Reklama

Nenavidim deti

Irča (Čt, 13. 10. 2011 - 08:10)

Ja nesnasim kluky v puberte....Kdepak,kluci jsou v pohode,zalezi jak si je vychovas ale s tema blbkama holkama je to horsi,zkusennosti mam a ver,ze velmi spatne.Nikdy jsem ty holky rada nemela a nemam,vice vychazim s muzi nez se zenami.

... (St, 12. 10. 2011 - 18:10)

Ja nesnasim kluky v puberte. Neco tak hnusneho a odporneho snad mohl stvorit jenom dabel.

Nicoll (St, 12. 10. 2011 - 18:10)

Takovou holku ktera je drza a...tak konecne spriznena duse,ja uplne k smrti nenavidim ty blby maly holcicky,jen kdyz je vidim a slysim jak zvatlaji a ptaji se na vsechno dvacetkrat,tak bych je prizabila.vylozene se mi otvira kudla v kapse,kluci mi nevadi.Celkove ale deti nechci,mam psa a ten je daleko lepsi,tolik nestoji a clovek ho ma takovyho jaksi ho vychova.

Irča (Ne, 9. 10. 2011 - 11:10)

a kdoví jak vidí tvého...Takovou holku ktera je drza a krade nemuze mit nikdo rad.A pritel vidi meho syna lip nez tu dceru,ma vychovu.

hmm (So, 8. 10. 2011 - 13:10)

Prdlajs,meho syna miluju ale...a kdoví jak vidí tvého syna tvůj přítel. Taky jen svoje a dlouho nic. To není láska , to je majetnictví a sobectví. Jak to tady bylo s těma prdama....?

Irča (So, 8. 10. 2011 - 12:10)

Co to je věrná pravda? Opak...Prdlajs,meho syna miluju ale dceru od pritele primo nesnasim,je to drza mala koza.

:-) (Pá, 7. 10. 2011 - 13:10)

Co to je věrná pravda? Opak pravdy nevěrné?

Irča (Pá, 7. 10. 2011 - 12:10)

Moudrost na konec:
S...Plne souhlasm,mas recht,je to verna pravda.

jm (Pá, 7. 10. 2011 - 09:10)

Moudrost na konec:
S malýma dětma je to jako s prdama. Každej snese jen ty vlastní.

Andrea (Út, 4. 10. 2011 - 12:10)

Tak to je sileny Andreo co...Jasne,ze zeny ano,mam spoustu kamaradek a chodi ke me navstevy.Jen uz od detstvi holcicky nemusim.Jako dite jsem mela spise klucici zajmy,jezdila jsem na konich,milovala jsem a do ted miluju zvirata.Doma jsem mivala krecky,morcata atd.Mati me nutila vozit mimina coz jsem nesnasela.Chodily k nam vzdy kamaradky od mati,ja mela 6 let ty holcicky co k nam chodily 3 roky,zaslaply mi krecka,morce mi umackaly,ja je za to zmalatila,mama me.No a zustalo mi to do ted,ze ty holcicky nemusim,nedavam to najevo proste je ignoruju a snazim se od nich drzet dal.No a ty dve od pritele,tak ty tomu dali tresnicku na dortu.

Andrea (Út, 4. 10. 2011 - 07:10)

Tak to ano,holky nemusim vseobecne,na kluky jsem zvykla,vychazim s nima.Ale tyhle dve?Podle me speji pro kriminal s touhle nasilnosti a brutalitou.Tyhle ty dve holky by snad zacal nenavidet i ten kdo deti bezmezne miluje.

Alexandra (Po, 3. 10. 2011 - 22:10)

Tak tam bude asi problem matka jak to tak vypada. Snad to s tim chlapcem dobre dopadne. A ty dve zacaly uz opravdu brzo, to petez co to bude za ,,svine,, az jim bude 20-30let.

Andrea (Po, 3. 10. 2011 - 21:10)

Andreo, tak ono to zalezi do...To asi maji,jenze je zvlastni,ze syn expritele je normalni citlivy kluk a ty holky bestie.Me psi zivy,cvicim je jako asistencni pro slepce,synove mi pomahaji,a dal se k nam i ten maly kluk.S expritelem jsem kamaradka,on se taky od dcer distancoval,chce do vychovy syna aby ho ty holky netyraly,matce je to jedno ma mimino,a na starsi deti zrejme hodila kakac.

Alexandra (Po, 3. 10. 2011 - 20:10)

Andreo, tak ono to zalezi do jake rodiny se narodi a jak se jim rodice venuje a tak. Ale tohle uz jsou opravdove bestie to co pises. Tady uz musi byt vyprask ci opravdovy trest, protoze tohle neni normalni. Rodice na tom maji vinu.

Alexandra (Po, 3. 10. 2011 - 20:10)

Andreo, tak ono to zalezi do jake rodiny se narodi a jak se jim rodice venuje a tak. Ale tohle uz jsou opravdove bestie to co pises. Tady uz musi byt vyprask ci opravdovy trest, protoze tohle neni normalni. Rodice na tom maji vinu.

Andrea (Po, 3. 10. 2011 - 14:10)

Me je v podstate jedno co...No nevim nevim.Dcery meho byv.pritele jsou desny bestie to maji 12 a 10 let.Syna jsem mela rada ale ty holky vubec,jednou byly u nas slohli mi z penezenky 1500 kc,psum schvalne splichaly lak na vlasy do oci,tyraly sveho mladsiho bratra no ukrutny bestie.Ja sama mam dva syny,kteri tem holkam naflagali kdyz je videli jak splichaji stenatum lak do oci.No okamzite leteli z baraku,takze nevim,jestli se deti meni,nekteri se proste jako bestie narodili a zustanou tak do konce zivota.Chudak jejich bracha ten k nam chodi do ted ale devcatka by leteli luftem par metru,kdyby jen sahli na kliku u naseho domu.Celkove jsem nikdy nemela moc rada holky,nemela jsem si s nima co rict,ale co znam tyhle bestie,tak zacinam byt pekne alergicka na vsechny holky.

Alexandra (Pá, 30. 9. 2011 - 12:09)

Me je v podstate jedno co pise Vera, nebot ona si neuvedomuje jednu vec a to ze ja o svym problemu vim, mluvim a chci ho vyresit a myslim si ze tak je to spravne. Je to moje prace a nehledim na to, ze je tam problem tak tam je,ale chci s tim neco delat. A co vic je to dobra zkusenost, ktera se vzdycky bude hodit. Jak psala Petra, deti se meni a verim tomu,ze to bude za nejaky cas lepsi.

:-) (Pá, 30. 9. 2011 - 09:09)

Alexandro ja te chapu a budes muset se stim vyrovnat a treba casem na tu malou zmenis nazor.A Very si nevsimej,je to stara nervozni baba.

Alexandra (Čt, 29. 9. 2011 - 23:09)

Jinak nejsem na teto diskuzi,ze nenavidim deti. Jen se muj pribeh toci kolem deti,me prace a toho co me momentalne trapi a snazim se najit cestu jak z toho ven.

Alexandra (Čt, 29. 9. 2011 - 23:09)

Snad mas pravdu Petro - dik. Zadne dite neni bez kriku, to by snad ani nebylo dite:) to k tomu patri. Ale co je moc je moc. Ono je neco jineho se starat o vlastni deti a o cizi. Nemuzu si v podstate nic dovolit a nejakym zpusobem ty deti ,,ridi,, me. Nebot ja jsem tam predevsim od toho, abych je hlidala. V dnesni dobe zakricet na cizi dite je uz ,,hrich,, Nevim jestli maji kamery a co by nasledovala po necem co by se rodicum nelibilo si ani neumim predstavit. V Cechach mame prisnejsi vychovu nez kde ziji ja ..., tady kdyz ti dite krici na hristi,tak se lide divaji na tebe a vubec nechapou situaci a pokud dite okriknes,tak si spatna ty a divaji se na tebe jak na neco neshopnyho. Netvrdim,ze mam s malou jenom spatne zkusenosti, mame i krasne chvile,ale jak jsem psala uz vyse nekdy mam vycitky svedomi,ze se na ni neusmivam tak casto jako na jine deti,ktere predevsim opatruji. Za devitiletou praxi musim uz neco vedet,ale tohle se mi jeste nestalo....

Reklama

Přidat komentář