Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Baculka (Čt, 25. 8. 2005 - 10:08)

Diky za privítanie.Blue, mas pravdu, nesutazime predsa, ktora viac zhodi. Musim si stale opakovat, ze zadarmo nic nedostanem. Odkedy sa denne hybem, citim sa lepsie, zdravsie, telo lepsie funguje. A casom sa to iba znasobi. Denne makam 1/2 hodiny na rotopede a kazdy druhy den posilujem. Nie je to moc, ale zaciatok ma byt pozvolny.Marti, som rada, ze si na mna nezabudla. Inac gratulujem k ubytku na vahe. Je to supeeer.

Martina (Čt, 25. 8. 2005 - 09:08)

omlouvám se za překlepy :o))

Martina (Čt, 25. 8. 2005 - 09:08)

Ahoj holkydneska zitra a mam skoleni ale em tam sem nakouknu :o))Blue hezky si to napala a mas upnou pravdu.Bauclko ahojjj moc dobre si na tebe pamatuji ajsem rada ze jsi zpet....spolu to zvladneme.Libka mi taky hodne chybí....Libko nechces si tu neprítomnost tady treba jeste rozmyslet??? :o))Holky tak ja zase bezimk snidani jsem snedla bebe dobre rano tak mam snad energii na cele dopoledne :o))) Jinak mam vyridit prozdravy od Lenika...nechce sem uz chodit, ze bude hubnout dal, ale nezapomnela na nas :o))

blueblueblue (Čt, 25. 8. 2005 - 09:08)

Baculko nevěš hlavu a zapomeň na zaručené diety. Poslouchej svůj vnitřní hlas. Tak hezky jsi začala tak do toho pojď s námi.Stelejšn díky.CHTĚLA BYCH VŠEM I TĚM, CO TO JENOM ČTOU ZDŮRAZNIT, ŽE TADY NEJDE O TO, KDO KOLIK ZA JAKOU DOBU ZHUBNE! ZŮČASTNIT SE MŮŽE PODLE MĚ KAŽDÝ. VŮBEC SE NESTYDÍM ZA TO, ŽE TADY HUBNU UŽ TAK DLOUHO, ŽE MI TO TŘEBA I NEJDE. SNAD OVLIVNÍM PÁR TĚCH, KTEŘÍ VÁHAJÍ, JESTLI SEM PSÁT.

Stelejšn (Čt, 25. 8. 2005 - 08:08)

Blueblueblue, ja ti to napisu na mail, abych to tu zbytecne nezahlcovala. Je to na dlouho a nesouvisi to s hubnutim:-) i kdyz prave pritom jsem se dostala na mych kritickych 54,5 kg aniz bych se pokousela hubnout. Jenze jsem taky zjistila, ze to je hranice, pri ktere uz moje telo kolabuje.

Stelejšn (Čt, 25. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj holky, dneska se ledy pohnuly a zrejme se mi konecne podarilo dostat ze sebe vsechny ty dobroty z vikendu a bez pul kila jsem na predvikendove vaze, takze jsem plna optimismu:-)Jinak dneska rano beh do sousedni vesnice (neni to tak hrozne jak to vypada, je to kousek:-)), ctvrt hodky zpevnovacich cviku, cviceni na mici, cviceni na pater a pul hodinky chuze do prace (asi se dnes jeste nachodim vic, musim neco zaridit v centru).Jidelnicek:sn.: (opet) 1/2 jogurtu, oves. vlockysv.: 2/2 jogurtu, oves. vlockyob.: kuskus se zeleninousv.: 1/2 kornspitz, 2/2 pomaz. tataracek ze vcera, okurkavec.: (asi) 2/2 kornspitz, arasidove maslo, melounvec.2.: kefir, banan.

Baculka (Čt, 25. 8. 2005 - 08:08)

Ahoj holky. Vraciam sa k vam po dlhom case. Čítala so si všetky príspevky a je mi lúto, ze sa nejakým Hejtmym diskusia takmer rozbila. Najviac mi chýba Libka, ktorej skusenosti som priam "hltala" a je pre mna vzorom. Libka, ak sem obcas zablúdis, tak vedz, ze nam moc chýbas.Za ten cas, co som neprispievala, sa mi podarilo pribrat. Z nejakých 60 kilov na 66 /hrôza/ avsak musim dodat, ze tych 60 nebolo vypotenych cvicenim, ale hlupou a nezdravou Atkinsonovou dietou. Povedala som si dost priberaniu a uz 3. tyzden denne makam na rotopede a posilujem a stravu som obmedzila na tak 5000-5500kj denne a mam svojich 62-63 kg.Moj jedalnicek:R: musli, vitalinea jogurtS: jablkoO: zemiaky zapecene so spenatom a syromV: zeleninový salát

Jana (Čt, 25. 8. 2005 - 07:08)

Hezký den,můj dnešní jídelníček:snídaně: ovesné vločky s jablkemsvačina: mrkev, sýroběd: těstoviny, kuřecí maso, zeleninasvačina: žitný chleba, tvaroh, rajčevečeře: zel. polévkaPohyb: chůže cca 10 km, rotoped a posilování

blueblueblue (Čt, 25. 8. 2005 - 06:08)

Snídaně: sladký moment, knuspi 3 kusyOběd: noky se špenátem - už zase nosv.: bílý jogurt nízk.Večeře: asi rýže a soj.maso2.večeře: zelenina

blueblueblue (Čt, 25. 8. 2005 - 06:08)

Stelejšn - jak to prosím myslíš o tom pschickém rázu? to jako že prostě z nervů? možná že by to u mě taky přicházelo v úvahu.Lucko - fakt hezky jsi to napsala, pojď mezi nás, poslední kg bývají fakt nejhorší, tělo se hrozně brání. V tvém případě bych zkusila sporty jako jsou chůze, kolo apod. Jsou to přirozené sporty a myslím, že svaly při nich nějak nenaběhnou. Já mám taky nohy obalené sádlem. Víš já mám vlastní cvičební sestavu, rozehřátí, posilovací cviky a potom trošku skákání, kopů - ty s na tvarování nohou hodně doporučují - myslím karatistické kopy a kopy do stran a tak.Jinak jsem včera trošku změnila jídelníček, místo chleba s vaj.omeletou to byli noky se špenátem, hodně kalorické tak jsem si zatrhla hříšek - sladký moment a bude až dnes.

Martina (St, 24. 8. 2005 - 21:08)

DNESKA JE TADY NEJAK MRTVOJA JDU SPAT JSEM DNESKA UNAVENA BYLA JSEM V PRACI OD 7:15 DO 17:30 A MAM TOHO PLNY KECKY. PAPA HOLKY A ZITRA SE TADY OPET SEJDEME :O))

Martina (St, 24. 8. 2005 - 16:08)

Lucko moc dekuji za to co jsi sem napsala :o)) víš oni prave ty 2-3 kila jsou nejhorsi a nejlip to vzdy vidime jen my sami ač okoli tvrdi ze je nevidi, my je citime a to je nejhorsi. ja teda bojuji s více kily, ale naprosto te chapu.ja mam taky problemy s HA nebo lepe receno s pribranim po jejim brani, vis bud to chce HA zmenit, a nebo ji nebrat a nebo se s tema kilama horko tezko poprat.jak sama pises, nejde o hubnuti ale o zmenu zivotniho stylu naporad!!! Nemusis se toho bat jako nejakeho strasaka, i kdyz budes zdrave zit a jist, neznamena to ze si nemuzes dat nejakou dobrotu a tim se to liší od těch sílených diet kdy se treba na koblihu muzes koukat jen za sklem v obchode rychle zhubnes 5 g a za mesic mas 7 zpet!!! Prave v tom to je a prave proto bych se toho nebala. Jist zdrave na co mame chut, ale hlidat se.Jinak pokud budes cvicit jako myslim hodne posilovat porostou ti svaly....a pak je jasne ze budes mit vetší objem!!! A svaly taky hodne váží !!!! Mám kamaradku ktera hodne posiluje a nejak koketuje s kulturistikou, je vymakana, ma "krasny" telo a prestoze mi pripada hodne stihla vazi na 170 cm asi 69 kg.....nebo 67 ted nevim a to jsou zrejme asi ty svaly!!!Luci pisu ti jako laik co si myslim a jak ja to vidim, ne jako odbornik, ktery by tomu rozumněl, jsou to jen takove moje nazory jo :o)))

Lucka (St, 24. 8. 2005 - 16:08)

Ahoj holky, byla bych opravdu rada, kdyby jste tady zustali, protoze je to docela inspirativni, clovek si muze vzit dobre i to, co nepomohlo a zkouset to na sobe. No ja jsem ten typ, co to zvlada tezko takove situace, protoze ne ze bych nemela vuli, ale mam strach, ze to musi byt naporad, proste se budu omezovat celej zivot. A to me desi. Vzdycky jsem byla hubenour, akorat jak jsem zacla brat antikoncepci, tak nejake to kilecko vylitlo nahoru. Ted jsem skoro na sve puvodni vaze, i kdyz HA jeste beru, ale i kdyz mam jen o tri kila vic nez pred tim, nez jsem s HA zacla, mam takove "krasne" spicky na stehnech a brisku, ze to vypada hrozne. A nevim, jak se toho zbavit. Jim zdrave, mozna obcas zhresim, ale to jen z casu na cas, protoze nemuzu porad pred pritelem rikat, jak nemuzu tamto a to, protoze bych ztloustla. To me chce pak poslat na psychiatrii, protoze se mu zda, ze nemam co hubnout. Mozna, ze ne, ale ty nohy a bricho mam oproti telu opravdu hodne velike. Mivala jsem hulky. Zkousim taky cvicit, ale mam spis jen pocit, ze se mi jeste zvetsujou ty stehna, mam o 1 cm vic nez predtim. Takze jen pozoruju, zkousim jist zdrave, ale nevidim nejaky vysledek. :-(Ale vam to jde skvele, obdivuju vasi vuli i odhodlani, urcite je to narocne zapojit do toho zivotniho kolobehu jeste mysleni na jidlo. :-)

Stelejšn (St, 24. 8. 2005 - 15:08)

Holky, mne driv ty salamy ani tak nevadily. Kdyz jsem byla mala, tak jsme nic jineho nez Vysocinu domu nekupovali a pak jsem jeste mela rada lovecky a polican. Jenze jsem ctyri a pul roku pracovala jako dispecerka v mezinarodni kamionove doprave a maso jsme vozili tehdy jeste z EU ve velkem pro masokombinaty tady a to, co mi ti nasi ridici vykladali a co jsem videla, tak jsem si radsi nechala zajit chut.Tady na doktorce je dost velke forum o kvasinkach a mykozach, kdybyste potrebovali nejak poradit ohledne tech dalsich problemu. Taky jsem se s tim jeden cas potykala. Jenze u mne to bohuzel bylo psychickeho razu:-)))

blueblueblue (St, 24. 8. 2005 - 15:08)

Canesten je fakt spása v takových případech.

blueblueblue (St, 24. 8. 2005 - 15:08)

Romy trošku se mi zdá, že se na tu váhu moc fixuješ. Zkus ji na pár dní zamknout do skříně a schovat klíček. Mě to taky hrozně znervózní, když se moc snažím a výsledek žádný. Víš ono se to neprojeví hned. Chce to pár dní. Jinak to chce možná nastartovat metabolismus. Jak přesně to udělat nevím, malé porce, jíst často - to děláš. Zkus ještě vytrvat.

Romy (St, 24. 8. 2005 - 14:08)

Blue..ja nevim..taky to nechapu:-(Dnes jsem teda mela:SN-tvrdy syr,knuspi,paprikaSV-knuspi,cottageO -ryze+ zelenina+ kur.sunkaSv- 30g celozr.lupinku+kafe s mlikem atim jsem pro dnesek skoncila...Ja te vaze ukazu!!Cviceni kazdy druhy den rotoped...Jo holky na ten zanet jsem si koupila cipek Canesten..je tam jen jeden a pusobi vic dnu a pomohl mi:-)

Martina (St, 24. 8. 2005 - 14:08)

jani ja taky hovezi (krom tataraka) a veprové nejim temer vubec, nechapu jak nekdo muze do pusy strcit bůček....a uzeniny....styl jak pise Stelejšn jako toceny, parky, junior, odporny nejvic je mi Gothaj a jinak vysocinu si dam tak jednou za cas s rohlíkem, ale u nas se to moc nekupuje, takze k tomu nemam pristup a nemam ani chut!!!!

blueblueblue (St, 24. 8. 2005 - 14:08)

Marti, nic si z toho nedělej, já takhle dokázala pojídat bramboráky nebo kukuřici, občasné záchvaty nenažranosti povoleny.

blueblueblue (St, 24. 8. 2005 - 14:08)

Stelejšn - já taky maso moc nemusím, vlastně jako ty. O víkendu u budoucí tchýně se mu taky nevyhnu. Občas dostanu chuť a to si dám i ten párek, ale většinou si vystačím se sýrama.Lucko - díky moc za to, co jsi napsala. 2-3 kg to se teď nás snaží hodně. Něco už jsme zhubli a já například chci 2-3 kg. Pojď do toho s námi a poděl se o svoje zkušenosti.

Reklama

Přidat komentář