Reklama

Ženy v pánském oděvu - obleku

Lenka - lenkasa (St, 24. 2. 2010 - 15:02)

A co říkáš, Luďku, na muže v...Nejsem sice Luďek ale napíši svůj názor - no a? Ať se oblékají jak chtějí, je to jejich věc. A pokud se naučí ignorovat lidi co po nich budou čumět tak proč ne.

.. (Pá, 19. 2. 2010 - 12:02)

Mně se ženy v pánském oděvu...A co říkáš, Luďku, na muže v ženském oděvu?

Luděk (St, 17. 2. 2010 - 22:02)

Mně se ženy v pánském oděvu líbí. Moje holka sukni skoro nenosí. Zato je vášnivá motorkářka a nejčastěji jí lze ve volném čase zastihnout v kožené kombinéze - a mně se tak libí nejvíce. Kdysi jsem na tomto diskusním fóru založil diskusi na téma: Přitahují vás ženy v mužské zbroji. Tehdy jsem akorát viděl film Johanka z Arku z Millou Jovovichovou v hlavní roli - a v brnění a nakrátko ostříhaná mi přišla nesmírně vzrušující. Okamžitě mi někdo odepsal, zda nejsem teplý. Nevím, proč lidé hned myslí na toto. Proč by měla platit ta stará klasika o oblékání! Na téma Ženy v pánském oděvu říkám: A proč ne?

JJJ (St, 10. 2. 2010 - 19:02)

Čemu se divíte?? Vemte si kterýkoli katalog obchoďáku a spočítejte si kolik stránek je věnováno ženám a kolik mužům.Poměr většinou je 300 stran pro ženy a s bídou 2 slovy dvě strany pro muže. A to je ještě jedna strana pruhovaná pijama se střihem který vznikl za Císaře pána a ještě se od té doby nezměnil a druhá patří jednomu střihu trenclí, jednomu střihu slipů a jednomu střihu obleku taky jak od CaK dvorní dodavatel.A není vám dámy ani drochu hanba???? Nestydíte se aspoň trochu???

xox (Út, 9. 2. 2010 - 20:02)

Podle mě na tom není nic...Podle mě na tom není nic špatného. Když vyjdeš na ulici a pozorně se podíváš tak uvidíš mnoho mužů v pánských oděvech takže tě pár mužů v ženských šatech přece neurazí. Navíc je to každého věc co nosí a nenosí, naopak tomu muži třeba není pohodlné pánské oblečení to ty nemůžeš vědět, pokud jsi nějakého takového potkala tak nemůžeš soudit, protože ho neznáš. Buzík ano či ne to se nedá říci. Nemůžeme přece všechny odsuzovat.

Lenka - lenkasa (Út, 9. 2. 2010 - 14:02)

Podle mě na tom není nic špatného. Když vyjdeš na ulici a pozorně se podíváš tak uvidíš mnoho žen v ženských oděvech takže tě pár žen v pánském obleku přece neurazí. Navíc je to každého věc co nosí a nenosí, naopak té ženě třeba nejsu pohodlné dámské oblečení to ty nemůžeš vědět, pokud jsi nějakou takovou potkala tak nemůžeš soudit, protože ji neznáš. Lesba ano či ne to se nedá říci. Nemůžeme přece všechny odsuzovat.

adam (Čt, 12. 11. 2009 - 09:11)

Ženská ale nemůže za to, že...Proč musí, je to snad podmínka fi. u které pracuje?, to by byla šikana. Může nosit kostým ne? Myslím, že je lesba a takto to dává ostatním ženám najevo, aby ulovila partnerku.

K (Čt, 12. 11. 2009 - 06:11)

Konečně upřímné Teplé lidské slovo.

Audrey (St, 11. 11. 2009 - 16:11)

jo jsme lesby :D

Ženský v kvádru (St, 2. 9. 2009 - 12:09)

jsou lesby

Honza (Čt, 9. 7. 2009 - 12:07)

Pokud vím, tak do nošení obleku jsou nuceni muži, a nikoliv ženy. Takže má li žena pánský oblek, je to dobrovolně,a z její svobodné vůle. To se opravdu špatně chápe. Pokud jde o obleky, byl bych raději ženou, aby mě do obleku nemohl nikdo nutit. Obleky fakt nemusím.

Simona (St, 8. 7. 2009 - 18:07)

Ženská ale nemůže za to, že to musí mit na sobě.

Samuel (Čt, 2. 7. 2009 - 07:07)

Přesně tak. A když takový učkrcenec jede po práci domů, a nadále se paří když už dávno nemusí, není to již o dresscode ani o firemní kultuře, ale spíše o IQ. Jak vidno tak i člověk mající třebas i vysokoškolské vzdělání může být primitiv. Vzdělání se získává učením, ale s inteligencí se člověk musí narodit. Ta se nijak získat nedá.
Když ale vidím takhle oháknutou ženu, tak mi to hlava nebere už vůbec, bez ohledu na to zda je lesbička či nikoliv.

.. (Pá, 7. 10. 2011 - 21:10)

Vždyť je to jen blbka!

Pro Elen (Čt, 6. 10. 2011 - 22:10)

S takovou slepicí jako jsi ty, nemá cenu ani diskutovat!

Elen (Čt, 6. 10. 2011 - 17:10)

To není tím, že by byly...Podle me jeden regal pro muze bohate staci :))

Pe (Čt, 6. 10. 2011 - 17:10)

To není tím, že by byly katalogy pouze pro ženy. Stačí se podívat po obchoďákách jaký je výběr pro ženy a kolik pro muže. Vzít si papír a jen tak dělat čárky ale pravdivě. Dělat to nepoctivě nemá cenu. Minimálně devadesát procent zboží je pro ženy a s bídou deset pro muže a někde dokonce ještě méně. Nebo si zajděte do drogerie- parfumerie a stačí spočítat kolik regálů je pro koho.Pro muže tam najdete maximálně jeden regál a to věci na holení, pitralon, mýdlo na holení a možná štětky a nějaká příšerná kolínská po holení a to je vše. A mám vypisovat kolik těch regálů je pro ženy ? Už věříš? Můžeš si to kdykoli zkontrolovat!

Olga Noruláková (Čt, 6. 10. 2011 - 09:10)

Myslím si, že do toho, jak se kdo obléká, ostatním celkem nic není.
:)
A některým ženským to v pánském i sluší, takže proč ne.
Mimochodem, zajímavý postřeh s tím katalogem, je to pravda. :) Ale to je asi tím, že ty katalogy jsou většinou určeny pro dámy :)

Irééénka (Út, 21. 6. 2011 - 18:06)

Závidí nám péro, to je...No musím Ti dat za pravdu, jsem lesba, a teda to péro vám fakt zavidím... Bohužel příroda se rozhodla jinak... Ale jinak jsem žena, která nosí šaty a má kozy č. 6, a nikdy bys neřekl, že jsem babochlap, nebo lesbotetka... jsem uspěšna manažerka, a taky nejsem blba.... ale to péro... fakt závidím!! :-)))

p (Pá, 28. 1. 2011 - 07:01)

Ženy v pánském, ať si nosí co chtějí. Moje žena mě také nosí moje oblečení. Pro mě je to normální a hezké. Ale nosí jen trička, mikiny a džíny. Je jí to větší a volné, ale je to prý pohodlné. Oblek by si musela koupit, v mém by vypadala hrozně - rozdíl 2 velikostí.

Reklama

Přidat komentář