Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (St, 27. 7. 2005 - 10:07)

Libko mockrat ti dekuji, asi je problem v tom co pises, je toho malo a pak me jednou za cas prepadne to co vcera, holky ja si dala rohlík s vysocinou a ani nevite jak jsem si pochutnala, ale bylo to asi v 17:00 a tak jsem si rekla no a co bylo to dobry, a pak jsem si za 2 hodiny dala 1/2 velke kedlubny a za dalsi 2 hodiny druhou pulku a byla jsem spokojena. Libko jinak se citim dobre, ale ne vzdy je to idelni, ne vzdy si muzu dat to co bych chtela, vzhledem k praci a tak, ale snazim se. Za 3 mesice mam dole sice jen 4 kg, ale porad lepsi nez nic, snad to pujde dal zase lip, mam zase nejakou chut delat to poradne, dneska mi v aute rekl pritel at cvicim na spodni bricho a zadek...nemyslel to nijak zle, ma me rad takovou jaka jsem, jsem rada ze mi to obcas rekne, protoze me nakopne k tomu abych se snazila. ja letim na pokracovani skoleni Excelu :o))

Libka (St, 27. 7. 2005 - 10:07)

Výkyvy váhy v jednotlivých dnech mohou být až 2kg. Je to dáno složením jídla - více slané, více sacharidů. Ale také třeba menstruací, před cyklem zadržujete vodu, opravdu až 2kg, která se potom vyloučí.Nedělejte závěry z přechodných přírůstků a jeďte klidně dál v dietním režimu. Nejhorší je to, když se necháte zdeptat přechodným neúspěchem.Pokud máte čisté svědomí=stravujete se zdravě a přiměřeně a k tomu se hýbete hodinku denně, tak ten úbytek příjde.Nesoustřeďte se jen na váhu, ale dívejte se na to tak, že děláte pro sebe mnohem více, než třeba i štíhlí lidé. A co se vám už podařilo.Představte si, jak by to vypadalo, kdybyste se chovali tak, jak před rozhodnutím zhubnout.A hlavně, nevzdávejte to.

Lenik (St, 27. 7. 2005 - 10:07)

Ahoj holky,tak dneska zase ani deko dole, spíš nahoře. A to mám pocit, že jím zdravě. Včera při té cestě do Prahy:7:00 1/2 Emco kaše9:00 1 broskev11:00 1 broskev13:00 v restauraci kuřecí s rýží15:30 1 jogurtová tyčinka se slunečnicovými semínky17:30 - 150 g kuřete, 150 g brambor, 100 salátové okurkyTak mi řekněte, co dělám blbě!!! :-)Prdím na to čekat do zítřka, očistný ovocno-zeleninový den mám už dneska. Jsem zase nafouklá a cítím se plná, i kdybych nic nejedla. Takže už mám ten očistný den. Jdu ven s hafanem.

Libka (St, 27. 7. 2005 - 09:07)

Ahoj Martino, já nevím, jestli jsem ta pravá na hodnocení jídelníčku. Záleží na tobě, jak se cítíš ty.V žádném případě bys neměla trpět hladem. Měla bys jíst to, co ti chutná, ale přiměřeně.A pokud hubneš alespoň 1/2kg týdně a cítíš se dobře, tak nic neměň.Já bych určitě přidala více zeleniny. K tomu obědu raději mísu zeleninového salátu s tou lučinou a k tomu dalamánek. Jedno rajče je málo.Totéž i večer, raději salát s tuňákem, kde je hodně zeleniny.A nemíváš přes den chutě nebo hlad? Zdá se mi ,že kromě dalamánku na oběd jíš málo příloh.Co takhle k obědu těstovinový salát se zeleninou a kouskem libového kuřeícho masa nebo sýrovou zálivkou?Jak říkám, záleží na tom, jestli ti takový jídelníček vyhovuje.Ty se musíš cítit fajn a podle toho to upravit.Víš, jak jím já, ty jídelníčky píšu a taky si do toho nedám mluvit.Řídím se podle toho, jak mi je a jak mi to hubne a podle toho ten jídelníček vypadá.

Martina (St, 27. 7. 2005 - 08:07)

opet se omlouvam za preklepy, snad to vyluštíte.

Martina (St, 27. 7. 2005 - 08:07)

Libko.- dekuji za clanek o stresu...byl velice zajimavy.

Martina (St, 27. 7. 2005 - 08:07)

Krasne rano,tak ja vcera trochu zhresila, ale nic tak strasneho, takze jsem v pohode. na vikend jedeme na chatu tak se budu opalovat ajiste zelninu a ovoce, stejne clovek v tom horku nema na nic moc chut.Libko ja mam nadvahu, nevic sice kolek ted mam ale na 171 cm kolem 71 kg chtelo by to jeste 10 dolů. ted jsem se delsi dobu nevazila mam strach, ale asi v sobotu na ni stoupnu.Zitra si dam ovocny a zeleninovy den, doledne ovoce a odpoledne zeleninu.Libko kdybys mela dneska chvilku cas mohla bys prosim ohodnotim muj jidelnicek, jen par slovi.....dekuji, stejne tak prosim i ostatni mam pocit ze neco delam spatne.sn: jogurtový nápojsv: kava 2v1 jablkoob: dalamanek s lucinou, rajcesv: 6 svestekve: tunak ve vlastni stave s rajcetem

Libka (St, 27. 7. 2005 - 07:07)

Jo, nezapomeňte, že zítra je půlměsíc, jeho poslední čtvrť. Využijte toho k očistnému dni.Já jsem původně plánovala vločkový den, ale těch vloček jsem přejezená za poslední týden.Takže si dám takový lehký ovocno-zeleninový. Využiji právě toho melounu, v tom horku to bude ideální, pěkně vychlazený. Má hodně vody, pročistí ledviny a osvěží.Kromě toho zase hodně salátů - zeleninových nebo ovocných.Využijte toho ,že bude horko a můžete to protáhnout i na ten pátek, kdy má být 36°.

Jana (St, 27. 7. 2005 - 07:07)

Krásné ráno :o).dnešní jídelníček:snídaně: celozr. lupínky s mlékemsvačina: jogurt se lžičkou ovesných vločekoběd: polévkasvačina: tvaroh, 1 knuspivečeře: pstruh se zeleninouAť se vám dnes daří :o)

blueblueblue (St, 27. 7. 2005 - 07:07)

Tak mi váha ukázala kilo navíc!Kačko - s tím jídelníčkem je to blbé, ráno většinou troj.sýra a kousek tmav.pečiva, oběd - těstoviny, oves.kaše, rizoto nebo něco pod., když mám hlad tak třeba bílý jogurt, pak přijdu domů a dám si další lehké jídlo, ale je mi tak divně v žaludku - a potom chodím a protože mám stále hlad tak přemýšlím, co bych snědla - většinou je to nějaká tatranka nebo něco takového - nejsem večer přecpaná, do 9 hod nemám v žaludku nic. Zeleniny mám málo - musím se nutit.Jani - A.Morissette? tu miluju, jsem ráda, že máme stejný hudební vkus. V poslední době ale pro nastartování bojové nálady při cvičení si pouštím Anastaziu - není to tak kvalitní hudba, ale hodně energická.Hejtmy - ty jsi tu zase? hele běž si ty svoje psychožvásty povídat někam jinam. My na jinou víru nepřestoupíme - o to tady nejde!

blueblueblue (St, 27. 7. 2005 - 07:07)

Tak mi váha ukázala kilo navíc!Kačko - s tím jídelníčkem je to blbé, ráno většinou troj.sýra a kousek tmav.pečiva, oběd - těstoviny, oves.kaše, rizoto nebo něco pod., když mám hlad tak třeba bílý jogurt, pak přijdu domů a dám si další lehké jídlo, ale je mi tak divně v žaludku - a potom chodím a protože mám stále hlad tak přemýšlím, co bych snědla - většinou je to nějaká tatranka nebo něco takového - nejsem večer přecpaná, do 9 hod nemám v žaludku nic. Zeleniny mám málo - musím se nutit.Jani - A.Morissette? tu miluju, jsem ráda, že máme stejný hudební vkus. V poslední době ale pro nastartování bojové nálady při cvičení si pouštím Anastaziu - není to tak kvalitní hudba, ale hodně energická.Hejtmy - ty jsi tu zase? hele běž si ty svoje psychožvásty povídat někam jinam. My na jinou víru nepřestoupíme - o to tady nejde!

Libka (St, 27. 7. 2005 - 07:07)

Krásné ráno všem.No děvčata, já mám pocit, že tady snad není nikdo, kdo má nadváhu. Že tady všechny řešíme jen nějaké to malé kilo navíc, které nám "snad" přebývá, abychom byly zcela za vodou.Blue, výška 170cm a váha 60kg, vždyť to je krásné. chce to jen cvičením trošku dopilovat.Já dnes měla 58,8kg, pomalu se blížím k tomu svému cíli.Včera bylo courací odpoledne, mám sice melír, ale nemám botky. Na mé číslo 36 nic neměli, tak ještě dnes zaskočím do města. Opustily mě mé oblíbené sandálky a teď se musím trápit na podpatku o výšce 8cm, nic pohodlného.V horku určitě cvičit budu, ale jen brzy ráno, to si zajdu zaběhat. A v podvečer určitě zaplavat, takových 20 bazénů protáhne pěkně tělo.Navíc to má být jen 2 dny, od pátku tu mám vnoučka, tak to určitě strávíme u vody.Dnes budu jíst:snídaně - vločky,jogurt,nektarinka(30g vloček,150g jogurt,100g ovoce)svačina-miska rybízuoběd- zeleninový salát s krůtím masem a sýrem,grahamové pečivo(300g zeleniny,150gmaso,50g eidam)svačina- graham s medemvečeře - kefírové mlékoRáno jsem si hodinu zaběhala, večer budu posilovat ruce. Mám jednoručky 1,5kg, zatím nezvyšuji zátěž, ale budu muset zvýšit počet sérií. Na ruce mám 5 cviků, které dělám 3 opakování po 20. Tak si zvýším na 4 opakování po 25. Nemíním mít svaly jako Arny, to bych stejně nemohla. Ale jsem ráda, že na mě ta kůže neblemcá.Tak mějte krásný sluníčkový den, dodržujte pitný režim a nestresujte se.

Kačka (Út, 26. 7. 2005 - 21:07)

Hezký večer (ráno) všem,tak konečně zase trochu teplíčka a já to vedro, které má nastat miluju (pokud nemám být v práci). Máme menší bazén a tam se děvčata vydá energie haba kuk. Akorát mě furt bolí to břicho (asi ledviny), což na ráchání ve vodě není tak dobrý.Libko, díky moc za receptíky na cuketu. Tu zapečenou určitě vyzkouším. A já vím, že je na netu spoustu receptů, ale mám ráději nějaké ozkoušené a osvědčené. A co se týče toho stresu, máš pravdu stres je něco úplně zbytečného a štve mě, že si tím zkracuju prostor pro hezké chvilky. Ale dobré postřehy, pár z nich používám a někdy to i dost pomůže. Jediný moje štěstí je, že při stresu naopak nejím a hubnu. Ale to bych raději byla tlustá... :-)Tak ty kalhoty si asi pořídím, jezdíme tak těch 50 až 60 km průměrně. Jéé jak já bych někam vyrazila.Leníku, necvičila jsem a už mě to fakt štve. Snad mi zítra bude lépe.Blue, Ty jsi hruška? Já mám víc přes boky než Ty a mám pocit, že krom toho, že je hranatý, v zadku mé problémy nejsou (jjé to zní divně, ale vy mi určitě rozumíte). Taky by mě zajímalo, co jíš? Třeba to není tak hrozné! A minimálně váhu udržuješ a až se dáš do pohody, zase nějaké to kilčo shodíš.Já zítra:SN. Bebe dobré ráno, káva s mlékemSV. obložený knackebrot s cottage 35g a ledovým salátem 50gOB. krutí maso se šmakounem 150g, vařený brambor 150g, brokolice 100gSV. bílý jogurt 100g, pražené ovesné vločky s lněným semínkem 15g, broskev 120gVE.salát z 200g rajčat a 20g oliv,bazalka, cottage 35g, žitný chleba 60gII.VE 100g bílého jogurtu5100KJ, B70, T38, S140Žitný chleba aneb pokus číslo tři je výborný. Značka PENAM. Je takový sušší, mám pocit, že ty první prostě plesnivěly. Takže konečně úspěch.Mějte příjemnou a teploučkou středu :)

hejtmy (Út, 26. 7. 2005 - 21:07)

Zkuste se podívat na www.argoni.comtomu chlápkovi je skoro šedesát a vůbec tak nevypadá. žije ve stresu, jí cukr, jí maso a je zdravej jako řípa. čím to asi bude? biochemickými procesy? Já si myslím (a on také), že to bude spíš postojem naší mysli. To jak se smiřujeme s životní realitou. Libko ona esoterika je krásná věc, ale nesmíš zapomenout že velká většina ezoteriků si neumějí ani poradit s vlastním životem a možná proto radí druhým(to nebylo na tebe). ten člověk nepije ani zelený ani bleděmodrý čaj a přesto se cítí skvěle( ba co víc, má o čtvrt století mladší manželku) no zkuste se na to schválně podívat...

Romy (Út, 26. 7. 2005 - 20:07)

jani,ja cvicit rozhodne budu,protoze kdyz vynecham,tak uz se pak tezko prinutim!Kdyz ja mam z toho melounu hroznou depku,tlaci me v brisku:-(..proc jsem ho ja blba jedla!!Ma hodne cukru ne?A na noc to moc dobre neni..ach jo:-(Blue..vzdyt hubnes tak bud v klidu!!To ja neztratila nic ani na vaze ani na obvodu:-(Ted ukazovali,ze ma byt v patek 36 stupnu a od pondelak se ma ¨troch ochladit..teda to pocasi si s nama zahrava a pak nemam mit depku...

Jana (Út, 26. 7. 2005 - 18:07)

Akorát se budu muset přinutit vstát tak v pět hodin. Možná, že pro mě bude lepší ten večer :o))

Jana (Út, 26. 7. 2005 - 18:07)

Holky, budete v těch vedrech, co nás čekají, cvičit? Já bych chtěla, tak asi budu cvičit pozdě večer, nebo brzy ráno..

Jana (Út, 26. 7. 2005 - 18:07)

Romy, já myslím že ne, já aspoň můžu meloun kdykoliv a netloustnu po něm..Já se na rotoped teprve chystám, teď se tu "kroutím" u A. Morrisette :o)))

Romy (Út, 26. 7. 2005 - 18:07)

Holky dala jsem si hodinu rotoped a ted jsem snedla skoro pulku melounu:-(vadi to moc???

blueblueblue (Út, 26. 7. 2005 - 15:07)

170 cm, 60 kg (po ránu, vyslečená!)89 - 72 - 97! zhubla jsem 3 kg, 1 cm v prsách, 2 cm v pase, 2 cm v bokáchmůj cíl je 58 ale najezená a oblečená takže asi 57kg po ránu.Jsou to blbé 3 kg ale snad to zvládnu.Kdybych měla proti těm bokům aspoň nějaká prsa!

Reklama

Přidat komentář