Reklama

Nenavidim deti

Majka (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

a pak to má v téhle zemi...1. opravdu nechápu, proč sem chodí "žena", která nemá k tématu co říct
2. "žena" píšu v uvozovkách, protože k ženě mi nějak nejdou ty vulgarismy. To mají být ženy, které děti vychovávají?
3. s názvem diskuse nesouhlasím, ale beru ho s nadhledem
4. některé příspěvky jsou přehnané, ale opět, beru to s nadhledem
5. pro "otrávenou": právě z tebe mám pocit, že si tady vybíjíš vztek. Ignoruj diskusi a bude ti líp. Tedy upřímně: myslím, že ty poslední vulgární příspěvky psala jedna sprostá osoba
6. pro Pavlínu: celkem chápu, co tím chceš říct, ale kvůli tomu, že jsem se jako dítě podělávala do plín, brečela, vyptávala se, není mojí povinností nad tím nyní hýkat nadšením. Snažím se být tolerantní, ale někdy mi nervy pracují.

- (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

No dyt jo,ted to sou deti a za nekolik let znich taky muzou bejt lidsky kurvy.Nejlepsi by bylo kdyby se uz lidi nerozmnozovali aby sme zanikli.

pro otrávenou (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

a pak to má v téhle zemi...O tomto tématu není potřeba diskutovat.Jsou tu takové nány,které tě s klidem nazvou starou krávou a že když týhle diskusi nerozumíš tak sem nemáš lízt.Co dodat?Jen,že máš svatou pravdu a to ve všem.Ale tady to není k ničemu.Počkám si,která potrefená husa začne kejhat nejdřív.Ale jména - nicky tady jsou falešné,žádná se nepodepíše.To ani nečekej.

otrávená (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

a pak to má v téhle zemi normálně vypadat, když aroganci a nenávist tady vybíjejí lidé na ulicích, diskuzích, už i baby, no prostě svět na hovno vážení ... děcka jsou to nejmenší zlo, v podstatě vám hovno dělají, brzy se poserete z cikánů, jejich agrese, časem z muslimů, kteří sem přitáhnou, bude narůstat kriminalita, zlodějny - a vy tady žvaníte o nenávisti k dětem ... lidské svině a kurvy, kterých přibývá vám nevadí a ječení děrí ano-jste na hlavu.

- (Ne, 25. 9. 2011 - 10:09)

Nahodou deti tak od 6 let sou uz pekne vychcany a nektery i drzi ze se clovek nestaci divit.Ja dite mam a kdyz se sejde s brachovo ditetem tak mi z nich hrabe z toho bordelu a rachotu co nadelaj a pevne vim ze bych dalsi dite nechtela ani za nic.

Pavlína (Ne, 25. 9. 2011 - 09:09)

A vy co se stále oháníte řevem malých dětí,vy si myslíte,že jste nebyly stejné?Taky jste řvaly jak krávy a stále se na vše ptaly.Vaše matky vás taky měli raději udusit.Pokud děti nechcete tak tu aspoň nekvákejte o jejich zabití vy hyeny blbý.

Dana (Ne, 25. 9. 2011 - 00:09)

Děti ráda nemám a proto je...Souhlasím s tvým názorem, jsme na tom stejně! :-) A už vůbec nemám ráda rozmazlené děcka, které si myslí, že můžou všechno, a vadí mi i ty jejich blbé komentáře na všechno okolo. To fakt nesnáším!

Radka (So, 24. 9. 2011 - 14:09)

Ja mam stejny nazor jako Lexinka,kazdy na deti fakt neni a taky mi vadi ten rev a jak dokola delaji bordel.

Majka (So, 24. 9. 2011 - 12:09)

Děti ráda nemám a proto je...Lexinko, asi by tě někteří odsoudili za sobectví, ale osobně v tom nic takového nevidím, a je dobře, že víš, že děti nechceš a nenecháš se zmanipulovat od okolí, abys děti měla.
Moje matka nás měla dvě, aby splnila "občanskou a společenskou" povinnost, ale nestarala se o nás, obtěžovaly jsme jí. Sama teď říká, jak závidí mladým, že se můžou svobodně rozhodnout.
Proč píšu? Než být špatnou matkou, raději děti nemít.

? (So, 24. 9. 2011 - 11:09)

Parchanti hnusny to jsou,zabit je malo.Kdyz je to mali,tak to rve a smrdi,mimina bych zaslapal do zeme.

Lexinka (Pá, 23. 9. 2011 - 01:09)

Nevim, jestli je to normalni...Děti ráda nemám a proto je nemám.Pohlídám,ale už se těším až dorazí sestra a odveze je :o) Vadí mi křik,prsty obtisklé po obrazovce na tv,rozbité mé osobní věci atd.Možná existují i hodné a vychované děti,ale ty já nepoznala...:o)

Majka (Čt, 22. 9. 2011 - 10:09)

Přemýšlím, jestli by slušně vychované "dítě" pokřikovalo na staršího pána, že je zloděj a bude viset. A je jedno, že jde o politika.
Trochu mi uniká, proč se někde píše, že zfackoval dítě...22 let a dítě? Že chudák chlapec z toho bude mít komplexy? Jen ať má.
Pro hubu, na hubu...
Kdyby to byl můj syn, ještě bych mu dvě doma přidala.

Michaela (Po, 19. 9. 2011 - 18:09)

Já proti dětem nikdy nic...Je to pravda,deti nezdravi a je cim vic nevychovanych spratku,u kterych plati,ze skoda rany ktera padne vedle.

Bára (Ne, 18. 9. 2011 - 20:09)

Já proti dětem nikdy nic neměla, ale poslední dobou jsem přetažená a mám nervy v hajzlu. V práci od vidím do nevidím, doma další práce a asi si toho, co ti ostatní dělají víc všímám. Ty pištící slečny, které se přeřvávají, aby byly středem pozornosti, nechutné vulgarity, co z nich padají....u svého dítěte si to nepamatuji.Nechci skončit jako stará bába, která je na všechny zlá. Ale zase nejsem ovce, která sebou nechá vláčet a bojí se nevychovaných spratků. A m imochodem, děti už dávno nezdraví.

Eliška (Ne, 18. 9. 2011 - 16:09)

Eliško, tvé příspěvky...Marie, já jsem nechtěla Zdenu napadat, to nebylo dobře pochopeno, jen mi přišlo a za tím si stojím, že hodně kritizuje ostatní matky a samu sebe vidí velmi pozitivně a sebe chválí co do výchovy-mně samochvála smrdí, to je jediné,co mi vadilo nebo ani ne vadilo-spíš mně trklo do očí z jejího příspěvku. Napadání z mé strany to nebylo, jen názor.

Judita (Ne, 18. 9. 2011 - 16:09)

Tak nevím, jestli nejsem...Možná nesnášíš to plivání, šlapání po plechovkách, marjánu a celý ten nepořádek okolo.
Jestli máš v sobě nenávist k těm dětem, tak by jsi je jinak nenáviděla i v situacích, kdy by šly spořádaně ze školy a slušně zdravily.

Marie (Ne, 18. 9. 2011 - 16:09)

Eliško, tvé příspěvky...Eliško, nalepila se na nás (resp. na mě)jehovistka, takže já mizím. Jmenuje i tebe. Měj se dobře, ahoj.

Marie (Ne, 18. 9. 2011 - 15:09)

Milá Marie, výchovu jsem...Eliško, tvé příspěvky moc nechápu. Jako kdyby je psaly dvě osoby.
Přečti si, co jsi psala 14.9. ???

Dále: dokola vysvětluji, že píšu o dětech nevychovaných, tak mi prosím pořád nepředhazuj, že všechny házím do jednoho pytle.
Jestli ti děti dělají radost, je to fajn, dobře jsi je vychovala, jen mi opět uniká, proč si napadla Zdenu, když psala, že jí dělá radost syn...

Eliška (Ne, 18. 9. 2011 - 14:09)

Ještě reaguji na...neměla by ses zymslet nad tím, zda všechny děti jsou zlé ? Některé ano, jiné ne, že ? Souhlasíš ? Tak jako jsou dobří a špatní lidé v každé skupině-mužů, žen, důchodců ...slušní a sprostí, dobří i svině. Pokud nehážete děti všechny do jednoho pytle, asi si připustíte, že se tahle skupina nevymyká normě.

Eliška (Ne, 18. 9. 2011 - 14:09)

Dominiku, není slovo...Milá Marie, výchovu jsem snad zvládla dobře. Nikdy neříkej nikdy a nevíme, co bude dál v našich životech a co život a děti přinesou, ani ty ani já. V současné době je mým dětem dvacet dva a osmnáct let, jsou to hotoví lidé. Ale studují, starší vysokou, mladší střední a jsou v pohodě, nefetují, nekouří, nepijí, sportují, mají zájmy, koníčky, zdraví lidi, neobtěžují nikoho hlukem, neokopávají sedačky, takže nikdo nemusí mít nepříjemný pocit v jejich přítomnosti. Rodičáky v pohodě, starší býval trošku flink na učení, ale na vejšku se nakonec dostal, u mladšího tvrdili pedagožky, že má vysoké IQ i dost ambicí, aby se prosadil. Jsou chvilky, kdy mi vadí jejich binec v pokojích a chvilky, kdy jsem na ně pyšná-prostě asi tak, jak by to mělo být a je normální a když budou zdraví a vše takto zůstane, budu moc vděčná životu a osudu. Tvoje soudy o tom, že jsem s Lenkou nezvládla výchovu jsou v mém případě mimo reál, ale nezlobím se, chápu, že mně neznáš a nevíš o mně nic.
Na téhle diskuzi mně zaráží ta míra nesnášenlivosti, já se s ní jinde nesetkávám. děti sjou odrazem rodičů, školy i společnosti, že bychom se tedy zamysleli nad tím, jakým příkladem jim jsme ? Všichni ?
Píšete, jací jsou to parchanti-jednou nás budou muset život-pokud budem důchodci.-uvidíme. Ona dnešní společnost je taky dost morálně prohnilá, arogantní, cynická, lidé hamižní, sobeční a čím dál více se krade, tuneluje, podvádí, bují korupce. Mohla bych právem chodit po světě troubit, jak nenávidím tuhle vládu a politiky, z mnoha důvodů, které nebudu rozvádět, ale nevidím důvod hledat řešení něčeho, co nevyřeším a hlavně si kazit život a ničit zdrabí a pohodu tak negativními pocity. Psala jsem, že jakákoli forma nenávisti v tak vypjaté podobě nesignalizuje nic dobrého pro svého nositel, nic víc.

Reklama

Přidat komentář