Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Lenka (Pá, 5. 8. 2005 - 13:08)

Ctu Vás dlouho, a myslím, že Martina je nějak zaujatá, Hejtmy odpovídá jen když je tázán, a myslím, že holkám i dobře radí, tak nechápu co po něm tak startuješ, tobě snad nic nenutí, tak na to nereaguj, a jelkiž tě holky nepodpořily, tak je vidět, že jim jeho názor až tak nevadí. Možná, že ti to nejde tak dobře jako jim, a vyléváš si vztek na Hejtmy, jak ses zastala toho HEjhej, tak to svědčí spíš o tom, že jsi ten příspěvek napsala sama. Protože to byl idiotský příspevěk. promin

Lenik (Pá, 5. 8. 2005 - 13:08)

Kačko, je to divné, ale když jsem tu bílkovinovou držela poprvé, do téhle fáze jsem se ještě nikdy nedostala, protože jsem se cítila slabá, nervózní atp. Ale teď s těmi 2hodinovými rozestupy jsem naprosto v pohodě, čilá, energii mám.

Kačka (Pá, 5. 8. 2005 - 13:08)

Jste moc hodné holky......néééé jsme :-))

Kačka (Pá, 5. 8. 2005 - 13:08)

Marti, Leníku mockráte vám děkuji. Jsme moc hodné holky, takovou podporu bych nečekala. Mailik možná využiju (Leníku), Marti Tobě odpovím večer, teď už to nestíhám a ani Ti nechci před dovčou motat hlavu.Jinak jsem po hodinové běhací procházce s pejsanem, shlédnutí Bridget Johnson Diary a teplé vaně a je mi o sto procent líp. Právě jsem do sebe nacpala trochu včerejších jáhel s aktivia nápojem a do práce si namazala žitný chleba s rajčetem a nakrájela melouna. Takže nebojte se, něco do sebe nacpu :-)Leníku, gratuluju k úbytku. A celkově se cítíš dobře? Žádna slabost nebo tak?

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 12:08)

a hlavně ať se kila nevrátí :o)

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 12:08)

Romy, taky bych řekla, že je máš toho jídla málo..Ale jak už jsem řekla, jakou držíte dietu je jen vaše věc. Každopádně držím všechny palce, co mám, ať funguje :o)

Lenik (Pá, 5. 8. 2005 - 11:08)

Kačko - Ty máš nervíky? A z čeho? Jestli chceš, napiš mailik, nervy jsou naprd a ještě horší, když všechno držíš v sobě :-) Ale něco bys sníst určitě měla. Jeden chlebík ti je naprd. Soukej do sebe aspoň každé 2 hoďky po jednom kousku zeleniny, aspoň si rovnou uděláš zeleninový den. Je blbost nejíst nic, berunko :-)Romy - Držím bílkovinovou dietu, při které nemám moc KJ a některé holky to neuznávají. Přesto sleduji, že ty toho sníš ještě méně! Zdá se mi, že to nemáš uspořádané,a le nezlob se za to na mě, jen pozoruji a snažím se pomoci. Ráno si připrav do mističky snídani a basta, nic si nenos k počítači a nepřecpávej se, když píšeš a ani nevíš, co jíš. Já si radši vedle PC dávám 1/2 litrovou sklenici s vodou nebo čajem. A jez aspoň pětkrát denně po malém množství a pokud nechceš držet něco podobného jako já (bez příloh), tak přidej aspoň 1 kousíček knuspi ke každému jídlu. Nebo mi napiš mailik.Martinko - Já bych se z takové tchýně zcvokla, ale přesně tohle mi dělá babička. Moc ráda za ní chodím, ale poslední dobou už mi to leze na nervy, protože tam má pořád tytéž dotazy - nedáš si sladké knedlíky, nedáš si kulajdu, nedáš si perníčky, nedáš si chleba s máslem a rajčetem? Horší je, že i přestírám, jak jsem z domova nacpaná a ona mi to na ten stůl prostě donese a vůbec nereaguje nan to, co jí říkám. To bych se zcvokla!!! Jinak já hůře odolávám právě u cizích, zvláště o oslavách, prostě na mě platí to, že u cizích chutná lépe. Chci ochutnat, jak se to liší od našeho, mám chutě, všichni se cpou... většinou si aspoň kousek vezmu. A na oslavách nedělám blázna a slavím i já a dám si cokoli. Jde o jeden den.Jinak hlásím 65,5 kg!!!!! :-)

Martina (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Kacko zadne nerviky a koukej aspon trochu papkat!!!!

Martina (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Jani me nejvic chutna u televize

Kačka (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Ahoj holky,chci se vám jen nahlásit, že žiju a že hubnu.Možná až moc, včera jsem toho moc nezbaštila, zase byly nějaké nervíky.Soni, jáhelník...no kdybych ho neudělala dietně může to být dobrota, ale musím přiznat, že klasický rýžový nákyp mi chutná víc. Ale je to změna a nevím, jak bych tuhle kvalitní obilovinu jinak udělala. Ještě tam mám třičtvtě pytlíku, tak musím v pondělí na Libku s dotazem, co s nimi :-)Na dnešek si jídlo neplánuju, nějak nemám na nic chuť. Ale nějaký ten chlebík s něčím ve mě zkončí, abych sebou nešvihla.A zítra jedem se známými na výlet asi do Prachovských skal, takže by to mělo být zase přínosný v podobě posledního úbytku. Pošlu fotky.A teď musím ven s pejsanem, už půl hodky na mě smutně kouka. Tak zatím pa.

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Martino, tak to je tada o nervy :o)) Ta má ale výdrž :o))Romy, zkus si k jídlu vždycky v klidu sednout a nic jiného u toho nedělej, sníš toho určitě míň. :o) Někteří mají třeba takový zvyk, že jedí u televize a potom to funguje i naopak, zapnout si televizi a šup..dostanou na něco chuť a už dlabou, i když nemají hlad..

Martina (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Jo Romy ono je pravda ze clovek na navsteve odolava lip nez doma :o) ale ja byla lusna, rikala jsem nene dekuji nechci jste hodna, za chvili prisla "Martinko aspon jugurt nebo tunaka to je dietni" ja

Martina (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Jani presne tak taky si myslim, ze neco odmítnout neni nic hrozneho, kdyby to byl slavnostni obed tak nic odmitat nebudu kdyz s tim budu dopredu pocitat, ale kdyz je to jenom ze mi musi neco nutit vecer v 9 hodin tak to teda ne....no byla pakne urazena, vylozene rekla "ze se ze me posere!!" no co jeji vec :o))Kacko odepsala jsem ti na mail :o))Tak ja jdu makat mam toho docela dost, protoze jdu na 14 dni na dovolenou a ucim svoji praci ne priliz inteligentni kolegyni tak mam co delat aby z toho tak nebyla kůlnička na dríví :o))

Romy (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Ahojky!Tak dopoledne zatim moc nezvladam,ale odpoledne ano a to je dulezitejsi ne?Ja si totiz vzdy rano sednu k pocitaci,prinesu si balik celozr.lupinku nebo musli a ctu si tady ,pisu a ejhle balicek je¨snezeny:-(ALe sladke jsem mela naposledy v pondeli:-)a dnes jsem to dostala,takze snad ta vaha poskoci o neco dolu,svazim se az pristi tyden!Ale dnes rano jsem delala studeny dost,pritel ma zitra narozeniny tak nevim,nevim...Marti jsi dobra ..ono nekdy staci rict "Dekuji,nechci.." a vetsinou daji pokoj...lepsi nez si vymyslet nejake duvody proc si nechci nebo nemuzu dat!Ja na navstevach vetsinou odolam,horsi je to doma!Dnes:SN:- celozrn.lupinky (hodne) :-( OvofitObed: Sopsky salatSV: tvrdy syr,sunkaVec.Ovofit

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 09:08)

Martino, to je fajn, žes to takhle zvládla. :o) Je to tvoje tělo a nikdo nemá právo ti říkat, kdy ho máš krmit :o)

Martina (Pá, 5. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj Janicko jsem tuuuuuuuupreji vam krasne rano.Ja to vcera zvladla diky bohu.....vecer jsem u pritele doma odmitla, polevku, namazany chleba, jogurt, tunaka, syry....bylo 20:30 a ja uz nechtela nic jist, porad jen ta blba tchyne chodila a ptala se, uz jsem ji mela dost, to ze ona zere i v deset vecer neznamena ze to budu jist i ja!!!! Jinak ja dneska planujisn: 2 blumysv: vitalinea napojob: necov restauraci asi salat nebo kuresv: tunak ve vlastní štávěve: kousek kuratka na kariHejtmy - moc te prosim SLUŠNĚ udelej si svoje forum, vazne uz me tady rozcilujes, tvoje příspěvky preskakuji protoze me nezajimaji, pokud nekoho zajimaji, tak se muze jit podivat na tve forum, ale me to tady uz pekne stve, jen si tady neco dokazujes proti Hejjej a chces abychom te obdivovali nebo o co ti jde..??? Tak prosim te zaloz si sve forum.Vam holkam se omlouvam, ale uz me to co pise Hejtmy nebavi.....snad me chapete!!!!

Hejtmy (Pá, 5. 8. 2005 - 08:08)

HejHej, věř mi, že nepřiberou. pokud omezí tuky a budou si maso dělat na sucho bez tuku nepřiberou. To mi věř. Můj šéf ani šéfová nepřibraly. Naopak:-). Ty potraviny jsou lehce stravitelné a rychle se tráví, proto musí jíst častěji. naopak přiberou, když nebudou jíst nic a hladovět. Nevím co pořád máš... navrhni něco ty, rád si to přečtu:-)

pozorovatelka (Pá, 5. 8. 2005 - 08:08)

No, taky sleduji, že od včerejšího odpoledne tady skoro nikdo nebyl. Mňam!!! Ryby mám taky moc,moc,moc ráda... jak na grilu, tak i jako tuňáka v konzervě - třeba.

Jana (Pá, 5. 8. 2005 - 08:08)

Holky, kde jste? Od včerejška je tu nějak mrtvo..Včera jsem měla k večeři pstruha a moc jsem si pochutnala, ryby já můžu :o)

pozorovatelka (Pá, 5. 8. 2005 - 07:08)

Já ho mám teprve 2.týden a taky se snažím jezdit fakt pravidelně. Minimálně 3x do týdne po dobu 45 minut. Ale kolikrát už si říkám, aby těch 45 minut bylo za mnou. Asi jde fakt o cvik...

Reklama

Přidat komentář