Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Zděšená Bára (Po, 13. 11. 2006 - 14:11)

Takhle to popisovala Klára Zaňková - to je ale nářez. To jí to dělali bez anestézie?!
,,hned po operaci mě omyli, protože jsem byla hodně od krve, a zabalili mě do speciálních kalhot, které udrží nohy v pevném stavu, aby se tuk, který na nich zůstal, mohl rovnoměrně rozložit a nedošlo k povadlé kůži. Odvezli mě na pokoj, kde jsem okamžitě usnula.

Těžké probuzení
Po dvou hodinách jsem se ale probudila v šílených bolestech, jak rány přicházely k sobě. Dali mi prášky na utišení bolesti a druhý den jsem šla domů. Čtrnáct dní to strašně bolelo, první týden jsem nemohla skoro chodit, mamka mě musela podpírat. Taky jsem byla nucená nosit tlakové kalhoty, aby se všechno vrátilo do normálu. Měla jsem hrozné modřiny, celá stehna byla fialovo-modrá... No, hrozný pohled! Každý mi říkal, že po liposukci začne povadat kůže a vyleze celulitida. Díkybohu jsem opačný případ

Niki (Po, 13. 11. 2006 - 14:11)

PS: pro tri hvezdy, ja mam dost velke IQ, jake mas ty:-)))? No nic, pekne se to tu svrho, Romano, uz jsi rozhodnuta? Ja uz asi jo.

Niki (Po, 13. 11. 2006 - 14:11)

Ahoj Rómano, kdyz si prectes drivejsi diskuse, dozvis se, ze si tam na nej mnoho lidi stěžovalo, takže toho jsem vyškrtla, přestože se mi lokalita hodi. A nepodepsanym rypalum radim,kteri nepisou k tematu chci rict, že jsou to pravě oni, kteri kazi uroven diskuse. Vim, ze se pokzady najde magor, ktery bude chte -nechte psat od veci, ale myslela jsem, ze kdyz sem vyslovne napisu, ze o to nikdo nestojime, udrzim tuto diskusi, co nejvic "k tematu".Bohuzel to nejde, protoze nekteri nechapou....

Návštěvník (Po, 13. 11. 2006 - 14:11)

Skoro se bojim napsat kde jsem byla, ale protoze jsem z tech buclatejsich, potrebovala jsem odsat vpodstate vse od pasu dolu, volila jsem nakonec v CA centrum Chotoviny. Nevim, jestli to byla dobra volba, dlouho jsem se trapila ve stahovacim obleku, ale s vysledkem jsem spokojena. R.

Janina (Po, 13. 11. 2006 - 14:11)

Niki, ptala ses na diskuzi (myslím) Lipo III, kolik mě to stálo u Linzera. Měla jsem vnější stehna a bylo to za 25.000,-.( plus návleky)
Jsem spokojená, ale možná proto, že jsem hubeňour s rajtkovitejma boulema na stehnech, který se cvičením odstranit nedají. Těm, co plánují ,,odcuc" více partií, bych doporučila již zmíněný doktory ( Havířov, Jihlava, Vinohrady), protože tady by se nedoplatily. Všem odsátejm gratuluju a všem čekatelkám přeju hodně štěstí.

Romana (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Díky za názor a varování, aniNiki, aniZuzo.
Můžeš mi napsat, kde jsi na tom byla a jak jsi spokojená? Díky.

Návštěvník (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Nejsem sice Niki, ani Zuza, ale o Dr.Simkovi jsem uz slysela. Je to jeden z poslednich, ktery k napousteni nepouziva pristroj, ale picha do tela stovky injekci. Pracuje na poliklinice, zvlastni prostor, kde hned vedle je ordinace obvodniho a z druhe strany je zubar. Pokud u vykonu nahodou potrebujete na toaletu, jistojiste vas ceka cesta kolem tech cekajicich pacientu na obvodaka pres chodbu. Legracni situace, kdyz kolem oblecenych lidi bezi polonaha postava pridrzujici si na tele bunicinu kterou prosakuje krvava tekutina. Krome jineho ma metodu, diky ktere skutecne vice hrozi riziko zanetu a taky ma na konte nekolik postizenych, minimalne vysokymi teplotami a taky par problemu s chirurgickym odstranovanim zanetu v brise i jinde. Rada bych rekla, ze pokud ve zdravi prezijete, vysledek je pekny, ale ani to se bohuzel rict neda pokazde. Minimalne, ale jeden pekny vysledek a jeden hodne spatny vysledek jsem videla na vlastni oci, chtela jsem tam jit, byla jsem u nej i na konzultaci, sesla jsem se s nekolika jeho pacientkami a nakonec jsem sla jinam.

Návštěvník (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Dr. Šimek - Olomouc je O.K.
Ale ta co se nepodepisuje ho zase poplive.

Romana (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Niki, mluví se tu o Dr. Šimkovi.
Neslyšelas o něm něco?

Věra (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Trefnej názor!
Opravdu k věci.

Zoufalá (Po, 13. 11. 2006 - 13:11)

Prosím, co děláte vy se svými psy, kteří vám sežerou venku na co přijdou??? PoraĎte, jak mám vychovat tříletou fenu, voříška, z útulku? Před rokem a půl jsme si ji vzali. Byla hodná, ale venku je příšerná!! Jsem už z toho na nervy, lidi jsou prasata, odhodí každou hnusárnu a psi po tom jedou jak slepice po flusu. Mám strach, že to může bejt otrávený, nebo něco hnusnýho, že mi po tom může onemocnět. Naposledy sežrala ledvinu - no hnus příšernej. Tahám jí to z huby, křičim na ní, dám jí pár po prdeli, ale NIC. Ono jí to je jedno. Normální pes snad poslechne nebo se lekne, když ho hubujete, ale tenhle ne. Co děláte vy? stává se vám to taky? co mám s tím dělat? mám jí koupit košík na držku a dávat jí ho vždycky, když jdeme ven? Prosím pište. já potřebuju něco poradit. jsem hrozně naštvaná:omlouvám se za sprostá slova. Já svýho psa miluju, zbožňuju a právě proto mě to štve. Určitě někdo z vás s tím má zkušenosti. Mě už nebaví tahat jí z huby použitej tampon, kravskou kost, vnitřnosti, knedlíky, páchnoucí maso, chcíplí potkany, holuby atd, paštiky, dokonce i blitky žere. Hovna už neřešim, to je proti tomu všemu nejmíň nechutný.
Děkuju.

*** (Po, 13. 11. 2006 - 12:11)

NO TO JE UROVEN DISKUZE !
NIKI JAKE MAS IQ? UVEDOM SI ZE POKUD JE DISKUZE NA OTEVRENYM WEBU TAK NEMAS ZADNE PRAVO JI OVLIVNOVAT.TO SI MUZES ZALOZIT SVUJ WEB A PRIHLASOVAT SE HESLAMA, PAK JAKO WEBMASTER MAS MOZNOST DISKUSI OVLIVNIT.TAK NA CO SI TU HRAJES.

Niki (Po, 13. 11. 2006 - 11:11)

Ale pochopite, ze me je Zuzana jedno a je jedno, co delala? Je to pase, tohle je nova diskuse a nikoho tady vase rozrzky se Zuzanou nezajimaji. Jen jsem se docetla, ze naopak tahle Zuzana nakonec na dalsi liposukci k Linzervi nesla a dala prednost jine MUdr Francu a taky psala o jeho velkych cenach, tak co to furt resite? Zde je nova diskuse, s novymi lidmi a pokud sem chce psat nekdo ze starych, at si tu nersei sve osobni problemy,ale at pise k VECI A KONKRETNE- JAKY LEKAR, JAKY ZAKROK, JAKA NE/ SPOKOJENOST. Je to opravdu tak tezke pochopit Mahuleno a spol? Nikdo se na nazor na Zuzanu neptal, pokud vim, nezalozila jsem si diskusi k tematu: Co si myslite o Zuzane. Tak si ji zalozte vy a blejte si tam, tady piste konkretne a vec, at si z toho muzou vzit ostatni ponauceni!!!!!

Mahulena (Po, 13. 11. 2006 - 10:11)

22. 4. 2005 21:35:00, Simona
Stejně je to nějaký divný. Špiní tady Dr.Šimka, že její kamarádka měla ,,prý,, komplikace , ale to že měla sama komplikace u Linzera a musela si to čistit a přeléčit antibiotiky, to už dál nerozváděla.Jenom se tady okrajově zmínila (... jsem přeci zdravotní sestra a tak vím jak na to a...bla, bla, bla) a po delší době z něho dělala opět jedinečného guru přes liposukce, který už má za sebou přes x liposukcí.Ono asi neni tak důležitý kolik , ale jak...

Mahulena (Po, 13. 11. 2006 - 10:11)

22. 4. 2005 18:15:00, podvedená
Zuzana hanila lekare, s nimiz nemela ani nejmensi osobni zkusenost, pomlouvala je a tohle se nedela. Myslim, ze timto pospinila zbytecne dobre kapacity jako napr.dr Foldynu, dr.Simka aj.
Psala pomluvy na zaklade drbu a nepodlozenych zkusenosti. Hodne jim ublizila a to je hyenismus, tady na verejnem chatu se trefovat do lidi, kteri si to nezaslouzi.
Nic proti chvale dr.Linzera, ale taky se mu vsechny liposukce 100 % nepovedly, ale to uz tady nenapsla. Ale dokazala perfektne pomlouvat jmenovite lidi, o kterycj se ¨jen doslachla.
Je zajimave, ze na dr.Simka ani na dr. Foldynu si tu nikdo nestezoval, neni tu na ne temer jedina kritika.
Tak proc se Zuzana do nich tak navazela. Je to zarazejici. Nemela s nikym z nich zadnou zkusenost, a prece hanila. Nechapu to. Pokud by byl nekdo nespkojen, tak by to sem snad napsal, ne? Tak proc Zuzana mluvila za nekoho???? Byly to jen jeji vymysly, jenom proto, aby vsechny odradila a aby ziskala co nejvic holek k dr.Linzerovi.
Ze jsou jeho vykony drahe a vy na to pristoupite, ze na vas Zuzana vytriska provize a nevadi vam to.....je to v poradku.
Ale myslim, ze vsem nejvic vadilo to, ze spinila neopravnene ostatni.

Olina (Po, 13. 11. 2006 - 10:11)

Mam znamou, ktera podstoupila liposukci bricha a stehen. Nebylo tam toho tuku nejake velke mnozstvi, myslim, ze kdyby chtela, mozna by zhubla. No a ted je ji odmenou spatne prirostla kuze, ktera vypada jako celulitida.( Dr. Lucak).
Ale jina znama si nechala odsat vnejsi a vnitrni strany stehen, ktere ji nesly zhubnout.
(Dr. Foldyna) Je spokojena. Videla jsem ji v plavkach a je to dost dobry. Rikala, ze tam kde se odsajou tukove bunky, se nove tvori hur, nebo vubec, je to pravda?. Myslim ale, ze je lepsi napred zkusit dostat dolu, co jde, a az pak jit na tu liposukci.
Jsem rada, ze jsem hubena, ale je mi devatenact a je mi celkem jasny, ze to tak nemusi byt naporad.

Barbora (Po, 13. 11. 2006 - 09:11)

Martino, asi budu opakovat to, co už sis tady mohla přečíst. Pokud trváš na Praze - tak Točíková, anebo, pokud se chceš praštit přes kapsu, tak Linzer. Takhle bych se asi rozhodovala já.

NIki (Po, 13. 11. 2006 - 09:11)

Pajo, pochopis, ze jsi stale nenapsala konkretni duvod, co mas proti Linzerovi?!!!! Takhle je to jen plac, plac, placani... Je spousta holek, co chodi na liposukce a hodne jich chodi sem, tak prosim piste zkuseonsti. Pajo, kdyz se chces nermomoci zapjit, tak kde ty jsi byla na liposukci a co ti udelal Linzer? Napis konkretne. Ja jsem totiz videla par vysledku jeho prace a bylo to naprosto dokonaly. A to mila Pajo nikomu reklamu nedelam, naopak sama jsem zalozila tuto diskusi, abych si mohla pripadne vybrat nekoho jineho a levnejsiho...

Martina (Po, 13. 11. 2006 - 09:11)

Ahoj všichni, co už o tom něco víte, potřebuji poradit, rozhodla jsem se taky pro liposukci, jen vůbec nevím,kam na ni - pro mě připadá v úvahu Praha a okolí, netroufnu si cestovat někam daleko. Ale nevím, jestli to finančně zvládnu, když si tak přečítám předchozí diskuze.
Jsem klasická slovanská hruška. Silný stehna, boky a zadek.
Moje stehna vypadají, jako by patřily někomu jinýmu - cca o dvě velikosti větší, než horní polovina těla. Mám kvůli tomu i problém shánět oblečení.
Poraďte mi, prosím, kam se na to vydat a kolik tak asi si mám připravit do peněženky?
Díky za každou radu, jsem v tomhle úplnej nováček.

Návštěvník (Po, 13. 11. 2006 - 09:11)

Na me to dela dojem, ze Paja je zastupce prave te strany, ktera nechce, aby se vedelo o pravde. Aby byla moznost volby mezi ruznymi doktory, rozhodla se nepodlozene a nesmyslne pomlouvat a kazit tu diskuzi svou antipatii k Zuze a dalsim. Ani ja nejsem Zuza, ale podepisovat se zde, kde si kazdy vymysli jmena jak ho napadne mi prijde zbytecne. A hodne bych se divila, kdyby se sem nekdo z drive diskutujicich mel chut vratit, Paja a ji podobne blbky to cele pokazily. Rozumny clovek uz sem nenapise zadnou svou zkusenost. Nakonec, at si kazdy dela co chce ne?

Reklama

Přidat komentář