Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (Po, 29. 8. 2005 - 08:08)

Krasne ranojo holky ty vikendy!!!!! nejvetsi muj problem :o((Vcera to docela slo, prosto ze jsem mela velkou depku :o((, tak jsem se pak vzpamatovala.Preji vam krasny den

Stelejšn (Po, 29. 8. 2005 - 08:08)

Já jsem o víkendech měla dřív taky problémy, ale teď už to nemívám. Moc se na to nesoustředím, občas si něco malého dopřeju a hlavně se snažím nějak se zaměstnat v případě, že mně honí mlsná:-) nebo jdu ven. A pokud ani to nepomáhá, a vím, že jak si něco vezmu, tak se to "rozjede", tak se naštvu a řeknu si, že teď to přeci zase nepokazím. Je fakt, že pokud nemáte pevnou vůli, tak ani tohle nepomůže, znám to z dřívějška.Jídelníček včera:sn.: instatní kaše Nomina-rýžová, dětská přesnídávkasv.: kefír, plátek toast. chleba, 1/2 jablkaob.: lasagne se zeleninou, sýrem a hovězím masem (ale aspoň jsem si prosadilo BIO, když už to muselo být:-))sv.: Fit müsli tyčka, hroznovec.: plátek toast. chleba, plátek ementáleru, 2/2 jablka2.vec.: kefír, melounDnes plánuji:sn.: ovesná kaše s 1/2 banánusv.: plátek toast. chleba, 1/2 cottage, rajčeob.: šmakoun (pikantní se zeleninou), rýžesv.: plátek toast. chleba, pomazánka tataráček, okurkavec.: plátek toast. chleba, plátek šunky, okurka2. vec.: kefír, 2/2 banánuRáno pohyb:běh, zpevňující cviky 15 minut, pak kalanetika.

blueblueblue (Po, 29. 8. 2005 - 07:08)

Ahoj všichni,ty víkendy jsou fakt začarovaný kruh. Teď abych se zase trochu umírnila. I přesto je na mě moje váha milosrdná a ještě moje hřešení nevzala vážně. Dnes se budu moc snažit abych nehřešila, nejhorší je, že už vlastně nemám movitaci hubnout, oblečení je mi dobré, všichni říkají, jak jsem hubená, prostě že to už zase tak nějak vnitřně necítím, potřebovala bych se na sebe nějak naštvat.

deny (Ne, 28. 8. 2005 - 21:08)

jo, presne na weekendy nadavam i ja, je to dost zacarovany, clovek ma vic casu, a hresi,:) pres tyden to shodi a zas muze zacit na novo:)

Romy (Ne, 28. 8. 2005 - 21:08)

Teda Kacko..klobouk dolu!!!Vazne jsi dobra!!No ja taklle jim asi druhy tyden,ale ty vikendy vzdy pokazim:-( a minimalne 2 dny v tydnu taky...holt proste mi chybo pevna vule a taky me nesmi nikdo rozhodit..Vikendovy jidelnicek radeji ani psat nebudu!Ale prijde mi,ze jsem opet pribrala...no jo je to zacarovany kruh:-(

Stelejšn (Ne, 28. 8. 2005 - 12:08)

Kačko, neboj, já neuteču:-) Čtu Vás od samého začátku, takže se mi zdá, jako bych Vás všechny znala. Neměla jsem jen potřebu sem přispívat, akorát mi přišlo líto, že chcete skončit nebo se "přestěhovat", tak jsem začala přispívat, abych Vás podpořila. Dřív mi stačilo jako motivace jen to čtení, ale to, že napíšu je možná ještě lepší.Mně je 28 let a už devět let jsem v Praze (teď v březnu jsme se přestěhovali kousek na západ od Prahy do konečně našeho bytu). Mám doma manžela a papouška-korelu chocholatou. Pracuju jako asistentka v jedné malé soukromé firmě. Nestěžuju si - máme fajn šéfa, umí nás ocenit a do chodu firmy nám, zaměstnancům, nezasahuje, pokud to šlape:-) Občas se u něho projeví, že je ješitný jako každý chlap, ale to jen když mu doma šlápnou na kuří oko:-( Ale mně si osobně vybral, takže na mně si své mindráky neléčí:-))) Měřím asi 169 cm, vážím dnes ráno 61,5 kg (v květnu než jsem Vás objevila to bylo 66 a mělo to stoupající tendenci:-)), míry si obvykle nepoměřuju, abych neupadla do deprese, ale dneska jsem se překonala, takže: 89-70-103. Nic moc, ale v květnu to bylo ještě 107 přes boky, pokud je měřím správně, takže i za to jsem ráda. Mám modré oči, blond delší vlasy (teď podbarvené tmavě hnědou). To je asi všechno?Ty chrchlíky jsem dostala od paní Týnkové (tedy snad si to pamatuju dobře).Arašídovou pomazánku (Crunchy peanut butter) jsem koupila v Tesku, má sice 2545 kJ na 100g - 27,8g bílkovin, 12 g sacharidů, ale 50,5 g tuku. No ale ta troška, co občas zařadím by mně rozhodit neměla. Já ji mám hlavně kvůli těm bílkovinám. Jak už jsem psala, masu moc neholduju. Chuťově si na to ale musíš zvyknout. Třeba když přijela moje lektorka angličtiny, co je původem američanka, tak mi řekla, že u nich v rodině by to bez cukru nikdo nejedl. Není to ta sladká pomazánka jako dřív bývala Nugeta - to malé balení, teď se vyrábí i větší. (Nutella a ty ostatní pomazánky co obsahují většinou lískové oříšky, to mi nechutná, to je moc přeslazené, ani ta Nugeta s lískovými mi nechutná). Ale od kamarádky vím, že arašídy zaplísňují střeva (asi i ostatní oříšky a džusy), takže to moc nepřeháním.

Stelejšn (Ne, 28. 8. 2005 - 12:08)

Ahoj holky, ja dneska rano ctvrt hodiny zpevnujicich cviku, joga. Beh jsem vynechala, protoze jsem se rano probudila o hodinu pozdeji (to se mi o vikendu obcas stane:-) Hlavne v nedeli.) O to lip se mi pobezi zitra.Jidelnicek asi dodam pozdeji, jeste nejsem rozhodnuta. Vcera jsem si dala navic jeste pendrekovou tycinku Pepe s citronovou prichuti (protoze si vzdycky koupim dom nejake mnamky a nez na ne dostanu chut, tak mi je manzel sni a ja bych nevedela, jak to chutna:-)).Ja na houby moc rada nechodim. Ted jsme se nove prestehovali mimo Prahu (uz v breznu, ale zda se mi to jako ted:-)) a tady to moc nezname. Hlavne manzel se boji postavit u lesa auto - ma nove firemni - a provokovat.) Byly jsme na nich, kdyz jsme navstivili me rodice v jiznich Cechach, ale to uz je dlouho. Nemam rada to cisteni a krajeni potom, hlavne ty breberky, co z toho vylezaji, vzdycky zpusobim okolo sedicim-cisticim infarktovy stav. Mamka se posledne divila, ze nevi, jak jsem mohla jezdit driv na cundry a spat pod sirakem.

Martina (Ne, 28. 8. 2005 - 10:08)

Krasne ranoJani my jsme privezli 21 obrovskych bedel.....2 jsem vecer sumazila jako rizek - jen jsem ochtnala a bylo to docela dobry. Pak jsem si jednu upekla v troube jen zapecenou se syrem a to bylo dobry, jen hrozne sytý....houby jsou tezky. Pak mam jeste spoustu malyh hribku v lednici ze zitra udelam houbovou omacku, jinak na balkone susim :o) nasi jsou na dovolene tak jsem to vse odnesla ja, navic se staram o 2 chlapy---bracha+pritel a davaji mi docela zabrat, ale uz nemam silu se rozcilovat.me stoupla vaha skoro o 1,5 kg, nevim proc mozna vcera ty 2 knedlicky a posledni dny nevim, docela jsem se snazila, mam z toho depresi, ale nebudu vas tim zatezovat.Kacko 9 kg, to ti blahopreji a normalne pred tebou smekam, to je uzasny!!!!Ja nevim jestli tim vsim stresem jeste pribiram na vaze, nebo jestli o to vic jim, alemam pocit ze ne, tak nevim, treba je to tim, ze konecne po tech 2 mesicich to mam dostat (brla jsem ty 2 plata HA a bylo mi po nich preci pekne blbe) tak jsem treba nafoukla, nebo zadrzuju vodu nevim. Ale moc dobre se necitim.Kdyz si uvedomim jak narocny tyden me zase ceka.....ja vim ze vsechny mame problemy v praci a jak jsem cetla temer nikdo tady nema praci ktera by ho bavila na 100% nebo by byl opravdu spokojeny, stale si nekde neco vymysleji, takze menit misto by asi nebyl nejlepsi recept na moji situaci, vzdy se rika ze nekde je neco!!! Ale zpet k jidlu a zivotnimu stylu....jak zhubnout. Jak to tak vidim na te moji vaze, ceka me zacit znovu, i kdyz mam pocit ze to delam stale stejne, ale asi neco delam spatne (urcite to je malo pohybu to vim....)ale musim neco zmenit....Holky dneska je krasne tak si uzijte hezkou nedeli a zitra se tady sejdeme zase jako pracujici :o))Papaja dneska:sn: toust se syremsv: nektarinkaob: jedeme k babicce (neco...ale malo)sv: zeleninovy salatve: tunak ve vlastni stave, zelenina, kousek zitneho chleba

Kačka (So, 27. 8. 2005 - 23:08)

Stelejšn, tak jsem na ty chrlíky kontaktovala paní, která je skutečně z Mělníka. Mám maličko pochybnosti, když tu někdo psal, že by se to nemělo přehánět, ale dle toho, co popsali na webu, tak to zní dobře.Díky Ti.Ještě mě taky napadlo, myslím, že u Tebe jsem zahlédla arašídovou pomazánku v jídelníčku.....tu bereš kde? Díky za odpověd, já jsem totiž děsně zvědavej člověk :-)))

Kačka (So, 27. 8. 2005 - 23:08)

Zdravím všechny přítomné,Blue, díky, taky tomu sama nemůžu věřit a mám z toho skvélý pocit. Je to od května, přičemž určitě první dva měsíce jsem měla několik přežíracích dnů (i půl kilča čokolady za víkend). Na váze znát nebyly protože to nikdy dlouho netrvalo, což je podstatný, protože jak já někdy poruším, nemůžu se do toho pak obout, ale vy jste mě vždy "donutili" :-) Pak se to víc stabilizovalo, určité díky večerním sacharidům, které jsem z kraje večer nejedla vůbec. Nejen, že mi bylo po tom blbě (ne nijak kriticky), ale pak hlavně přicházely ty návaly, kdy jsem do sebe hustila, co jsem mohla.A já teda rozhodně nemůžu říct, že je pro mě 5000KJ málo, já mám někdy pocit, že furt jim. SPíš mám někdy strach, že mě někdo může napadnout, že mám hodně sacharidů, ale na mě to funguje i tak, takže...A tuky mám taky víš, padl tu i názor 10g denně,což vůbec nezajistí pro mě tu pestrost s kterou to vydržím.A jak Ti píše Stelejšn, mám stejný názor. Zkus si ten příjem zvýšit, třeba i o ty dva tisice, to už je slušná porce. Budeš hubnout pomaleji, ale nebudeš mít hlad a třeba časem zjistíš, že zvládneš den s menší porcí. A co Ti za sebe mohu poradit na ty hříšky, je ten plán...já vím, že to nemáš ráda a třeba Ti pomůže zase něco jiného, ale mě to pomohlo snad úplně nejvíc.Zaručené cviky...já znám jen tu kalanetiku a fakt je to znát. Pravda v pase nic moc, takže by to asi něco jiného chtělo.Stelejšn, moc díky za odkaz, určitě prostuduju, o tom jsem nikdy neslyšela a to bych řekla, že se dost o takové věci zajímám.Péťo, Tebe tu fakt moc ráda vidím. Byla jsem ráda, když jsi přispívala a i jsi mi moc pomohla. Doufám, že Tvá nová stratedie bude úspěšná. U mě by se asi moc neujala. Nevím, jak to popsat, ale mám pocit, že mi tělo líp pracuje, když jím víceméně zdravější potraviny. A hlavně je to i ošálení na mozek, já bych asi nedokázala sníst jen jeden knedlík, za to tu některé z vás obdivuji.A Ty už taky nemáš moc co shazovat, viď? Držím palečky a určitě se někdy ozvi.Leníku, v pohodě, já si někdy na sebe stahuju všechny problémy světa a člověk nikdy nemá jistotu, že vše napíše tak, aby se někoho nedotkl. Budu ráda, když se s námi podělíš se zkušenostmi v posilce a třebas Ti budeme moci s hubnutím zase někdy pomoct, joo ? Tak se drž!Stlejšn, koukám, že přispíváš docela pravidelně a jsem za to ráda. Doufám, že nám neutečeš !! :-) Mohla bych Tě poprosit, napiš něco o sobě, základní věci, jako věk a tak. Díky. Jinak Tvůj jídelníček se mi líbí, je pestrý a klidně bych tak taky baštila.Já dnes:SN: ovesné vločky 40g, čerstvý ananas 100g, lžička meduOB: těstoviny 100g, směs z rajčat, česneku a bazalky a uzené tofu 50gSV: banán (100g) v čokoládě (30g) a lžíce zakysané smetanyVE: 100g kuřecí maso, cuketa 100g, paprika 50g (vše z grilu), knackebrot 9gII.VE: sklenka bílého vína,1ks knackebrotTak dnes to bylo trochu hříšnější, ale 6000KJ by to přesáhnout nemělo. Ten banán je úplně mimo mísu, ale zapírat vám ho nebudu :-))Pohodovou neděli všem

Jana (So, 27. 8. 2005 - 19:08)

Ahojky všem :o)Leníku, držím palce, ať Tě to baví a doufám, že se občas objevíš :o)Petro, je fajn, že sis našla svou cestu :o) Já to moje dosavadní stravování miluju a chutná mi to, nedovedu si představit jíst knedlíky a omáčky atp., a navíc sport miluju!! Je to pro mě už životní styl, ne odříkání :o) Tak hodně štěstí při hubnutíMartino, taky jsme byli na houbách, našli jsme jich hafo, nejvíc bedel, museli jsme je všude možně rozdat a stejně jich máme plný plech :o)) Jednu jsme našli s klouboukem jako talíř na pizzu a byla sranda pozorovat ty udiveno-užaslé obličeje ostatních houbařů :o)))Našli jsme ji na jednom hodně prudkém srázu, kam se asi ostatním nechtělo, přítel mě potom vláčel do dalšího krpálu, v jedné ruce jsem měla obrovského hřiba, v druhé tu bedlu, musela jsem do toho kopce dost rychle šplhat, aby mi to moc neklouzalo a přítel na mě, abych prý ještě cestou koukala po houbách :o)) Vtipálek.:o)Přeji krásný večer a zítra zase nakouknu :o)

Stelejšn (So, 27. 8. 2005 - 16:08)

Tak dnešní jídelníček:sn.: lupínky Fitness, jogurtsv.: kefír, hroznové víno, hrst oříšků a semínekob.: brambory, půlka vaječné omelety se zeleninou a šunkousv.: banán, müsli tyčinka Cornyvec.: plátek toast. chleba, plátek sýra, melounvec.: kefír, meloun

Martina (So, 27. 8. 2005 - 15:08)

Ahoj holky,tak mam 2 narocne dny za sebou ajeste me cekaji dalsi tento tyden, ale nechci si to pripoustet.byli jsme dneska na houbach mame jich plnou lednici a ceka me suseni, vareni, zavarovani........ale 3 hodinky po lese jsou taky dobry ne? Sice jsem si dala k obedu 2 male bram. knedlicky, hodneeee spenatu amaly kousek masa....ale pochutnal ajsem si a spenatu jsem nejvic otatni jen tak aby to bylo jeste o neco lepsi :o))mejte se krasne devcatka ja jdu makat, paks i vam hezky prostuduju a odepisu Jinak jsem rada ze vidim Kacku, Lenika a Petru 2!!!!!

Stelejšn (So, 27. 8. 2005 - 09:08)

Tak holky, já dneska ráno běh, zpevňovací cviky, tři sestavy z taj-či. Jídelníček dodám později, o víkendu ho většinou neplánuji. Petra2: vím o čem mluvíš. Před rokem jsem měla 67 kg. Cvičila jsem jak blázen, kontrolovala si, co jím a váha se ani nehnula skoro celý rok. Vůbec jsem nechápala, co dělám špatně, ale asi jsem se na to hubnutí moc soustředila a hlavně jsem pořád měla v hlavě cifru - kila, která chci zhubnout. Knihu od Edity Sipeky jsem taky četla, sice se podle ní moc neřídím, ale aspoň jsem o tom přestala pořád přemýšlet. No a najednou to šlo dolů samo. Vždycky jsem si řekla, že do konce týdne by mohlo být tak půl kila, kilo dole a nechala jsem tomu volný průběh. Někdy se podařilo, někdy ne, ale hlavně mně pořád neděsilo to vysoké číslo x-kg dolů. Sice o Vánocích se mi to nějak vymklo z rukou, ale i na tom se pracuje:-)))Ty stavy přejídání, hlavně o víkendu, jak jsi popisovala dříve v diskuzi taky znám velice důvěrně. Právě s těmi jsem si zadělala na těch 67 kg, předtím jsem měla 55. Já jsem si tím kompenzovala stresy.Leníku, říká se mi to lehce a věřím, že je to pro tebe těžké, zvlášť pokud bereš antidepresiva, ale někdy je lepší se přes ty rýpavé komentáře přenést a nevšímat si jich, aby ses vnitřně zbytečně neužírala. Držím palce s tou posilovnou:-)

Lenik (Pá, 26. 8. 2005 - 22:08)

Kačko, promiň, nechtěla jsem vás zklamat. Nikdo z vás mi nic neudělal. Akorát jsem tu dlouho nebyla a když se vrátím, vidím debatu s Hejtmym pomalu o tom, že jsem pitomá, že jsem konečně přišla na to, že mám cvičit. Ale já jsem nezvládala vůbec nic, protože jsem brala antidepresiva. Nelíbí se mi, když někdo odsuzuje, aniž by znal detaily. A je mi taky jasné, že tu nikdy nikdo o sobě nenapíše tolik, aby ho ostatní dokonale poznali. Takže se s tím poperu sama. 12.9. začínám s tím tříměsíčním cvičením s trenérkou. Pá, držím vám palce

Petra2 (Pá, 26. 8. 2005 - 17:08)

Ahoj po dlouhé době:) Nedá mi to nenapsat. Skončila jsem s počítáním kalorií. Dopadlo to fiaskem.Říkala jsem si: jak jsem sakra jedla před těmi pěti, šesti lety, kdy jsem neměla tyhle hrozné problémy s neschopností udržet si váhu. Vždyť jsem klidně snídala krajíc chleba se sádlem a se škvarkama a nepřibírala jsem. A to jsem ani nijak nesportovala. Došla jsem k tomu, že jsem snídala, ve škole posvačila, doma pak poobědvala, večer večeřela a toť vše. Navíc teď jsem si koupila od Edity Sipeky Vysokou školu hubnutí a to je v podstatě o tom samém. Nedržím se tedy striktně oněch čtyřhodinových intervalů jako v knize, ale funguje to i tak.Ráno (mezi osmou a devátou) snídám pečivo (1 rohlík, krajíc chleba) nebo vločky či corn flakes. Plus něco k tomu např. džem, floru, lučinu apod. Prostě klasická sacharidový snídaně. Nu a není nad to takřka každé sousto zapít horkým čajem:)Obědvám (11.30) normální typicky český oběd, ale trochu menší porci. Např. jen jeden knedlík nebo 3/4 masa, jen trochu omáčky apod.14.00 ovocná svačina a třeba kostička čokolády, když je chuťNěkdy v rozmezí 17.00

Stelejšn (Pá, 26. 8. 2005 - 14:08)

Já jsem to srovnání s kombuchou použila jen pro představu:-)Kačko, ten odkaz je http://mbm.dotnet11.hostbasket.com/iis/. Doufám, že jsem to stáhla dobře.

Patrika (Pá, 26. 8. 2005 - 14:08)

Stelejsn, myslim, ze se tomu rika "Tibetske hribky" . Kombucha je neco jineho.Ma to lecive ucinky, tak by se piti nemelo pouzivat dlouhodobe.Mnozi se to skvele, takze se to da dobre delit a pak darovat dal.

Stelejšn (Pá, 26. 8. 2005 - 14:08)

Máš pravdu, nám začala sezóna, tak se tu dveře netrhnou, ale nakukovat stíhám:-)

blueblueblue (Pá, 26. 8. 2005 - 13:08)

teda tady je pusto, asi máte všichni v pátek něco lepšího co?, ale to je dobře.Tak se mějte o víkendu hezky blue

Reklama

Přidat komentář