Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Magda (Út, 31. 5. 2005 - 18:05)

Jeste me napadla poznamecka k te lymfaticke masazi. Mam hotovy masersky kurz sportovni a rekondicni masaze, lymfaticke masaze, energo masaze, Bowenovy tlakove terapie a bankovani. Mohu rict, ze stejny ucinek jako draha lymfaticka masaz ma i vyrazne levnejsi sportovni a rekondicni!!!!!!!!!!! Spravne provedena masaz aktivuje podkozi a odvadi lymfu pryc!!!!! Takze nevyhazujte zbytecne penize!!!!! jen to chce dobreho masera, ktery se vam bude dostatecne venovat.Pa

Romy (Út, 31. 5. 2005 - 18:05)

:-((Tak dnesek jsem totalne nezvladla.ani radeji nebudu psat co vsechno jsëm snedla!!Des a hrzuza!!ALe jdeme dal..ze jo:-)Kacka se ptala na mou vysku a vahu..tady jevyska-159vaha -56Zakazala jsem pritelovi nosit domu nejake sladkosti...ale je to zbytecne..dnes prinesl 2 balicky cokol.musli,cokoladu a nanukac..a kdo myslite,ze to vsechno snedl???:-((Jak je enco doma tak to je muj konec..to telo je jak namesicne a jde si proto samo...no vazne,neposloucha mozek:-)Tak mi zitra drzte palce..Zatim papa

Magda (Út, 31. 5. 2005 - 18:05)

Ahoj holky,diky za dusevni podporu, snad se to urovna. Dneska chodim jak telo bez duse a nemam na nic chut, zatim jsem mela jen trosku dzusu. Pri predstave jidla se mi dela nevolno...Marti, dej si za nas za vsechny neco moc dobrouckeho! Me ted o vikendu ceka obzirka, protoze se kamaradi berou, tak se docela tesim :) Teda ne na obzirku, ale na tu pohodu okolo a mile lidi. Dneska jdu na truc s jednim svym ctitelem do sauny :)) Snad mi to zvedne naladu.Papa, mejte se bajecne!

Martina (Út, 31. 5. 2005 - 15:05)

Tak to ja sama hresit nebudu, to jste me teda holky sklamaly :o((( takhle me v tom nechat.No aspon nic nepriberu co :o))tak se mejte krasne me ceka ted dlouha cesta autem a vubec se mi nechce.....vyhoda drzeni volatnu je ze clovek "nemuze" jist.Mejte se holky krasne a papa zitra

Baculka (Út, 31. 5. 2005 - 15:05)

Ani ja hřešit nebudem. Marti, ale ty si dopraj, ved po mesiaci snazenia vidis uz uspechy. Ja som s vami prilis kratko a nemam sa za co odmenit. Ahoj holky, ja uz koncim v praci. Ta zajtra cau!

Pallando (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Já raději hřešit nebudu, aby mě nechytla žravá :-))

Jana (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Já si ho přesouvám na 10.6., to jedu na tu svatbu, takže si zahřeším asi dost :o))

Martina (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

blueblueblue- mas naprostou pravdu, hezky si to dala dohromady. Holky a s¨co ten ctvrtecni hrich to se mnou do toho nikdo nejde???

Pallando (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Na masáže nechodím, potravinové doplňky nejím a cukr, tuk a sůl nesleduju (resp. jídla si vybírám podle počtu kJ, což samozřejmě znamená, že mají většinou málo tuků, ale hodnota tuků jako taková pro mě není směrodatná. Mám takovou nadváhu, že moje tělo reaguje výborně i na prosté počítání kJ, i když počítám s tím, že časem budu tyhle hodnoty asi muset víc sledovat). Naopak sleduju množství bílkovin.

Jana (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Hezké odpoledne, nějak nestíháám :o)Jen tak jsem prohlítla vaše příspěvky, ale zítra si je snad přečtu pořádně. :o) Co se týká těch pročišťovacích dnů, tak dřív jsem si mohla dát dva dny tzv. pitíčkové a byla jsem v pohodě a teď nevydržím ani den, motá se mi šíleně hlava a nemůžu ten den cvičit, ale zeleninový bych mohla vydržet bez problémů :o) Plánovala jsem si každý pátek zeleninový den a ještě jsem to ani jednou nedodržela, jsem to ale...:o))Zítra ráno napíšu dnešní jídelníček, doufám, že bude bez úletů :-O a pohyb :o)Magdo, držím pěsti, ať je všechno v pohodičce.. Já to mám docela naopak, když se rafneme, tak nejím..Blueblue, tak dodržuju všechny body až na: 6) a 8) :o) Čaje mi nechutnají, ale na masáž bych zajít mohla...A s 10) mám taky občas problém :o))

Baculka (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Marti, diky, ten pu-erh si idem kupit. Uz som pila rozne bylinkove humusy, tak hadam to prezijem. Magdo, sucitim s tebou. Tiez to nemam s tym mojim lahke. Bud mam zrave obdobie alebo ked mame krizu, tak do seba nic nedostanem. Pomoze vyplakat sa. Co ine? A o problemoch hovorit otvorene s tym, kto ich sposobuje. Drzim moc palce, nech sa to medzi vami urovna!

blueblueblue (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Tak si to holky shrňme:jaké zásady dodržujete?1) 5-6 menších jídel denně2) sacharidy raději ráno3) 3 l vody denně4) pohyb!!!5) bez cukru, bez tuku, bez soli6) čaje na podporu7) karnitin, chitosan, vláknina, chrom8) masáže (lufa, oleje)9) sex10)pozitivní myšlení

Martina (Út, 31. 5. 2005 - 14:05)

Javik - taks se k nam pridej, precti si zasady ktere jsou v mnoha predeslich příspevcích, nebo ti je klidne zopakuju, me by taky nebavilo listovat :o))ale zase hodne pochytis :o)).Nestaci jen napsat ze chces, musís taky pro to neco udelat, napsat nam neco o sobe a tak :o)))

jevik (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

ahoj,ja chci taky zhubnout! ;o)

Martina (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Baculko- pu-erh je hodne dobrej, koupis ho kdekoliv prodavaji sypané čaje, je moc dobrý, ale lepší je s ovocnou príchuti a připrav se že to neni nic moc vonaveho, ale clovek si na nej zvykne, cistí telo je opravdu dobrý dokonce se nazývá požíračem tuků. Určite jen po nějakém čaji nezhubnes, ale jako doplnek je to superMagdi to je urcite následkem toho ze más problémy, ale každopádne si myslim že si tu cokoládu nemusís nijak vyčítat nevic jestli ti pomohla, tak jëdine dobre. I kdyz partnersky vztah cokolada asi nezachrani, jestli ti muzeme nejak poradit, pomoc, nebo te aspon podporit tak jsem tu pro tebe.

Martina (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Ahoj holky :o)tak ja jsem si dala k obedu grilovane kuře

Magda (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Baculko, já už si docela dlouho nic neodpírám. Vyhovuje mi jíst hodně zeleniny. Čokoládu jsem snědla z žalu, máme teď s partnerem hodně vážnou krizi...celý večer jsem probrečela, takže je to tím, jsem si jistá. Čokoláda je v tomto směru uklidňující..............no nic.....

Baculka (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Magda, a nie je ta tvoja chut na cokoladu nasledkom prisnej diety? Poznam to, ked si dlhsie odopieras, potom pridu chute, ktore nevies prekonat. Predsa som si kupila 1 graham bulku +vitalinea jogurt. Dokopy od rana cca 3000kj, takze to zvladam. Cez obed som si dala taku 30 minut. prechadzku s rychlym tempom do a zo supermarketu. Holky, chcela by som zacat pit nejaky caj na hubnuti. Ten pu-erh je fakt ucinny? Ake mate s nim vysledky? A kde ho kupim? Diky. Pa zatial.

Kačka (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Öprava: Hezké odpoledne :-)

Kačka (Út, 31. 5. 2005 - 13:05)

Tak to co popisuje Magda bych asi nezvládla. Nesnesu samotnou zeleninu jako hlavní jídlo, bolí mě pak žaludek. Ale musí to být krásně pročištující.Romy, nenapsala jsi svou váhu a výšku, tak to naprav. A doufám, že se držíš.Hopkám do práce, dnešní příjem za dopoledne mám kolem sedmi tisíc. Vše to zkazil rýžový nákyp, kterého jsem měla doma tři porce (a všechny je zbodla).Já vím, jsem slaboch a jestli s tím něco neudělám, tak to zase poroste a to by byl konec, protože to už pro mě není motivace. Hlavně si to nevyčítat a už dnes nehřešit.Pevnou vůli a hezké dopoledne.

Reklama

Přidat komentář