Reklama

strach o srdce

simona (Pá, 18. 7. 2014 - 08:07)

Ahoj ja mam taki prpblem porat mne boli u srce a zada jako by mne tam páilo

Baara (Út, 21. 9. 2010 - 15:09)

ahoj, mívám stejný problém. Pokaždé to za chvíli přejde a vím že to mám od zad, ale pokaždé ve mne také hrkne a leknu se co se to se mnou děje. Moc mi na tohle pomohla rehabilitace, paní krom zádových svalů uvolňovala i ty mezižeberní a to moc pomohlo.

dagmar hrušková (Út, 21. 9. 2010 - 11:09)

ahoj chtěla bych se zeptat zde přítomných, kteří stím mají zkušenost o co jde. pár dní mě bolí přímo pod levím prsem možná spíš blíž k paži zádum bolí to pálí pak to přejdde. občas se ted najde i to žr ve mě začne hrkat víte jako když na vás někdo bafne a vy se leknete nebo tak tak ve vás tak hrkne docela se mi to ted stává přitom nemá sčeho. mám podezření že je to od zad dost mě i záda páteř bolí.. prostě jsem nervní člověk a stresuju se jestli nemužu mít něco se srdcem. před měsícem jsem byla u lékaře a diagnistikoval mi že jsem uplně zdravá že to je od nervu byla jsem tam že se mi špatně dýchá. prosím co by to mohlo být. i jsem se ptala kamarádky její sestra je lékařka. prý pokud mě vyšetřili a vyloučili nějakou příčinu a že to je od nervů nemám se proč a čeho bát.děkuji

lucka (Pá, 17. 2. 2012 - 15:02)

ahoj chtěla bych se zeptat...Ahoj, taky tímhle trpím a než jsme se dopátrali, že je to od zad a špatného držení těla, tak jsem prošla kde co. Měla jsem stavy, kdy jsem si myslela, že mám infarkt, jednou se mi udělalo tak špatně, že jsem si volala sanitku, dělalo se mi mdlo, pořád mě píchalo "u srdce", brněly mě ruce. Natočili mi EKG a vše bylo v pořádku. Nakonec jsem skončila na rehabilitaci se zády, doktor mi záda pořádně vykřupal a paní doktorka mě učí správně držet tělo a dýchat. Nikdy bych nevěřila, že takové problémy mohou být jen od zad.

Reklama

Přidat komentář