Reklama

Nenavidim deti

Kódl (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

Aby ti nepraskla žilka!!!!Věruš, bacha aby ti neprdla pupeční šňůrka!!!

Daniel (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

Ester, zase to nehroť.
To,...Lindo, Vy jste to napsala naprosto přesně. Plně souhlasím s Vaším příspěvkem.

Věra (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

Aby ti nepraskla žilka!!!!

Linda (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

Jsi divná,to ty pořád...Co to meleš???

Můj první příspěvek tady:
"11.1.2012 22:13 - Linda

Mně ve dvaceti nevadily, ale žádná touha po dětech nebyla a teď ve 40ti jsem šťastná, že jsem se nenechala zblbnout společností a děti nemáme. Nemám děti nějak v lásce, raději se jim vyhnu a manžel též. Ale nikdy jsem neměla touhu jim "jednu fláknout". Jsou mi jedno. Když se neumí chovat, řeknu to matce. Když u toho není rodič, vyhnu se jim. Žádný problém."

Tak nemel o nenávisti...to piš těm, kteří tady píšou jak by jim jednu flákli, až by jim hlava uletěla.

Věra (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

Ester, zase to nehroť.
To,...Jsi divná,to ty pořád každýmu podsouváš svou nenávist k dětem.

Linda (Po, 16. 1. 2012 - 15:01)

nejsem už nejmladší, mám...Ester, zase to nehroť.
To, že jsem někdy jako mimino brečela ze mě nudělá natolik tolerantního člověka, abych se nad vřeštěním nevychovaných dětí usmívala. A do plen ať si kálí jak chtějí, já to uklízet nemusím. Tak proč by mi to vadilo? Podsouváš lidem hlouposti. Proč by bezdětným mělo vadit, že se nějaké mimino podělá?
Jestli ti to nedošlo, tak lidi si stěžují hlavně na matky, které mají rozmazlené spratky.
Pár psychoňů tady píše "silácké" řeči, ale tomu nevěnuji pozornost a přeskakuji.

Ester (Po, 16. 1. 2012 - 14:01)

Tak ja male deti myslim tim...nejsem už nejmladší, mám po 40cítce a nejsem ani přehnaná citlivka. Z této diskuze je mi ale opravdu smutno a nechci, aby to znělo pateticky. Pochopím nenávist k někomu, kdo hodně ublížil, pak se těžko dá negativním pocitům bránit. Ale tolik nenávidět i anonymní malé bytůstky jen proto, že jejich nějaká část obtěžuje někoho svým řevem, když jsme kdysi řvali a káleli do plen všichni ...tady to vyznívá, že tím, že malé děti nic jiného než řvát a kakat a čůrat do plínek neumí, jsou hodny nenávisti... no ano neumí-jako to neuměl nikdo z nás a jak to dopadá stejně na prahu i konci života. Hodně staří lidé už toho taky moc nesvedou a podobají se malým děckám, život je kruh, vše se vrací ...prostě je to všechno smutné, doba, vztahy...vím, jak nenávist dokáže ničit a zpotvořit život, svého času jsem nenáviděla pro zradu a křivdu, která se mi stala a bylo to ošklivé období života a nenávist je hrozný společník a život znehodnocuje...jak se vám s tím žije ? Dost blbě, ne ?

achjo (Ne, 15. 1. 2012 - 13:01)

Co se mi na detech zda...chudáčku malý, závistivý, nepřející, ztrápený, ač není mojí přirozeností být sprostá, napíšu bez obalu-ty musíš mít život hodně na hovno s těmito pocity-co vyšlem světu, vrátí se nám-to jsi dost v pééérdeli.

:( (Ne, 15. 1. 2012 - 10:01)

Co se mi na detech zda...Přej a bude ti přáno...budeš mít hodně těžké stáří.

D (So, 14. 1. 2012 - 20:01)

Co se mi na detech zda obzvlaste tragicke je vysoce pravdepodobna moznost, ze vetsina z nich prozije kvalitnejsi zivot, nez jakeho se dostalo (a dostava) mne samotnemu. Vazne hrozi, ze proziji zbytek zivota v ekonomicky celkem prosperujici liberalni demokracii, v miru, obdareni konzumnimi moznostmi a svobodami, o kterych mne osobne nebylo dovoleno ani snit.

Skutecnost, ze dnesni Cesko je daleko svobodnejsi a daleko bohatsi, nez Cesko meho vlastniho detstvi, vyrazne narusuje moji egocentrickou koncepci sveta. Jevi se mi tez hnusne napriklad to, ze zatimco ja jsem byl povinen zakladni vojenskou sluzbou, dnesni chlapce (nemluve vubec o divkach) jiz ani takovato forma otrockeho utrpeni s nejvetsi pravdepodobnosti vubec neceka.

Moc bych si pral, aby se nove generace nemohly mit v zadnem ohledu lepe nez ta moje vlastni, a aby utrpeni a krivdy komunismu a postkomunismu mohly byt zakouseny stale znovu a znovu, a to nikoli v mire slabnouci, ale naopak jeste se stale stupnujici.

V idealnim svete by deti mely byt odebirany matkam ihned po narozeni, a zbytek zivota by mely stravit v pracovnich taborech s tou nejtuzsi disciplinou a nejtvrdsimi telesnymi tresty. Mezi chovanci techto pracovnich taboru by mel byt - pod nejprisnejsimi tresty - zapovezen sex, a reprodukce by se mela odbyvat pouze v dusledne inzenyrskem stylu, aplikaci nucene umele inseminace.

! (So, 14. 1. 2012 - 14:01)

Za to ja bych ty spratky...To už není názor,to je duševní vada

? (So, 14. 1. 2012 - 14:01)

Mně ve dvaceti nevadily, ale...Za to ja bych ty spratky mlatil hlava nehlava,hlavne ty maly upisteny rozmazleny holcicky s maslickama z chutu bych jim slapl na ksicht.

Linda (St, 11. 1. 2012 - 22:01)

já myslím, že se vše...Mně ve dvaceti nevadily, ale žádná touha po dětech nebyla a teď ve 40ti jsem šťastná, že jsem se nenechala zblbnout společností a děti nemáme. Nemám děti nějak v lásce, raději se jim vyhnu a manžel též. Ale nikdy jsem neměla touhu jim "jednu fláknout". Jsou mi jedno. Když se neumí chovat, řeknu to matce. Když u toho není rodič, vyhnu se jim. Žádný problém.

Dasa (St, 11. 1. 2012 - 21:01)

Nevim, jestli je to normalni...já myslím, že se vše změní s vlastními dětmi, v mládí mě děti také iritovaly, zvlášť těm roztlemeným bych nejraději jednu flákla, nebo něco poťouchlého provedla,ale když se mi neplánovaně narodil kluk, mateřské pudy zafungovaly a druhé dítě jsem si vysloveně přála. Děti už mám ráda, jsem k nim tolerantní a úžasně mi rozšířily obzory a fantazii. Tak bych se těchto pocitů nebála..:-)

??? (St, 11. 1. 2012 - 20:01)

Zato Ty jsi chytrák, co? Ty...OMILE?
Co to znamená?

? (St, 11. 1. 2012 - 20:01)

Decka jsou smradi nevychovany,nesnasim je,Herodes byl nejlepsi.

:-)) (St, 11. 1. 2012 - 10:01)

OMILEM NARAZIL NA TUHLE...Zato Ty jsi chytrák, co? Ty OMILE.

hihi (Út, 10. 1. 2012 - 22:01)

OMILEM NARAZIL NA TUHLE...Hlavně, blbec, reaguje na 10 let starý příspěvek:)))).

FODDY (Út, 10. 1. 2012 - 21:01)

OMILEM NARAZIL NA TUHLE STRANKU KDYZ HLDAL JEDNO VIDEO NA YOUTUBE

FODDY (Út, 10. 1. 2012 - 21:01)

TO NERESTE TO BYL MUJ BLBEJ BRACHA KTEREJ RAD MACHRUJE

Reklama

Přidat komentář