Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Paja (Po, 13. 11. 2006 - 08:11)

katko ze nejses zuza je jasny ses jeji stin ktery ji provadi celou historii lipokce na doktorce
niki vidim ze ti o objektivnost nejde..kdyz te nezajimaji nedostatky linzera (o nedostatcich prochazkove nevim ).. chces na neho slyset jen chvalu od nepodepsane zuzu.
jinak s tim pravopisem ses trochu sekla...schvalne napis jedinou chybicku...a na velky pismena se na netech nelita :-))))

Niki (Ne, 12. 11. 2006 - 22:11)

Pajo a spol, odstrel do jine diskuse, kdyz to podle tebe nema cenu a vsichni se za nekoho vydavaji nebo nekomu podle tebe delaji reklamu, tak tady nediskutuj! Prosim! Nikdo se na tvy nazory neptal a jeste bys mohla zkouknout pravopis, pa a diky, ale uz pis jinam...

katka (Ne, 12. 11. 2006 - 19:11)

nekdo se tu o par prispevku zpet ptal, kde jsem byla....bylo to u dr. prochazkove a jsem maximalne spokojena....
...jinak ani me nebavi se tu marne snazit a odpovidat, kdyz tu kazda diskuse skonci stejne kvuli takovym jako je paja (pajo, fakt nejsem zuza :-)))

Paja (Ne, 12. 11. 2006 - 18:11)

Ty,ty,ty Zuzu uz zase kecas .. jestli je tu nekdo magor tak jsi to ty,verim ze Linzer ani prochazkova ti nejsou vdecni za tu medvedi sluzbu,co jim tady delas,uz moc holek prave kvuli tobe k temto dvema doktorum neslo.proc nenapises pravdu ze po Linzerovi opravovali jini doktori ze sam po sobe casto nechce opravovat a holky pak musi chodit jinam,jinak te pozdravuje sametka,dodnes nema opravene bricho...ale prachy jsou prachy,ze?

Návštěvník (Ne, 12. 11. 2006 - 16:11)

To je pravda, diskuze zde je anonymni, kdo pise a jaky na tom ma zajem se stejne nikdo nedozvi, predevsim je to raj magoru. Nekdo si tu najde prilezitost nicit dobre jmeno lepsiho kolegy, tezko by nasel dobry doktor s plnym diarem az do leta cas na prispevky jmenem klientu, ale urcite je dost pracovist, kde nemaji do ceho pichnout a tam bych videla problem. Bohuzel, nic jineho nez konzultace a osobni zkusenosti to nenahradi.Je to skoda, diskuze mohla nekomu pomoct, ale s tim se neda nic delat. Kazdeho to nakonec stejne odradi, sve rady si radsi necha pro sebe, jinak celi urazkam, nadavkam, nesmyslnym podezrenim. Koho by to bavilo?

iva (Ne, 12. 11. 2006 - 13:11)

a jak muzes vedet, zda ti nekdo napsal odpovedi zcela vazne a nekeca ti? radeji obehni konzultace a uvidis sama. kazdej tady nekoho chvali nebo naopak nadava, podle zkusenosti se tezko rozhodnes. pripada mi zbytecne se ptat, kdo je lepsi - u kazdyho je to jinej doktor. tocikova psala do liposukce VI, linzer taky predtim do nejake diskuse, jestli to byli vubec oni. ani nevime, kdo ¨se tady za koho vyadava a treba doktori pisou jmeny svych pacientu a delaji si reklamu.

martina (Ne, 12. 11. 2006 - 11:11)

přidávám se...máte někdo zkušenosti s p.Točíkovou?Prosím jen vážné odpovědi,ne smyšlené..Ceny má hodně nízké,tak se ptám zda je dobrá??dekuju

jarka (So, 11. 11. 2006 - 22:11)

mate nekdo zkusenost s pani TOČÍKOVOU? Má velmi nízké ceny a rada bych pouze menší lipo na bříšku,jde spíše o dorovnání z minulé lipo,kterou jsem absolvovala asi před 4 roky,ale bohužel mi zůstaly nerovnosti a hrbolky..Takže se mi nechce dávat 20tisíc a více za tak malou oblst..Máte prosím Vás někdo už nějaký zákrok u této p.doktorky za sebou??Budu ráda za jakoukoliv informaci,která se zakládá na pravdě..Děkuju

niki (So, 11. 11. 2006 - 21:11)

ty s nim mas nejake osobni zkusenosti zito? Jake? To by me zajimalo, protoze jinak jde jen o placani..

ZITA (So, 11. 11. 2006 - 11:11)

Linzer,zhánízákaznice horším způsobem,když tvrdí že u nás zavedl tumescentní metodu a není to pravda,že yučil několik lékařů,na co nemá akreditaci atd.Vše je klamlivá reklama,která s etikou nemá nic společného.A to jeho stěhování se z místa na místo-už nejméně páté pracoviště hovoří také o něčem.

Niki (So, 11. 11. 2006 - 08:11)

Prosim mohly byste vsichni nekazit tuhle diskusi kecy o nejake Zuze a vydavanim se za ni? Mimochodem i tahle Zuza psala objektivne, ze Linzer je dobry, ale drahy a ona sama sla na jednu liposukci jinam, jak jsem se docetla v prechozi diskusi. 2. Linzer je lekar, ktery nepotrebuje timhle ubohym zpusobem shanet zakaznice, vic lidi urcite potvrdi, ze se k nemu musi objednavat dlouho dopredu.3. Uz s k tomu nechci vyjadrovat, piste POUZE ZKUSENOSTI S VYSEM ZMINENYMI LEKARI, NEBO OBECNE S LEKARI A NEBO NEPISTE VUBEC. diky predem!

Zuza (So, 11. 11. 2006 - 00:11)

Je to tak. Paja ma pravdu.
:-((((((((((

Niki (Pá, 10. 11. 2006 - 21:11)

Jezis Pajo, vzdyt je to jedno, jestli nekomu nekdko dohazuje, kdyz je ten doktor dobvrej, ne? Aspon me to teda rozhodne nevadi, jediny o co mi jde, abych nedopadla jako pripad pro nejakou reportaz na Nove o zkazeny liposukci- toho jedinyho se desim a proto si chci dobre vybrat. A doktor Linzer vychazi na jednicku na vice diskusich. Takze si nech reci o Zuze a kdyztak porad nekoho jineho, popis a poreferuj, napis ceny atd. bavime se tu vecne, ne jen mlhave typu: ja jsem byla u jineho doktora, ale nebudu ho jmenovat- takze je to pro ostatni vlastne k nicemu.. Pis k tematu nebo nepis vubec a pis jinam. Zuzo, proboha ty legendarni Zuzo, jestli sem opravdu pises, tak se podepis, me vubec nevadis a vitam te tu:-)

Paja (Pá, 10. 11. 2006 - 19:11)

...Niki to ti vazne nevadi ze nepodepsana je zuzu a zivi se procentama za dohozeny ksefty linzerovi .... pak nemuze byt rec o objektivite,ja byla u jine doktorky a vzdycky ju pomlouvala a kritizovala,me puvodne taky presvedcovala k linzerovi nebo k prochazkove,kdyz jsem nakonec nekyvla tak byla dost zla..a to jsem nebyla sama

Niki (Pá, 10. 11. 2006 - 16:11)

Pajo, uz jsem nekolikrat psala, ze na podobny vykriky nejsem zvedava ani ja, ani nikdo jiny!!!!Pokud hodlas psat takovy prispevky, pis jinam. Tady se bavime o zkusenostech i s Linzerem, jestli ti to nedoslo!!!

Návštěvník (Pá, 10. 11. 2006 - 16:11)

Pajo, Linzer je i v nazvu teto diskuze, tak co te jinak vede k tomu kazit tuhle diskuzi nic nerikajicim prispevkem, proc radsi nenapises kde jsi byla a jak jsi spokojena?

Bára (Pá, 10. 11. 2006 - 10:11)

Jenom za stehna platila pětadvacet litrů?
To je teda dost.

Romana (Pá, 10. 11. 2006 - 10:11)

Katko (úplně jiná), kdepak jsi na tom byla?
A můžeš nám to doporučit?

Paja (Pá, 10. 11. 2006 - 10:11)

...jasnacky zuzu jeste nam se ten odkaz parkrat hod abysme Linzera nahodou neprehlidly ..
:-)))))))))

http://www.mari (Pá, 10. 11. 2006 - 09:11)

Tak to je moc pekny clanek, je v nem vlastne vse, otazky i odpovedi a naprosto rozumny pristup - a na tech fotkach nevidim nic desiveho, naopak.

Reklama

Přidat komentář