Reklama

Malá prsa

honza (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

to Markéta: Víš, ty debilní reakce mají jen ubožáci, kteří malý penis nemají, ti s malým žádné poznámky na adresu malých prsou rozhodně nemají, to si buď jistá.

Natura (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

No, anonyme, jestli ho máš jako komár, tak to by Ti "vyrážka" mohla stačit. :-)

Alexo,
trochu mě reakce Tvého přítele překvapila. To na sebevědomí nepřidá, zvláště, byla-li jsi už předtím ne úplně jistá... To se nedivím, že před ním prožíváš stud ještě dnes. Časem ale jsou ve vztahu prsa fakt podružná.
Nicméně, jestli Tě to trápí fakr strašně moc, tak nevím, možná bys operaci zkusit mohla. Já bych do ní nešla, na to se mám moc ráda, ale dokážu pochopit, že některé ženy to nesou hůře.
Co přítel, ten by tě tam poslal? Co Ty na to?

Markéta pro Ale (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

Alexo, nic si z toho nedělej. Kdybys měla prsa velká, tak bys od mužů zase slyšela trapné poznámky o kozách. Jsou to prostě chudáci (naštěstí ne všichni). Zajímalo by mě co by říkali, kdybychom my ženy hodnotily nahlas jejich penisy, ha, ha.

Jana (Po, 27. 10. 2008 - 19:10)

27. 10. 2008 18:21:53,
S vyrážkou si dojděte na kožní s takovejma můžete vzrušit jedině komára !!!!

Jak ubohé.Je vidět jaks nezrálý anonyme.

honza (Po, 27. 10. 2008 - 18:10)

To já zas chci holku jedině s malýma prsama. Sám mám dost malý penis a tak bychom si alespoň neměli co vyčítat a jednalo by se o rovný vztah.

Návštěvník (Po, 27. 10. 2008 - 18:10)

S vyrážkou si dojděte na kožní s takovejma můžete vzrušit jedině komára !!!!

Jana (Po, 27. 10. 2008 - 17:10)

To já měla po třech dětech o tři čísla větší prsa.Dokážeš si představit jaká to byla hrůza když moje původní byly čtyřky?Holka buď ráda za to co máš:)Já ti závidím a klidně bych se s tebou podělila:)Škoda,že to nejde:)

mini (Po, 27. 10. 2008 - 17:10)

Alexo:
jsem na to stejně jako ty. Bez push-upky se vůbec necítím jako ženská. S přítelem jsem 4 roky a dává mi najevo, že se mu líbím taková jaká jsem. Ale mám mu věřit, že ho stále přitahuji a budu přitahovat i nadále, když oba víme, že se mu vždy líbily obří prsa typu věstonická venuše..??? a co má znamenat občasná sexuální abstinence - kvůli němu - že na to prostě nemá náladu - teď mluvím třeba o 14 dnech bez sexu! Asi to zřejmě tak přitažlivé nebude...

Vím, že každý máme při sexu nějaké představy, které nám okoření onen akt. Ale pomyšlení, že přitom musí myslet na kozy pokladní z Tesca, nebo pětky mojí mladší sestry, aby se vzrušil, mně opravdu trápí....

Vadí mi, že díky tomu moje relativně pěkné bříško vypadá vypouklé sotva ráno vypiju čaj- - ta nesouměrnost postavy je pěkně trapná. Mít o 200 ml v každém košíčku víc, měla bych život mnohem jednodušší.

Klidně bych na operaci šla a ne kvůli příteli. Vadí mi že sama sebe nepřitahuji a necítím se jako dospělá žena. Nedokáži se při sexu naplno uvolnit, tolik bych chtěla mít se čím pochlubit.

Muži mne často sledují a to ani nemusím mít plný dekolt. Uvědomuji si, že jsem pro ně atraktivní, ale ráda bych byla i sama pro sebe.

Napřed si pořídím miminko a uvidíme jak moc to změní nejen moje tělo, ale i priority. Třeba pak nebudu potřebovat silikony, protože budu mít prsa větší, nebo o ně ani nebudu stát:-)

Alexa (Po, 27. 10. 2008 - 16:10)

Jen ještě mě napadlo.. když jsem se poznala se svým přítelem, měla jsem samozřejmě push-upku.. pak jsem také dooost dlouho váhala, byla nešťastná, když jsme se měli prvně milovat, jak budu vypadat, měla jsem strach, že se mi vysměje, prostě to nešlo.. pak mi postupem času aspoň trošku pomohl a dokážu se před ním svléknout, ovšem, pokaždé mám šílenej pocit studu, jak vypadám, že se mu nemůžu takhle přece vůbec líbit. Jednou jsem s ním o tom dokonce mluvila, a nějak jsme se dostali do debaty.. pořád se mě ptal, proč to nosím, že je to zbytečné atd.. a pak jsem se ho zeptala já, kdyby mě tenkrát, když mě viděl poprvé a poprvé jsme spolu mluvili, viděl bez podprsenky - vycpávek, tak jestli by si mě vůbec všiml. A světe div se, byl tak upřímný, že mi řekl, že asi nee.. neměl by vůbec zájem mě poznat.. pak se mi za to sice omlouval, ale také dodal, že je prostě "normální" chlap, tak že se nemůžu divit. A já to i svým způsobem chápu, dokázala jsem to překousnout. Důkazem toho a uklidněním pro mě je snad to, že se mnou je už hodně dlouho a neodradil ho pohled na mě přitom, když mě viděl poprvé nahou. Snad to tak bude i nadále a potvrdí se, jak tady mnozí tvrdíte, že existují i muži, kteří dokáží přijmout, že žena nemá téměř žádné poprsí (a smíří se s tím kolikrát líp než ta dotyčná sama).

Alexa (Po, 27. 10. 2008 - 16:10)

Naturo, to máš sice pravdu, že vztah, který by byl založen jen na velikosti by asi fakt nic moc nevydržel. Ale jde spíš o to, že není jednoduché se s touto skutečností smířit. Na veřejnosti bych nedokázala vyjít bez push-upky, protože bych si připadala jako kluk. Taky moc příjemný není, když se ti pak lidi smějí, jak vypadáš nebo ne. Jenže je to o tom, že za to člověk nemůže, tak by to i druhé pohlaví mělo respektovat. Vy taky řešíte velikosti svého mužství, ale narozdíl my od vás nechodíme po ulicích a nekoukáme, co je vám vidět v kalhotách. A k mému přítelovi, věřím a doufám, že mě miluje. Pořád mě ujišťuje, že velká prsa stejně k ničemu nepotřebuji, že by stejně jen zavazela. Ale pak jdetě v létě po městě a nebo na koupaliště s přítelem, který kouká na krásný "normální" výstřihy přítomných slečen a je vám skutečně do pláče. Bohužel, nedokázala jsem se s tímto faktem u sebe zatím smířit, a myslím, že asi ještě dlouho nedokážu. Je to těžké. Jenže zase jít na operaci, to také není řešení, nejen finančně, ale především s možnostmi komplikací po operaci. Můj přítel mi zase říká, že se mu ty "boule" po operacích nelíbí, že to není přirozené. Tak kdo se ve vás má vyznat, na jednu stranu byste po partnerkách chtěli pěkná větší prsa než aby měla nulky, na druhou stranu plastika se vám nelíbí. Je to fakt těžký. Škoda jen, že nikdy nezažiju ten pocit, když se za ženou obrací zraky přítomných mužů, jakmile projde s krásným plným výstřihem. To já bych tak max slyšela nechutný poznámky a vtípky, které by mi na sebevědomí vážně moc nepřidaly =(

pro Sinnaka (Po, 27. 10. 2008 - 09:10)

ha, ha. A jseš si jistý, že hledáš holku? Dobře, líbí se ti malá prsa...to beru, ale shánět třešínky - to se asi budeš muset obrátit na nějakého mládence.

Ko. (Po, 27. 10. 2008 - 06:10)

Buďte rády za mala prsa.Ono tahat se s nima celý život není žádný med.Páteř v prčicích,v létě se pod nima neskutečně tvoří litry potu.Prostě neštěstí.Každý úchyl vás sleduje jako zjevení.

Natura (Po, 27. 10. 2008 - 05:10)

Alexo,
vztah založený na velikosti prsou by tak jak tak dlouho nevydržel. :o)
Určitě Tě má Tvůj přítel rád s "půlkama". Vždyť si Tě takovou vybral.
Časem to přestaneš řešit a začneš své tělo brát jaké je. Tvoje spokojenost se promítne do Tvého vzhledu a budeš se líbit ještě víc. Bude z Tebe vyzařovat něco víc, než jen prsa. :D
Víš co, lidé, kteří nemají vše tak jak je "norma",tak mají tu výhodu, že se k nim ani povrchní "horňáci" nedostanou a ušetří si tak mnohé zklamání.

Alexa (Po, 27. 10. 2008 - 01:10)

Ahoj. Docela mě potěšilo, že nejsem jediná, kdo má takový problém. Až do teď jsem si říkala, proč zrovna já, když všechny ženy jsou jinak "normální". Je to těžké, můj přítel mi také říká, že mu to nevadí, že co prý bych víc chtěla, lepší, než aby mi to vyselo přes půlku hrudníku.. já ale vždycky chtěla mít hezký prsa, pěkný a "normální" velikosti.. navíc, když na vás z každého časopisu a filmu vystrkují modelky a herečky krásný plný výstřihy. A ty pohledy mužského pohlaví.. ah jo, je to těžký, člověk nemůže uvěřit, že by se to skutečně mohlo příteli líbit.. no, já jsem teď ve fázi, kdy se s tím snažím smířit, mám 22 let a nepočítám, že by nastala nějaká změna v mých - možná tak max půlkách.. tak jen budu doufat, že mě můj přítel skutečně miluje a je jeden z těch, kterým velikost poprsí nevadí a neuteče mi za nějakou s trojkama =)

xxcd (Ne, 26. 10. 2008 - 21:10)

Pokud jsou prsa dívky, ženy, na které nám záleží, tak jsou všechna hezká. Pokud ne, tak jsou to jen řeči... Atd. atd. ... Tak jako Ti, co preferují blong "modelky", tak nakonec mají doma ... Bez komentáře.

verča (Ne, 26. 10. 2008 - 21:10)

Ahoj,chci vam rict,ze mam taky dost male prsa a od jiste doby si tim hlavu nelamu.Na nedostatek napadniku si teda urcite nestezuju:o)A navic mam pritele,ktery je z mych malych prsou uplne nadseny a pekne si je hycka:o)Takze hodte starosti za hlavu.Kdyz to prijmete,tak i navenek budete pusobit mnohem pritazliveji.

Sinnaka (Pá, 17. 10. 2008 - 03:10)

Co já bych dal za to, sehnat holčinu s těma "malejma".... Já mám prostě smůlu, a vždycky má giganty, a fakt mě to už nebaví.Je tu nějaká, byť jinak plnějších tvarů, která má opravdu jen "třešínky" a chce prima věrnýho kluka, kterej by jí miloval? Napiš, a máš po mindrákách, já to každýmu "vysvětlím", a pak se společně zasmějeme!

Pro Nimett (St, 8. 10. 2008 - 23:10)

text

Taky blbec (St, 8. 10. 2008 - 17:10)

Jsem silně závistivý!Nemohu za to,co tu napíšu za nesmysly!Kdyby se to opakovalo,berte mě s velkou rezervou!

Taky blbec (St, 8. 10. 2008 - 16:10)

No,hlavně abys byl její typ taky.Když to tak čtu,silně o tom pochybuji.Nick - perfektní a výstižný.

Reklama

Přidat komentář