Reklama

Cervikální dystonie

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 08:08)

odborné...Ahoj Lado , jestli chceš pošli mi svůj email na: [email protected] a já ti přepošlu všechny svoje výstupy z oberonu / možno i Salvie a můžeš si porovnat co se stalo po měsíci na plazmě. A můžeš mi vysvětlit proč, když to údajně nefunguje. A jak se tyto přístroje shodují a v čem se rozcházejí.

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 08:08)

odborné...A proč se neudělají studie a proč se neprokáže účinnost ? já jsem pro . Strach , že by to mohlo fungovat a udělat převrat ve zdravotnictví ? to asi bude odpověď na proč.

Standa= ferda m (Pá, 7. 8. 2015 - 08:08)

Ha, inkvizice v našich řadách, ještě, že máme už hromosvod, MR- (což pracuje také na rezonanci dipól molekul vody) a další vymoženosti, které tu přinesli "blbci", co si museli vyslechnout hodně "chytrých řečí" než se to podařilo prosadit. A sláva, že se už nepálí na hranici - hodně lidí by si tento zvyk chtělo zopakovat - hlavně ti, kterým se v tom točí velké prachy a to je oč tu běží. Vyšetřit někoho za 45 minut by se nelíbilo hodně lidem s prodejem diag. přístrojů! Když to můžeme dělat měsíce a pojišťovny to zaplatí.Já tomu naopak fandím, jo to nové , revoluční a má to budoucnost a moc a moc si vážím lidí, kteří s tím přišli nesou kůži na trh - to nedělal jeden blbec někde v garáži, ale pracovali na tom, stovky odborníků(a určitě ne blbých), jsou za tím tisíce hodin práce v labinách a já si takových lidí velmi vážím. Je velice lehké kritizovat a nic konstruktivního nepřinést - tyto přístroje navazují na práce pana Tesly(jeho studie o účincích všech frekvencí a vysokých potenciálů a lidský organismus)Plazma generátory používají základu patentu T.H.Moraye- léčebný terepeutický aparát z roku tuším 1949.(A fungoval velice dobře) Dělám do elektroniky 40let; do programování přes 30let;5 let jsem i kultivoval a izoloval houbové kultury na agarech a vypěstoval jsem určitě i kila kontaminací všech druhů od virů, bakterií plísní, hub až po větší potvory a biologie hub byla můj "chleba". (buňky hub nebo lidské toho mají dost společného) Takže něco malinko tuším, kolik za tím bylo práce.Dej těm nemocným lidem šanci, ať si to zkusí, nikdo je nenutí, stačí dát na vědomí , že tu taková příležitost je (ne lečitele). Nezatracuj (někomu to třeba může zachránit i život) něco čemu nerozumíš, co jsi ani nezkusila- to že nerozumím, ještě neznamená , že to nefunguje. A jak to funguje mě ani tak moc zajímat nemusí(to zase zajímá mě a sysifos)- víš něco o řídící jednotce v autě? Jak funguje? Asi ne, hlavně že to jede. A autem jezdíš? Sysifos = banda blbců(nemám je rád a není to kategorie lidí se kterými bych si rád popovídal). Co konstruktivní pro tuto civilizaci přinesli ? Jeden patent! Kritizovat umí každý. Když to jsou takové bedny a kapacity, tak proč nic nesestrojili??. Pan Tesla jezdil v roce 1931 v elektromobilu napájeného jen anténou(žádné baterie!!)- tak ať se ukáže ten slavný spolek. Jak to dělal v roce 1931? Měl tam jen 12 eletronek - to by mohli dát dohromady ti IQ z tykve.A než vyzkoušenou chemoterapii , tak to raději nevyzkoušené metody a přístroje.Ale toto vlákno ponechme tomu , čemu má sloužit. Já plazmu i oberon mohu doporučit.(byl jsem na tom) byť účinek byl na pár týdnu zlepšení možná měsíců , ale i ty se počítají. K vyléčení CD nedošlo- to je fakt, úlevu to v každém případě přineslo a nepotřeboval jsem brát ani tolik rivotrilů a pokud máte rezistenci na botulín, tak toto by ji mohlo odbourat. Mě začaly znovu působit léky , které již nefungovaly.

lada (Čt, 6. 8. 2015 - 12:08)

odborné vysvětlení:"Biorezonanční terapie Jde o typickou pseudovědeckou metodu, jejíž principy jsou mylné a jejíž účinnost nebyla v kontrolovaných studiích ověřena. Elektromagnetické fenomény, na které se tato metoda odvolává, v těle sice vznikají, ale nemají harmonickou povahu, ale především mají nespecifický charakter, takže nelze jejich event. modifikací léčit choroby, které mají vždy specifickou příčinu. Také testování látek na přítomnost alergenů lze vyvrátit, protože látka není při vyšetření součástí elektrického obvodu a kromě toho by mohla elektrický proud ovlivnit opět pouze nespecificky. V zahraničí se v odborných lékařských kruzích považuje metoda za neúčinnou, v USA je dovoz takových přístrojů zakázán. v Kanadě je proti lékařům, používajícím tyto přístroje, zahajováno trestní řízení." více vysvětlení zde: http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1353649816

standa (Čt, 6. 8. 2015 - 08:08)

Co jsou oberony? Začínám...Biorezonanční přístroje - původně vyvinuto pro rychlou, objektivní, neodiskutovatelnou a přesnou zdrav. diagnostiku ruských kosmonautů akademií věd. V přístroji je nahrán správný průběh signálu např. srdce a ten se porovnává s vašim signálem - rozdíl se vyhodnocuje na stupnici.(jsou tam signály celého těla)Stejně jsou tam nahrány patogeny a ty se testují s vámi - pokud se tam najde - je u vás (pozitivní nález)(dnes už to okopírovala celá řada firem a proto to má už desítky názvů. Princip je u všech stejný. No a tento přístroj se dostal i do rukou různých amatérů, kteří si na tom založili podnikání. Někteří jsou velmi dobří - jiní ne. Někteří doktoři už také poznali potenciál , který to má a v budoucnu bude mít a kupují to do svých ordinací.

Ola (St, 5. 8. 2015 - 19:08)

I MUdři si už kupují...Co jsou oberony? Začínám se tady ztrácet.

standa (St, 5. 8. 2015 - 14:08)

Stando podle poznatku vedy,...I MUdři si už kupují oberony a podobné typy, plazmy podle alternativců. Je dobré, že se to dostává do rukou lékařů. je to - rychle - přesně a levné. Aniž bych otevřel pusu a odložil šaty a dal krev, za hodinu o mě ví úplně všechno- přes zdravotní stav. Když půjdu do speciálky, ani za půl roku si nebude jistý co mi vlastně je a musí spoléhat na to co mu napovídám,což mi vůbec nepřijde jako objektivní metoda- a mašina se obelhat nedá.

lada (St, 5. 8. 2015 - 09:08)

Stando podle poznatku vedy, nejnovejsich vyzkumu Lb a dnes nastesti existuji i soukrome kliniky a ambulance. Take to neco stoji, Obchazenim alternativcu,udelas stejny kolecko, jako u neznalych doktoru a nechas tam take balik. Je potreba hodne cist a filtrovat.Take to mam z vlastnich poznatku. Ahoj.

standa (St, 5. 8. 2015 - 06:08)

To není jedna paní povídala, ale vše jsem zkoušel na sobě. Nevím kolik ještě mám LB potvor- jsem je nepočítal, ale vím, že se infekce (jakákoliv) projeví na zhoršující CD.LB jsem poznal sám(hlavně podle krku, závratí a těch bolestí, jak když nožem zaryje i když jsem žádnou skvrnu neměl a doktorku jsem ukecával měsíc než mi vzala krev. Ani atb nechtěla dát, prý je to staré. Tak jak se máš lečit , než podle návodu jedna paní povidala?

lada (Út, 4. 8. 2015 - 13:08)

Ta zubní dlaha vypadá...S kousátkem je to super zpráva. Tam vím, že to zkoušíš a jsi vlastně průkopník:-) Ale příběhy okolo poradců a spol jsou dobře vykonstruované samochvály. Nemusíš to semka dávat. To, že jedna paní povídala a někdo? napsal pro mě nemá žádnou pravdivou vypovídající hodnotu. Jiné je to s weby kde lidé diskutují a mohu tam vyčíst souvislosti a udělat si obraz o pisateli. Děkuji za příznivé zprávy.

standa (Út, 4. 8. 2015 - 10:08)

Ta zubní dlaha vypadá docela dobře, ale nerad bych to zakřikl- vypadá to , že to úplně uvolní čelistní klouby a tím se přestavují a uvolňují i krční obratle(je to trochu jako krční límec)- je to jako by mi narostl krk do výšky a srovnal se- dnes od rána ani ťuk- takže prozatím dobrý. Nejlépe se mí s tím spí- to nejlépe snáším nežádoucí účinky. Jen aby to vydrželo!.

standa (Út, 4. 8. 2015 - 10:08)

ještě k borelce- jestli to jde zničit přírodní cestou - jeden příběh.http://www.medicelo.cz/news/borelioza-kauza-pani-j-n/

lada (Út, 4. 8. 2015 - 09:08)

Hani, ja jen davam na pravdivou miru, statistiky Lb. Chronicky onemocni 20 % naazenych a z tech 20 muze jista cast dospet az do stadia CD. Jezdim se lecit nakliniku Lb a s podobne postizenymi se tam lekari setkavaji/ mivaji krcni Torticolis. A lekari ti se velmi casto mili ale to je na jinou kapitolu( velmi dlouhou). Kdybych jim verila / nekterym/ a neoverila si sve nalezy a postupne se nedopracovala ke kvalitnim testum, tak me leci dopaminem, nebo kortikoidy:-(. Stacilo radne lecit Lb v pocatecnim stadiu a nemusela jsem byt tam, kde dnes. I to je dulezita informace pro navstevniky zde, co chteji nejen tlumit nasledky, ale znat i pricinu. Takze jedna z pricin je nelecena Lb, nebo jina koinfekce( Ehrlichioza, bartoneloza , nebo i viry, ktere umi nasedat na CNS).Kdo si chce pomoci musi jit na dren a do hloubky problemu. Ahojky a hlavu vzhuru!

Hanka (Út, 4. 8. 2015 - 08:08)

No já nevím, nechci tady dělat rozhodčího, ale odbornou diskuzi bych nechala lékařům. Myslím, že naším cílem by měla být výměna zkušeností na téma, co komu nejvíc uleví, ať už je původ naší choroby jakýkoliv (těch původců může být celá řada).

lada (Po, 3. 8. 2015 - 20:08)

Stando, to byses divil, kolik chroniku s Lb chodi aniz tusi co jim je!Skvrna EM se objevi ve 40 %, testy jsou nepresne a tak zhruba 50% lidi propadne sitem a vubec neni lecena! Zbytek nedostatecne!Statistika udava kolem 4000 nakazenych rocne, tech zachycenych.Bude jich nejmene 20000ve skutecnosti. Tretina spadne do chroniity a hlavne neurologicka forma Borelie Garinii je nebezpecna a v Evrope nejvic rozsirena. S lozisky( lezemi) jsi na velkem omylu. Spirocheta borelie je sesrtickou spirochety blede, puvodci syfilitidy. Ta mozek devastovala vemi urgentne. Lide koncili v tercialnim stadiu na voziku a dementni. V Usa se odhaduje, ze po Aids je to nejrozsirenejsi epidemie. Ne parazitalni, ale bakterialni! Me z nejvetsiho marasmu odklonily Atb a i CD mam stale v prijatelnem stavu. Ale lecbu jsem si ridila a platila sama/ splehanim se na statni zdravotnictvi bych dnes jiz byla na voziku a dementni.

standa (Po, 3. 8. 2015 - 17:08)

Lb už bude mít za sebou...Navíc si myslím ža na vytvoření léze je bakterie LB příliš malá . To spíše odpovidá potvůrkám řádově několika násobně větším - nejméně v mm. např cysty tasemnic dělají takové pěkné léze.(jsou to prý jejich domečky)čerpáno z atlASU PATOGENŮ.

standa (Po, 3. 8. 2015 - 17:08)

Stando Ja to vidim tak, ze...Lb už bude mít za sebou skoro každý , ale s rozvinutou CD jich nás málo, udává se, že je nás 10lidí na 100tisíc obyvatel! Na celý Havířov připadá 10Dystoniků !Kolik z těch 100tisíc mělo nebo má LB?(čtvrtina/pětina?) A nelečená 2-3 stádium to už jsou hodně těžké případy.Něříkám, že nejsou ,ale není to asi hlavní, proto tomu nedávají takovou váhu.

standa (Po, 3. 8. 2015 - 16:08)

Stando Ja to vidim tak, ze...Píšu jen o tom , co jsem si vyzkoušel na sobě. Ten plazmový generátor bylo za minulé dva roky to nejlepší co mi ulevilo.

lada (Po, 3. 8. 2015 - 13:08)

Stando Ja to vidim tak, ze mame plno lidi s CD ,, bohuzel,, vcas nelecenou Lb a dalsi koinfekce,, v chronicite jiz diseminovanou a tezko lecitelnou cimkoli! Ja o zapperech studovala i Cds a pod. Nikomu to v zasade chronicitu nevylecilo. S kousatkem uvidis, ale zda se, ze i to video bylo ponekud! Nadnesene! Ale moc ti preji abys to martirium nepodstoupil zbytecne a aby ti to ulevilo. Zdravas!

standa (Po, 3. 8. 2015 - 13:08)

Někdy se přečti jak si to...Už jsem tam, ale rok nebyl - teď se tam chystám co "nadělala" chemie. Že by mi bylo nějak lépe nemůžu říct, tak si to chci ověřit na oberonu jak to vypadá. Ale však to znáte sami housenková dráha - jednou dole pak zase o něco lépe.

Reklama

Přidat komentář