Reklama

Nenavidim deti

Anna (Po, 12. 9. 2011 - 21:09)

z čeho jsi usoudila, že je...Vaše příspěvky jsou úsměvné. I když myslím, že to píše jeden člověk. No, to se uvidí, až budou konečně vidět konce IP.

Milko, přečti si svůj "otazníkový" příspěvek. Je o ničem. Nenech se vysmát, že každého, kdo má děti, čeká veselé stáří. A jinak do toho, jaké hodnoty mají jiní ti je kulové. To jsi nepochopila?

pro "hm": jestli je Alena matkou je mi jedno. Bylo by dobré, kdyby při své vulgárnosti nebyla. Nemá právo někoho kamkoliv posílat, nemá patent na tuto diskusi, jak správně napsal Čtenář.
Neházím nikoho do jednoho pytle. Napsala jsem svůj názor o nevychovanosti dětí a potrfená husa se ozvala...
Vy tady máte nějaký problém se čtením? Že blábolíte dost mimo.

hm (Po, 12. 9. 2011 - 20:09)

Milý čtenáři, nečteš...z čeho jsi usoudila, že je Alena matkou, nepsala tu o sětech, asi čteš mezi řádky. Ale nevidím mic špatného na tom, co Alena píše. Ty jsi taky nějaká hodně rázná a hodně se pleteš do čeho ti nic není, paušalizuješ a házíš matky a děti do jednoho pytle. tvůj názor je hodně kategorický a nečteš se dobře. Ano, nechte natky a děti žít, nezakládejte takto nenávistné diskuze a družte se na svém Nokkidingu, vždyť je to tady jen o rozsévání jedu a nenávisti. tady nejhorší forum vůbec.

milka2 (Po, 12. 9. 2011 - 20:09)

Anno 70, sice jsem se dál nevyjadřovala, ale nějak jsem tě nepochopila.
Nyní čtu a plně souhlasím s kopíruji:
a poděkujte matkám, že vám dali šanci žít a nechte ta děcka kolem taky žít

Jen dodám: nechte je vyrůst a dospět.

Anna 70 (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

slušně může sem psát...Milý čtenáři, nečteš dobře. Myslím, že sis mě ve své zaslepenosti spletl.

"Alena
vy, co tady píšete o nesnesitelnosti malých dětí, jste taky byli takoví smradi hnusný uječený, uspolený s plíbnama plnýma hoven,co obtěžovali jekotem lidi kolem, na to vemte jed a poděkujte matkám, že vám dali šanci žít a nechte ta děcka kolem taky žít. Nestarejte se on ně, matky dětí a haranti se o vás taky nestarají, mají vás na háku a nejsou tak nenávistní jako vy, mají svou náplň života vy mějte svou, věnujte se svým psům, kočkám, karieře a táhněte na svůj Nokkiding."

...takhle píše "slušná" matka:-))? Táhněte na svůj Nokkiding, to jsou slova Aleny.

Anna (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

je mi tě moc líto, mluví z...proč hořkosti? Můžeš být konkrétní? Tyhle "výkřiky do tmy" jsou o ničem.

nevím, nevím... (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

Také mě zajímalo proč...ale pořád se tady nějak serete do něčeho, po čem vám není zhola nic, tak se věnujte těm svým psům a kočkám.

Anno, (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

Aleno, piš za sebe. Kdybych...slušně může sem psát každý, ale tys nějaká bojovnice a zač bojuješ ? Nikoho nebudeš vykazovat z diskuze, nemáš na ni patent a že máš mindrák z čehosi, asi víme, oč jde, je jen tvým problémem, tak se do lidí nenavážej a zklidni se. Jinak jsi evidentně těch facek jako spratek dostala málo ty paní chytrá. Do cizích dětí je ti hovno a jak jsou vychvány taky, starej se o své, svou rodinu, sebe a ne cizí matky a jejich potomky. Ty jim je neživíš. Čtenář.

děvče, (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

Aleno, piš za sebe. Kdybych...je mi tě moc líto, mluví z tebe tolik hořkosti.

máma (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

Děti máme takové jaké jsme si vychovali a žijí v takovém prostředí jaké jsme jim my vytvořili!!!!!!!!!!!!
Nemáme na ně čas?Dáváme je na kroužky a sami si s nimi nejdeme zahrát třeba tenis nebo zakopat!!!!!!!!!!
Pamatuji doby,kdy každou neděli chodili rodiče s dětmi po obědě na procházky nebo jezdili na výlety.Přiznejme si,kolik takových chvil dáváme dětem dneska?Nenecháváme děti na pospas ulice?

Anna 70 (Po, 12. 9. 2011 - 19:09)

Také mě zajímalo proč lidi nanávidí děti. Co vlastně děláme špatně. A chápu, že někteří jsou na matky a děti vytočení. Děti jsou většinou, bohužel, nevychované. Kdyby byly děti vychované, nechovaly se jako spratci, lidem by nevadily. A k tomu ta "slepota" matek, uf...viz. zdejší diskuse.

pláč (Po, 12. 9. 2011 - 18:09)

Anno 70,babiko moe poč máš ten kacek v uce?

:( (Po, 12. 9. 2011 - 17:09)

Fakt hustý.Psát na nenávidím děti a mít přitom dvě vlastní!

12.09.2011 17:30 (Po, 12. 9. 2011 - 17:09)

Aleno, piš za sebe. Kdybych...ko ko ko ko dák

Anna 70 (Po, 12. 9. 2011 - 17:09)

vy, co tady píšete o...Aleno, piš za sebe. Kdybych byla osobně já uječenej hnusnej smrad - jak píšeš, dostala bych pár pohlavků. Ale já jsem byla vychované dítě. Jestli ty ne, je to problém tvých rodičů.
Každý má právo na to, rozhodnout se jak hodlá prožít svůj život. A jestli nechce mít děti, mělo by ti to být jedno.

Slovo "nenávidím" je dost tvrdé, ale to nechám na účastnících diskuse, jestli ho budou používat.

Dále, znám strašně matek, které jsou 90ti kilové matrony a je jich určitě víc než bezdětných. Jestli to nechcete vidět, zavíráte oči před pravdou.
Za další: Aleno, nežvaň nic o tom, že matky se nestarají o bezdětné. Zase lžeš. A to vím hlavně od matek, protože s nima pracuji. Nemají bezdětné na háku, nejsou jim jedno.
Člověk není povinnen tolerovat nevychované dítě. Kdyby děti byly vychované, myslím, že tahle diskuse by nevznikla.
A už vůbec nechápu, jak si dovoluješ někomu psát, aby někam táhnul. Co takhle kdybys táhla ty na diskusi o dětech? Ty jsi tady špatně, ti druzí ne.

K Lindě se nemá cenu vyjadřovat, tam je hodně zatměno.
Milka???????...to je rovněž bez debat:-)).

Nechápu, jak můžete být tak zaslepené. Mám dvě malé děti, ale tyhle argumenty naprosto nechápu.

drsně (Po, 12. 9. 2011 - 16:09)

už jen ve výroku, že...trefně

Alena (Po, 12. 9. 2011 - 16:09)

už jen ve výroku, že nenávidím někoho-anonymní skupinu lidí, které kdosi paušalizuje, je pro mně něco nezdravého, patologického, protože nenávist vůči někomu, kdo se proti nám osobně ničím neprovinil normálním jevem není a poukazuje na nějaký problém nenávistného pisatele či pisatelky. Je to stejné jako říct nenávidím psy, nenávidím cikány, nenávidím ženy, nenávidím muže, nenávidím šikmooké-proč ta nenávist ? Co vám udělali ti lidé, děti, zvířata ? Nic. Dovolili si plakat nebo ječet, když jste šli kolem a vy jste takoví nadlidé, že jste byli vyrušeni ve své vznešenosti nebo co ? Co je vám po tom, co ty děti dělají, serou se snad ony nebo jejich rodiče do vás ? Ne, mají vás na háku a žijí svoje životy-tak si položte otázku, zda ty děti nebo lidi nejsou náhodou v pohodě a patologické osobnosti nejste vy - plní nenávisti, zda není chyba ve vás a vašich životech, údělu, životní náplni, zda jste duševně vyrovnaní. Nenávist se často pojí s čímsi vyšinutým. Muži, kteří nenávidí ženy a jsou takoví, jsou mnohdy jejich vrahy a násilníky a ti, co nemají rádi třeba psy zas často týrají zvířata. Tady je jediné štěstí, že ti, co nenávidí děti jsou soudní aspoň do té míry, že je nezplodí jinak by skončili po kriminálech, nezvládli by nic, ani dětský pláč ani pokálenou plenu a mohli by dětem ublížit. Oni takoví lidé často nezvládají sami sebe a hodně kolem sebe kopou.

milka2 (Po, 12. 9. 2011 - 15:09)

Čtu to, co mě zajímá,...Nechápu jak někdo může říct NENÁVIDÍM DĚTI ???
Narodil se snad někdo rovnou dospělí nebo pak nenávidí sám sebe???
Chápu, že jsou lidi, kteří po dětech netouží, jejich smysl života je někde jinde, ale slovo NENÁVIDÍM DĚTI???

Fajn, pak kde je smysl života takového člověka? V nákupech vysavaču ZEPTER???V touze a honbou po luxusu, vile a bazénu???
Určitě příjemné ale co až zestárne? Kdo ho odveze na vozíku k lékaři, kdo mu píchne inzulín nebo mu vymění pročůrané plenky???Vím, profesionální pečovatel.Udělá to, pro svou profesi, ale nebude tam žádný cit!!!
Takový člověk umře sám a co tu po něm zůstane???
Třeba pak někdo řekne: bezdůvodně nenávidím staré lidi ?

Linda (Po, 12. 9. 2011 - 14:09)

Čtu to, co mě zajímá,...Aleno, napsalas to možná drsně, ale na hrubý pytel... Taky jsem si všimla, že odpůrci dětí se vyjadřují mnohem silnějšími výrazy. Možná si něco kompenzují, možná cítí, že není všechno úplně v pořádku. Ať si myslí kdo chce co chce, na světě jsme proto, abychom se reprodukovali a většina lidí v tom nevidí nic hodného nenávisti. A nedělejte si iluze, že je to jinak a váš pobyt na tomto světě je pro něco jiného. Takových jako vy jsou miliardy.

Linda (Po, 12. 9. 2011 - 14:09)

Mozna jsi vyjimka ale...Ale jo, já to chápu, každý má nějaké priority v životě a ne vždy jsou to potomci. My jsme s manželem chtěli klasicky ty dvě, ale po synkovi přišla dvojčata :-)

Alena (Po, 12. 9. 2011 - 14:09)

Čtu to, co mě zajímá,...taky jsem zůstala po dětech štíhlá jako většina matek, naopak znám bezdětné díže, matrony, co si cosi kompenzují zákusky - a jinak těm tady se nerozsvítí, těm zatměla mozky nenávist k něčemu, čím byli sami.

Reklama

Přidat komentář