Reklama

Pánské punčocháče

Petr (Ne, 29. 8. 2010 - 19:08)

Když bude mít chlap v zimě...Milá Lenko (přísp. z 1.6. 2009). K tomuto diskuznímu fóru na téma nošení dámských/pánských punčocháčů muži jsem se dostal bohužel s víc než ročním zpožděním, ale přesto věřím, že si tyto stránky občas otevřeš a třeba i přečteš další zajímavé názory jiných (znát Tvou e-mailovou adresu, pošlu ty své na ni). Přečti si prosím tedy mé dva příspěvky ze 28.8. a 29.8. 2010 a aspoň "TO" (jistě víš co :-)) s partnerem vyzkoušejte. A zmínila jsi krajku. Příkladně já s oblibou nosím dámské punčocháče zn. Bellinda Satin Sheers 20 (20 den) černé barvy, které mají sedovou část v krajkové úpravě (rovněž Fiore takové vyrábí), nejsou fádní a mně i přítelkyni se náramně líbí. Nevýhodou snad jen je, že jak mé tak i přílelčiny silonky naše sexyradovánky pochopitelně nikdy nevydrží. U Rossmanna stojí 80,- Kč, v Glóbusu dokonce 100,-). Ale co by člověk neudělal, že ? Krom toho, když se bavím na toto téma s kamarády, tak jsme se shodli, že řada mužů, a není jich málo, by "TO" takto intimně oděna chtěla určitě prožít. Ovšem mají ostych z posměchu. Možná mezi ně patří i Tvůj partner, ale ty o tom nevíš. A přitom touží po takovém zážitku, kdy jste oba oděni do punčocháčů (může zůstat u pánských), Ty ležíce na zádech a přítel, držíce Tvé útlé voňavé nožky vysoko čnějící vzhůru (samozřejmě vyzuté z elegantních lodiček), do Tebe hluboko vniká a zároveň Ti svými ústy slastně laská chodidla s prstíky v módních silonkách. A pokud se mu ještě v těchto okamžicích stačíš :-) dívat do očí, jistě v nich uvidíš, jaké blaho prožívá (mohu osobně potvrdit). Jak tvrdí MUDr. Uzel, nic není podivné, co se oběma líbí a vyhovuje jim. Měj se Lenko hezky. Po přečtení možná odepíšeš. Petr.

Petr (Ne, 29. 8. 2010 - 00:08)

Ihned usedám ke svému PC a ještě oděný do svých, i když vepředu částečně roztržených, tak stále elegantních dámských punčocháčů Fiore, zatepla doplňuji svůj předchozí příspěvek a zároveň sděluji příznivcům i odpůrcům silonek, že jsme s partnerkou právě prožili jako už mnohokrát neuvěřitelné sexyhrátky. Ona v hnědých, já v černých punčocháčích. A není nic slastnějšího, než do partnerky hluboko pronikat, zároveň jí jazykem laskat chodidla s prstíky v silonkách a přivést jí tím do extáze. Pochopitelně, ať její tak i mé punčocháče příjemné chvíle ze známých důvodů nemohly vydržet ( existují i erotické punčocháče s otvory ) A už jenom kvůli těmto okamžikům nedám na ať dámské tak pánské punčocháče na mužském těle, dopustit. V tomto ohledu mě plně podporuje i partnerka, které se v dámských silonkách líbím.
PS: i přesto, že jsem měl na nohou rovněž pánské silonky, tak stále zatím upřednostňuji punčocháče dámské (možná ze zvyku, možná ze sentimentality) je mi v nich příjemně, jsem jejich velkým propagátorem v mém okolí a upřímně doporučuji všem, aby odhodili zbytečné předsudky.

Petr (So, 28. 8. 2010 - 19:08)

Dámské punčocháče různé průsvitnosti ( od 15-ti do 60-ti DEN ) převážně zn. Evona, Golden Lady, Elledue a Bellinda nosím s velkou oblibou už dlouhou řadu let, cítím se v nich velice příjemně i sexy a nemohu si je vynachválit. Nakupuji je v běžných obchodech s dámským spodním prádlem, prodávající sdělím, že je kupuji pro sebe a připadá mi to úplně normální. Upřednostňuji hlavně černou barvu silonek. Dokonce se přiznám, že se na období, kdy si na nohy opětně smyslně natáhnu dámské punčocháče, moc těším. O tomto sortimentu pro muže jsem se dozvěděl z internetu až nedávno a vzhledem k tomu, že dámským punčocháčům rozhodně zůstanu věrný i nadále, mohu v současnosti střídat silonky dámské s pánskými.

Petr (Pá, 27. 8. 2010 - 09:08)

http://www.elite-cz.cz/cs/sortiment/puncochove-zbozi/puncochove-kalhoty/specialni/

P (Út, 23. 3. 2010 - 21:03)

Další Zkopaný.

Služby Telefoni (Út, 23. 3. 2010 - 18:03)

Firma Telefonica O2 Czech republic mi i přesto, že jsem u nich službu zrušil stále strhávala peníze z účtu. Její služby se velmi obtížně ruší, je to jejich záměr. Oni snad schválně neumí službu zrušit. Telefonica O2 Czech republic je dle mého názoru a zkušenosti diletantsky řízená, nespolehlivá, často jednající s klienty z pozice dominantního telekomunikačního operátora. Služby Telefonicy O2 raději na základě mé zkušenosti radím nebrat a neobjednávat.

Kasta (Út, 23. 3. 2010 - 17:03)

Člověče, asi jsem degenere, protože mně už punčocháče vzrušujou 60 let a asi už to jiné nebude.

Martin (Út, 23. 3. 2010 - 15:03)

Vzruší tě to jen několikrát a pak se punčocháče stanou normálním kouskem oblečení.

michal (Út, 23. 3. 2010 - 11:03)

a co dělat když mě to v pučocháčíh vrušuje

Petr x (Ne, 21. 4. 2013 - 02:04)

Tohle by měly vidět...Souhlasím. Tyto stránky by si měly otevřít a přečíst všechny kotrmelíny, které na mužích silonky zavrhují a pohoršují se. Jaksi pozapomněly, že je dvacáté první století a pánská móda jde dopředu.

Mirek (Pá, 19. 4. 2013 - 11:04)

Na kolo beru kraťasy do půl...Přesně takhle jezdím na kole i já a i moje manželka. Když je trochu chladněji bereme si pod cykloelasťáky obyčejné silonky tělové barvy a nemáme s tím žádný problém. Ty silonky samozřejmě na ostro (další spodní prádlo považujeme za zbytečné) a do bot ponožky. Jezdíme takhle již léta a nikdy jsem se nesetkal ani při občerstvení někde v restauraci s nějakou negativní reakcí okolí. Jezdíme jen rekreačně a nemělo by pro nás smysl pořizovat si nějaké speciální cyklistické oblečení a asi bychom se v něm necítili zrovna nejlépe. Takže silonky, cyklo elasťáky a tričko s dlouhým rukávem je úplně to nejlepší a plně dostačující.

Jarda (St, 10. 4. 2013 - 15:04)

No, nekupte...Tohle by měly vidět všechny ty cácory, které si myslí, že pro muže jsou punčocháče nežádoucí. Nejspíš má pravdu Marek (4.4.). Fakt je ale, že strejc s cejchou, že si nevidí na špičky bot, by vypadal jak pan Brouček v patnáctém století. Nemusí nutně mít figuru jako ti manekýni ale pak ať punčocháče nosí opravdu jenom pod dlouhé kalhoty.

Miky (St, 10. 4. 2013 - 12:04)

No, nekupte to.
http://www.ela-moravia.cz/en/sortiment-vypis.php?druh=510
http://shop.emiliocavallini.com/home.php?cat=132&catexp=132
http://sklep.adrian-rajstopy.eu/sklep/men_collection.php
http://www.glieberman.com/
http://www.collanto.com/English/Products/products.html
http://www.knittex.pl/rajstopy-3
http://en.lida.com.pl/node/33
http://www.timlegwear.com/en/products/men-tights.htm

Jarda (So, 6. 4. 2013 - 06:04)

Punčocháče nejen na kolo jsem v této zimě oblékl v září a nosím je doteď, podle zimy venku slabší nebo i 500 DEN pod džíny když je venku mráz. Nikdy jsem je nemaskoval ani jsem se s nima netajil a nesetkal jsem se s tím, že by měl někdo kvůli tomu připomínky. Je snad každého věc co chce nosit.

Petr (Pá, 5. 4. 2013 - 06:04)

Když jezdíš na kole jenom když je hezky a teplo tak si s holýma nohama vystačíš. Zkus to až bude deset pod nulou.

eddie (Pá, 5. 4. 2013 - 01:04)

Na kolo nosím elasťáky...nevim nac by me byly v lete kdyz je teplo ponozky? k cemu? v lete ponozky nenosim,leda kdyz se skazi pocasi a je chladno,ale jinak...
nekdy ponozky na bike nenosim jeste i pocatkem rijna (jako loni,kdyz bylo i 20 stupnu v rijnu)...

Marek (Čt, 4. 4. 2013 - 20:04)

Serte na to chlapi, když se to ženam nalebi čert je vem, protože dnes je to fakt a za deset let se tomu nikdo divit nebude....verte mi

marek (Čt, 4. 4. 2013 - 13:04)

Na kolo beru kraťasy do půl...Někdy to vyzkouším, na kolo ke kraťasům určitě lepší tělové silonky než černé. Jsem zvědav na reakce...

Axel (St, 3. 4. 2013 - 18:04)

Většinou 20 DEN, někdy s...Na kolo beru kraťasy do půl stehen a světle tělové lycrové silonky 20 den. Potkal jsem známého, též na kole, skecli jsme. Ptal se mně, jestli mi není zima (bylo tak asi 16st.), já na to, že ne. To stál asi metr ode mně a nevšiml si. Je fakt, že bylo pod mrakem, kdyby svítilo slunko, asi by se leskly.

marek (St, 3. 4. 2013 - 08:04)

Předpokládám spávně,...Většinou 20 DEN, někdy s ponožkama, někdy ne.

Reklama

Přidat komentář