Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 15:05)

Omlouvám se předchozí zpráva je ode me, odesla jsem z kancelare a muj kolega toho vyuzil, nejenze si tady vse precetl, ale neco nekde i napsal....tak se omlouvam nevsimla jsem si toho :o))

Tomáš (Po, 23. 5. 2005 - 15:05)

Jani ja jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jista :o) ale dekuji ti za odpoved, ja moc svetle pecivo nejim, ale obcas na nej mam chut tak si dam aspon kousek.Magdo to je teda peknej skok, nijak to nemyslim zle, vazne ne, ale neberes zlata vajicka nebo tak neco? ja jen ze jsem takovy rychli ubytek mela ja po nic, nic jsem nemusela jist, jen jsem pila a jedla ovoce a zeleninu a ubytek byl az 4kg za tyden. Protoze ja obdivuji tvoji vydrz, to ja bych uz umirala hlady, ale kazdopadne ti drzm palce a fandim ti. ja zlata vajicka brala mela jsem za 14 dni o 12 kg min, super....za 1/2 roku jsem mela 14 zpet.Me prvni take hubne oblicej, pak prsa, pak bricho a zadek a stehne jako posledni...coz pro moji poslavu hrusky.....no nevim :o). na obliceji je to hodne rychle videt a lidi si vsimaji a pokud se vejdes do stareho obleceni je to super.blueblueblue- tak se zase po dvou hodinach neco dej, az prijdes domu ja nevim v 5 dej si zase neco, v 7 zase a treba i v 9 a rozvrhni si to tak, co bys splacala najednou az prijdes domu do techto 3 davek....vydrz tyden zvyknes si a pujde to samo!!!!! Drz se

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 15:05)

Tak holky, mějte se dneska krásně, hlavně se držte (líp než já :o)) ). Nějak nemám poslední dobou doma čas na PC, takže až zítra ahoooj .o)

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 15:05)

Martino, žitný chleba je podle mne to nejlepší z tmavého pečiva,bílé pečivo by se nemělo jíst vůbec :o)

Magda (Po, 23. 5. 2005 - 14:05)

Ahoj holky,tak pořád držím očistnou kúru a cvičím jak ďas... jen je pěkně blbý, že už mám 7 kg dole :(Rozhodla jsem se, že po konci čisticí kúry nasadím přechodné udržovací období, kdy budu maximálně omezovat sacharidy a jíst málo a pak budu pokračovat v hubnutí...ale až se mi trochu stabilizuje váha, aby zase nevylítla nahoru. Každopádně je to na mě už hodně vidět, vejdu se do většiny starého oblečení, hodně mi zhubl obličej a prý jsem hrozně omládla :) Hlavně to udržet!!!Takže teď mám 63kg, dodělám čistící kúru, budu udržovat a pak bych to chtěla stáhnout na magickou hranici 59kg :) Nejdůležitější je hoooodně cvičit!Držím vám všem palce!!!!!!!

blueblueblue (Po, 23. 5. 2005 - 14:05)

Já jsem měla rýži s kuřecím masem na kari - ale jen půl porce. Problém je ale v tom, že za dvě hodiny už jsem měla takový hlad, že jsem musela sníst půl bagetky s půlkou trojúhelníčku taveného sýra, ale stále nejsem sytá...!!!!!!!!! Mám strach, že se doma přeťápu...

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 13:05)

Tak ja jsem si holky dala k obedu nakonec kraba v jogurtu a zitny chleba.Jani je žitný chleba lepsi nez bile pecivo? ja se v tom pecivu prestavam orientovat, zitny chleba patri mezi tmave pecivo?

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 13:05)

Takže jsem nakonec měla tortelliny s krůtím masem (200 g v uvařeném stavu) a trochu sýra.

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

Tak já pádím na oběd, ještě nevím, co si dám, ale dneska pospíchám, tak to bude asi pizza, ale jen dva kousíčky.

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

Díky za povzbuzení :o)Já nehubnu proto, že většinou ten naplánovaný jídelníček odpoledne zkazím, a to dost, takže zatím ovoce vynechávat nebudu, ale jakmile to nepůjde dolů a nepůjde, i když vše dodržím, tak ho vynechám. Bílé jogurty jím taky :o)Cvičení mě fakt baví, je to jako droga :o)Tak se držteeee! :o)

blueblueblue (Po, 23. 5. 2005 - 11:05)

Ahoj holky, pro mě ten den D - začátek hubnutí začíná až dnes. Jsem nějaká namotivovaná. Těm, kterým se nechce hýbat: Uvědomte si, že nejde jen o hubnutí, ale je to velmi zdravé. Navíc při vylučování endorfinů nebo co to je jsou úžasné pocity. Navíc se při tom venku opálíte a budete se cítit psychicky lépe a budete celkově odolnější.Já jsem teď objevila nový způsob - protože na běhání jsem nemehlo, tak provozuji středně rychlou chůzi - je to fajn, ale každý den to asi taky nejde.

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Nelo - snaz se si brat ty male kousky...at je to cokoliv tak jen malo....naucis se to!!! ja jsem si a to zvykla a dela mi to moc dobe, nemam hlad, jim cokoliv a hubnu...to je idealni ne?V sobotu jsem mela smazeny syr hranolky a tatarku...malinko, ale byla jsem uspokojena tema chutema a ani mi nevadilo ze je toho malo!!!!

Nela (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

ahoj marti, diky za povzbuzeni..:) ja se jdu taky snazit kdyz Vas tady vidim..asi se budu muset naucit si jidlo planovat, a co chute jak jim odolavas?....ja totiz kdyz si neco kupuju jako ze to bude na cely den..tak to jsem schopna snist dopoledne a odpoledne mam zase hlad...nekdy s tim zapasim..nekdy se to podari lip...bohuzel vetsinou spis vydrzim chvili nejist..nez jist po malinkych kouskach ..protoze nejhorsi je vzit si kousek...no nekdy se mi to podari..tak se jdu snazit..i lkdyz teda dnes sem si k snidani dala 60g pernik...ten ma asi 900kj....potom planuju na obed dve vajicka a krajicek chleba....a pak teda nevim..mozna nejaky salat a vecer jsem rada kdyz se oblbnu malou instantni polivkou , kdyz si to ctu tak proti Vam to moc zdravy neni...hm hm.....

Kika (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Jano,som tiez mensej postavy a chudne sa mi velmi obtiazne. Vzdy musim 2-3 tyzden hladovat, az potom sa mi pohne vaha. Odporucam Ti obmedzit ovocie, pretoze obsahuje vela sacharidov, hlavne banany a vymenit sladene jogurty za tie prirodne biele. Nie su tak chutne, ale ked si pridas sladidlo, skoricu, šťavu z pomaranča, da sa to. Inak prajem vela uspechov!Ja chudnem od noveho roka a zhodila som zo 66 na 60 pri vyške 165 a do leta sa chem dostat na 55.

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 10:05)

Jani rekni mi jak se dokopes k tomu sportu....to te to tak bavi? ja ne a ne se k tomu donutit...ale dneska slibuji budu cvicit!!!!Nestracej nadeji, jsi hubena tak to jde hur, mi co mame to sadlicko tak nam to jde lip :o)))....mame co hubnout, u tebe to pujde pomalicku!!!!

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 08:05)

Tak to je úspěch!! Já nějak přestávám věřit, že konečně těch pět kilo zhubnu :o/Dnešní jídelníček:Snídaně: lupínky s mlékemSvačina: banánOběd: ???Svačina: jogur Activia švestkaVečeře: zelenina, sýr, možná jogurt a káva s mlékemPohyb: rotoped a posilování

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 08:05)

Nelo :o) neboj taky to zvladnes kdyz te zene ta predstava ze se setkas s pritelem a on ti rekne "páníííí tobe to sluší, ty jsi zhubla.....oooo.....jsi krasna" Nelo nestoji tohle za to?????nemusis jist jenom ovoce a zeleninu je spousta jinych jidel po kterych nepriberes, pridej si maso a sýry a kdyz si das dopoledne sladkost.....tak to vubec nevadi!!! Ale po pecivu taky tloustnu a jak vidis vcera jsem si pro uspokojeni dala 1/2 housky. kdyz si to das v malem mnozstvi tak uspokojis telo a pak se nestane ze to nevydzis dyl jak tyden a nestane se ze pak vyluxujes celou lednicku.

Martina (Po, 23. 5. 2005 - 08:05)

Ahoj holky, vitam nove odvazlive, kteri chteji se sebou neco delat :o)).Ja jsem se zvazila v sobotu a mam 2,2 kg dole....mam z toho velkou radost :o) a holky poprve v zivote me to asi zacina bavit!!!! Nejsem nestastna ze bych nemohla jist nebo se nejak trapila, je mi fajn a mam vuli jit dal!!!! Jestli chcete trochu vam te odvahy poslu :o)))ja vcera:snidane: mela jsem chut na pecivo na svetle pecivo a tak jsem si dala 1/2 housky se syrem...byla jsem uspokojenasvacina: bananobed: 1/2 kureciho prsa a velky zeleninovy salat.svacina:jablkovecer:1 vejce jako volské oko se syrem2vecere:kousek syradohormady to ma asi 4 800,- KJ clovek nema hlad a citi se moc fajn. jedno si ale vycitam nejsem schopna se dokopat cvicit......jak na to??dneska:snidane: activia svestkasvacina: 2 blumyobed: lucina + zeleninasvacina a vecere: netusim :o)))

Jana (Po, 23. 5. 2005 - 07:05)

Ahoj všem :o)Víkend byl plný pohybu a váha:53,7 (nic moc), zapomněla jsem se změřit, tak až zase v sobotu při vážení,stejně by to nebyla žádná bomba.

Rea (So, 21. 5. 2005 - 20:05)

Tak mám nervy,už jsem hotová,ale začalo to teď večer.Bože!!!!!!Já bych jedla!!!Pekla jsem rýži,kuže na žampionech,brokoličku a tvarohovou buchtu celé rodině a já bych žrala....Mám dole 4kg aspoň to.Jdu koukat na Tv a dám si vodu.Už to nikdy nenechám dojít tak daleko 78 kg a muset takto trpět.Přeji všem hezký večer.

Reklama

Přidat komentář