Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Lenik (Po, 1. 8. 2005 - 16:08)

Svou dietu zvládám v pohodě. Zatím nemám vůbec hlad. Touhle dobou jsem ho už mívala, když jsem se pokoušela to držet předtím.

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 16:08)

Jani jablicko si klidne dej, ma plno vlakniny!!! Tak ja bezim domu jsem nejaka unavena.papa

Jana (Po, 1. 8. 2005 - 15:08)

Já mám takovou chuť na jablko, ale nevím, jestli si ho mám dát, když ten cukr jde hned do tuků :o( To mě taky štve. Ale zase na druhou stranu, jak už jsem psala, kamarádka jedla ovoce hodně a přece zhubla.Dneska plánuju rotoped a posilování :o)

Jana (Po, 1. 8. 2005 - 15:08)

Jo, jo, debil je moje druhé jméno v téhle firmě :o( Kéž bych to mohla udělat taky tak. Ale musím se naučit na to kašlat, přece si kvůli němu nebudu ničit zdraví..Já to dneska přehnala s obědem, ještě teď jsem trochu nacpaná, jídlo dle plánu, ale bylo ho víc, než jsem chtěla..

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 15:08)

Blue nejsi hrozna, ja to znam, vim jak se citis, take mam takove stavy, proto se ti snazim radit!!!Jani to nevadi, znam to, take mam jednoho kolegu co s nim spolupracuju na urcitych kurzech, take si prd pamatuje, kazdou chvili je vsechno jinak, ja preorganizovavam, predelavam, preobjednavam ajsem pred lidma za debila, tak uz vim jakt o vyresim u kuzu co me ceka v zari...s tema lidma se nebudu nijak dohadovat a rovnou dam na nej telefon at si to domluvi s nim!!!!!

Jana (Po, 1. 8. 2005 - 14:08)

Holky, já asi umřu. Před rokem naše firma dělala jedu obrovskou akci pro jednu rakouskou firmu a já z toho měla tehdy málem vředy. Hlavní problém totiž byl, že tu akci měl na starosti náš ředitel, který už je starý a zmatkař a já z něho šílela. A dnes jsem se dozvěděla, že bude další a ještě větší a zase jí šéfuje ředitel. Už to zase vidím, jak budu 20x denně objednávat a odvolávat a rušit a přeobjednávat a zase stornovat, prostě velké akce mi nevadí, ale kdyby to měl na starosti někdo, kdo to umí zorganizovat. Ředitel mi např. dá něco objednat, schválí to a potom je to třeba špatně a tvrdí, že to neschválil.. Má začít někdy na podzim a mně už je z toho teď špatně. Jde taky o velké prachy. Já se z toho asi zblázním.Omlouvám se za příspěvek mimo mísu. :o(

blueblueblue (Po, 1. 8. 2005 - 14:08)

Jinak už je mi zase dobře, snědla jsem jogurt, ale na tu zeleninu se nemůžu ani podívat. A to si ji dám tak 1x za 3-4 dny.

blueblueblue (Po, 1. 8. 2005 - 14:08)

Marti díky za tipy, jsem asi fakt hrozná co? Luštěniny miluju, neumím si to bez nich představit, jsou dost kalorické a asi když je člověk jí, tak zbytek musí být fakt lehký.Holky víte co musí dělat můj přítel? nakázala jsem mu schovat přede mnou sladkosti - on to udělal a potom jsem chtěla nachystat návštěvě tak jsem to 20 min.hledala a nakonec včera sežrala půl balíčku chipsů.:) jsem už asi cvok.

Lenik (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Kačko a jaký máš krém? A masíruješ se předtím ještě lufou nebo jen krémuješ? Přemýšlela jsem, jestli nestačí jednou denně, ale asi ne. A jak dlouho mažeš?

Kačka (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Chodím domu po 22.00, většinou přesně, někdy se povede, že zůstávám dýl (tak jednou do týdne). Je to takový zabitý den, ale zase je v práci větší klid,když mám ranní musím ještě krom své práce vyřizovat tisíce telefonů. Leníku, jen mazej a mazej. Mě to moc pomáhá. Mažu každý den už dlouho a je to vidět. Tak všem krásné odpoledne a hezky se držte. Pa.

Lenik (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Ještě tři čtvrtě hodinky a budu mít kuřátko :-) mňam mňam. Vám se ten můj jídelníček, který jsem psala ráno, zdá drastický? Já bych řekla, že některé tu jí docela podobně. Jinak jsem přišla z toho města. Koupila jsem si masážní žínku z lufy a nějaký nový zpevňující krém v DM Drogerii za 189 Kč. Je nějakej německej a jmenuje se "réll´e Professional system". Neznám, ale je na něm napsané, že výsledky jsou při užívání ráno a večer vidět za 14 dní. Tak to zkusím dodržovat a pak vám řeknu. Hezky to voní :-)

Kačka (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Luštěniny miluju, ale může se jich sníst jen malinko, jinak je to bomba. Dávám si je hlavně kvůli bílkovinám, které mi furt chybí. A taky dobře nasytí. Ale když zvážím porci v normě, je toho fakt málo.

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Kačko to chapu sice tady na netu jsem casto ale v sezone na to za prve neni cas a za druhe se docela bojim, taky to tady neni zadna sranda!!! Tak zitra napis nebo jestë vecer jo. A v kolik chodis domu, kdyz jdes do prace takhle pozde???

Kačka (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Marti, to projde. Díky.V práci net je, ale za jedno není čas a za druhé i kdyby byl, mám strach, aby na to někdo nepřišel. My jsme všechny na tom úseku dost vytížené a furt nám práci přidávají a já mám strach, že kdyby někdo přišel na to, že netim, ještě by mi tu práci přidal. Jsme velká firma a všechno se tam hlídá a všichni všechno vědí. Divím se, že nám ještě nedali kamery do kanclu :-)) Asi se to nesmí, jinak to není možný :-))

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Z toho co pisu nemyslim abys snedla vsechno :o)) ale z toho aby sis vybrala co ti nejvic chutna a co te zasytí!!!!!

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Blue ja jsem to mozna jinak napsalä nez jsem to myslela, nemusis snist jeden jogurt, dej si k snidani kasi, lupinky, müsli, zitny chleba se sunkou a syrem to te musi na 2 hodiny zasytit, pak si dej svacinu, ovoce, zeleninu, jogurt, zitny chleba, sunku syr, nemusis se zas tak strasne omezovat a za 2 hodiny obed, ja myslim ze s tim se da dopoledne krasne zvladnout!!! priznavam odpoledne uz je pro me take tezke!!!!

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Kacko ty nemuzes v praci na internet???Holky co rikate na luštěniny co takova cocka, ma v dietach vubec nejake misto? Na jednu stranu je asi zdrava na druhou stranu asi pekne kaloricka!!!!

Martina (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Kacko poslala jsem ti jich asi 25 myslim ze rozdelnych do 5 mailu coz by mohl vas server zvladnout!!!Blue-chtelo by to minimalne 10 kg dolu ne par kilo a dekuji ti za tvuj nazor. Ja bohuzel letosni fotky v plavkach nemam, byla cely tyden zima takze snad budu mit z Lipna.

Kačka (Po, 1. 8. 2005 - 13:08)

Marti, jasně že se nebudu zlobit, do práce jdu za půl hodky, takže zatím nemohu soudit. Milion je kolik? Aby nám zase neklekl celý server :-) To by mě všichni milovali.Blue, já jsem z lidí, co mají hlad pořád, ale když přidám ke každému jídlu nějaký ten složitý sacharid, určitě dvě tři hodiny hlad nemám. Je pravda, že samotný jogurt nezasytí. Asi bych si rozdělila a snědla každé dvě hodiny kus něčeho se složitými sacharidy. Když to budou malé porce, nemělo by to zase tolik naskákat. A asi bych se vyhla úplně těm sušenkám, po těch má člověk hned hlad (já za dvě hodiny).

blueblueblue (Po, 1. 8. 2005 - 12:08)

Marti extrémy? jak si mám teda ten jídelníček sestavit, aby se pohyboval okolo 5000 kj, vždyť když vidím, jak tam máte dopoledne 1 jogurt - já bych z toho umřela. Když zařadím co mi vyhovuje tak přesáhnu hodně rozpočet a nebudu hubnout. Kéž by mi zadrátovali pusu.

Reklama

Přidat komentář