Reklama

Celulitida

kateřina (Út, 24. 6. 2003 - 20:06)

Konečně jsem vypátrala salon s Vacupressem v Mladé Boleslavi. Už jsem absolvovala tři masáže i se zábalem,a je to bezva. Dávám si masírovat nohy a zadek, potom zábal, a cena je dohromady 380,- Kč, tak to taky není tak hrozný. Vřele doporučuji, takže jestli má zájem někdo z okolí, tak telefon tam je 737-678923.

Lenka (Čt, 19. 6. 2003 - 15:06)

Ahoj holky,vyhoďte všechny speciální drahé krémy. Je to úplně na ..... Začněte s kalanetikou a masážemi buď na Roleticu (nebo jak se to píše:)) nebo ručně pomocí toho masážního dřevěného "kartáče", co mají v každé drogérii. Můj 100% recept: zacvičit si kalanetiku, sprcha ne moc horkou vodou (po tom cvičení je vlažná nejpříjemnější), namazat se nějakým hydratačním krémem (mlékem) a promasírovat. Mám štěstí, že mě kalanetika baví. To hopsání na hodinách aerobicu je drahé a na zpevnění postavy není moc účinné. Pusťte si nějakou pohodovou hudbu a zkuste tu kalanetiku. Výsledky se dostaví fakt brzy. Hrozně mi to pomohlo! Do toho!

Kamila (Po, 16. 6. 2003 - 10:06)

Jak jí dodávám vlhkost, Alex? Denně si nohy, boky i prcinu stříkám sprejem s obsahem aloe. Ten taky pomáhám nohám od bolesti po celodenním stání v obchodě. Trpím vnitřníma žilama, což mělo často za následek, že mě bolely nohy tak, že jsem nevěděla, jak si lehnout. Od té doby, co cvičím kalanetiku a užívám tento sprej, mě nohy ještě nebolely.

Alex (Čt, 12. 6. 2003 - 15:06)

pro KAMILU: chci se jenom zeptat, jak dodáváš pokožce tu vlhkost? To máš nějaký speciální krém? Díky za odpověď.

Bára (Po, 9. 6. 2003 - 14:06)

Ahoj Martino, platí stále Tvoje nabídka na prodej přístroje Cellese? Můžeš mi prosím sdělit i výsledky z používání? Díky moc.

Bára (Po, 9. 6. 2003 - 14:06)

Ahoj Jano, zkus si najet na stranky http://www.volny.cz/studiolinie.spm/ Mohu doporučit. Já tam chodím a spolu s úpravou stravovacího a pitného režimu a masírováním 2x denně postižených míst doplňkových kosmetických přípravků od fy Vichy (+ pohyb, který sice moc nestíhám) patrné změny jsou. Zeštíhlení na cm nevím přesně, ale "cecilka", jak ji s kamoškou nazýváme, je na ústupu. Jen vydržet. V každém případě to ale není laciná záležitost. Tak hodně štěstí.

Peťka (Pá, 6. 6. 2003 - 18:06)

Ahoj holky,chtela jsem se jen zeptat jestli tu nema nektera z vas nahodou zkusenosti s pristrojem ROLLETIC.Jaky ma ucinek na celulitidu a zestihlovani vubec?Predem diky za odpoved.

Kamila (Čt, 5. 6. 2003 - 14:06)

Ahojky, já jsem na svou celulitidu používala břečťanový gel od RYORU (celkem tři balení), ale bohužel žádná lepší změna, jak je na tubě napsáno, se nekonala. Vlastně jedna jo, a to, že ta pokožka pěkně voněla, ale celulitida mi bohužel zůstala. Je to asi tak 4 měsíce, co mě zaujala reakce na jeden článek o celulitidě. V té reakci byla zmínka o potřebě "posílit" postižená místa a že dobrá je právě KALANETIKA. Vzpomněla jsem si, že mám doma jednu modrou knížku o Kalanetice od Callan Pinckneyové a že jsem podle ní v pubertě cvičila (asi jako každá holka jsem měla dojem, že jsem tlustá :o). Také se ve své reakci zmínila o tom, že neexistuje žádný zázračný krém, nápoj, prášek..., který by sám od sebe celulitidu odstranil (a s tím plně souhlasím; člověk se musí taky trošku hýbat a změnit svoje stravovací návyky), ale lze je použít pouze jako DOPLŇEK!!! A co hlavně potřebuje kůže, aby dobře vypadala, je VLHKOST. Takže jsem začala cvičit kalanetiku, trošku jsem si upravila jídelníček a pokožce dodávám vlhnost. Je to 4 měsíce, co dodržuji tuto "svoji léčebnou kůru"... nemám sice kůži jako dětskou prdýlku a ani si nemyslím, že ji někdy budu mít, ale je pravda, že celulitida ustoupila a to tak, že když zatnu hýždové svaly, tak je jenom nepatrná. A to mi bohatě stačí. Nejsem super dokonalá žena, ale obyč. ženská, co se sebou pro sebe něco udělala :o). Takže bojovat se dá vždy proti čemukoliv, jen je potřeba taky trošku užívat selský rozum a nevěřit všemu, co nám říká reklama.

Alena (Čt, 5. 6. 2003 - 12:06)

Vzdyt ten pripravek od Avonu je totalni sracka a podvod. Jen hlupak se muze na neco takoveho chytnout. Jako moje kamaradky. Pak si v praci zdelovali o cem ten Avon vlastne je. A zjistiky ze je nanic. Jen nemeli suchou pokozku. Takse spamatujte a neutracejte penize za blbou reklamu ktera bezi v televizy.Alena

Petra (St, 4. 6. 2003 - 15:06)

Milá neznámá, díky moc za příspěvek, prosímTe, mohla bys mi prozradit, kam jsi na masáže (vakuopress) chodila? Bydlím v Praze. Děkuju moc za odpověď. Peťule.

jana (Út, 3. 6. 2003 - 21:06)

Jeste telefon na paní Gajdošíkovou (lymfatické masáže ve Zlíně)-728410142.

Kristi (So, 31. 5. 2003 - 14:05)

Jo, mně pomohl ten gel od avonu, ale mažu se s ním už dlouho, ne od té doby, co je na něj reklama. Teď stojí 499Kč , ale na www.happy-animals.cz ho inzerují za 299,- a ještě nějaké slevy, tak nakupuji tam.

Sisi (Čt, 22. 5. 2003 - 09:05)

Martino těch třicet minut je na jednu nohu nebo na obě?

Blanka (St, 21. 5. 2003 - 10:05)

Martino prosím tě a to ten přístroj používáš na celá stehna a hýždě? Prý se nemá používat na vnitřní strany stehen.

Jana (Út, 20. 5. 2003 - 16:05)

Ahoj holky nevite nektera z vas kde delaji co nejlevnejsi lym. masaze ci skoricove zabaly v Brne? Diky moc za odpoved. Ja asi 2 mesice kazdy vecer masiruji pasem s drevenymi kolecky a pote mazu brectanovym gelem, ale nejake prekvapive vysledky jsem zatim nezaznamenala. Jana

Lucka (Po, 19. 5. 2003 - 08:05)

ahojky, já používám přístroj CELLESSE od Vánoc. V tu dobu jsem měla celulitidu na některých místech viditelnou aniž bych si musela kůži stisknout. Zlepšení začalo být vidět opravdu až po inzerovaných 3 měsících, ale po mých zkušenostech s různými krémy jsem byla ráda, že nějaké zlepšení vůbec nastalo. Nyní mám celulitidu vidět, jen když si stisknu kůži a to jen na zadní straně stehen. Co pro mě bylo ze začátku hodně nepříjemné, je čas, po který se musí masáž provádět (3x týdně 30 min.) Po třech měsících naštěstí stačí jen jednou týdně, a to už se dá vydržet :)

Petra (Ne, 18. 5. 2003 - 17:05)

Pomohl už někomu ten nový gel od Avonu?

Martina (Čt, 15. 5. 2003 - 07:05)

Já ho používám teprve 14 dní, takže na nějaké "obrovské" výsledky je bohužel teprve brzo. Ale je fakt, že po masáži je kůže pěkně vyhlazená, trošku jí vysušuje, ale já se hned mažu krémem na celulitidu.

Blanka (Čt, 15. 5. 2003 - 07:05)

Martino a pomáhá Ti ten přístroj?

Martina (St, 14. 5. 2003 - 08:05)

Ahojky, kdyby jste některá chtěla Cellesse od Philipsu tak mám jeden na prodej - sešly se mi doma bohužel 2 a mě stačí jen jeden:)) V obchodě stojí 2690,-. Prodám ho tak okolo 2000,- Kč,tak jestli máte zájem, tak mi napište.

Reklama

Přidat komentář