Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Martina (St, 25. 5. 2005 - 15:05)

Kačko koukni na www.flora.cz tam se zaregistrujes a muzes sledovat svuj kazdodenni prijem a vydej. Jidlo je tam snad uplne vschno az me to obcas zaujme ze tam vse najdu....Jinak lilek 150g ma asi 244 KJ takze malinko, odhaduji ze 1/2 lilku naplnený směsí bez přílohy má tak 700 KJ.Jinak jidlo v jidelnach je opravdu moc kaloricke, knedlo, zelo vepro se na 2500KJ az 3000 KJ vysplha raz dva.Jinak brambory a rýže jsou sice zdrave, ale pozor pekne kalorické, doporucuji jíst pouze tak do 14:00 hodin protoze pak to uz jen tak nespalite a to si clovek mysli ze ryze neni vubec nic!!!!

Pallando (St, 25. 5. 2005 - 15:05)

Mému otci jeho doktorka tvrdila, že jídla v závodních jídelnách se většinou pohybují kolem 2500 kJ. Taky to nemám ráda, kvůli toho ani nechodím na obědy a nosím si jídlo z domu, protože s mým odhadem kalorií je to špatné - ještě tak když si dám maso s bramborem nebo rýží, to jde, ale cokoliv složitějšího je nad mé odhadní síly.

Kačka (St, 25. 5. 2005 - 15:05)

Vůbec mám problémy počítat KJ, když mám jídlo v jídelně. Vždy to nějak odhadnu, ale dobrý pocit z toho nemám.

Kačka (St, 25. 5. 2005 - 15:05)

Ahojky, chápu že váha kolísá. Chtěla jsem tím říct, že dolů nejde. A dnes mi jde tedy pusa šejdrem, mám co dělat,abych se udržela.Marti, blbě se zeptám, jak jsi spočítala kalorickou hodnotu toho lilku? Dnes ho chci dělat k večeři a nevím kolik ho mohu sníst, abych nepřekročila denní KJ.Mějte se..

Martina (St, 25. 5. 2005 - 13:05)

Ahoj dneska se mi stalo poprve co jim kazde 2 hodiny malicko ze po 2 hodinach vubec nemam hlad a tak si nic nedam. Te brokolice bylo docela dost, jeste ze jsem si ji dala bez brambor mam ji jeste plny zaludek.Holky jake mate zkusenosti s aqua aerobikem?

Martina (St, 25. 5. 2005 - 12:05)

Pallando-drzim ti palce at to zvladnes, pockaj jak se rano budes tesit na prvni sousto a jakou budes mit radost zes to vydrzela. Znam to drzim obcas pitnak pri uplnku.Magdo jsi dobra jak ti to jde dolu, ja jsem se dneska zvlazila....ac jsem se mela vazit az v sobotu, a od pondeli je 0,4 kg dole, ale porad si rikam lepsi nez nic. Jinak podle tveho jidelnicku soudim ze musis mit pohybu vazne strasne moc (jak jsi vcera psala 3 hodiny) protoze to je vcelku dost KJ ..myslim na takovy velky skoky vahy. Moc drzim palce vsem.Dneska moje nadseni nejak upada, mela jsem k obedu brokolici samotnou a jahody jsem jeste nesnedla necham si je svacinu a tim asi dneska skoncim. Mam 3 000 KJ a to staci vzhledek ke vcerejsku. Vecer si misto jidla dam cviceni.

Pallando (St, 25. 5. 2005 - 12:05)

Tak dnešní pitný den zatím jde, měla jsem jenom jeden záchvat hladu a zahnala ho horkým zeleným čajem. Pravá krize ale zřejmě přijde až večer, ale já jsem drsná a vytrvám! :-))

Magda (St, 25. 5. 2005 - 11:05)

Ještě mě napadlo jedno doporučení. Jedna moje kamarádka nedávno zhubla 15 kg. Dříve byla závislá na sladkém a trpěla vlčím hladem. Říkala, že jí hrozně pomohly doplňky s chrómem, přestala mít chuť na sladké a tím, jak začla jíst zdravě, chutě úplně zmizely. Pro ní byl ten chrom dobrý na to překlenovací období. Ale chrom je dobrý jen pro nlidi, kterým hodně kolísá hladina krevního cukru, jinak to jsou vyhozené peníze...Já jsem prozměnu včera začla před spaním jíst trojúhelníček dietního taveňáku a šťávu z jenoho citronu, to je prý také dobré...samozřejmě jen jako doplněk.

Magda (St, 25. 5. 2005 - 11:05)

Ahoj holky,přeju krásný den. Tak už mám 62, já to fakt nechápu, asi je to tím, že fyzicky dost extrémně dřu...Dnešní jídelníček:snídaně: stihla jsem jenom 2 rajčátkasvačina: celozrnný rohlík se sýrem a okurkouoběd: spousta salátu s balkánským sýrem a light zakysanou smetanou, mňam mňam...svačina: jablíčko nebo grepvečeře: grilovaná ryba se salátem a brokolicí vařenou v páře

Martina (St, 25. 5. 2005 - 10:05)

Ahoj holkyprisla jsem az ted do prace, byla jsem u doktora.ja mam horzne rada ovoce a zeleninu, miluji zeleninove salaty a porad si vymyslim jak je udelat jinak. Jsem na tom ziva a ovoce jim hodne, ale snazim se jen dopoledne, zrovna za chvili se vrhnu na misku jahod.ja mam dneska den jen o ovoci a zelenine po vcerejsi veceri.Mejte se hezky, tady je strasne krasne. Tak se drzte plavky se blíží.

Pallando (St, 25. 5. 2005 - 07:05)

Jo jo, já zeleninu taky nemusím. Zkoušela jsem čistě zeleninové svačiny, ale to bych ji asi brzy začala nenávidět, takže pro mě je přijatelnější trochu zeleniny ke každému jídlu. I tak jí mám pořád málo, ale zase mnohem víc než před začátkem hubnutí.

blueblueblue (St, 25. 5. 2005 - 07:05)

Jani, to je právě ten můj problém já na tu zeleninu moc nejsem, na ovoce už vůbec ne. Vím, že je to pro mě defekt, ale to asi radši nebudu jíst nic.

blueblueblue (St, 25. 5. 2005 - 07:05)

Jani, to je právě ten můj problém já na tu zeleninu moc nejsem, na ovoce už vůbec ne. Vím, že je to pro mě defekt, ale to asi radši nebudu jíst nic.

Jana (St, 25. 5. 2005 - 07:05)

blueblueblue, já bych asi nejedla k odpol. svačině sušenky a asi bych do jídelníčku přidala víc zeleniny a možná větší porci k obědu...

Jana (St, 25. 5. 2005 - 07:05)

Hezký den,za včerejšek hlásím hodinu a deset minut rotoped. :o)Dnešní jídelníček:Snídaně: lupínky s mlékemSvačina: Activia švestkaOběd: špagety se sýrovou omáčkou, zeleninaSvačina: nápoj Vitalinea, rajčataVečeře: zelenina , káva Latte

blueblueblue (St, 25. 5. 2005 - 06:05)

Ahoj holky, omlouvám se za můj pesimismus, ale začíná nový den tak vzhůru do toho, ještě jsem nic nejedla a tak přemýšlím:snídaně: 1-2 suché topinky s taveným sýrem (je to docela vydatné, ale já potřebuji ráno víc)oběd: jogurt a případně knuspíksvačina: pár sušenek bebe s cereáliemivečeře: ??? snad ovesná kaše nebo něco podobného2.včeře - jen pokud bude hlad, zeleninaco myslíte? jde to takhle?

Pallando (St, 25. 5. 2005 - 06:05)

Kačka: to je normální, vážit ráno méně než večer. Já to párkrát zkoušela a vyšel mi rozdíl i 2 kila. Prostě se večer nevážím a i ráno se většinou vážím tak 1-2 x do týdne.Jinak jsem se rozhodla, že si dám dneska pitný den, tudíž kjsem se dneska opravdu zvážila a uvidíme, jestli to bude mít na váhu vliv. A když ne, třeba to alespoň trochu pročistí střeva.

Martina (Út, 24. 5. 2005 - 21:05)

Kacko ahoj diky za radu zitra zajdu do lekarny, docela dost me to trapi, treba jsou ve me kila ktera tam ani nemusi byt:o)))), navic se skodliviny dostavaji do tela a mam spatnou plet...no nic hrozneho, ale ja to citim a vidim.Jinak dneska moje maminka, svagrova a bratr meli oslavu zensky svatek a bratr narozeniny, mama delala lososa a nevedela co k tomu, a udelala ty LILKY!!!! jako ty vanicky, ja snedla jen 1/2 podkovy lososa a 1/2 toho lilku, bylo to moc dobry, desne moc jsem se najedla...tak to zitra musim nekde ubrat, navic jsem mela jednu sklenicku campari s džusem....to se nedalo odmitnout..no nevadi, zitra bude prisnejsi rezim. ty zapeceny lilky s kurecim masickem.....SUPER...ale jednomu cloveku ta jedna pulka staci na cely obed..chlapum mozna ne, ale ja byla po 1/2 plna.

Kačka (Út, 24. 5. 2005 - 21:05)

Ahoj holky,teda tady se to rozrostlo :-)Moc mi není do smíchu, protože ubytek je po ránu jedno kilo a večer je zase zpět. Nějak nemám motivaci pokračovat, ale díky vám mě to ještě trochu baví.Marti, taky mám problémy se zácpou, když hubnu tak vždy a když nehubnu tak taky, protože to zase jím samý tuky a to není dobrý. Asi tak dva měsíce však každý ráno (nebo večer, když jsem hladová a nechci do sebe nic cpát) piju vlažnou vodu s výrobkem "Psyllium". Je to přírodní vláknina, žádná chemie a bez návyku. Koupíš ho v lékarně za cca 65 KČ. Vím, že to pijí i lidé, jako pročištovací kůru na střeva. Dělaly jste ten lilek? Od pátku mám dva v lednici a nějak na to nemám odvahu.Pevnou vůli !

Jana (Út, 24. 5. 2005 - 20:05)

Ahoojky, tak až teprve teď jdu hupnout na ten rotoped, dnes se mi nechce, ale musím, žádné výmluvy nepřijímám :o)) Zítra cvičení odpadá, protože jdu s kamarádkama na kafe :o) Hezký večer

Reklama

Přidat komentář