Reklama

Nenavidim deti

Linda (Po, 12. 9. 2011 - 14:09)

Vždy mě zajímá, co vede...Čtu to, co mě zajímá, třeba jaké důvody vedou lidi k nenávisti k dětem. Já mám děti, nikoli haranty a nejsem bába. No a aby to bylo jó po lopatě - kila a výšku vypisuju proto, že po dětech nemusí být každá tlustá. Je to dostatečně vysvětleno? Rozsvítilo se?

Alena (Po, 12. 9. 2011 - 14:09)

vy, co tady píšete o nesnesitelnosti malých dětí, jste taky byli takoví smradi hnusný uječený, uspolený s plíbnama plnýma hoven,co obtěžovali jekotem lidi kolem, na to vemte jed a poděkujte matkám, že vám dali šanci žít a nechte ta děcka kolem taky žít. Nestarejte se on ně, matky dětí a haranti se o vás taky nestarají, mají vás na háku a nejsou tak nenávistní jako vy, mají svou náplň života vy mějte svou, věnujte se svým psům, kočkám, karieře a táhněte na svůj Nokkiding. Takto jedovatá a odporná diskuze se normálnímu zdravému rozumu příčí. Pak to má se světem nějak vypadat, když tolik bab, ne že nechce děti, lidí je jak sraček a je dobře, že jich spousta nic nezplodí a nezamoří to tady nechtěnými dětmi, ale že jsou tak nenávistné, frustrované a ještě to staví na odiv. Spokojený člověk nemá potřebu blít kolem sebe nenávistná slova, ten v pohodě žije a rozdává úsměvy a radost, vy tady jen urážky, sražky a projevy vlastní malosti.

Anna 70 (Po, 12. 9. 2011 - 11:09)

Ja mam proste smulu na...To je výchovou. Dítě může skákat matce po hlavě, kopat do cizích lidí, ale nikdo se neodváží nic říct, aby chuďátko děťátko neutrpělo šok a do konce života by s tím muselo žít.
Navíc v téhle době jsou čím dál tím starší matky a ty jsou na rozmazlování experti.

? (Po, 12. 9. 2011 - 07:09)

No dneska jsme jeli s...Ja mam proste smulu na ujeceny maly holky.je to hnus.Zrovna vcera jsem jednu videl,ne,ze byla nepekna, rezava a tlusta ale jecela tak,jako by ji vrazdili.Jeji matka ji jeste chlacholila,ja bych takovou vrazil,ze by se ji to kousavy otocilo dozadu a byl by hned klid.

dan (So, 10. 9. 2011 - 18:09)

Jo,to je pravda,v tom pripade...No dneska jsme jeli s manželem autobusem a 2 chlapečci pištěli a ječeli na celej bus.A když potkám sousedovýho uječenýho a užalovanýho kluka, tak to je taky síla.

? (So, 10. 9. 2011 - 08:09)

Jo,to je pravda,v tom pripade jsem tady ale tak napul i ja,kdyz nesnasim male holky a kluci me nevadi,nejsou tak priserne upisteny.

:-)) (Pá, 9. 9. 2011 - 18:09)

Proč obézní? já tři...Vždy mě zajímá, co vede lidi - jako tady Lenku - lézt na diskusi, která je naprosto mimo ně.
Proč bába se třema harantama tady vypisuje nějaká kila a výšku. To neumí číst?

NK (Pá, 9. 9. 2011 - 16:09)

Já jsem tu taky správně,...Máš recht, a takových nás je víc. Jestli si chceš podiskutovat se sobě rovnými bez těch výkřiků do tmy "děti jsou to nejlepší na světě" apod přijd mezi nás na
http://nokidding.webovastranka.cz/

? (Pá, 9. 9. 2011 - 15:09)

Proč obézní? já tři...Mozna jsi vyjimka ale vetsinou ty zensky obezni jsou,no a v dnesni dobe tri decka,klobouk pred tebou dolu smekam.Je to kazdeho vec ale v mem pripade mi staci pes.

Lindaa (Pá, 9. 9. 2011 - 15:09)

Já jsem tu taky správně,...Proč obézní? já tři děti mám, a vážím 48 kilo, stejně jako před těhotenstvími. Nikdy jsem nedržela diety ani moc necvičila. Před porodem pokaždé 62, týden po něm 52. A po šestinedělí zase svou váhu. Jo a trpaslík nejsem - mám 164 cm :-)

? (Pá, 9. 9. 2011 - 11:09)

Já jsem tu taky správně,...Mas recht a obzsvlast v dnesni dobe.

Ketty (Pá, 9. 9. 2011 - 10:09)

Já jsem tu taky správně, jsem ve věku, kdy bych měla mít ještě děti, ale už biologické hodiny tikají, ale nikdy jsem děti nechtěla, nemám je ráda a nikdy jsem mateřské pudy necítila. Nedávno jsem si myslela, že jsem těhotná, test mi vyšel nějak divně, ale gynekolog mi řekl, že nikdy nemůžu mít děti, někdo by brečel, ale mně to bylo pouze jedno. Miluji zvířata, to je pro mě vše. Ale být obézní maminou se třemi haranty, tak jsem sebe nikdy neviděla.

? (Pá, 9. 9. 2011 - 08:09)

Ano,je to fakt,kazdy ma rad neco a neco nesnasi.A tohle je diskuze Nenevidim deti,ale ja proste nenavidim jen male holky.

- (Čt, 8. 9. 2011 - 11:09)

Nojo,to jste vy co máte...Nevidis nazev diskuze blbecku?ten jak to psal u tech malych holkach je tady na spravnym miste ale ty ne!

kolemjdoucí (Čt, 8. 9. 2011 - 08:09)

Tak kdyz nekdo chce decka at...Nojo,to jste vy co máte problém zvládnout sebe,tak máte nasráno v kalhotech,tak raději děti nechcete,a mimochodem:tebe měli hned vaší při okamžiku kdy jsi vylezl mámě z klína ,,,,,,,,,protože když někdo napíše že by někoho zabil tak je sám na dně a takový natropí v životě víc chyb něž dobrého,tak jdi do sebe ušáku a přiště si nech hloupé keci do koupelny,kachličky to vydrží!!!!!

? (Čt, 8. 9. 2011 - 08:09)

Tak kdyz nekdo chce decka at je ma,je to kazdeho vec,ja je proste rad nemam vadi mi,tak je nikdy nechci a tesi me,ze je nas takovych vic.Syna bych mozna chtel s klukama je sranda,ale nikdo mi ho nezaruci a mit malou ujecenou holku tak me svihne.Deti zatim nemusim a kdyz uz tak jen kluky,upisteny holky nesnasim,zabil bych je.

I: (St, 7. 9. 2011 - 08:09)

Blbost,jen to zere,sere...Plne s tim souhlasim,lepsi pes nez nejakej urvanej fagan.

: (Út, 6. 9. 2011 - 14:09)

jsou to nejkrásnější na...Blbost,jen to zere,sere clovek do toho vrazi prachy a v dospelosti vas to podreze.Zlatej pes,jeho vdecnost je nenahraditelna.

děti (Po, 5. 9. 2011 - 23:09)

jsou to nejkrásnější na světě.

I: (Po, 5. 9. 2011 - 21:09)

jste blázni.Ja hlavne nesnasim mimina a taky ty blbky ktery se zozplivaji nad kocarkama,mam psa a ten je super,vdecnej za vsechno narozdil od tech malejch smradu.

Reklama

Přidat komentář