Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Libka (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Deprese, nějak často se o tom i píše. Ale nikdo to nedokáže přesně definovat. Co tě tak vytáčí, že ti stojí za to se přejíst a zničit tak dlouhodobé úsilí? Znáš to přísloví "když nejde o život, jde o h....o."?Říkej si ,že tě nic nemůže tak rozhodit, aby jsi sama sobě ničila zdraví. Protože to je na tom nejhorší a pro tělo přímo šokující: delší dobu ho zvykáš na nějaký dietní režim a pak najednou bác! dostane ránu přímo do žaludku, na solar. Dovedeš si představit, co to v tobě dělá?Tak stres vydýchat, vyběhat, pořídit si boxovací pytel. Když to neuděláš, tak tělo má pocit, jako by ho honil mamut,ale ty nevydáš žádnou energii. Ty ji naproti tomu přijmeš. A protože není proč, tak se uloží do tuků, do zásob.Heslo dne.NEDEJ SE VYTOČIT!!!

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Libko, já si při té bílkovinové dietě moc neodpírám. Od začátku píšu, že když mám chuť si něco dát, tak si to dám a zakazuji si hladovět. Důvod mého přecpání byl úplně jiný - opravdu deprese, pár dní jsem brala i antidepresiva. Ani jsem na to jídlo neměla chuť,a le prostě ho do sebe tlačila.

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

No, to je taky možné..

Libka (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Ahoj Leníku.Prosím tě, a není to náhodou tou bílkovinovou dietou? Víš, já sama mám zkušenost, že když si něco zakazuji, tak tím pádem mám zrovna na tohle chuť. A žívot bez chleba, rýže nebo brambor, to by bylo asi těžké.Věřím, že se ti daří tímhle hubnout, ale je to drsné odříkání a pak se nediv, že sáhneš po tom, co si odpíráš. A to jsou právě ty těstoviny, nanukový dort apod.Vím, že tak, jak hubnu já, jde pomaleji, ale nic nemám přikázané a zakázané. Vybírám si to, co mi chutná, jen si toho dám méně, než jsem byla zvyklá. Šetřím na těch tucích, ale nevynechávám je vůbec, to taky není zdravé.Sportem se taky netýrám, hýbu se podle své chuti a momentální potřeby. Mám dny, kdy ráno posiluji nebo běhám a odpoledne ještě jezdím na kole a pak zase dny, kdy jen odpočívám. Ale těch je opravdu málo, mám radost z pohybu.Mohu ti říci, že je to pohoda, protože i takhle jde váha dolů.Sice pomalu, ale jistě i s malými hříšky.

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Leni, určitě ti to půjde.. Na tohle bych zapomněla a jela v klídku dál. Váha Ti ukazuje i zadrženou vodu, takže by to mělo jít dolů rychle..

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Jani,já jsem toho do sebe včera natlačila opravdu hodně. Večer jsem usínala s nacpaným bříškem. Ale to jsem za sebou měla 7 nebo 8 úspěšných dní bílkovinové diety. Tak ten včerejšek jakoby vypouštím a jedu dál. Docela mi to šlo a věřím, že půjde dál... Je možné, že jsem po včerejšku tak nacpaná, že mám na váze o 3/4 kg více? Asi jo, co?

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Leni, to jsem ráda, že už je to lepší. Dneska odlehčíš a jako by se nic nestalo :o)

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Já jsem tu a budu ještě pár hodinek :-)

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Já občas nakukuju, ale nikdo tu není...?? Nevím, co se děje.. Asi mají holky frmol..

Lenik (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Jo jo, stresík mě zmohl, jak jsem nečekala. Včera odpoledne jsem se vrhla na guláš s těstovinami, na to kuře s brambory a kečupem, na to dvě nektarinky, na to 3 musli tyčinky, na to zmrzlina, na to gnoči se smetanovou omáčkou... hlavně,že je líp.Dneska držím ovocno-zeleninový den.

Libka (Po, 8. 8. 2005 - 11:08)

Co že je tady tak mrtvo? Všichni čerpají dovolenou?Blue, jestli jsi na příjmu, koukla jsem na tvé fotky. Co prosím tě vidíš, jsi štíhlá a krásná ženská. Tak žádné deprese. A ozvěte se někdo.

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 08:08)

Děkuju :o)Taky se netýrám hlady, dávám si občas k obědu i pizzu a je vidět, že to jde i tak :o)Jdeme na ně! :o)

Libka (Po, 8. 8. 2005 - 08:08)

Jani, tak to moc gratuluji. Ty taky nedržíš žádnou dietu, že? Mám pocit, že jsme stejná "krevní skupina", takový podobný přístup k celému problému.Žádné násilné zásady, jen menší úprava běžného jídelníčku a pohyb.Tak nám to taky nejdéle vydrží.Jdeme na ty 2 kg společně, ne?

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 07:08)

Ahoj Libko, to je fajn, že se dovolená vydařila. :o)Mně se váha taky trochu pohla, mám 52,5, takže už jen 2,5 kila a budu spokojená :o)

Libka (Po, 8. 8. 2005 - 07:08)

Krásné podovolenkové ráno vám přeji.Tak, jak jste se tady měli? Až budu mít chvíli,tak si přečtu vaše úspěchy.Já se měla bezva. Nakonec to dopadlo úplně jinak a týden jsem byla s vnukem u mé sestry v Jeseníkách. Má tam farmu s ovečkama a malý si tam užil bezva zábavu - vyháněl a zaháněl ovečky, krmil je, viděl živé krávy, pohladil si telátka, honil kočku, jezdil na traktoru a lovili jsme kapry z rybníka. Zážitky na celý život.Jídlo jsem nijak nehlídala, jedla jsem podle pocitu hladu, občas i nějaký ten mls. Ale o to více jsem běhala po kopcích a vydávala tolik energie, jako tříleté dítě, které je celý den v pohybu. Nedovedete si představit, jak to člověka udolá. A to mám opravdu dobrou fyzičku.Váha dnes ráno 57kg, jsem nadmíru spokojená. V podstatě mi schází jen 2kg (možná), ale už teď to vypadá moc dobře.Jídelníček:snídaně - 1/2 cereálního rohlíku,50g uzený sýr,rajčata,paprikamalý řez ovocného koláčesvačina - banán,broskevoběd - cuketové zelí,brambory,pečené kuře (200g zelí,100g brambory,100g kuře)svačina -totéž co snídaně,ale bez koláčevečeře - ještě uvidím, na co bude chuť. Zřejmě to bude nějaký jogurt s vločkama nebo tvaroh, případně kefír. Nijak si to jídlo neplánuji, jen oběd si připravuji den předem. Ráno kouknu do lednice a vezmu si to, na co mi příjde chuť. Dělala jsem to celý týden a zjistila jsem, že mě potom přes den už nic nenutí navštívit lednici nebo spíž, když hned při snídani uspokojím své chuťové buňky. A navíc jsem i zhubla. Můj jídelníček je teď nejbližší normální stravě, žádná dieta. Jen omezuji tuky a cukry.i když 1x denně si ten malý hříšek dám, dnes to je ten rybízový koláč.Tak, já jdu na tu horu práce, která tu na mě čeká a občas nakouknu.Mějte krásný den.

Jana (Po, 8. 8. 2005 - 07:08)

Hezký den všem :o),doufám, že jste prožily aspoň trochu příjemný víkend.Dnešní jídelníček zatím nevím, jen snídani (musli a mléko) a svačinu (jogurt a ovesné vločky).

Lenik (Ne, 7. 8. 2005 - 10:08)

Moje váha z 68 kg na 65,5 někdy 65,6-7 kg. Kolísá to, ač se snažím držet. Ale to je stresem. Martinko, máš ode mě mail.

Jana (So, 6. 8. 2005 - 19:08)

Ahoj,dnešní váha: 52,5 kg :o)Hezký večer a neděli všem, držte se :o)

Martina (So, 6. 8. 2005 - 19:08)

Romy uvidis ze zitra uz to pujde lip :o)) ono je to asi tezke kdyz mapritel narozeniny tak urcite mate doma dobroty :o)). Ja jsem dneska cely den sama doma a snazim se odolavat plne lednicce,porad si vymyslim nejakou aktivitu abych ji neotevrela. Byla jsem si vyluxovat a umýt auto, vysprchovala jsem se, udelala si manikuru a pedikuru, natocila vlsy....umyla nadobi, udelala pro nase pernik a nalozila jim nazitra cinu :o) ted jdu na steper na 40 min. tak mi drzte palce :o)) zitra me ceka obed u pritelovi babicky ale ona vetsinou dela kuratko a zeleninu tak se snad nemam ceho bat :o))

Romy (So, 6. 8. 2005 - 18:08)

Holjy jak zvladate vikend???Ja nic moc:-((Snad to bude zitra lepsi...to ani neslo,pritel ma dnes narozeniny..od zitrka uz zase budu hodna Romanka:-))

Reklama

Přidat komentář