Reklama

Cervikální dystonie

standa (Út, 11. 8. 2015 - 07:08)

Rivotril bych si nechala...Bez auta bych se ani nepohnul(nepředstavitelné), jezdím každý den, 15-20tis/rok. Celkem jsem najel tak asi 750tisíc bez zaviněné bouračky . Z toho bych obavy neměl . Spíše se do mě strefují druzí "magoři- holanďan v Madďarsku" teda jeden a jednou jsem přejel dost velkou díru v cestě.(a to nastalo peklo- náraz do hlavy do střechy). Jinak mám takovou nějakou úchylku , že to vidím ve snech tak týden AŽ 2 dopředu. (bohužel jsem nikdy nic nedokázal odvrátit) kALNÁ VODA + NĚJAKÝ TEN NEBOŠTÍK Z RODINY -JEDETE DOLŮ - KOUPANÍ v ČISTÉ VODĚ JDETE NAHORU.(tak dle toho si planuji např i víkendy)

standa (Út, 11. 8. 2015 - 07:08)

Rivotril bych si nechala...Bez auta bych se ani nepohnul(nepředstavitelné), jezdím každý den, 15-20tis/rok. Celkem jsem najel tak asi 750tisíc bez zaviněné bouračky . Z toho bych obavy neměl . Spíše se do mě strefují druzí "magoři- holanďan v Madďarsku" teda jeden a jednou jsem přejel dost velkou díru v cestě.(a to nastalo peklo- náraz do hlavy do střechy). Jinak mám takovou nějakou úchylku , že to vidím ve snech tak týden AŽ 2 dopředu. (bohužel jsem nikdy nic nedokázal odvrátit) kALNÁ VODA + NĚJAKÝ TEN NEBOŠTÍK Z RODINY -JEDETE DOLŮ - KOUPANÍ v ČISTÉ VODĚ JDETE NAHORU.(tak dle toho si planuji např i víkendy)

standa (Út, 11. 8. 2015 - 07:08)

Stando a prosím Tě po tom...Beru to už přes 7let a tak už to nefunguje jako na začátku. Fungovalo to tak: asi po hodině 0,5mg to zabere - jako když někdo otočil vypínačem- třes pryč , křeč pryč , depka pryč , hlava se "rozjastní" , kocovina pryč, chuť do práce něco dělat někam vyrazit, ukecaný, veselost - nauzea pryč, chuť na jídlo. Najednou se vrátil životní elán. Mohl jsem dělat dost těžkou práci. Bez křečí. Přesně po 4 hodinách zase někdo otočil vypínačem a stav se vracel pozvolna zpět a pak nastupuje únava až po těch 4 hodinách + ospalost - 2hý riv. mě zase probral- tak jsem přežil dopoledne- odpoledne jsem se trochu prospal a dobrý. Dnes po 7 letech to trochu zklidní nervík a malinko to vypne svalové napětí a vratí krk zpět i to vypíná ,ale jak kdy - někdy to zabere více někdy méně, ale málo kdy, jsem šel přes ty 2 tabletky 0,5mg- nechci to navyšovat - ale to už je cesta do pekel. ŘÍdit normálně; po letech už ani ta těžká únava nepřichází - už jsem navyklý. Zprvu bych to nebral pravidelně, jen kdy nebudeš moct vydržet nebo potřebuješ být v poho, něco vyřídit - udělat. Ten návyk není až tak rychlý, rozhodně po měsících. Absťáky z AD cipralex to je síla !!! to se nedá z rivotrilem srovnat.

Jana (Út, 11. 8. 2015 - 07:08)

Stando a prosím Tě po tom...Rivotril bych si nechala napsat také, spíše Ti ho napíše obvodní nebo neurolog v místě bydliště. K botoxu ho známá bere už hodně let. U mě bude problém, že řídím auto.

Eva (Út, 11. 8. 2015 - 05:08)

Já jsem po nárazu do hlavy...Stando a prosím Tě po tom rivotrilu Ti ustane i třes a stáčení nebo to je hlavně na křeče a bolest? Za 14 dní jedu na botox a tak si ho chci nechat předepsat, ale jestli mě ho napíšou, když chodím na botox. Dík.

standa (Po, 10. 8. 2015 - 13:08)

Zdravím, chci se zeptat,...Já jsem po nárazu do hlavy myslel , že skončím ochrnutý - ruce, nohy se pohybují jen člověk má takový hnusný pocit. Tuhnul jsem a tuhnul až mě odvezla rychlá. Zhruba tak rok a půl jsem se dával dohromady. I dnes, jak začne hlava táhnout a nastoupí křeče, tak mi zeslabí nohy. Též hnusný pocit. vše je to jen o pocitech. Jinak nohy šlapou, ale nějak se jim nechce.

Jana (Ne, 9. 8. 2015 - 16:08)

Zdenku, rozhodne to chce Mr...Pokud berete Rivotril, můžete řídit auto?

lada (Ne, 9. 8. 2015 - 10:08)

Zdenku, rozhodne to chce Mr mozku i krcni patere. Pro vylouceni nektere zavazne priciny. Vetsinou se ta pricina neodhali, nebot jsou to poruchy ve hlubokych strukturach mozku. Take znam pani co krom te CD krku nema nic a nikdo nevi. Zhorsilo se ji to v tehotenstvi a po porodu. Muze tomu predchazet i stresove obdobi, neco co nemoc rozjede. Je dobre vyloucit co nejvice mozneho a pak tu symtomatickou lecbu( Botox, Rivotril,,) hlavu hore:-)

Zdeněk (Ne, 9. 8. 2015 - 08:08)

Zdenku, myslis doprovodne...Lado to je právě to co nevím, a neví to ani můj neurolog co to mohlo způsobit. Začalo to bolestí v krční oblasti a pak mě začala ramena pořád táhnout vzhůru a stáčet se hlava. Bolesti hlavy, infekce, angíny, chřipky nic takového vůbec nemám.

lada (Ne, 9. 8. 2015 - 01:08)

Zdenku, myslis doprovodne priznaky CD? Velmi prave zalezi na puvodci, co ji mohlo zpusobit. Nekdo ma jen Torticolis se spasmem v krcnich svalech, tres, nekoho boli hlava, ramena, i zavrate mohou byt pokud je hlava stale v neprirozenem postaveni. Pokud je puvodcem infekce jsou priznaky viceorganove. Treba i dezorientace, deprese, bolesti kloubu atd..

Zdeněk (So, 8. 8. 2015 - 15:08)

Zdravím, chci se zeptat, máte taky někdy jakousi nejistotu při chůzi? Nevím jak to popsat, občas zakopnu, ale to se asi stává i zdravím lidem,jakoby strach jestli ten další krok dopadne.A nevíte někdo jaké všechny příznaky má tato nemoc, nebo kdo by mě to řekl? Nausea, závratě, křeče, bolesti, tlaky, deprese. Co ještě se vyskytuje u Vás?

lada (Pá, 7. 8. 2015 - 14:08)

Dik, jsi hodny. Mam svoji lecbu, ktere verim a ma vysledky.. Hlavne at ti zafunkuje ta mechanicka pomucka. Zdravim.

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 12:08)

V mem oripade jsem do lecby...A já ti nabízím alternativu , ať to zkusíš a nechceš- tak nic. Bojuj po svém. Ještě jednou ti nabízím materiál k prostudování o kolik borelie spadnou za l měsíc.(i zhojené leze z jedné RS) Měl jsem také lb. A jsem zvědav jestli ji vůbec naměří. Více už k tomu psát nebudu.

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 12:08)

https://www.youtube.com/watch?v=6rViT1q_6Ectoto je CD po náraze v autě(to se stalo i mě) - kompenzováno dlahou - ještě to tak rozšířit mezi naše neurology, aby ty pomůcky začaly dělat. + botox tak se hlava ani nehne.

lada (Pá, 7. 8. 2015 - 11:08)

V mem oripade jsem do lecby investovala,, bez podpory statniho zdravotniho systemu ,, nemale castky. Ac platce dane!Potrebovala jsem funkovat a pracovat. Z chronicke Lb se dostavam sama, pomoci nactenych vedeckych studii; MD Horowitz, Buracsano, bratri Brosonove, Sievers , Klindhardt a dalsi z nasich vedecka kapacita Rndr Hulinska CSC,.. Jsem nekolik let na samolecbe dle samostudia pod kontrolou kliniky Augsburg , kde jsou Lyme vzdelani lekari majici zkusenosti i s CD. Proto jsem to zde uvedla, aby nekdo dalsi mohl pri pocatecnich projevech vzit v potaz i tuto moznost a ze- cesta je! Me kombinovana trvala lecba Neuroboreliozy pomohla stabilizovat mnoho projevu( ne uplne odstranit). CD mam stabilizovanou jen do odpolednich spasmu, ale bez Rivouse se neobejdu. Nechci jiz od zivota vic, byla jsem v takovym marasmu, kdy mi ochrnovaly nohy a zavrate s trvalou bolesti hlavy, svalu a klubu nebraly konce. Nepisu to zde pro hadky a utvrzovani tebe o moji pravde, ale jako navod pro vsechny, co maji podezreni na probehlou Lb. Mnoho info jsem cerpala z Webu o Lb. Ahoj.

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 10:08)

Jen taková úvaha - pokud člověk musí dát peníze do auta, tak to není vůbec problém - klíček do zapalovaní do Clia stojí v originálu přes 2000kč!! blbý klíček. Ale pokud to má investovat do svého zdraví, tak se každý ošívá a přijde mu to jako vyhazování peněz. Tisícovka je už problém a zbytečnost- přitom nádrž do auta stojí 1800set a mám to tak na 2týdny max.A až je zle např. p. Gross; zjistíte, že jsou vám všechny k ničemu - to hlavní - život ani zdraví si za ně nekoupíte. A pak už jen zbývá modlit se k Bohu.

standa - (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

Stando,Nenazývám...už i doktoři(k našemu štestí) používají podvodné přístroje viz příklad pro nevěřící.Myslíkova – Myslíkova 10, 120 00 Praha 2 tel.: 731 503 804, 224 919 259, 731 503 800 Ing. Sternadel, MUDr. Hejzlarová, RNDr.Janáčková, MUDr. Míka Diagnostika a terapie dle metody Diacom

lada (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

Stando,Nenazývám profesory, docenty, ing atd bandou blbců. Neberu ti absolutně tvůj názor. Zappery, oberony-Nikomu z mých známých, kteří zkoušeli nepomohl. Lidská chamtivost dosahuje amorálních rozměrů!Za mě to je vše. Nepotřebuji zde nikoho přesvědčovat, ani vzývat inkvizici. Používám zdravej selskej. Chtěli bychom žít bez nemocí a často hledáním nemožného přehlížíme základní podstatu života- přítomný okamžik, pomíjivost a smrtelnost. Ahoj všem.

standa- ještě o (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

odborné...A jde tam i krásně vidět, na kterých místech se ukládá botulotoxín z injekcí a jakou to představuje zátěž pro organismus- ono je to totiž neurotoxický jed.

standa (Pá, 7. 8. 2015 - 08:08)

Jedno vysvětlení mám, proč se po plazmě zlepší CD- můj krk reaguje velmi prudce na jakoukoliv infekci i infekci ve střevech - průdušky atd. Tou plazmou se z těla patogeny odbourávají a tak je to úleva i pro krční svaly. Dokázal jsem se předklonit a dát dlaně na zem !! Což normálně vůbec nedám max . prstíkem.(pateř tuhá)

Reklama

Přidat komentář