Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (Pá, 27. 5. 2005 - 07:05)

Ahoj holky, krasne slunecné ráno..Tak já vcera mela hodinu cviceni, a taky jsem hodne asi spalila vcera vecer....muj pritel byl nejak moc pri chuti :O))))....ale to urcite znate :o)))Magdi ja mam doma kalanetiku taky myslim ze je to nejaka p. Mala, ale ta kazeta je asi 10 let stara, musim se podivat ne ten web jak si psala, treba vydala neco noveho, to bych si rada koupila.....Kacko nemas zac dekovat, ta tabulka je hodne podrobna tak na ni jukni.Holky ja mam od dnesniho rana nejakej hlad....tak si jdu dat k snidani jablko....sn: jablkosv: kava 2v1obed: lucina a zitny chlebasv: zeleninave: kureci maso na kari

Pallando (Pá, 27. 5. 2005 - 07:05)

Pokud jde o dovču, tak já letos jedu na chalupu, pak do Moravského krasu a v září doufám na pár dní do Turecka (v různém složení - se setrou, s neteřema, s různými kamarádkami a jejich rodinami). Ale uvidím, jak mi to vyjde, potřebuju pár dní ušetřit na Vánoce a taky na podzim asi začnu další VŠ, tak budu možná potřebovat dovču na návštěvy školy (i když doufám, že se se šéfem dohodnu jinak).

Jana (Pá, 27. 5. 2005 - 07:05)

Hezký den :o)za včerejšek žádný úlet (huráááá) a 10 minut cvičení s obručí, 45 minut posilování a 10 minut strečink :o)Dnešní jídelníček:snídaně: lupínky s mlékemsvačina: 2 sušenky Be Be dobré ránooběd: těstoviny se zeleninousvačina: mrkev, jogurtvečeře: jogurtový nápoj Vitalinea

Pallando (Pá, 27. 5. 2005 - 07:05)

Dobré ráno všem! Tak po ranním převážení jsem měla o 0,1 kg více než včera, tak snad se zbytek ztráty po pitňáku udrží.Včera jsem konečně po nedělním vyvrtnutí kotníku sedla na rotoped a i když mě to při jízdě vůbec nebolelo a zvládla jsem svých 40 minut v pohodě (akorát jsem se potila jak dveře od chlíva - venku je horko, ale protože jezdím při hlasité hudbě, neotvírám okno, aby to nemusela poslouchat celá ulice), dneska ten kotník trochu cítím. Ne nijak moc, ale asi s rotopedem ještě počkám, až se to definitivně uklidní. Zítra jedeme na výlet někam k Vítkovu (?) hledat akvadukty, které jsme našli na fotkách na netu.Nevíte někdo, jak dlouho ten kotník může být oteklý, i když třeba přestane bolet?Dnešní menu:sn: méčný čokoládový dezert (zakoupeno v Hypernově, vypadá strašně lákavě, dokonce není v plastu ani ve skle, ale v jakési keramice)sv: vanilkový tvarohob: 1,5 kornspitzu + cottage + zelí + ředkvičkysv: musli tyčkasv: kuřecí šunkave: zelí + ředkvičky + tuňák + podle potřeby kousek kornspitzu (podle toho, jak to vyjde joulově, ve skutečnosti to ani není večeře, ale množtvím kJ to je spíš další svačina)

Kačka (Čt, 26. 5. 2005 - 20:05)

Ahojky,tak teda Magdi dostala jsi mě. Říkala jsem si nucené cvičení nikdy, baví mě sport jako takový (kolo, plavání, běhání, squash, lyže), ale toto ne. Ale jelikož tu již jiné holky zmínily prospěšnost kalanetiky, už jsem se podívala na stránky Vltavy a asi si ji objednám. Ještě mi prosím napiš, jak často je potřeba cvičit a také jak dlouho. DíkyMarti díky za tu tabulku, jdu ji prostudovat.Holky pěkný páteční den a pevnou vůli.

Magda (Čt, 26. 5. 2005 - 17:05)

Jani, taky přeju všechno nejlepší! My svátky moc neslavíme, tak je většinou u cizích lidí ani neregistruju, což bývá občas trapas....Kačko, sice mám míry modelky, ale až teď, co jsem shodila 8 kg. Ale hlavně v těchto mírách nevidíš moje kulatá stehýnka a pozadí. Bohužel jsem od přírody hruškoidní, takže se mi toho na stehnech ukládá hodně, takže jsem ještě neskončila...Ze cvičení se mi úplně nejlépe osvědčila kalanetika. Po nějaké době krásně formuje postavu, i tu hranatou :) Ale pozor, jedná se o klasickou kalanetiku!!! Ve fitkách se většinou pod názvem "kalanetika" cvičí kříženec aerobiku, kalanetiky a P-classu. Já osobně jsem nejspokojenější s kalanetikou, kterou předcvičila slečna/paní Malé, která vyšla na videokazetě.Asi před půl rokem jsem si jí koupila na internetovém obchodě "Vltava." Neboj, nemusíš všechny cviky hned provádět 100x, nenech se odradit. Každopádně se u toho ani nezapotíš a druhý den budeš tak namožená, že se nebudeš moct hnout :)))) Callan říkala, že 1 hodina kalanetiky má na formování postavy účinek jako 20 hodin aerobiku. Myslím, že ten poměr bude menší, každopádně je toto cvičení velmi účinné!Marti, s tchýní to bude těžký. Každá rada drahá :)))) Moje "skorotchýně" je taky naprosto nesnesitená :((

Martina (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Jani to nejsem tak dobra, ale musela jsem odolat a vis proc, rekla jsem si ze kdyz ho snim, musim o 30 minut dyl cvict a to se mi totiz nechce!!! tak jsem odolala.

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Tak mě tu ještě zdržela práce..Marti, nemáš se za co omlouvat :o) Ale děkuji za přání :o)A jsi dobrá, že jsi odolala těm koláčům! :o)

Martina (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

JANI- moc omluv ti posílám ze jsem ti nepoprala k svatku a to mame doma 2 Jany. Tak sice se spozdenim, ale preci vse nejlepsi, hodne zdraví, štěstí a lásky a kil dolů.HOLKY KOLAČE JSEM ZVLADLA, SICE ME LAKAJI, VONI TADY, ALE ZA PUL HODKY JDU DOMU A TO VYDRZIM.Magdi ta nutela nevadi, jsi preci dabel na cviceni :o)) ty se ji rychle zbavis.Kačko ahoj poslu ti tu tabulku za chvilicku je docela dobra, mam ji doma vytistenou a sem tam do ni kouknu.Magdi kdyz si ta psycholozka, jak se mam zbavit alergie na tchyni a jak zahnat myslenku na jeji vrazdu :o))) ba ne delam si srandu.....myslim s tou vrazdou......mam tchyni blazna....vazne podle me je schizofrenik....ale to je na jine tema a na dlouho.

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Tak já to dneska balím :o) Jdu na poštu a koupit si k večeři a na zítra nějakou zeleninu a přísahám, že nevlezu do uličky hrůzy (tj. ulička se sladkostmi :o)) ). Mějte se krásně a držte se! :o)

Kačka (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Jo a dovolenou jsem zatím nevybrala. Určitě Čechy, ale zatím nevím kam.

Kačka (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Ahoj holky, teda vy jste toho naťukaly :-)Dneska takovou krizi zatím nemám, dala jsem si k snídani kakaové bebe dobré ráno a to mě nějak zase uspokojilo. Ale ono působí to horko venku, už se chci ukázat v těch plavkách. Magdi, když zmiňuješ míry, proboha to jsou míry modelky, nechápu co ještě hubneš? Marti tu tabulku mi prosím pošli, určitě se mi bude hodit. DíkyA kdyby vás to zajímalo. Pracuju jako fakturantka v jedné větší potravinářské firmě. Mojí prací však není ťukání čísel do PC (tedy né zcela, taky ho využívám), ale zajišťuju běh kompletace výrobků a jejich dodání zákazníkovi, někdy je to dřina (né fyzická,spíš stres, ale taky se nalítám). Proto píšu tak málo, píšu jen z domova a nejsem furt na přijmu.A jak vypadam - no vlasy sestříhané po ramena, neurčité barvy (asi špinavý blond) a postava hranatá (zadek) s přetékajícími špeky na bocích a břiše (takže asi spíš jabko).Magdi, když tolik cvičíš, mohla by jsi mi poradit, jak zformovat hranatou postavu? Nejdůležitější je zhubnout ty špeky, ale chtěla bych mít hezký kulatý zadeček (příteli se takový líbí).Hezké odpoledne...K.

Magda (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Snad jo!Marti, vydrž! Nestojí to za to, je to chuťový požitek, který trvá jen pár vteřin a pak tě to bude mrzet!

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Magdi, při tvém pohybu se to rychle spálí. :o) Na mě doma číhají dvě bonboniery (ke svátku), tak je dneska nebo zítra vezmu babičce, ať si smlsne :o)

Magda (Čt, 26. 5. 2005 - 15:05)

Musím se vám přiznat. Před chvílí jsem strašně ohavně zhřešila. Sežrala jsem 5 polévkových lžic Nutelly. A ani mi nechutnala...fuj!

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 14:05)

Martino, nejeeeeeez tyyyyyyyyy kolááááááááááááááče!!!!!!! Tak co, pomohlo to? :o)) Jsou ještě "naživu"? :o)

Martina (Čt, 26. 5. 2005 - 14:05)

Já mám také rcní dovcu od 4. července, do te doby nejake ot kilicko bude zase dole, doufam ze aspon dalsi 5.......a to bude uz 8 kg coz musi byt znat ne?Holky dneska snad poprve me honi chut na sladke tak jsem si dala 50 g susenych bananu moc mi chutnaji, ale tech KJ. No radeji to musim zahnat necim jinym. Jeeee ted kolegyne prinesly talir kolacu....musim odolat, musim odolat, musim odolat!!!! POMOC

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 14:05)

Já už to asi nestihnu :o( , dovolenou mám už od 4. července..Ale já si jedu stejně na dovolenou protáhnout tělo, tak to tak moc nevadí :o)

Magda (Čt, 26. 5. 2005 - 14:05)

Dovolená bude, jen musíme ještě trochu zhubnout, abychom byly dokonale sexy a krásné :)))

Jana (Čt, 26. 5. 2005 - 13:05)

Martino :o), já zase hnědovlasou s mikádem :o) Já už chci taky dovolenou!! :o)

Reklama

Přidat komentář