Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

:o)) Ze začátku jsem ujela tam půl hodiny a byla jsem mrtvá, chce to cvik, jako ostatně všechno :o) Rotoped mám asi tak dva roky, ale přiznávám, že jsem měla takové ty období, kdy jsem na to třeba měsíc nesedla, ale teď se snažím jezdit pravidelně :o)

pozorovatelka (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

No právě... to mě na těch posilovnách taky štve :-(Jani ty vydržíš na rotopedu hodinu a půl??? Ty jo!!! Já mám dost po 45 - 50 minutách. A jak dlouho už na tom rotopedu jezdíš?

pozorovatelka (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

Každý názor se cení... jak od holek, tak i od Hejtmyho a třeba i ten tvůj - pokud zrovna nemáš stále na někoho narážky, že si přitakává sám sobě. Já a on není jedna osoba, tak už to pochop. Opravdu ne...

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

Hezký den,pozorovatelko, já bych šla jen do posilky, kde mě zkušeně poradí, taky jsem navšívili jednu a slečna "trenérka" si tam načinčaná lakovala nehty a o nic jiného se nezajímala, tak jsem šla jinam..Dnešní jídelníček:snídaně: lupínky s mlékem, banánsvačina: musli tyčinkaoběd: šopský salátsvačina: 2 knuspi chlebíky, tvarohvečeře: krůtí maso se zeleninouPohyb: hodina a půl na rotopeduDržte se :o)

Hejjej (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

A vidím, že chytrolín tu pořád vede diskusi sám se sebou. A pořád nechápe, že tady není mezi vymazanými kulturisty.Doporučovaný jídelníček je tak akorát na to, aby tady ty holky přibraly a ne zhubly. Jsi opravdu tak padlý na hlavu?A že tě to zajímá? Blbost, ani nevíš, o čem kecáš, prý esoterika,psychologie. Ty sám potřebuješ psychiatra.Tak si tu pěkně vykládej sám se sebou, přitakávej si, chval se. Jsi jen k smíchu.Vypadá to ,že tu stejně za chvíli zůstaneš na diskusi sám. Jsem zvědavý, kam se potom nacpeš.

pozorovatelka (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

Ahojky holky a Hejtmy,jéééé... konečně je pátek a víkendík před námi :-) Už jsem se nemohla dočkat. Jo a díky Hejtmy za tvé vzkazíky, opět mám o čem přemýšlet. Škoda,že ve většinech posilovnách není vyškolený personál. U nás jsou sice dvě posilovny,ale v té jedné se tam střídají mladé holky, které jsou tam spíš jako dozor. Prostě nemají dostatečné informace,aby poradily,co a jak cvičit a jestli člověk vůbec správně cvičí - což je hodně důležité. No a v té druhé je to sice o trošku lepší - tam už bývá vyškolený trenér, ale ne vždy, což je blbé :-( Myslím, že v tomhle směru by se úroveň každé poliky měla změnit - hlavně,co se týče personálu. Jinak u mne je pořád kámen úrazu strava - protože nejím pravidelně, což je asi dost velký problém a hlavně nemůžu dostatečně snídat ráno,což mě štve!!! :-( Maximálně ovoce nebo jogurt. No a největší dodávku jídla mám stejně až kolem 15.hodiny,kdy příjdu z práce a mám na jídlo klídek. Musím nějak zapracovat i na tomto, protože jíst víc odpoledne než dopoledne je zřejmě při redukci dost o ničem.

Hejtmy (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

nebo to zkus jak to dokážeš.... nic není hned a nějakou dobu to trvá. Já se přiznám že když jsem před soutěží pálil a jel jsem na kole nic jsem si nepočítal a začal jsem volným tempem. A když to jedeš tak 40 minut tak z tebe leje jak z konve. Jeď tak 20-30min.... možná to moc přepaluješ. teprve až budeš mít větší fyzičku tak si přidej.

Hejtmy (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

bez zátěže... opravdu se to nedá upravit tak, že bys dosáhla té tepové frekvence?Ani když to dáš na nejlehčí obtížnost? Já teda přesně nevím jak ten stroj funguje, ale mělo by tam být něco co koriguje obtížnost ne?

Sona 28 (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

Hejtmy - ještě malý dotaz. To cvičení rotoped - orbitrack, když chci shodit tukovou vrstvu na zadku a stehnech. Mám cvičit se zátěží nebo ne??? Jinak neudržím správnou TPF, nejde mi to ani když jedu zlehka ani když "makám". Pohbuju se pod hranicí, má to tedy cenu????

Sona 28 (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

Hejtmy - díky za ukázku jídelníčku, možná máš pravdu, že bych to měla zkusit podle Chaloupky, půjdu se podívat po nějaké knížce. Vlastně bych to zvládla, pokud budu dělat odstupy po 3hod, mezi sach. a bílkov, tak by mě to trávení taky mohlo fungovat.

Hejtmy (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

Všimli jste si, že jsem tam napsal jogurt... ano protože odsuzujete koktejly tak jsem to trochu změnil.ještě se mě pozorovatelka ptala na tu posilovnu. je skvělé že jezdíš na bruslích. Každá aktivita je vítaná. Ono je lepší chodit do psilky proto, protože tě to víc motivuje, Doma má člověk tendenci to flákat. mimo jiné jsou tam stroje a kvalitní výběr činek(v dobré posilovně i souprava činek pro ženy). Ještě choď po schodech spíš pěšky a nejezdi výtahem a po ulici zkus rychlejší chůzi. to vše pomáhá.... já bych tu posilovnu zkusil. Pomalu třeba jen třicet minut, přestávky mezi sériemi jen třicet sekund..... tak to je vše.Ne fakt se sem nechodím exhibovat. mě tyhle věci opravdu zajímají.... je to pro mě zábava:-)Vždycky mě zajímala otázka zda člověk může ovlivnit to jak stárne, to jak vypadá. mimo jiné mě baví filozofie a všechno co souvisí s magií a ezoterikou(třeba výklad tarotových karet. podle karet se dá dokonce i cvičit). přišel jsem na to, že pokud člověk použije sílu ducha, může dokonale ovládat své tělo. například Arnold si představoval když cvičil bicepsový zdvih, že jeho biceps je jako skála. Jeho mysl jej vedla k úspěchu( a taky vyhrál co se dalo a měl jedny z nejlepších bicepsů) Vizualizace je při cvičení nesmírně důležitá. Když budete cvičit a při tom kecat s kamarádem nedočkáte se žádných výsledků. To je asi vše ot om jak to vidím.

Hejtmy (Čt, 4. 8. 2005 - 21:08)

HejHej:-) pokud jsi tak vzdělaná(vzdělaný) musíš také vědět, že obsah vápníku v mléčných výrobcích je silně přeceněn(viz Petr Fořt a jeho kniha Výživa nejen pro kulturisty. pokud má někdo zájem mohu to tady citovat, ale nechci zabírat místo....Dělená strava je fajn věc. Také jsem s ní začínal. Jen ta Kořínková, nevím, nevím. Já jsem si to kdysi nechal napsat od Chaloupky, ten to hodně propaguje, ale bojím se, že když to sem napíšu tak mě všichni odsouděj.... ale budiž. Soňo myslím že jíš málo. Musíš víc rozpohybovat metabolismus. Já bych to viděl takto:SN: Ovesné vločky+ ovoce(nebo můžeš zkusit rýži s přesnídávkou, ale to se ti asi bude příčit, ale je to fakt dobrý), džus ředěný vodou 3dclSV: (zhruba tak za dvě hoďky), racio chlebíky bez polevy+ ovoce(klidně sněz celý balíček)O: 150g kuř. nebo krůtího masa se zeleninouSV: to samé jako dopoledne( nebo třeba ovocné nepražené musli 100g s ovocemSV2: Pokud strávíš vaječné bílky na tvrdo s česnekem jsi skvělá(já to ztrávil), jinak můžeš bílý neochucený jogurt bez tuku, nebo Cotagge s kukuřicí(třeba)V: Maso se zeleninou (můžeš i tuňáka s čínským zelím. Tuňák ve vlastní šťávě slejt veškerou šťávu a pěkně tuňáka na sucho a kápni na něj trochu sojovky.)Já měl ještě druhou večeři a to byl proteinový nápoj. Jak vidíte ráno až zhruba do tří samé sacharidy a k večeru bílkoviny. Zelenina je neutrální, ta je dobrá k bílkovinám... nerozepisuju gramy, ale zákl je 100g, pokud budete cítit že máte hlad klidně si sacharidy o něco zvyšte. Hodně pít, když vás bude trápit hlad dejte banán, nebo jablko.Ještě jednou opakuju nejsem pozorovatelka.... koukněte se na její mail. Já nevím, že mě furt někdo obviňuje... to mě fakt mrzí...

Sona 28 (Čt, 4. 8. 2005 - 18:08)

Ahoj, nikdo tady není??? Já si dneska dala kousek sýra asi 200g možná trochu mín, a na kalkulačce mě vyskočilo 30g tuku, to přeci neni možné. Byl to eidam 30%, tak to jsem měla kalorickou bombu.

Jana (Čt, 4. 8. 2005 - 15:08)

Pádím dom :o)Mějte se krásně a zítra ahoj :o)

pozorovatelka (Čt, 4. 8. 2005 - 11:08)

Mě rotoped taky baví jen u TV nebo když mám na plný pecky puštěnou hudbu, jinak ne a samozřejmě, když je venku hezky, tak raději vezmu kolo a vyrážím ven na čerstvý vzduch. Zajimavé je, že když jezdím venku na kole, tak se tolik nezapotím jak na tom rotopedu. Na rotopedu taky šlapu jen s mírnou zátěží, a to na 4, a to z 8 stupňů zátěže. Někdy si dám i tu 5, ale víc raději ne, nechci mít jak už Janča řekla svalnaté nohy!!!!

Lenik (Čt, 4. 8. 2005 - 10:08)

Ahoj Soňo, těmi čtyřmi kilečky si buď jistá. Ještě nejsem ani v polovině a už mám 2 kg dole :-) A nedržím se toho přesně.

Jana (Čt, 4. 8. 2005 - 10:08)

Tak jsem tam ještě našla jednu odpověď, tentokrát se trochu rozpovídal a není ani proti Orbitracku:o)))srovnáníOTÁZKA: ( Petr ) Rozhoduji se mezi koupi rotopedu a orbitreku (cross trenazeru). Co byste mi doporucil a a na co si mam dat pozor pri vyberu ? DekujiODPOVĚĎ: ( 29.07.2005 12:41 ) Dobrý den, zapojí-li orbitrac celé tělo, to znamená i horní polovinu těla, doporučuji zapojení celého těla. Nykdy jsem ho ale nevyzkoušel, a tudíž rozhodnutí je na vás. Pro rozvoj kardiovaskulární soustavy naproto stačí rotoped. Vašek

Sona 28 (Čt, 4. 8. 2005 - 10:08)

Leníku ono se to možná hne až třeba za dva dny, ale pak to bude skok, prostě tělo zatím stávkuje, to dělá i mě. No jsem na tebe strašně zvědavá kolik se ti podaří dát dolů, jestli aspon 4kg, tak jdu do toho taky. Můj plán: r: bílá Activie, kafe s odstř. mlékem, litr čajeOběd: asi zkusím šmakouna se zelen.več: druhý plátek šmakounaDoufám, že to vydržím, snad jo ted jsem na sebe dost naštvaná. jdu dělat děckám oběd, ozvu se po poledni. Ahoj

Jana (Čt, 4. 8. 2005 - 10:08)

Já se ho schválně zeptám :o)

Jana (Čt, 4. 8. 2005 - 10:08)

A upřímně, taky mě to na něm moc nebaví, poslochám u toho hudbu a docela to jde. Nejraději ze všecho mám chůzi v přírodě, nejlépe na horách, ale to nejde denně, bohužel :o(

Reklama

Přidat komentář