Reklama

Nenavidim deti

FODDY (Út, 10. 1. 2012 - 21:01)

Já zase nenávidím...TAK HELE ME JE 12 IRENO TY KRAVO NA ME BYS JEDNOU OTEVRELA KUDLU A MUJ TATA BY TI VYMLATIL ZUBY Z HUBY ABYCH TEBE NENAHLASIL

? (Pá, 6. 1. 2012 - 19:01)

tebe měl tatík vytřepat do...Ojooj,proc?kazdy ma rad neco jineho,ja zvirata hlavne psy,branim je jak muzu,hlavne sponzozuju,jen proste nesnasim parchanty je to nevychovana havet.

Irous (Čt, 5. 1. 2012 - 14:01)

Irousi, věř, že jsem měla...Niko,jak decka nesnasim mam syna i psa.Je to opravdu ve vychove a hlavne v rodicich,syn ma 12 let,taky ma sve chyby ale ke zviratum se chova hezky,ma je rad a zastava se jich pokud je jim ublizovano.Taky se porval,kdyz jeho nevychovany spoluzak nekopl naseho psika Jerryho.Sveho syna miluju ad mala ho vychovavam prisne a k obrazu svemu.Kdyby to tak delali vsichni,cizi decka nesnasim jen na par vyjimek jsou sprosti a arogantni.Stromek se ma hold ohybat dokud je mlady a hlavne ucte ke vsemu zivemu,hlavne zviratum,maji stejny prava dychat a zit jako my lide,jenze ty zvirata nejsou tak zly a zhyraly jako my lide.

Nika (St, 4. 1. 2012 - 21:01)

tak me kdyby nejakej parchant...Irousi, věř, že jsem měla černo před očima. A než jsem vymyslela co mám dělat, abych dala najevo nesouhlas, náš pes Vendys to vyřešil po svém.
Když potom synáček dostal opaskem přes zadek, vůbec mi to nevadilo - naopak. Ještě ho táta - po poradě s námi - donutil přinýst Vendysovi piškoty a nakrmit ho, aby se spolu srovnali. Jinak co vím, mladej začal hrát od září 4x týdně fotbal, tak se prý i zklidnil. Jak stačí málo...

Jinak řeči o zabíjení se mi vůbec nelíbí, to už trochu zavání. Mně by k životu stačilo, kdyby každý držel nad svým potomkem ruku - pádnou i ochranou.
Každý musí mít mantinely a když nemá, nedivím se, že ho někdo usměrní.

? (St, 4. 1. 2012 - 20:01)

tak me kdyby nejakej parchant...Moje slova,spratkove jsou cim dal horsi,zabit je malo.Jecici dite je katastrofa a kolikrat ty kravy matky jen blbe cumi jak spratek otravuje okoli.Kdyby byly normalni daji spratkum pres drzku a je klid,ale za nejakou dobu daji spratkove pres drzku matkam.

Irous (St, 4. 1. 2012 - 16:01)

tak me kdyby nejakej parchant nakopl psa,tak dostane takovou po tlame,ze se s toho posere.Radeji budu mit doma tech psu 10 nez jednoho maleho spratka.

Souhlas (St, 4. 1. 2012 - 16:01)

Potom je dobře, že jsou lidi, kteří děti nechtějí. Vědí, co dělají.

Aneta (St, 4. 1. 2012 - 10:01)

Taky se nedivím.
Letos o...asi z něj vyroste arogantní hajzlík...ale to je věcí rodičů dítě zkrotit. Trápí-li zvíře, dát na zadek ...píšete, že děti jsou čím dál horší .. a co nebo kdo není ? Mezilidské vztahy obecně jsou horší a horší a vše jde ruku v ruce se vším ...školy mají horší úroveň, z učitelů se stávají pouzí známkovači, kteří odučí pár hodin denně a zabouchnou dveře, ne jako za mého dětství, kdy se nám věnovali, dělali kroužky, doučování pro zájemce a měli zájem nás učit a abychom látku chápali, politici-čím dál větší banda zlodějů a tunelářů, rodiče-čím dál nervoznější, mnozí se bojí o práci, makají od nevidím do nevidím, na děcka nemají čas, puberťáci jsou věčně sami a vymýšlí krávoviny, táta s mámou dnes jsou už občas taky rádi, že děti uživí, ošatí a zaplatí bydlení a děckám školy a mají málo času na výchovu a trávit s dětmi čas, babičky nemohou hlídat, makají v práci... lidi jsou nasranější a společnost odlidštěnější, aogantnější, tak co se dá čekat ?

Nika (Út, 3. 1. 2012 - 23:01)

Možná je přehnané tvrdit,...Taky se nedivím.
Letos o dovolené jsme seděli s větší partou u ohně a bavili se. Za chvilku jsem si všimla, že 8 letý syn našich přátel se baví tím, že láká našeho teriéra na buřta a když si ten před něj sednul v očekávání, nakopnul ho spratek do hlavy. Na vlastní oči jsem to viděla 2x, později mi potvrdili přátelé, že to bylo vícekrát, ale báli se něco říct, protože jeho "mamička" zálibně sledovala, jak se synáček baví. Já se nejdřív taky lekla, že je urazím a zkazím skvělou náladu a chtěla jsem to nějak diplomaticky vyřešit. Nakonec to vyřešil náš pes a vyletěl tomu hajzlíkovi do ksichtu. Jen štěkl, nekousl. "Mamička" dělala scény, ale ostatní jsme jí vysvětlili co se dělo a proč nezasáhla ona.
Tatínek vzal synáčka a seřezal ho. Na zadek dostal pěkně...
Mamička se sbalila i se synáčkem, a odjeli domů. My měli konečně klid, protože to je opravdu nevychovaný spratek a jeho přítomností trpěly i ostatní děti.
Co z takovýho skřeta vyroste?

? (St, 28. 12. 2011 - 19:12)

Dětské domovy nejsou...To je pravda,v tom pripade budou diagnosticke ustavy preplnene,vzdyt ti frackove jsou cim dal horsi.Delaji bérdel,sproste mluvi a hlavne kradou.Dneska jsem slysel v MHD,jak 5 leta holka rekla svy mame pico,no ja bych ji takovou flagl,ze by to nerozchodila,zadne ucta ke starsim,zviratum,proste nic.Herodese na ne poslat.

Nomen omen (St, 28. 12. 2011 - 10:12)

Tak,tak a to maj zrusit...Dětské domovy nejsou polepšovny - diagnostické ústavy.

? (St, 28. 12. 2011 - 09:12)

Já zase četla paní Zdenu...Tak,tak a to maj zrusit detsky domovy,zajimalo by me kam ti zmetkove prijdou.

mk (Út, 27. 12. 2011 - 14:12)

Pamatuji si, že kdysi kdesi...Já zase četla paní Zdenu Frýbovou. Byla to nějaká kniha o skoťáčkách. Psala tam o nevychovaných spratcích, které otrávily dovolenou ostatním v šumavské chatě. A též napsala, že kdyby se o ty nevychované děti postaral Herodes, nezlobila by se....

Nomen omen (Út, 27. 12. 2011 - 01:12)

Jsem tady naprosto spravne,na...Pamatuji si, že kdysi kdesi jsem četl rozhovor s paní Herodotovou - ředitelkou mateřské školky. :-D

Mirek (Pá, 16. 12. 2011 - 08:12)

Dekuji Romco,a ver mi ze tohle znam.Min.mesic jsem musel nechat uspat meho 15 leteho retrivra,psu mam ted 8,kazdy je jina osobnost.V lednu budu delat zkousky no a pak budu cvicit asistencni psy pro nevidome,tak uvidime,jedine co me uklidnuje,ze moji psy se alespon dostanou do dobrych rukou.Znam tyrane psy a neni to dobry pohled,par jich mam teda 8 vlastnich a 7 nalezencu,kdyz najdu psa,tak se ho vzdy ujmu.Tobe take preji pekny advent a hodne peknych chvil s tvyma pejskama.

Romča (Čt, 15. 12. 2011 - 17:12)

Mirku, tomu rozumím. Naše...hezký podvečer Mirku-ano, ty holky už rozum v daném věku mít mohly. Je to smutné. Děti jsou odrazem nás rodičů, společnosti, doby, v které vyrůstají-a to vše je dnes divné. Rodiče od rána do večera v práci, aby utáhli děti na soukromých či vysokých školách a hypotéku na dům-mluvím z vlastní zkušenosti. Ne všichni, ale je nás dost ... kantoři už nejsou tak poctiví, jak v mém mládí a odučí a valí domů. S námi měli kroužky, doučování, soutěže ... to dnes není. A společnost je arogantní, odlidštěná...nebo se mi to jen zdá a jsem nespravedlivá...?? Připadá mi, že se každý honí za čímsi a na podstatné zapomíná...

Mirku, víš, proč já kolem sebe potřenuju mít čím dál víc své pejsky ? Synové mi odrůstají a mají mně na servis, mají své zájmy, koníčky a přátele a já s láskou i kusem smutku v srdci vzpomínám na doby, kdy byli maličcí. A to mazlení, tulení, bouřlivé vítání-mám od svých yorshíreček. Je to pro mně vzpruha, zkrásnily mi život, dávají mi moc. Dnes jsem tu s nimi sama a povídám si s nimi, rodina dorazí až k večeři. Moje kamarádka dnes na veterině nechává uspat svou desetiletou boxerku, které selhává srdíčko a dál by se trápila. Psala jsem sms, myslím na ně obě, mé statečné holky a jsem se svými psími děcky...moc mi pomáhají...

díky za to, že tu jsi Mirku a je v tobě tak velký kus člověčenství-krásný advent i vánoční svátky ti přeje Romča.

Mirek (Čt, 15. 12. 2011 - 15:12)

Mirku, tomu rozumím. Naše...Romco,asi budes hodny clovek a preji ti to same.jen bych dodal,ze ty tzv.male holcicky uz v tomhle veku by meli mit rozum a rozeznat veci dobre a spatne a ublizovat pejskum spatne je.Kdyz ted kradou a ublizuji tak v dospelosti budou asi vrazdit.Zrejme je to ve vychove,nadarmo se nerika,ze stromek se ma ohybat dokud je mlady.Kazdopadne ti preji Vesela vanoce a dekuji za tvuj mily nazor.

Romča (Čt, 15. 12. 2011 - 09:12)

Ja s detma ty spatny...Mirku, tomu rozumím. Naše chování přece jen vyvěrá z našich prožitků a zkušeností. A ty tvé s malými děvčátky byly opravdu veskrze moc špatné. Neházej nikdy všechny do jednoho pytle-to bych si asi troufla napsat. Ale zároveň napíšu, že mi je moc líto, co jsi prožil a přeju ti takto virtuálně především pevné zdraví ...a lásku. Rozumím tvé lásce ke zvířatům, pejskům a přeji ti hodně krásných chvil s nimi...mám děti i pejsky a je to radost nad radost. Naši psíci-dva-jsou plnohodnotnými členy rodiny a těmi nejhýčkanějšími. Občas někdo v žertu mi řekne-chtěl bych se mít jako tvůj pes. Ano, mají nás rádi takové, jací jsme, nezradí a to lidé nedovedou.

Daniel (Čt, 15. 12. 2011 - 09:12)

On je nazev této diskuse kapku zavádějící. Vhodnější by asi bylo napsat "nemám rád/a děti" nebo snad "nesnáším děti".
Mně osobně nejvíc vadí malé děti vyloženě vřískající v MHD, které jejich maminky nedokážou zvládnout.

Mirek (Čt, 15. 12. 2011 - 08:12)

Mirku, to je určitě v...Ja s detma ty spatny skusennosti mam.Pred par lety se mi pri autonehode zabila manzelka i syn,to je pryc.Deti se mi zhnusili,eda hlavne male holky kdyz se ke me nastehovala ex-pritelkyne.Mela velmi zle a nevychovane dve dcery 13 A 11 let.Byli zle,tyraly moje psy,kopaly do stenat,kradly mi penize atd,nezvladatelne bestie,matka laksni pristup.Tak jsem je vyhodil a mazaly ze se za nima prasilo.Od te doby se detem vyhybam a mam je rad pouze daleko ode me,stejne je to i s temi politiky.Detem bych urcite nikdy neublizil ale rad je nemam,je fakt,ze za to muzou dcery od byv.pritelkyne,jelokoz takove deti muze mit asi tezko nekdo rad.

Reklama

Přidat komentář