kg) Známí zhodil za 80 dnů 25 Kg a teď to budeme stabilizovat aby nevznikl JOJO.
4 známí teď zhodili za 7 dnů 2-4Kg. Přitom nemají hlad. Chce to systém. To co tu píšete tím si zaděláváte spíše na další Kg na víc.
Je to moc cukru a tuku!

Odkud Kate jsi?

Pomohu ZDARMA a pošlu jidelníček a postup jak na to. Chce to taky poradce který Vám s tím pomůže. Naučím Vás jak snížit váhu a vrátit se k původnímu jídelníčku a přitom si váhu držet.

:-)
pepa1
mail na mě disc"wo.cz

Kate (Čt, 4. 5. 2006 - 11:05)

Ahojky holky a Hejtmy...
škoda, že nejsem z Prahy. Taky bych se přidala. Stelejšn - nic si z toho jídelníčku nedělej, to já včera zhřešila malou aero čokoládkou. No... ale zase jsem pak hodinu rotopedovala, a pak si udělala pár sedů - lehů a zítra si tvrdě zacvičím ve fitku :-) Už se nemůžu dočkat. Nikdy by mne ani ve snu nanapadlo, že se dokonce i na nějaké to cvičení někdy budu tááák těšit. Jinak dnes jsem zatím jen o kafi - bohužel jsem si zapomněla vzít do práce jídlo, takže tak. No a jak příjdu domů, tak si udělám nejspíš celozrnné těstoviny s tuňákem, sýrem a pórkem. No a k večeru si dám nejspíš pár domácích posilovacích cviků nebo opět rotoped. Ještě nevím.
Kde jsou ostatní holky? Jitko? Snad jsi to nevzdala??? To já stále bojuji, i když sem tam zahřeším :-(

Stelejšn (Čt, 4. 5. 2006 - 11:05)

Tak já nějak nejsem poslední dobou ve své kůži, takže dnes jsem byla ráno za lenocha:-)

Jídelníček, ač nezdravý, tak alespoň nějaký:
sn.: palačinka s džemem
sv.: ovocná taštička z mekáče (potkala jsem po cestě spolubydlícího, takže mi je vnutil:-))
ob. a zbytek dopíšu dodatečně, ještě nejsem rozhodnutá;-)

Marti, kdyžtak mi napiš, kdy se ti to hodí. Hejtmy, to samé;-)

Hejtmy (Út, 2. 5. 2006 - 22:05)

Nesuď já myslím že bychom si rozuměli ale jak chceš... už se mi blíží konec.... poslední měsíc ufff mám 81kg

Martina (Út, 2. 5. 2006 - 18:05)

Ahoj všichni

Stelejšn- dekuji za nabidku, snad se Hejtmy neurazi, s tebou se rada sejdu, ale s Hejtmym bych si asi zas tak nerozumela....ale opravdu nic ve zlem, jen me to prekvapilo, ale mas zarucenou pravdu-neni nad osobni kontakt, tady clovek muze napsat cokoliv!!

ja moc nezvladam, mam strasne stresu a nasledkem toho mam zdravotni potize, nechci vas tady tim zatezovat...

papa mejte se hezky a drzte se holky :o))

Stelejšn (Út, 2. 5. 2006 - 15:05)

Ahoj holky....

tak dnes ráno cvičení nic moc, ale včera v parku ráno to bylo super:-) Začala jsem zase běhat,i když spíš příležitostně o víkendech, protože v týdnu to moc nevidím. Po ránu ještě nebývá takové světlo.

Jídelníček:
sn.: BEBE
sv.: čokoládový nápoj
ob.: pečivo, rajčata, hermelín
sv.: obložená celozrnná bageta se šunkou, sýrem a rukolou
vec.: asi nic, jedu s kamarádem na šachový turnaj a potom možná zajdeme do čajovny, tak něco tam:-)

Tak Hejtmy, kde jsi?

Martino, však můžeš jít s námi, kdybys měla čas a chuť. Spíš se jednalo jen o takový experiment a protože jsem zvyklá na srazy z lidičkama z x-chatu, tak jsem zvyklá se s lidmi scházet spíš naživo:-)

Kate (Út, 2. 5. 2006 - 09:05)

Jo, jo... Jitko - ty víkendy jsou pro mne utrpení! Protože vždycky zhřeším něčím, ať chci či nechci... prostě i něčím malým, ale přece :-( Ubránit se tomu prostě jen tak nedá... ale zase si to vynahrazuji nehřešením přes týden, kdy jsem v práci, prostě pořád něco... No... ještě, že tak. Jinak nejlepší bylo, když jsem se vážila v neděli ráno - to jsem měla o 1 kg méně (po týdnu vážení), no a pak jsem se zvážila v pondělí večer - po tom naťápání všeho možného, tak jsem měla ZASE o 1,5 kg víc!!! Tak jsem šla opět do vývratu :-( Aspoň vidíte jak se u mne takový mega velký prohřešek hned projeví!!!! To je fakt síla.

Jitka (Út, 2. 5. 2006 - 08:05)

Kate, musím se smát - připadá mi, jako bych ten příspěvek psala já ;-)
Víkend mi trochu narušil mojí stravovací morálku, ještě ke všemu jsme slavili narozeniny..., prostě nebylo to tak, jak by být mělo, ale i já hlásím 1 kilíčko dole. Manžela i děti mám z domova, tak se mi to stravování snad podaří lépe udržet na uzdě ;-)

Kate (Út, 2. 5. 2006 - 07:05)

Jinak už je zase nový měsíc - květen. Zase je blíž k létu, tak proto mám ještě větší motivaci vytrvat a snad těch 5 kg dám do léta dolů!!! Byla bych nejšťastnější člověk na této planetě.

Kate (Út, 2. 5. 2006 - 07:05)

Ahojky všichni,
tak jsem po dovolené opět zpět. Uff... musím říct, že jsem se docela o víkendu držela. No... ale včera jsem to poněkud přehnala s buchtama, které teta pekla a taky s jablečným závinem, a to všechno večer. Ach jo... to jsem celá já. No... ale zas si říkám, že si nebudu dělat výčitky, protože jsem ten den hodinu cvičila aerobním tempem. A dneska to spravím odlehčeným jídelníčkem a taky sportováním - jak jinak :-) Jinak po týdnu váha o 1 kg méně - což je super, na to že jsem asi tak 2x zhřešila!
Tak se držte a zatím ahojky.

Martina (Ne, 30. 4. 2006 - 20:04)

Ahoj holky,

zdravim vas po delsim case, my porad budujeme a predelavame a je to porad peknej zahul, tak vubec nestiham vam psat.

Rada vidim nove tvare :o) ja uz vas tady asi nemam co vitat, kdyz jste tady vice nez ja, ale spise vam chci podekovat ze drzite tuto diskuzi nad vodou.

Stelejšn ahoj :?o) rada te taky vidim, vim ze sem zavitas taky jen obcas jako ja :o)), a taky jsem prekvapena, ze se schazis s Hejtmym,ale mozna ze tudy prave vede cesta :o)........

Mejte se vsichni krasne a snad se brzy zase objevim,.

M.

Miss (So, 29. 4. 2006 - 11:04)

Daniela dufam, že mam toto najlepsieho:))Cojaviem..vies on ma ma rad aj tak, ale proste poznamky a vzdychania nad fotkami kde som bola chuda si neodpusti, tak co mam robit. Mam 23.

Reklama

Přidat komentář