Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Stelejšn (Út, 23. 8. 2005 - 10:08)

Jinak dneska mam odpocinkovy den, po tom vcerejsim najezdu na lednicku se necitim. Rano jsem sice vstala dost brzy, abych stihla cvicit, ale byla jeste tma a tak jsem beh odlozila na zitra (jestli tedy nebude zatazeno, to se mi pak vetsinou nechce i kdyz nakonec jdu) a cviceni taky. Ale zase budu mit tak hodinu az dve chuze, protoze musim dnes zajet k ucetnim a to kombinuju s chuzi do kopce a z kopce.

Stelejšn (Út, 23. 8. 2005 - 10:08)

Tak jeste jednou ahoj a diky za privitani. No dopilovat by to chtelo hlavne po tech poslednich dvou dnech. Mam zpatky dve kila, ale doufam, ze to pujde rychle dolu. Vzdycky, kdyz si napisu jidelnicek tak ho vetsinou dodrzim at mame doma za dobroty co chceme, bez ohledu na to, co prede mnou ujida manzel, ale ted tu byla na pet dni kamaradka a tak jsem ji podstrojovala a byli na mne s manzelem dva. Prvni tri dny jsem se drzela, ale pak uz to bylo raz na raz. Tohle uz jsem tak od toho kvetna, co jste tu zacaly nezazila. Ja jak jednou zacnu hresit, tak pak uz jedu cely zbytek dne, takze nejlepsi je pro mne moc to nekazit. Ja dnes budu mit:sn.: vlocky, jogurt 1/2sv.: vlocky, jogurt 2/2ob.: smakoun s zampiony a ryzisv.: 1/2 kornspitz, 1/2 pomazanka tataracek, rajcevec: 2/2 kornspitz, nejaka zelenina a neco k tomu

Martina (Út, 23. 8. 2005 - 09:08)

Jani tak to jo, osmičky jsou prevíti to moc dobre znam :o))jinak ti mam zac dekovat, ze jsi neodesla a ze v klidku pokracujeme.Stelejšn - vítám tě mezi nami :o)), kokam ze uz se ti hezkych par kilo podarilo zhubnout a chces to jen dopilovat, to jsi na tom spravnem miste :o))

Jana (Út, 23. 8. 2005 - 09:08)

Stelejšn, ahoj, vítám tě :o)Jo, jo, i já jsem četla Hetmyho diskuzi pro inspiraci a spíš tam byly jen hnusné narážky, ale dost o tom :o))Dneska ještě nevím, co zdlábnu, ke snídani jsem měla ovesnou kaši, ke svačině tu mám jablko, k obědu nevím a k večeři už vůbec ne, uvidím podle chuti a napíšu jídelníček večer :o) Jinak dneska hupnu na rotoped a alespoň hodinu pojedu..

Jana (Út, 23. 8. 2005 - 09:08)

Martino, mně neděkuj, vůbec si to nezasloužím..Zub už je OK, zubař mi moc nepomůže, roste mi poslední moudrák a roste po etapách, vždycky tak chvilku bolí, poporoste a potom je třeba měsíc dva klid. Prevít jeden :o))

Stelejšn (Út, 23. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj holky, puvodne jsem se nechtela moc zapojovat, ale casto sem nahlizim a i to mi pomaha s motivaci shodit par kilo. Mozna to ani nemam zapotrebi dle indexu BMI, ale proste jen chci videt na vaze jine cislo:-) a soucasne trochu vytvarovat postavu. Merim 169 cm a diky Vam jsem se dostala z 67 na 61,5 a nebyt tohohle posledniho vikendu, kdy jsem to trochu prehnala s jidlem na navsteve, tak bych uz celkem byla spokojena. Byly casy, kdy jsem mela i 55 kg, ale spokojila bych se s 60 (pro zacatek). Ja teda nepocitam kJ, ale snazim se jist pravidelne v mensich davkach a hodne se hybat. Muzu se k vam pridat tedy uz i oficialne a nebo jste se to opravdu rozhodly zabalit? To by bylo skoda. Jinak se priznam bez muceni, ze jsem cetla obcas i Hejtmyho diskuzi a nic proti jeho nazorum nemam, myslel to dobre, ale proste se to nejak zvrtlo.

Martina (Út, 23. 8. 2005 - 08:08)

Krasne ranoani nevite jak rada vas tady vidim holky moje :o)) mam vas rada, jsem na vas zvykla a bylo by mi bez vas vazne moc smutno!!!!Posledni vec kterou napisu Hejtmymu:"tak uz se prestan ospravedlnovat, porad pises jak tady koncis, ale porad tu jsi, tak to prosim prestan psat a udelej to.....jo a mam dalsi kilo dole, mam 68 kg....ze 75 docela dobry ne????"Kačko děkuji ti za fotecky, jsi moc hezka a mas jiskru v ocích a máš šmrnc. S přítelem Vám to moc slusí :o))Jani- jsem rada ze sis to promyslela a vratila ses.....dekujiJinak doufam ze zoubek uz je lepsi :o)) vinko je asi dobry lek, ale jen na chvili....co tahle zubar?? nebyla by to lepsi volba?Holky ja uz delam tu novou praci docela pohode, ctvrtek patek mame skoleni tak se asi moc neukazu....ja dneska planuji:sn: dala jsem si kavu 3v1....sv: zitny chleba se sunkou+rajceob: zeleninovy salatSv: nejake ovoceve: testoviny se spenatemHolky ja tady postradam ted si nemuzu vzpomenout na jmeno tu milou holcinu s malou Emickou.....kam se podela???

blueblueblue (Út, 23. 8. 2005 - 07:08)

Kačko ty jsi teda kočka! kolik chceš ještě hubnout? já mít takovouhle postavu, mimochodem s přítelem vám to moc sluší a díky za fotky, viděla jsem tě vlastně za celou dobu poprvé.

Jana (Út, 23. 8. 2005 - 07:08)

Ahojky,Kačko, děkuju za fotky :o) Jsou úžasný a na Tobě je vidět, že jsi zhubla, moc Ti to sluší :o)

blueblueblue (Út, 23. 8. 2005 - 07:08)

Dobré ráno,já jsem stále tady! Teď budu pár hodin mimo, ale chci aby bylo jasno, že jsem to tady neopustila.

Kačka (Út, 23. 8. 2005 - 00:08)

Omlouvám se, pokud vám způsobí potíže, že mailiků bude 5. Jinak to prostě nešlo, asi mám už jalové ruce. Ale tváří se to jako odeslané. Libko, na Tebe nemám mailik, jinak jsem snad na nikoho nezapoměla.Fotek bylo přes třista a těžko se mi jich vybíralo takhle málo, ty Jeseníky jsou prostě nádherný.A doufám stejně jako Blue, že si to tu neťukám do větru :-))UUFF..dobrou noc/den

Kačka (Út, 23. 8. 2005 - 00:08)

Tééda děvčata vy mi dáváte rány. TeĎ budu sobec, ale mě tu bylo dost dobře a hlavně se mi po několika letech zadařilo hubnout bez trápení a teď to tu čtu a říkám si, jak já budu pokračovat dál. Prosím, prosím nemůžete to jen tak zabalit. Přiznávám, že jsem asi trochu psychicky labilní, ale mám teď pocit, že mi někdo umřel :-(((Blueblueblue........nejsi žádná slepice a rozhodně se tak nenazývej. Upřímně si o Tobě nemyslím nic špatného, fakt. Jo,vlastně jo..jsi moc sebekritická. Já Tě mám ráda a rada čtu Tvé přízpěvky !!!!Jani, Ty taky za nic nemůžeš a co se týče přízpěvků pod Tvým nickem, ten kdo Tě zná moc dobře pozná, co píšeš Ty. Pamatuješ psala tu nějaká Jana a hnedle jsem poznala, že to nejsi Ty. A to nebyla vulgární ani jinak nevybočovala. Joo...a doufám, že je ten zub lepší. A víno je dobrý napad, jinak snad dnes ani neusnu a to jsem úplně fyzicky hotová.Pokusím se znovu poslat ty fotky, ale nechci slibovat, protože je to nějaký po......Tak, doufám, že se vám to do zítra rozleží v hlavě a budeme se zase podporovat. Byla bych moc ráda.Ozvu se zase až večer, protože celý den makám až do zčernání :-(((

Jana (Po, 22. 8. 2005 - 20:08)

Ahoj holky, máte pravdu, proč to balit. Neměla jsem reagovat na žádné útočné příspěvky tady i jidne, tak se moc omlouvám, je to moje vina... Můžete mojí dnešní "nepříčetnost" přičíst tomu bolavému zubu? Byla bych ráda :o) Mimochodem ho teď opíjím bílým vínem, takže ze cvičení dneska nebude nic. No co, zítra je taky den, že jo? :o)Hezký večer

blueblueblue= s (Po, 22. 8. 2005 - 19:08)

Ještě chci vysvětlit proč hubnu tak dlouho a nezhubla jsem třeba 10 kg - protože to podle mne nemám za potřebí, chtěla jsem na 57-58 kg. Teď mám 59, trošku se na té váze rozkoukávám, nechápu, jak jsem to dokázala, snažila jsem se o to roky - marně. Raději teď chci jíst normálně - udržet si tuto váhu a čase nějak nenápadně a bezbolestně stáhnout tyto 2kg. Nemám teď moc motivace, oblečení je mi velké, všichni mi povídají jak jsem hubená, samozřejmě se mi to nezdá, stehna mám stále plné špeků, zadeček je asi fakt menší a ruky jsou párátka.

blueblueblue= s (Po, 22. 8. 2005 - 19:08)

Asi si tu budu povídat sama, občas to dělám, tak proč to nedělat písemně že?Jak jsem si plánovala, že přijdu domů a dám si něco malého, to jo, ale potom zase něco a něco. ... bylo toho hodně. Tak jsem se za trest trápila u videokazety Cindy Crawford - znáte někdo její cvičební program? zítra mě bude zaručeně bolet celé tělo, ale je to dobrý pocit, když to aspoň z 90% stíhám.

Hejtmy (Po, 22. 8. 2005 - 19:08)

a propo nic jsem ničit nechtěl... jen jsem řekl pár svých názorů.... byla to blbost uznávám... ovšem čekal jsem že na diskuzním fóru jsou lidé připraveni diskutovat... i kdyby jim to bylo sebevíc nepříjemné... asi nejsou... takže... mějte se a nevzdávejte to.

Hejtmy (Po, 22. 8. 2005 - 19:08)

nemusíte to balit... já na doktorce končím... není to ješitnost... myslím že to té mám daleko.... kvůli mě nemusíte...já jsem znechucenej... jak říkám požádal jsem webmastera aby mou diskuzi smazal, takže klidně můžete pokračovat OK? Zdravím

Martina (Po, 22. 8. 2005 - 15:08)

Kačko taky si myslim, ale nejak moje snaha to zachranit byla prd platna!!!!

Katka (Po, 22. 8. 2005 - 15:08)

Tak tohle nechápu, jeden příspěvek od Hejtmyho a vy to tu balíte? To nemyslíte vážně, že se tak rychle vzdáváte? To pak ani není možné zhubnout, když vás rozhodí jedno nedorozumění.

Martina (Po, 22. 8. 2005 - 15:08)

Libko budu rada kdyz se ozves az to dodeláš a budu ráda kdyz nás tam privítás.Tam by se snad nic takove stat nemelo.Hodne me to sklamalo holky....strasne moc.Mejte se ahoj

Reklama

Přidat komentář