Reklama

Nenavidim deti

D (Út, 6. 12. 2011 - 14:12)

ano, každého z nás...Já ale myslím,že takhle to má většina lidí.Fakt je,že ti sem ale nahlédnou často jen náhodou,nedá jim to a zareaguji a okamžitě nastanou ataky a vzájemné ataky.

Lea (Út, 6. 12. 2011 - 14:12)

Jsem přesvědčená,že...ano, každého z nás oslovují jiné věci, hodnoty, styly života. Mně nabíjí rodina, děti, pes, příroda, občas práce v zaměstnání, přátelé, koníčky a když se nad tím zamyslím, asi není nic, co bych tak moc patologicky nenáviděla, aby mi to stálo za to o tom zakládat diskuze a nazývat hromadně globálně třeba ty děti spratky, sráči, monstry. Jsem ráda, že to tak nemám a nesravují mně vášně tohoto typu.

D (Út, 6. 12. 2011 - 13:12)

tohle všechno má jedinou...Jsem přesvědčená,že Katka myslela jen ty agresivní a útočné rodiče.Ona sama mi připadala rozumní,má jiná názor na některé věci,ale nezatracuje ostatní,jen jí vadí agresivita těch i oněch.
Jinak bych ještě dodala,jak píšeš o zatrpklých a zlých,jsou to nejen ti,co od života nedostali to co chtěli,ale i ti,co si to jen myslí.
Jinak láska-a bezvýhradná,jak jí popisuje Lea je sice krásná,ale mě moc neoslovuje.i u svých potomků jsem radši,že mě mají rádi a respektují mě ne proto,že jsem,ale i proto jaká jsem,myslím samozřejmě charakterově

Lea (Út, 6. 12. 2011 - 13:12)

Muzu se zeptat jak pes vraci...to je vážně míněná otázka ? Pokud ano - tak - věrností pánovi, přítulností. Mně fenka moc zkrásnila život. Milujem ji celá rodina, včetně velkých dětí, je miláčkem všech. Je strašně milá...každý, kdo má psíka, pochopí o čem píšu .. kdo ho nemá, tak se prostě takto ptá,neví, o čem je řeč, nedovede si představit, že pes se stává členem rodiny, že dokáže lidem velmi pomáhat-viz. psi pro nevidomé, záchranáře...úžasné zvíře. Slovy hlavního hrdiny filmu Marly a já, který rozbrečel i mého muže napíšu jeden jeho neotřesitelný životní poznatek... pes vás miluje cele a oddaně takového jaký jste. V nemoci i zdraví, tlustého, hubeného, ošklivého, i krásného. Navždy a bez výhrad. Žádný člověk na světě tohle nedokáže.

. (Út, 6. 12. 2011 - 11:12)

Muzu se zeptat jak pes vraci lasku?

Katko, (Út, 6. 12. 2011 - 11:12)

uf, omlouvám se za hrubky,...tohle všechno má jedinou možnou variantu-žij a nech žít. Nikdo ti opravdu a vážně nevnucuje, abys měla ráda děti. Věř, že je to všem ukradené. Judita jen položila otázku, na kterou jsi podrážděně reagovala ve smyslu, co je jí do toho. Nic. Nikomu z nás.
Netřeba házet všechny rodiče do jednoho pytle. Jsou mezi nimi dobří i špatní, nejde nikdy v žádné skupině paušalizovat. Tak jako jsou dobří a milí pejsci a pak zpotvoření špatnou výchovou svých páníčků, kteří podléhají agresi a vzteku. Nic není černé ani bílé. Mimochodem můj pejsek je zlatíčko jako asi každý yorshírek. V podstatě těmto stačí dát jediné-péči a lásku. Vrací stonásobně. Platí to i u lidí. Ti zapšklí a zlí většinou něco podstatného od života nedostali. Chodí se svými názory na trh a to je správné. Není správné, pokud je začnou komukoli vnucovat nebo příliš vysvětlovat své postoje nebo řešit druhé. Každý víme své a tím to končí.

opět Katka (Po, 5. 12. 2011 - 23:12)

Jejda, aby se to tady zase...uf, omlouvám se za hrubky, už se mi zavírají oči.
Tak doufám, že se mi o tom tady nebude zdát, dobrou noc.

Katka (Po, 5. 12. 2011 - 23:12)

Mnoho výroků a urážek zde...Eleno, to by museli zavřít celou Doktorku. Už jsme to studovali, ale s urážkou na cti tady člověk neobstojí. Jsou jen dva případy kdy právo obstojí, ale to už asi víš.

Katka (Po, 5. 12. 2011 - 23:12)

A nemyslíš, že jen...Jejda, aby se to tady zase nezvrtlo na druhou stranu. Já taky děti nemusím, matkou nikdy nebudu, ale nemám potřebu jim nadávat. Jak jsem psala, raději se jim vyhnu. Problém vidím spíš v rodičích. Ale to je na dlouhé psaní. Také jsem dostala nehorázně sprostě vynadáno, když jsem nedávno popsala, proč nemám děti. Matky si servítky zrovna neberou a to mají vychovat děti. Ony nebudou žalovat, protože kdyby se to rozjelo, mohla by si je podat sociálka.
Tady, co jsem mohla, udělala jsem.

Nesnáším ponižování slabšího, ať je to dítě, senior, zvíře,...z toho úchylného příspěvku se mi zvedá žaludek.
ALE... nějak mi uniká, co je Juditě do toho, proč si někdo pořídí psi? To je zase druhý extrém. To jako chceš začít někoho přesvědčovat, že z asociálního člověka se stane sociál a začne milovat dětičky? To snad ne.
Nejsem pro nadávky, ale taky nekecám druhým do života a vadí mi, když se to děje druhým.

Judita (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

Presne tak Judito,zvirata mam...A nemyslíš, že jen utíkáš, tzn. schováváš se před vlastními špatnými zkušenostmi?
Víš, on má každý něco za sebou, ale vždy se dá s osobní prohrou něco dělat-jinak řečeno: nic není definitivní a není proč něco s konečnou platností "balit". Včetně mezilidských vztahů...
Nechce se mi věřit, že zvířecí společnost by ti mohla plnohodnotně nahradit tu lidskou. Jistě, zvíře je vděčné a narozdíl od člověka reaguje logicky vděčně. A je to také proto, že se zvířetem bývá jednodušší vycházet, než s člověkem...

Lea (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

Proto se tím už zabývá...Katko, celá tahle diskuze je úchylná a měla by být zablokována a zakázána a je blbé, že se tím nikdo nezabývá. Možná v tom zkus něco udělat. Pokud máš čas a prostor, uděláš dobrou věc. Po těch urážkách slušných pisatelů tady nás byla skupina, co jsme kontaktovali admina, aby sem lidem s některými nicky zablokoval přístup, abyhom nebyli uráženi. Slíbil pomoc a zatím nic a je to už delší dobu, chceme to zkusit znovu, na jedné diskuzi se to povedlo, byla o nemocných lidech a zablokovali ženu s nicky Halina, Yossarian aj. - táž osoba-urážela podobně jako lidé zde a myslím, že tam taky někdo inicioval trestní stíhání ohledně urážek,ale nevím, zda to vyznělo do ztracena nebo nikoli, nezajímala jsem se o konec této nechvalně proslulé postavy z for. V mnohém se podobala těm tady, co uráží.

Elena (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

Proto se tím už zabývá...Mnoho výroků a urážek zde naplňuje skutkovou podstatu trestného činu urážky na cti a jdu to omrknout do zákoníku, sice studuju práva, ale trest mně jaksi míjí-zatím...

Lea (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

Proto se tím už zabývá...to je dobře. Ty výrazy tady o dětech-sráči, chcáči, mrdky, smradi. Shodli jsme se v práci už před časem na tom, že by bylo dobré pisatele takových názvů na adresu dětí vypátrat. Nevím, zda jsi četla diskuzi a ty šílené výroky tady a napadání lidí, kteří se dětí zastali. Jakmile někdo napsal něco na obhajobu dětí okamžitě byl pisateli zde sprostě napadán a urážen. Je dobré toto nenechat být. Jde o trestný čin urážky. I mně tady napadli před delší dobou a to jsem jen napsala slušně, že nechápu takovou nenávist a že je dobře, že takoví lidé děti nemají. Začínám přemýšlet o žalobě, ovšem je to kompliukované ...ale tohle procházet by nemělo.

Katka (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

něco jiného je o něčem...Proto se tím už zabývá policie, není normální, aby tady někdo popisoval týrání dítěte. To je úchylné.

Elena (Po, 5. 12. 2011 - 21:12)

něco jiného je o něčem mluvit a psát a něco jiného tohle páchat. Ovšem když tady člověk čte o dětech jako o spratcích, a mnohem horší pojmenování až po výroky, že by uječenou holčičku tu a tu zabil asociuje to člověku leccos. Kuřimská kauza a jiné jí podobné s týráním dětí byly otřesné. Páchali je lidé, kteří děti nenávidí. Stejně jako ti pisatelé zde schovaní za anonymitu. Je tu společný jmenovatel. Ona nenávist slovy má leckdy blízko ke konkrétnímu činu-takže se modleme, aby tato odporná diskuze nebyla opravdu útočištěm blázna nebo bláznů, kteří jendou ublíží dítěti. Jinak je mi zle z většiny příspěvků tady. Ta nenávost z nich totiž čisí a nezdá se, že by šlo o nadsázku nebo legraci. Tím je tahle diskuze dost děsivá.

ano, (Po, 5. 12. 2011 - 20:12)

Anonyme, debilita je...výroky typu, že je škoda, že Herodes nežije by se policie nejen mohla, ale i měla zabývat Katko.
Mohou je totiž vypouštět lidé, kteří by mohli být až nebezpeční svému okolí. Pokud to myslí vážně. Pak by mohli i dětem ublížit a to bez legrace. Jen mně mrzí, že se tím policie zabývat nebude. Bylo by to asi dost potřeba. Takové výroky jsou nebezpečné a nepustí je nikdo zcela duševně zdravý z úst. Na anonymních forech se scházejí lecjaké existence. Při představě, že tohle chodí po ulicích kolem mých dětí mně mrazí. Co když je ta nenávist jednou ve vyhrocené situaci k něčemu vyprovokuje ? Tak jako ve zprávách ukazovali chlapa, kterému řekla milenka něco, co se mu nelíbilo a on ji podřezal. Jednou bude nějaké dítě pláčem obtěžovat některého z příznivců Herodových metod a...nedomýšlet. Psychopatů a sociopatů je dost a to, co zde lidí nenávidějící dti píší je podobné jako výroky neonacistů s rasovým podtextem a jejich výhrůžky na adresu cikánů a taky je tam skrytý nenávistný podtext, kdy negativní emoce mohou nabýt vrchu. Tahle společnost je agresivní a tehle diskuze už názvem dost děsivá a z mnoha příspěvků zde mrazí po těle. Až člověk v úžasu nechápe, kde se ta nenávist bere v takvé síle. Cikán se může bránit, má nůž a za prdelí deset dalšíách. nevinné malé děcko ne. Po tomto by opravdu měla policie jít, není to totiž normální.
Lea.

Katka (Po, 5. 12. 2011 - 18:12)

různí i normální a mezi...Anonyme, debilita je neštěstí, co?
Jasně jsem se vyjádřila jen k tomuto výroku:

"4.12.2011 12:58 - Renčo,
kašli na prasata tady, sem se slezli jen hyeny, které při pohledu na děcko už vidí v hlavách zrůdnosti, které by mu provedly, od mlácení, mučení hlady, pálení, přivazování k radiátoru přes zavírání do klece...bla bla bla"

Podotýkám, že z toho výroku je mi na nic a ty děláš slepého nebo jsi debil. Nebo jsi jeho autor? A došlo ti, že se tím může začít zabývat policie? To se totiž přesně děje.

N (Po, 5. 12. 2011 - 17:12)

Ona totiž samotná tato diskuze má velmí špatný název! "nenávidím děti"
Když děti nějak nemusím, nemám o ně zájem, lezou mi na nervy a podobně, nebudu psát pod název, že je nenávidím!To je trochu silné kafe...

slezli se sem (Po, 5. 12. 2011 - 15:12)

Špatně čteš?
Sem se...různí i normální a mezi nimi takoví, co chválí praktiky Herodese-hyeny-a nedělej ze sebe blbce, že ty příspěvky o Herodesovi, jak byl dobrej, nevidíš ...

M (Po, 5. 12. 2011 - 14:12)

Špatně čteš?
Sem se...Proc hieny?Slezly se sem lidi ktery decka nemusej.Ja je osobne taky nemam rada,neublizuji jim,jen se jim uspesne vyhybam.Jen jsem jedne asi 13 lete male bestii dala facku kdy mi kopla do psa z niceho nic a ta sedla teda pekne,ze me tyden bolela ruka.

Reklama

Přidat komentář