Reklama

Začněme hubnout dneska 2. 5. 2005!!!!!!

Lenik (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

To potěší, že jste mě pochopily. Jsem nějaká nevyspalá a naši si teď musí myslet, že navíc ještě nedospělá :-)K těm štírům: Prý znají jen negativní a pozitivní, nic mezi tím. Ale to nevím. Přítel mi už jednu špatnou věc odpustil, prý se k tomu už nevrací, je to zapomenuto, tak uvidíme... O štírech se říká, že jsou hodně žárliví, ale ten můj není :-) Takže opravdu nemusí být všichni podle znamení stejní. Ale ty pronikavé oči... A jsou sexy. Na chlapovi zaručeně poznám, že je štíreček :-) Náladový ten můj není. Jen když má prostě blbou náladu, tak to neřeší a ani stádo volů s ním nehne. On je on a má své ego a nikdo mu nebude zasahovat do jeho území... ta tajemnost je dost dobrá, neustále máte pocit, že toho člověka ještě neznáte úplně a musíte pořád dál a dál poznávat :-)Ale já už zpět k hubnutí. Připadá mi, že jsem tu nejtlustší podle toho, co čtu. Fakt super!snídaně 10:00 - meruňkový zákys 400 mloběd 12:00 - rizoto s libovým vepřovým masemsvačina 14:30 - talíř ovocevečeře 17:00 - asi zase rizoto nebo žitný chlebík s cottage a šunkouPo 17:00 v případě nouze jen zelenina :-)Piju, piju, piju. Tak taky pijte, pijte, pijte :-)

Jana (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

Když si tak pročítám ty svoje nectnosti, tak jsem se trochu zděsila :-O Doufám, že mám i pár ctností :o))

Jana (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

blue, máš pravdu, jsme občas na zabití :o))Já to mám taky tak. Nenávidím bývalou přítelkyni mého přítele, i když už to je skoro starověk.. Sama to nechápu, když se nad tím zamyslím, ale je to tak :o))

blueblueblue (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

Leni a Jani:můj přítel štír a tchýně taky. Takže to vidím i z ženské a mužské stránky. Víš Jani, že je to prý nejproblematičtější znamení? ale to jsou jenom poučky.Přítel je někdy na zabití a s tím odpuštěním - to je fakt hrůza, člověk aby se bál vám štírům něco říct nebo tak, potom ho budete nenávidět celý život. Například můj nesnáší mého bývalého přítele, ale nemá vůbec důvod - byl daleko před ním.

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

Jani dekuji moc jsi me potesila :o))Laniku ja mela take pritele stira, jsou to lidé s pronikavým pohledem jak jsi psala, navic jsou velmi náruživí ze jo Jani :o)))Leniku u pritele taky chodi jedna takova zenska a vzdy chodi kolem baraku a rve, ale ta je blazen, 2 syny zavreny a manzela doma nepracujiciho tak zacala pit a pak vyleze na sidliste a rve z plnych plic...je to neprijemne, naprosto te chapu!!!

Jana (Čt, 28. 7. 2005 - 11:07)

Leni, tak to nevím, jestli umím ničit pohledem :o)) A co mě nejvíc asi štve je, že nedokážu zapomenout i tu nejmenší křivdu, odpustím, to jo, ale nezapomenu a drtí mě to dlouho a dlouho :o(A ze žárlivostí mám taky svoje zážitky :o/ A o náladovosti ani nemluvě..Navíc jsem od malička tak tvrdohlavá, že mě k tomu co nechci nidko nikdy nepřemluvil :o)) Leni, to musela být nepříjemná noc. My spíme taky při otevřeném okně a někdy mě vzbudí opilci, jak se vrací z hospody, většinou řvou jak na lesy, v noci se to navíc víc rozhléhá.

Lenik (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Jani, mám přítele typického štíra. To je stejně zvláštní, jak je na vás poznat, že jste štíři. Myslela jsem si to o tobě. Jste hodně výrazní, máte pronikavé oči a umíte "ničit" pohledem. Přiznej to! A líbí se mi, jak žádný štír neřekne, že je "štír" ale vždycky "typický štír". Děláte to všichni. A jak ti jde hubnutí? Když se štír rozhodne, tak jde do toho plnou parou, překonává sám sebe...Teď napíšu něco, co sem asi nepatří, ale pobavte se. Zažila jsem naprosto šílenou noc. Takovou jak v hororu a ještě teď na to nemůžu zapomenout.Ve tři ráno se tu děly tak hrozné věci, že jsem se bála a jak malé dítě šla spát k mámě do postele.Před barákem spustila nějaká bláznivá ženská, až z ní šla hrůza. Měla jsem z ní takový strach, že jsem ani nevykoukla z okna a teď toho lituju, protože nevím, kdo to byl. Hystericky ječela a do toho se smála jako šílenec, normálně jak v hororu. A tohle vydržela asi 15 minut, co šla ulicí. My jsme na začátku ulice a já jí slyšela ještě když byla u posledního baráku.No on to byl fakt takovej až ďábelskej řev. Představte si jekot a hlasitej smích v jednom.Bydlím v prvním patře, docela kousek nad zemí, měla jsem otevřené okno, které jsem se bála zavřít, aby si mě nevšimla a za dveřmi je ve skříňce klíč k mému bytu, který používají naši, když mi sem brzy ráno dávají psa.Takže fakt super. Často kolem chodí jedna ošklivá, tlustá a moc kozatá holka (až extrémně, ukazuje chlapům kozy za panáka), které je tak 20-25 a pořád vozí prázdné golfky a dítě nikde. Jestli to není ona. Fakt to byl řev, jako když ženská ztratí dítě. No ale já jsem si nikdy nevšimla, že by byla blázen. Tak asi tak.

Jana (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Martino, ty jsi taky skvělá :o) A díky,že jsi založila tuhle diskuzi, jiné diskuze o hubnutí tady tak dlouho nevydržely a většinou stály za velký kulový :o))

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Leniku nema rada lidi kteri jsou moc cilevedomi a jdou pres mrtvoli, rikam jim upiri, ale ty jsi hodna, ani bych nerekla ze jsi takova, ale zdani klame, hlavne na internetu !!Ale jste vsechny fajn a jsem rada ze vas mam :o))

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Libko ja si rikala ze jsi asi lev ,vazne jsem te odhadla :o) lev je i nas reditel a toho zvorvna nemusim, ale mam kamaradkou blizkou lva a to je hodny lvice :o) podle toho se lidi posuzovat nedaji :o))

Lenik (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Lenik (Lenka)22 let, 163 cm, 67 kg (2 kg dole za měsíc)Děčínnezaměstnaná, stále hledající (snad už to brzy vyjde)hruška (pas 69, zadek 102, boky 98)Chci se dostat na 59-60 kgzn. beranice :-) tvrdohlavá, ale cílevědomá, jdu přes mrtvoly, tak taky bacha na mě :-) jinak vznětlivá, dělám unáhlené závěry a jednám impulsivně...

Libka (Čt, 28. 7. 2005 - 10:07)

Libka=Liběna164cmdočasná!!! váha 58,8kg(zhubla 3kg)typické jablko 93/79/9049 letvlasy - trojbarevný melír,krátký účesSeverní Moravapotravinářský analytik-chemik typický LEV - bojovný, vůdčí typ(bacha na mě)

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 09:07)

Jestě jsem zapomněla, jsem ryba se vsemi vlastnostmi jak ma byt: vecne v oblacich ale pritom pevne nohama na zemi v zivotnich a rozhodujich situacich, velmi citliva a vzdy pripravena podat pomocnou ruku, i kdyz nevzdy je to dobre, obcas toho lidi vyuzivaji. Ale dokazu i rici ne a byt obcas tvrdohlava, jinak srdce na dlani :o)))az na obcasny sklon k depresim.

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 09:07)

Bleu ok at v tom nemame hokejMartina23 let171 cm71 kgzhubla 4 kg za 3 mesicehruskablond vlasy, hnede ociobchodni asistentka (manažer kurzů)Praha

Jana (Čt, 28. 7. 2005 - 09:07)

Dobrý nápad :o)Jana, 160 cm, 53 kg (zhubla 2 kg)teď momentálně měděno-hnědé dlouhé vlasy, modré oči, 25 let z Prahypovolání: recepční a sekretářkaznamení: typický štír

blueblueblue (Čt, 28. 7. 2005 - 09:07)

Holky chtěla jsem vás poprosit, jestli bychom nemohli udělat takové shrnutí každé z nás, mám v tom trošku hokej.blueblueblue 170 cm, 60 kg (zhubla 3)(Marie)hnědé vlasy, modré oči, hruška, téměř 22 letz malého města na Jižní Moravěpovolání: účetníznamení: typická panna - panovačná, perfekcionistka

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 09:07)

Libko presne tak to je, ale kazdy musi pocitat s tim, ze ne vzdy bude mit ustlano na ruzich, clovek musi byt pripraveny na to, ze zivot mu prinese moc krasnych, ale osklivych zkusenosti a veci v zivote. Urcite je potreba celkova pohoda, ale zase na druhou stranu, majetky a penize stesti neprinesou, jen muzou v urcitych situacich pomoci a jsou potreba, ale treba mit nemocne dite nebo podobne katastrofy jsou mnohem horsi a clovek se s tim musi umet vyrovnat jestli mi rozumis jak to myslim :o))Holky vim ze bych nemela, ale neodolam si dat kavu :o)) tak jdu na ni :o))

Libka (Čt, 28. 7. 2005 - 08:07)

Martino, máš určitě pravdu. Pocit pohody, štěstí, dostatečné zázemí, to vše navozuje podmínky, aby se člověk mohl věnovat svým blízkým a milým, sobě samému a svým koníčkům.Ono není nutné mít hodně peněz a majetku, to jen zatěžuje. Ale spíše se snažit být spokojený a šťastný teď, v tomto okamžiku. Dívat se spíše optimisticky i na věci, které ten život ztěžuji a snažit se vybrat si z toho to hezčí. Pak je všechno jednodušší.Tu situaci, kterou popisuješ jako svou současnou realitu, tu jsem zažila také a proto jsem přibrala - zapomínala jsem na sebe, zapomínala jsem na normální život. A o tom to je.

blueblueblue (Čt, 28. 7. 2005 - 08:07)

Jani - provedu, už pádím.Libko - víš co je nejhorší, nejen, že ze sebou máma nedokáže nic udělat, ale neustále mi říká, že jsem anorektička a že jsem nemocná. Pro ni vzít kolo a jet se projet je nemyslytelné - nejhorší je, že mě tak vychovala, ale já jsem se včas vzepřela a snažím se žít jinak. Jinak včera přijela ta má nevlastní sestra - vypadám vedle ní jak po dvou dětech.

Martina (Čt, 28. 7. 2005 - 08:07)

Krasne teple rano vsem :o))Libko - co bychom dělaly kdybychom tě tady neměly, když mame problemy tak poradis, podrazis. Mas tolika optimismu a dobre nalady ze ji muzes rozdavat, hodne mi pripominas moji maminku, skoda ze jen me to tolik nejde a to ji mam doma jako vzor. Nijak to nemyslim zle, ale myslim si ze s tim ma hodne spolecneho situace myslim zivotni situaci ve ktere se clovek nachazi, hubnuti je vec u ktere clovek musi byt v pohode, treba to zni jako vymluva, ale rikam si obcas ze to nejde prave proto ze: mam desne moc prace, nestiham kamarady, snazim se venovat priteli, schanime uz rok byt a porad nic co by vyhovovalo, nase stare auto se vecne domaha nejake opravy, zadne penize nasetrena pro chvili potreby, zdravotni potize at uz moje nebo v rodine. Vim, ze kazdy ma svoje problemy a ze to co pisu jsou problemy bezne, ale me to ubira elan, optimismus a takovou tu radost ze zivota. Uzasny je ze mam takovou rodinu a maminku jakou mam, protoze bez jeji pomoci at uz citove nebo financni bych byla asi v p.....Moje maminka mi vzdy rika, ze kdyz ji bylo jako me mela se uplne stejne jako ted ja, ze si mam uvedomit ze ona je o 27 let starsi. Ale ta jeji pohoda je hodne tim, ze nemusi otacet kazdou korunu a premyslet v obchode zda kure nebo prasek na prani jakmile clovek ma o starost min (at uz financni, nebo dostane byt, auto, ma praci ktera ho bavi a uspokojuje)tak se hned podle meho zije lip, s chladnejsi hlavou a vetsi pohodou.Nejak jsem se rozpovidala, ale snad chapete co tim chci rict, ale ne vzdy to tak jak jsem napsala v zivote chodi, myslim si ze clovek muze byt svym zpusobem stastni i v pripade ze ma kupu starosti.A jak rikala vcera moje maserka, ze pribrala 4 kg (zhubla za 12 mesicu 24 kg)a ja se ptala jak je to mozne rekla mi no co : JSEM ŠŤASTNA, ale kazdopadne to bylo jen chvilkove na dovolene kde ji vyvaroval a pecoval o ni pritel, ale uz je zase na svem rezimu a za mesic to bude mit dole.Kazdopadne mi vcera rikala ze jsem zhubla tim ze me vidi jednou za mesic tak am jiny pohled nez lidi co me vidi denne, pecuje lymfatickou masazi o moje problemove partie a ja se mnohem lip citim a mam dobry pocit ze to hubnuti jeste necim podporuji.ja dneska:sn: 300g svesteksv: kava + nektarinkaob: zeleninovy salatsv: 1 kedlubnave: udelam si talir plny ruzne zeleniny.snad to dneska vydrzim :o))Jinak mam nakoupene 2 lahve vody a budu hodne hodne pit. Tak taky hodne pijte at to vedro prezijeme.

Reklama

Přidat komentář